Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

TO ΜΑΓΙΚΟ ΚΕΡΙ (ΜΕΡΟΣ Ι)

06/06 /2005

Είμαι ήδη στα σαράντα,  και τα τελευταία χρόνια έχω σαν χόμπι την κατασκευή κεριών! Στο σεξ μ' αρέσει με τρελαίνει κυριολεκτικά να απολαμβάνω και να χαρίζω την απόλυτη ηδονή σε όποια μορφή και αν είναι αυτή χωρίς όρια και αναστολές! Ειδικότερα η αίσθηση μιας γυναίκας την ώρα που τελειώνει είναι ανεπανάληπτη στιγμή και πολύ περισσότερο της Κ όπως θα δείτε παρακάτω. 
Την Κ την γνώρισα πριν από 3 χρόνια περίπου! Είναι ηλικίας 33 ετών,  παντρεμένη και μένει σε διαφορετική πόλη από εμένα!!! Είναι ένα υπέροχο ερωτικό χυμώδες θηλυκό,  το οποίο μέχρι να με γνωρίσει δεν είχε καταλάβει πόσο ερωτισμό και καβλα έκρυβε μέσα του. 
Η γνωριμία μας έγινε μέσω chat όπου μιλάγαμε γι αρκετό καιρό μέχρι να με επισκεφτεί στην Αθήνα! Όταν γνωριστήκαμε ήταν διστακτική άσχετα αν τα μάτια της ήταν έτοιμα να με φάνε!!!!
Από τότε βλεπόμαστε τακτικά πότε στην πόλη της και πότε στην Αθήνα. 
Πέρσι έμεινα στην πόλη της για 45 ημέρες το καλοκαίρι.  τότε και με την βοήθεια την δικιά μου άρχισε να αναδεικνύει τον χυδαίο πρόστυχο και αχαλίνωτο ερωτισμό της.  ήταν δεκτική σε κάθε τι που πρόσφερε ηδονή και μονίμως καβλωμένη!!!
Κάποια στιγμή της είπα ότι για να την δω,  ότι έπρεπε να πάρει δυο δονητές.  Τρελάθηκε στην ιδέα και μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες τους είχε ήδη αγοράσει,  όπως αποδεικτηκε μετά.  Μου τηλεφωνεί και μου λέει ""μωρό μου έλα να με δεις"" χωρίς να μου πει κάτι σχετικό!!!
Το βράδυ που συναντηθήκαμε μου λέει κοίτα τι σου έχω δω και μου τους δείχνει.  Καύλωσα τρελά στην ιδέα ότι θα τους χώσω στο μουνί και στον κώλο της! Αμέσως πήρα τον ένα δονητή και όπως ήταν με την φούστα της την σήκωσα και της τον έχωσα βαθιά μέσα στο μουνί της που ήταν μούσκεμα!!! Όταν είναι μαζί μου δεν φοράει πότε από κάτω εσώρουχο για να είναι έτοιμη πάντα για ξέσκισμα!!! άνοιξε τα πόδια της εντελώς πουτανίστικα και φώναζε
-"Ναι μ’ αρέσει καυλώνω τρελά σκιστο μου εντελώς"
Ταυτόχρονα σκύβει και μου πετάει τον κατακαβλωμένο πούτσο μου έξω από το παντελόνι και αρχίζει να μου τον ρουφάει!!! Τρελαίνεται να μου τον παίρνει πίπα και να καταπίνει τα χυσια μου.  Ενώ με ρουφάει τεντώνει τον κώλο της και δεν χάνω ευκαιρία και της χώνω κωλοδάκτυλο ενώ με τα άλλο χέρι της σκίζω το μουνί με τον δονητή!!!
-"Ναι καυλιάρη μου,  έλα μωρό μου σκίσε μου και τον κώλο σκίσε από παντού μην σταματάς""
Αμέσως παίρνω και τον άλλο δονητή και με μια κίνηση της τον καρφώνω βαθιά στην κωλοτρυπίδα της!!!
-"Αχ μωρό μου μην σταματάς δυνατά γάμησε την πουτάνα σου από παντού" φώναζε και άρχισε να χώνει το καβλι μου μέσα στο λαρύγγι της !!! "Αχ γαμιέμαι από παντού τρελαίνομαι κι άλλο πιο δυνατά" ενώ κούναγε ασταμάτητα τον κώλο και το μουνί της!!!
Την ξέσκιζα αδιάκοπα από μουνί κώλο και στόμα ενώ η Κ ήταν κατακαυλωμένη και φώναζε
-"Μην σταματάς,   ξέσκισε με συνέχεια σκίζε με θα μια η ξεσκισμένη πουτάνα σου για σένα,  άνοιξε μου την κωλοτρυπίδα..  .    "
Την έστησα στα τέσσερα και όπως ήταν ανοικτή η κωλοτρυπίδα της της έχωσα βαθιά τον πούτσο μου μέσα της. 
-"Ναι γαμιά μου μην σταματάς,  έτσι..    χωστο βαθιά και σκίσε με θα σου χύσει η κωλάρα μου!!!!" Την ίδια στιγμή ενώ της γαμούσα τον κώλο της έχωσα στο μουνί ένα δονητή και τον άλλο τον ρούφαγε στο στόμα της!!!!
-"Ναι γάμησε με εντελώς από παντού δεν μπορώ άλλο" κι άρχιζε να παίζει και την κλειτορίδα της!!! Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να χύσει γιατί η κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου! Τέντωσε το κορμί της και άρχισε να φωνάζει……..  
-"Χυνωωωωω χυνωωωω από παντού δώσε μου τα χυσια σου χυστα μου καυλιάρη χύσε με παντού"
-"Παρτα πουτάνα μου παρτα στην κωλάρα σου" και άρχισα την χύνω ατελείωτα!!!! "
-"Δεν μπορώ άλλο σταμάτα" μου φώναζε και όσο μου φώναζε έτσι τόσο την γαμούσα.  Έβγαλα το καβλί μου και έχωσα στην γεμάτη χυσια κωλάρα της πάλι τον δονητή.  
-"Σκίσε με ξέσκισε μου την κωλάρα" και άρχισε να χύνει πάλι ασταμάτητα και πρόστυχα φωνάζοντας "δεν μπορώ άλλο χύνω χύνει η κωλάρα μου..   !!!! Γάμα με συνέχεια δυνατά σκιστα μου όλα. !!!! "
Όταν σταματήσαμε η καβλα μας ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα μας!!! Της Κ έτρεμαν τα πόδια και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. 
Έφυγε και πήγε στο σπίτι της ενώ εγώ επέστρεψα στο ξενοδοχείο!!! Στη διαδρομή σκέφτηκα να της φτιάξω όταν πάω στην Αθήνα "ειδικά" κεριά και της το έστειλα σε μήνυμα!!! Τρελάθηκε και μου απάντησε ότι καύλωσε πάλι και άρχισε να μαλακίζει το μουνί της!!!! Έτσι λοιπόν όταν έφθασα στην Αθήνα,  το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα φτιάξω αυτά τα κέρινα "καυλιά". 
Πάντα ψάχνω για νέους ορίζοντες,  δρόμους κι τρόπους που οδηγούν στην απόλυτη ηδονή.  Ειδικά με την Κ που ταυτίζεται απόλυτα με μένα σ αυτό,  χωρίς όρια και αναστολές.  Βέβαια αυτό που απορρίπτω παντελώς είναι η όποια συνεύρεση μου με άντρα.  Είμαι κυριολεκτικά λάτρης του γυναικείου φύλου. 
Τελικά κατάφερα και έφτιαξα τέσσερα "κεριά".  Τα δυο εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από μένα και τα δύο τα αγόρασα τα οποία τα ανακατασκεύασα λίγο.  Το μικρότερο ήταν 25 εκατ και το μεγαλύτερο περίπου 40,  με διαμέτρους από 12 μέχρι 18 εκ περίπου.  Το ένα είχε σχήμα καβλιού,  το άλλο ήταν σχετικά μυτερό με χονδρές ραβδώσεις και τα άλλα δύο είχαν σχήμα απλού δονητή.  Τα χρώματα τους γαλάζιο,  κίτρινο,  μωβ και μπορντό. 
Η Κ μονίμως καβλωμένη,  με ρώταγε αν τα έφτιαξα.  Μάλιστα πήγε και πήρε ένα διπλό λαστιχένιο πούτσο (με δυο πουτσοκέφαλα στις άκρες του) για να ξεσκίζει το μουνί και την κωλάρα της στ ατελείωτα ταξίδια ηδονής της.  Χρησιμοποιούσε και ένα μπουκάλι από ουίσκι και άλλα,  τις περισσότερες φορές κάτω από τις εντολές μου που τις έστελνα με sms.  
Όταν τα τελείωσα,  τα φωτογράφισα κι της τα έστειλα.  Τα είδε και έπαθε!.  Στην ιδέα ότι θα την ξεσκίσουν μούσκεψε ακόμη περισσότερο η μουνάρα της και έριξε ένα γρήγορο χύσιμο. 
Τέλη του περασμένου έτους,  ορθέ στην Αθήνα,  για δυο μέρες.  Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο,  με την μια γονάτισε σαν υποταγμένη σκύλα,  πίσω από την πόρτα και άρχισε να μου ρουφάει το καβλί.  Ήταν η πίπα της υποδοχής.  Το γλυφε και το ρούφαγε με τόση κάβλα και λύσσα π[ου κόντεψε να μου το ξεκολλήσει.  Ταυτόχρονα είχε ανοίξει τα μουνοχειλα της και μαλακιζε το μουνί της,  κάτω από το κόκκινο νυχτικό που φορούσε.  Πότε σταματούσε να μου γλύφει τον πούτσο και καθόταν στο πάτωμα με τα πόδια ορθάνοικτα και μου ρούφαγε τα αρχίδια,   που είχαν γεμίσει από τα χυσια. 
-"Μωρό μου τι καβλα είναι αυτή,  το καβλι σου είναι έτοιμο να με σκίσει και η κωλάρα μου καίει και ανοιγοκλείνει,  γάμησε την..  .  .   "
Οι ρόγες της είχαν τρυπήσει το νυχτικό και την χούφτωσα τις βυζαρες της ενώ τις έτριβα με δύναμη. 
-"Παρτα καυλιάρη μου δικά σου είναι".  Βάζει,  όπως ήταν γονατιστή,  τρία δάκτυλα στην μουναρα της και δυο στην κολοτρυπίδα της.  Το λαρύγγι της το είχε κολλήσει στο καβλι μου και έσφιγγε τα χείλη της πάνω του.  Βλέπω το κορμί της να συσπάται και να αρχίζει να χύνει ενώ γαμούσε λυσσασμένα μουνί και κώλο με τα δάκτυλα της.  Μούγκριζε συνέχεια με το καβλι μου στο στόμα της.  Δεν άντεχα άλλο και της πέταξα τα ψωλόχυμα μου μέσα στο στόμα της.  "Παρτα πουτάνα,  ρούφα τα σκύλα αλλά μην τα καταπιείς". 
Έτσι όπως ήταν με τα χυσια μου στο στόμα της που έτρεχαν από τα χείλη της Κ,  της χώνω στο στόμα το "μικρό" (25 εκ) κέρινο κίτρινο καβλι στο στόμα.  Τρελάθηκε και άρχισε να το ρουφάει μαζί με τα χύσια.   Την έστησα όρθια στο τοίχο και της σήκωσα το νηκτικό ψηλά.  Ήρθε η ώρα που το κέρινο καβλι θα της ξέσκιζε,  για πρώτη φορά,  την κωλάρα.  Της άνοιξα τα κωλομαγουλα και όπως ήταν το κέρινο καβλι πασαλειμμένο με τα χυσια μου της το ’χωσα δυνατά και βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της. 
-"Αχχχχ..  .  .  .  .    ναι μωρό μου,  το περίμενα,  σκίσε την πουτάνα σου,  ξεκολιασε την,  με τρελαίνει Έτσι όπως με γαμάει με τα χυσια,  χωστο βαθιά και δυνατά..  .   αχ..  .    μην σταματάς..  .  .   !!!!!",  ενώ άνοιγε περισσότερο τα πόδια της και τέντωνε τον κώλο της ακόμη περισσότερο.
Εγώ την γαμούσα με μανία,  ξέροντας ότι κάθε πόντος που έμπαινε στην κωλάρα της την τρέλαινε.  Της κρατούσα τα χέρια στο τοίχο για να μην αγγίξει το βρεγμένο μουνί της γιατί ήθελα να χύσει μόνο από τον κώλο. 
Της έβαζα το κέρινο καβλι πότε δυνατά πότε αργά και βασανιστικά και το στριφογύριζα. 
-"Ναι γαμιά μου,  ξέσκισε με,  μάτωσε με πόνεσε με..  .    Θα σου χύσω από τον κώλο η πουτάνα.  Είμαι η σκύλα σου..  .  .    Αχ ναι..  .   .    Καυλώνω..  .   γάμησε μεεεεεε!!!!!" Το καβλι μου είχε σηκωθεί και πάλι. 
Της έβγαλα το καβλι και της έχωσα στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της τον πούτσο μου. 
-"Ναι μωρό μου σκίσε με δυνατά γάμα με,  πήδα με συνέχεια..  .  .   !!!!!"
Ήταν εκτός εαυτού η Κ αλλά δεν είχε φανταστεί τι καβλα την περίμενε ακόμα!!!!! Το κέρινο καβλι το είχε στο στόμα της και έγλυφε τα κωλουγρα της.  Έβγαλα τον πούτσο μου και της ξαναχωσα το κερί στον κώλο,  το πιασα με τα δυο μου χέρια και την ξέσκιζα μανιωδώς. 
-"Ναι καβλα μου θα σου χύσει η κωλάρα μου..  .  .   "
Και της το χωνα ακόμη πιο βαθιά ακόμη πιο δυνατά.  Φώναζε τόσο από την καβλα που νόμιζα ότι θα μας κάνουν παρατήρηση.  Καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμη να κωλοχύσει.  Της ανοίγω κι άλλο τα κωλομαγουλα και αρχίζω να την χτυπώ!!!
-"Ναι καβλα μου θέλω να πονάω και να χύνω..  .  .  .    χύνω η ξεσκισμένη σου Αχχχχχχ δεν μπορώ άλλο δεν αντέχω..  .  .  .  .  .    Σταμάτα..  .  .  .    αχ..  .   .  .  .   !!! "
Ενώ το κορμί της ήταν ανεξέλεγκτο και έτρεμε συνέχεια. 
Αφού πήγαμε στο μπάνιο,  κάτσαμε για τσιγάρο και είπαμε τα νέα μας.  Της έδειξα τι της είχα ετοιμάσει αλλά με περίμενε και μένα έκπληξη.  Είχε φέρει μαζί της το λαστιχένιο πούτσο και χειροπέδες.  Έτσι όλα μαζί ήταν τα τέσσερα κέρινα καυλιά,  οι δυο δονητές,  ο λαστιχένιος πούτσος οι χειροπέδες και βέβαια η ατελείωτη η αχαλίνωτη δίψα μας για ηδονή και καβλα.  Αυτά ήταν τα "όπλα" μας στο δρόμο για την απόλυτη ηδονή. 
Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία της Κ με το μαγικό κερί και η δικιά σας από δω!!!!
(συνεχιζεται)

ΕΓΩ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Αγαπητε φιλε irayman

Σου στελνω μια αληθινη εμπειρια και πιστευω να την δημοσιευσεις στο γαματο site sou….λοιπον…
Με λενε Έφη και ειμαι 24 χρονων, ειμαι ξανθια, αρκετα αδυνατη με μεγαλο στηθος (αυτο ειναι που αρεσει πανω μου στους αντρες) και πεταχτο κωλαρακι.
Λοιπον ολα αρχισαν πριν 2 μηνες στις διακοπες . Ειχαμε παει με τον Νίκο (το boyfriend) για καφε και ειχε ερθει με ενα φιλο του που μολις ειχε γνωρισει στο γυμναστηριο που πηγαινε. Αυτος λοιπον δουλευε εκει , ηταν ινδος….σωμα τελειο μπορουσα να το χαρακτηρισω και φανταστειτε την αραπικη ψωλη που θα εκρυβε κατω απο το παντελονι του… Αρχισαμε λοιπον να μιλαμε περι ανεμων και υδατων, μας ελεγε για τα μερη του και αλλα. Ο Νίκος τον συμπαθουσε πολυ και το ιδιο εδειχνα να κανω και εγω. Οσο πιο πολυ τον παρατηρουσα τοσο πιο πολυ αναβα. Μετα απο λιγο ο νικος σηκωθηκε και πηγε προς την τουαλετα. Έτσι μειναμε μονοι με τον Αμιρ (έτσι τον λεγαν) αρχισα λοιπον να τον "τρωω" με τα ματια μου, σηκαι ωνα την μινι φουστα που φοραγα και ο πουτσος του Αμιρ αρχισε να φουσκαι ωνει, εγω το και αταλαβα και  του τον αγγιξα με δυναμη εκαι εινη την στιγμη ηρθε ο Νίκος και μας ξενερωσε αφου το μουνι μου ειχε και ιολας υγρανθει.
Τοτε γελοντας μας προτεινε να παμε και απου αλλου, μετα απο λιγο βρεθηκαμε σπιτι, εβαλε ποτά και το παιχνιδι αρχισε…ο Νίκος ηταν αναμενος απο τα φιλια μου και καθως ειχαμε καιρο να κανουμε ερωτα ο Αμιρ καθοταν αμηχανος αλλα το πρηξιμο στο παντελονι του δεν ελεγε να πεσει. Έτσι τον εβγαλα απο την δυσκολη θεση, με γρηγορες κινησεις εβγαλα εξω την τεραστια ψωλή του οδηγωντας την στο στομα μου.
Τοτε ο Νίκος ειπε :
-''Γουσταρεις παρτουζιτσα μωρο μου;;; ''
-''Ναί'' απαντησα ''σκιστε το μουνι μου''.
Ο Νίκος τον εβγαλε κι  αυτος εξω κι αρχισα να τσιμπουκωνω τον Νίκο ο ενω o Αμίρ εγλειφε τις σκληρες μεγαλες μου ρωγες. Μετα πηρε θεση στο υγρο μουνι μου κι αρχισε να με γλυφει με μανια ,η κλητοριδα μου αρχισε να νιωθει την βασανιστικη ηδονη που προσφερε η γλωσσα του. Ο Νίκος με γυρισε να αναποδα και τον καρφωσε στο κωλαρακι μου ενω Αμιρ τον έπαιζε μπροστα στην μαπα μου,
Δεν αντεξε κι  εχυσε για πρωτη φορα πανω μου καθως ταυτοχρονα κι ο Νίικος γεμιζε το κωλαρακι μου με το καυτό, παχύ του χυσι… Τετοια ηδονη δεν ειχα ξανανιωσει. Η πουτσα του Αμίρ δεν ελεγε να πεσει και πηρε θεση στο μουνι μου καθως εγω καθαριζα την πουτσα του Νίκου απο τα χυσια που ειχαν απομεινει οταν αρχισε να ξανακαυλωνει.
Ο Αμίρ γαμουσε με παθος και  τοτε εχυσα κι εγω ομως δεν σταματαγε και το ποσο με τρελαινε δε λέγεται. Τελος τους πηρα και τους δυο στο στομα μου για να μην μεινει κανενας τους παραπονεμενος έτσι με εχυσαν και  οι δυο για τελευταια φορα.
Απο εκεινη την νυχτα εχουμε ξαναβρεθει ολοι μαζι κι εγω ομως με τον Αμίρ αφου γραφτηκα κι εγω στο γυμναστηριο….

ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΗΛΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

Η ιστορία μου με το καυλιάρη Γιάννη που δε τον κατάλαβα ποτέ…τρυφερός και σύγχρονος βιτσιόζος  αλλά και μοναδικός…
Ο Γιάννης 40άρης τότε (πριν 10+) γκριζομάλλης γοητευτικότατος με υπέροχη κορμοστασιά κι ένα πολύ γλυκό πρόσωπο ήτανε παθολογικά ζηλιάρης και ψιλομαζοχας θα ’λεγα με ότι έκανε αυτό μου έδειχνε τότε. Μια σχέση μου τρελή θα ’λεγα μέχρι και παράλογη που πολλές φορές και τώρα που την αναλογίζομαι απορώ με αυτόν τον άνθρωπο εγώ μια νέα ζουμερή 26 ετών τότε κι αυτός ένας 40άρης με "προβληματική" αλλά πολύ καυλωτική συμπεριφορά.
Είχαμε πάει Κατερίνη ταξίδι για δουλειά του ...ήτανε επιχειρηματίας και στο ξενοδοχείο επειδή δε βρήκαμε θέση κοιμηθήκαμε μαζί με τον φίλο του σε ένα δωμάτιο ένα δίκλινο και ένα μονόκλινο μαζί αλλά κολλητά τα κρεβάτια.
Περιμέναμε πότε θα κοιμηθεί αυτός (αν και με καύλωνε πολύ να πηδιέμαι και να μας ακούει κάποιος τώρα το ζούσα σε πράξη περίπου) και μέχρι τότε του έτριβα τον πούτσο μια με το χέρι...και μετά με το κωλαράκι μου ενώ αυτός κάτω από το σεντόνι μου σκάλιζε τι μουνάρα μου που ήτανε πλημμύρα και καυλωμένη για πούτσο αφού όλη μέρα δε τον είχα πάρει μέσα μου λόγο δουλειάς τρέχαμε από μαγαζί σε μαγαζί. Μόλις τέλειωσε τη συζήτηση με το συνεργάτη του .....συζήτηση του κρεβατιού, μας είπε καληνύχτα ενώ ο Γιάννης μην αντέχοντας άλλο μου χώσε το πούτσο του στο μουνί μου μέσα που τον περίμενε καυτό.
Ήτανε τόσο σκληρός που με το ζόρι δε βόγκηξα από καύλα κι έβαλα το στόμα στο μαξιλάρι για να μην ακούγεται η ανάσα μου, μα τα υγρά μου κάνανε αρκετό θόρυβο και το ’κανε σιγά-σιγά μέχρι που το ροχαλητό του φίλου του μας έκανε να ξεσχιστούμε πιο γρήγορα. Έχυσε μέσα στο μουνί μου αλλά για να μη κάνω θόρυβο δε σηκώθηκα να πάω στο ντουζ και κράτησα, όλη την νύχτα, τα χύσια μέσα στο μουνάκι μου να κοιλάνε στα μπούτια μου και αποκοιμηθήκαμε ....
Το πρωί ξύπνησαν να πάνε σε ένα ραντεβού τους και ο Γιάννης μου λέει:
-"Εσύ μείνε εδώ σε κανένα δίωρο θα έρθω να ’σαι έτοιμη να φύγουμε για Θεσσαλονίκη"…...
Ο φίλος του, του είπε να κατέβει κάτω να πιει καφέ και θα έρθει σε λίγο μόλις φτιαχτεί ..έφυγε κλίνοντας την πόρτα πίσω του….εγώ ντρεπόμουνα μόνη με τον άγνωστο φίλο του κι έκανα ότι κοιμάμαι ..... αλλά αυτός μου ανοίγει συζήτηση…..
-"Ήθελα και εγώ να σε γαμούσα αλλά είναι ζηλιάρης και μονογαμικός μάλλον ο δικός σου".
Δεν απάντησα ...Ήρθε δίπλα μου να με χαϊδέψει αλλά τραβηχτικά…..
-"ΟΚ" μου είπε "δε επιμένω αν και ξέρω ότι το θέλεις πουτανάκι πολύ, κάνεις καλά γαμήσια από ότι ξέρω και θα στο ξεσχίσω κρυφά από τον δικό σου το μουνάκι σου και θα παρακαλάς να τον φας κι άλλο"…..και μου βάζει το χέρι μου να πιάσω το καυλί του πραγματικά σκληρό, χοντρό και μεγάλο καυλί…υγράθηκα….αλλά πάλι βρήκα τι δύναμη να του πω:
-"Παρατάμε και σήκω φύγε από δίπλα μου μαλάκα" .....
-"Σας άκουγα χτες και τον έπαιζα κι εγώ μωρό μου", μου λέει "άκουγα τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει στη μούνα σου και τα υγρά σου, τον θόρυβο….καυλομούνα πρέπει νάσαι για να κατεβάζεις τόσο μουνοχιμα….καυλοτικος θόρυβος σκρόφα κι ήθελα να ’ρθω να σε πάρουμε παρτούζα πέτρα μου τον είχες κάνει ξεκωλιάρα"……
Καύλωσα τον πούστη…μ’ αυτά που μου ’λεγε με καύλωνε γιατί την παρτούζα την γούσταρα σαν σκύλα.. αλλά πάλι του ’πα:
-"Πάψε πως μου μιλάς έτσι ....θα τα πω όλα στο Γιάννη. "..και πήγα να σηκωθώ…αλλά ακούστηκε η πόρτα ...ήταν ο Γιάννης….με είδε…αναψοκοκκινισμένη και φοβερα εκνευρισμένη…και μου λέει
-"Τι τρέχει" ...τι να πω τώρα εγώ; να τον καρφώσω τον μαλάκα;….. και του λέω:
-"Τίποτε ρωτούσα τον φίλο σου αν κάνει αυτός μπάνιο πρώτος γιατί θέλω να κάνω κι εγώ".
-"Μπες και κανε " λέει ο φίλος του γιατί βιάζομαι θα χάσουμε το ραντεβού και φεύγει τ’ αρχίδι…..κλείνει και την πόρτα δυνατά και την κοπανάει.
Απότομα νιώθω τον δικό μου να μου σβουρίζει ένα χαστούκι και να μου λέει λυσσασμένα…..
-"Παλιοπουτάνα σκύλα ξεκολλώ ακόμη και με το φίλο μου γαμήθηκες;"
Τα ’χασα .....μα δε είχα κάνει τίποτε;
-"Όχι, όχι…στο λόγο μου… τίποτε δεν έκανα" του ’λεγα αλλά δε με πίστευε…..με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και μου φώναξε αφηνιασμένα…..καύλωσα η πουτάνα…..αν και τον ικέτευα να σταματήσει ….μου ’δωσε δυο δυνατά χαστούκια στον κώλο….τότε ήταν που καρακαύλωσα η σκύλα αλλά το ’παιζα……μου άνοιξε τα πόδια και μύρισε το μουνί μου…
-"Αυτό δεν είναι απόδειξη πουτάνα; τα χυσιά του δεν είναι ακόμη μέσα σου; βρώμας ψωλοχυμα και λες δε γαμήθηκες καργιόλα; "
-"Μα Γιάννη μαζί το κάναμε χτες βράδυ….δικά σου είναι αγόρι μου….δε έκανα ντουζ το ξέχασες" ψέλλισα πουτανιάρικα...
-"Σταμάτα πουτάνα…σκάσε…δε μπορώ να σ’ ακούω ψεύτρα"
Δε σταμάταγε να με χτυπάει στα κωλομέρια και με τρέλαινε στην καύλα….για να τον φωτιάσω περισσότερο του είπα την αλήθεια.
Ότι μου ρίχτηκε ο φίλος του…ότι εγώ ανέδρασα αλλάαυτός ήταν πιο δυνατός…με ’βαλε να του κάνω πίπα και μου γάμησε μετά το μουνάκι μου…..
Απότομα μου ορμάει σχίζει το sexy δαντελωτό νάιλον νυχτικό μου και μου λέει πνιχτά:
-"Τώρα θα δω αν έχεις ακόμη όρεξη για γαμήσι πορνίδιο" …..
Ανεβαίνει με μια στο στήθος μου και μου καρφώνει το καυλί του στο στόμα τραβώντας τα δυνατά τα μαλλιά μου να μη μπορώ να πάρω ανάσα. Τον τσιμπούκωνα πονούσα κι ένοιωθα πουτάνα με όλα αυτά που μου ’κανε…..κόντεψε να χύσει μέσα στο στόμα μου όταν τον έβγαλε απότομα, με γύρισε μπρούμυτα και μου ’χωσε το καυλί του στο κωλαράκι μου…..ούρλιαξα….δεν ήμουνα αγάμητη αλλά δεν το ’χα κάνει και πολλές φορές από πίσω…..μου τον έχωνε ο πούστης  χωρίς ούτε καν να τον σαλιώσει ή να βάλει κρέμα η δάκτυλο…πονούσα τόσο πολύ και του ’λεγα να σταματήσει αλλά τίποτα αυτός.....
-"Είναι η τιμωρία σου παλιοτσουλί" μου λεγε "έτσι καριόλα ξεκωλιασμενη θα σου ανοίξω την κωλάρα σου να με θυμάσαι και να μη ξανατολμήσεις να με κανεις να νιώσω άλλη φορα κερατάς και μαλάκας"
Δεν άντεχα πια…ο πόνος είχε δώσει τη θέση του σε μια αχαλίνωτη καύλα….ένα παλούκι μέσα στη στενή κωλοτρυπίδα μου με τρέλαινε.. ήθελα να εκφραστώ κι είπα να το παίξω πουτάνα εντελώς ….
-"Ξεσκισε με καργιόλη….χώσε και τ’ αρχίδια μέσα….σκίσε με….ναι..ναί έτσι μπράβο….ναι πιο βαθιά...πιο βαθιά….γάμα το μουνάκι μου τώρα γαμιόλη μου" φώναξα "κανε με να νοιώσω η πουτάνα σου"
Το ’βγαλε και το χώσε στη μουνάρα μου που καυτή τον υποδέχτηκε σκληρό κι άγριο…..τον γλύκανε τόσο που δεν άντεξε πολύ μέσα μου κι έχυσε πίδακες από χύσια……τέτοιο καυτό κι ορμητικό ψωλόχυμα δεν είχα ξανανιώσει ...το κωλαράκι μου έτσουζε με είχε πάρει ως τον πάτο δε μπορούσα να κάτσω με τίποτε σηκώθηκε χωρίς να μιλάει ντύθηκε κι έφυγε...
Έμεινα σαστισμένη εντελώς ...δεν ήξερα αν με είχε πιστέψει ακόμη ... ...Πήγα έκανα ένα ντούζ και περίμενα να έρθει ...οι ώρες κυλούσανε πολύ αργά και αν δε γυρνούσε ...μονη χωρίς λεφτά σε ένα ξενοδοχείο τι θα ’κανα τι θα ’λεγα στους δικούς μου……έλεγα δε θα ξανακάνω τέτοιες χαζομάρες να φεύγω από την πόλη μου με ανθρώπους που έχω τόσο λίγο καιρό σχέση….. μέσα στις τόσες σκέψης άκουσα τι πόρτα επιτέλους γύρισε ....
Ήταν πολύ σοβαρός
-"Είσαι έτοιμη να φύγουμε " μου λέει
-"Ναι, ναι…" απάντησα με φωνή που μόλις ακουγόταν και μη τολμώντας να κοιτάξω στα μάτια τον φίλο του αφού ένιωθα ένοχη για κάτι που δεν είχε κάνει.....
Τον ακολούθησα. Χαιρετήθηκε με το φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι του στη πορεία δε μιλούσε δε με άφηνε καν να τον ακουμπήσω να τον χαϊδέψω….
-"Είσαι πουτάνα, πολύ πουτάνα, καραπουτάνα" έλεγε και ξανάλεγε θυμωμένα…
Τα είχα χαμένα, δεν ήξερα αν όλα είναι αλήθεια ή παιχνίδι, δεν ήξερα τι να κάνω….η φάση του θυμου του που τον "κεράτωσα" με καύλωνε φοβερά…πήγα να του τα πιάσω μου ’χωσε μια φάπα……έμεινα πάλι μετέωρη……για λίγο μου βουτάει το κεφάλι και το χώνει στα σκέλια του…με ταχύτητα του τον πέταξα και του τον ρούφηξα λαίμαργα μέχρι την ρίζα…κοντέψαμε να σκοτωθούμε αλλά στα αρχίδια μου, η καύλα που ένιωθα με ’χε πάει ήδη στον ουρανό…ανακάλυπτα μέσα μου την πουτάνα που κρύβουμε όλες μας και τρελαινόμουνα…..
Έβαλε το αμάξι στο πλάι του δρόμου και το οδήγησε σε ένα χωματόδρομο ενώ μου κρατούσε τα μαλλιά δυνατά και συνέχιζε να βρίζει.
-"Θα σε σκοτώσω καριόλα, ξεκωλιάρα γαμημένη… όλες πουτάνες γεννημένες είστε"
Συνέχιζε να με απειλεί και να με βρίζει…. καύλωνα και φοβόμουνα, φοβόμουνα και καύλωνα λυσσασμένα…πάρκαρε κάπου ερημικά…..χίλιες σκέψης πέρασαν από το μυαλό μου αλλά δεν κράτησαν…με αρπάζει απ’ τα μαλλιά και μου ξανακατεβάζει το κεφάλι στο πούτσο του…..
-"Καύλωσε τον τώρα, να δω έχεις ακόμη όρεξη ή σε ξεζούμιζε η άλλη πούτσα, απέδειξε το ξανά"....
Αρχίζω να τρομπάρω ξανά το πούτσο του… καύλωνα κι η ανάσα μου ήταν έντονη….μόλις του σήκωσα αρκετά το καυλί του με λέει:
-"Βγες από το αμάξι καργιόλα, τώρα θα σε τελειώσω"
Το έκανα…έρχεται διπλα μου με παίρνει αγκαλιά και με ρίχνει κάτω στα χόρτα μου σκίζει τα ρούχα μου με μια κίνηση και με ρίχνει στα τέσσερα.
-"Θα σε ξεκωλιάσω" μου λέει "θα σε ξεκωλιάζω ξανά και ξανά μέχρι να πεις την αλήθεια"
-"Μη, μη…μη τον από το κώλο" ακόμη πονούσα κι έτσουζα από εκεί…..
Δεν πρόλαβα να το πω και η ψωλάρα του σκληρή και όρθια, ας πρόσεχα εγώ του την είχα κάνει έτσι, μπήκε στη σούφρα μου…..κόντευα να πνιγώ από το πόνο……στη κυριολεξία τα μάτια μου πετάχτηκαν έξω…..με χτυπούσε στα κωλομαγουλα δυνατά όσο μπαινόβγαινε μέσα μου και με έβριζε συνεχώς ....
-"Τώρα θα το απολαύσεις" μου ψέλλισε και το βγάλε από εκεί ενώ χούφτωνε τόσο δυνατά τις βυζάρες μου που ήταν έτοιμες να εκραγούν από την καύλα
Σάλιωσε το κωλαράκι κι έφτυνε εκεί μέσα ενώ έβαζε δάκτυλα ένα-ένα εκεί και τρία στο μουνάκι μου…ήθελα κι άλλο πόνο, γλύκο πόνο, για να μελώσει το μουνάκι μου  που τρελαινόταν με το δάκτυλο μέσα του.
-"Θέλεις να γαμηθείς ξεκωλιάρα μου" μου ψιθύρισε στο αυτί "θέλεις ξεμούνιασμα;"
-"Ναι, ναι" φώναξα βγάζοντας ένα βόγκηγμα από τα σωθηκά μου "ναι καυλιάρη μου καν’ το"….
Ένοιωθα πρωτόγνωρες καταστάσεις, αισθήσεις κι ηδονές….ένοιωθα πουτάνα και το χαιρόμουν….αλλάζει στάση κάθεται κάτω στο χόρτο και με ανεβάζει στο καυλί του πάνω
-"Ξεσχίσου τώρα μόνη σου μωρό μου, χύσε το καυλί μου όσο το γαμάς" ενώ μου χούφτωνε πότε τα βυζιά πότε έβαζε δάχτυλα στο κωλαράκι μου…..κάποια στιγμή χαϊδεύοντας με τι κλειτορίδα δε άντεξα και έχυσα τόσο πολύ που τον είχα μουσκέψει μέχρι τα αρχίδια με γυρίζει και μου ανοίγει τα πόδια και έτσι πλημμύρα χώνει την μουρη του στα σκέλια μου βάζει την μπαντανόβουρτσα την γλώσσα στην πρίζα….με τρέλανε…παραληρούσα, παραμιλούσα κι οι τρύπες μου χορεύανε στο ρυθμό του….νόμιζα πως η ψυχή μου πετούσε….έχυνα ασταμάτητα….ούτε που κατάλαβα ότι σηκώθηκε πήρε τον  πούτσο του και τον χώνει στο κωλαράκι μου που πλέον έπαψε να πονάει αλλά έσεενε και ζητούσε πήδημα γιατί είχε ανοίξει ……τον μπαινόβγαζε στο μουσκεμένο μου μουνί μια και μια στη κωλάρα μου…όσο τον είχε καρφωμένο στο κωλαράκι μου χάιδευε την κλειτορίδα… πλέον είχε αρχίσει να γίνετε γλυκιά καύλα…. δεν άντεχα και του ’λεγα να με γαμάει πιο γρήγορα και με το χέρι και με τον πούτσο να με ξεκωλιαζει, να με ξέσχιζει….το ’κανε κυριολεκτικά έβγαλε το πούτσο του και τον έφερε στα βυζιά μου πάνω τον έπαιξε μαλακια κι έχυσε τις βυζάρες μου στο πρόσωπο μου….με γέμιζε ολόκληρη πουτσόχυμα πλούσιο αυτή τη φορά.
Έσκυψε με φίλησε στα χείλη και μου λέει:
-"Από εδώ και μπρός πιστεύω να μη θέλεις άλλο πούτσο να σε χορταίνει μπορώ να σε γαμάω με τις ώρες έχω μπόλικο χύσι για τι πιο έκφυλη πουτάνα του κόσμου και την θέλω μονο δικια μου" ……
-"Μα"..πήγα να ψελλίσω ότι δε είχα πάει με τον φίλο του και η απάντηση του έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και μου είπε:
-"Μπορώ να παρατάω τα πάντα όπου και να ’μαι για να ’ρθω πλάι σου αν το μουνάκι σου γαμιολα μου έχει καύλες….μπορώ να στο γαμάω ώρες μέχρι να μη μπορείς να κάτσεις όπως τώρα μωρό μου και το μουνκωλαράκι που το ανοίξαμε καλά σήμερα" τι λες μου είπε και χαμογέλασε ...μου ’σκασε κι ένα φιλί τρυφερό στο στόμα…
-"Έλα πάμε" μου λέει "να ντυθούμε και να φάμε κάτι στο δρόμο"
-"Τι να ντύθουμε;" είπα εγώ κοιτάζοντας τα ρούχα μου που ήταν ξεσκισμένα....
Γέλασε και πήγε στο αυτοκίνητο, έβγαλε δυο σακούλες με ολοκαίνουργια ρούχα και εσώρουχα και μου τα πρόσφερε…τα είχε σχεδιάσει όλα ο άτιμος..
Η συνέχεια;  αν ήμουνα μαζί του ....παρόλο που έλεγα μόλις φτάσω Θεσσαλονίκη και με πάει στο σπίτι της θείας μου δεν θα με ξαναδεί ποτέ;
Ήμασταν μαζί άλλα τρία χρόνια μέχρι που παντρεύτηκα….με τον φίλο του πάντως τον κεράτωσα σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο της Βερανζέρου…πούτσο που έπιασα έπρεπε να τον φάω….άλλωστε ο Γιάννης είχε αποκαλύψει μέσα μου την πουτάνα….μια πουτάνα που τον βρίσκει ακόμα και σήμερα αν και παντρεμένη…..όχι συχνά βέβαια…αλλά όταν θέλω να τρελάνω τις αισθήσεις να τις τσιτώσω και να νιώσω κάτι καινούργιο που μόνο  αυτός το κάνει….σε ’μενα τουλάχιστον .. φιλάκια.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ

01/12/2004

Έχω ένα φίλο τον Πέτρο που είμαστε από μικροί μαζί μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά και κάναμε πολύ παρέα από μικρά παιδιά . Ο Πέτρος μετά τον στρατό έφυγε στο εξωτερικό και είχαμε χαθεί για περίπου 10 χρόνια, φτιάξαμε τις οικογένειες μας και οι 2 ώσπου κάποια στιγμή γύρισε και αρχίσαμε πάλι να κάνουμε παρέα και να θυμόμαστε τα παλιά μας, τις διάφορες γκόμενες που είχαμε
Ο Πέτρος είχε παντρευτεί μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά και η δικιά μου η Μαρία δεν πήγαινε πίσω 1.68 52 κιλά με πολύ πλούσιο στήθος και ωραίο κώλο. Της Μαρίας της αρέσει πολύ να κάνει πίπες είναι σε θέση να στον ρουφά ώρες ατελείωτες . Όταν λοιπόν μου έκανε πίπα της πιπίλιζα συνεχώς ότι θα ήταν πολύ ωραία να είχαμε και κάποιον άλλον στην παρέα και να της τον έχωνε αλλά αυτή αντιδρούσε και μου έλεγε τι είναι αυτά που λες και τι με πέρασες εμένα και κάτι τέτοια όλα αυτά στις αρχές γιατί μετά άρχισε να της αρέσει η ιδέα αλλά πάντα το αρνιόταν , εγώ όμως έβλεπα ότι το ήθελε δηλαδή σπρώξε και ας πέσω με λίγα λόγια έτσι πέρασε αρκετός καιρός αλλά δεν είχε συμβεί κάτι ώσπου μια μέρα μου λέει ο Πέτρος ότι θα ήθελε να βρει κάτι στο ιντερνετ και με παρακάλεσε να το βρούμε μαζί στο pc μου μια και δεν είχε αυτός
Eτσι λοιπόν κανονίσαμε να έρθει στο σπίτι μου το απόγευμα για να το ψάξουμε εγώ δεν είχα πει τίποτα στην Μαρία και ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό τίποτα έτσι λοιπόν βγήκα το απόγευμα έξω και βρήκα τον Πέτρο μου λέει:
-"Θα πάμε σπίτι να το κοιτάξουμε στο pc"
-"Ναι πάμε " του λέω εγώ
Φτάσαμε στο σπίτι και μπήκαμε μέσα εκείνη την στιγμή η Μαρία έκανε μπάνιο και δεν μας πήρε είδηση ότι μπήκαμε τελειώνοντας το μπάνιο η Μαρία ανοίγει την πόρτα χωρίς να ξέρει ότι είμαστε και εμείς εκεί βγαίνοντας από το μπάνιο είχε μια πετσέτα μικροσκοπική που ίσα - ίσα κάλυπτε το πλούσιο στήθος τις και το μουνάκι τις
Τα έχασε και έτρεξε στο δωμάτιο να ντυθεί όλο ντροπή, εμένα τι με θες ο πούτσος μου είχε γίνει τουρμπο με το συμβάν αλλά και του Πέτρου το ίδιο φαινόταν από το παντελόνι . Τότε εγώ σκέφτηκα για την φάση και του έριξα το πρώτο υπονοούμενο.
-"Πως σου φάνηκε η Μαρία ; "
-"Πολύ καλή μου απαντά είσαι τυχερός" μου λέει "πρέπει να σου κάνει τρελά γαμήσια" και εγώ του λέω
-"Τι λες να της κολλήσουμε λίγο να δούμε τις αντιδράσεις της; "
-"Μέσα" μου απαντάει αυτός
Κλείνω το pc και πηγαίνουμε στο σαλόνι να καθίσουμε μαζί τις , μας βάζει ένα ποτό και αρχίζουμε την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων στην αρχή και σιγά σιγά η συζήτηση έφτασε και στα πονηρά . Η Μαρία από μερικές μέρες πριν μου παραπονιόταν ότι την πονάει η πλάτη και ήθελε ένα μασάζ να της κάνω μια και της αρέσει πολύ το μασάζ και εκεί που μιλούσαμε πάλι παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη και ότι δεν της έκανα ένα μασάζ τότε πρότεινα να της κάνει ο Πέτρος ένα μασάζ αυτή αρνήθηκε αλλά εγώ επέμενα και την ξάπλωσα στον καναπέ σήκωσα την μπλούζα που φορούσε και φάνηκε η πλατουλα της
Έφερα και ένα λάδι που είχαμε και ο Πέτρος άρχισε να την τρίβει με δισταγμό , εγώ του κάνω νόημα να της ξεκουμπώσει το σουτιέν αλλά δίσταζε . Πήρα την πρωτοβουλία εγώ, η Μαρία ντρεπόταν αλλά της άρεσε το μασάζ , εγώ πήγα και έκατσα από μπροστά της στον καναπέ δεν άντεξα και τον έβγαλα έξω τον πούτσο .
Η Μαρία τρόμαξε
-"Τι είναι αυτά που κάνεις δεν ντρέπεσαι μπροστά σε ξένο άνθρωπο " μου λέει και εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα της τον χώνω στο στόμα
Η Μαρία άρχισε να καυλώνει πολύ εγώ έχυσα σχεδόν αμέσως στο στόμα της ο Πέτρος είχε αρχίσει να καυλώνει πολύ , τότε του πρότεινα να συνεχίσω εγώ το μασάζ και κάθισε αυτός στην θέση μου , τότε του λέω να την βγάλει και αυτός έξω η Μαρία δισταξε στην αρχή αλλά σαν τον έβαλε στο στόμα δεν σταματούσε με τίποτα εγώ συνέχισα να της κάνω μασάζ στην πλάτη σιγά σιγά κατεβάζω το χέρι μου στο άσπρο κολάν που φορούσε και νιώθω το χέρι μου μούσκεμα , το μουνί της έσταζε από τον καύλα της, το βγάζω το κολάν και βλέπω το κωλαράκι της να τρέμει από ηδονή
Δεν καθυστέρησα καθόλου της τον έβαλα βαθιά στο κωλαρακι της τρελάθηκε δεν την είχα γαμήσει ποτέ από τον κώλο ως τώρα , δεν της άρεσε μου έλεγε , αλλά εκείνη την στιγμή δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς ένα στο στόμα και ένα στο κώλο της έχυνε συνεχώς πρώτη φορά την είχα δει έτσι τόσο καυλωμένη γαμιόταν αλλά συγχρόνως ντρεπόταν και ολας
Αφού την ξέσκισα την κολάρα της την είπα να γυρίσει αλλιώς , τότε ήταν που ο Πέτρος έπαθε την πλάκα του βλέποντας την Μαρία γυμνή στον καναπέ με τις βιζαρες της όρθιες και τις πριζμενες ρόγες της η Μαρία αν και καυλωμένη είχε την αίσθηση της ντροπής και αυτό με ερέθιζε πιο πολύ . Προσπαθούσε να κρύψει κάτι με τα χέρια της αλλά αρχίσαμε να την γλύφουμε και οι δυο τα βυζάκια της τρελάθηκε αλλά και εμείς δεν πηγαίναμε πίσω την γαμούσαμε συνεχώς εναλλάξ μια ο ένας μια ο άλλος
Σε μια στιγμή ανέβηκε πάνω στον Πέτρο και γαμιόταν, πήγα και εγώ από πίσω της και της το ξανά έβαλα στον κωλαράκι της εκεί απογειώθηκε εντελώς το μωρό μου από την ηδονή , γαμηθήκαμε σχεδόν όλο το βράδυ περάσαμε τέλεια τώρα σκεφτόμαστε τρόπο να βάλουμε και την Τάνια στο παιχνίδι , την γυναίκα του Πέτρου .
Είναι πολύ καλό μουνάκι και αυτήν αλλά λίγο συντηρητική σαι τέτοια θέματα πιστεύω όμως να κάτσει η φάση σιγά σιγά
Παρακαλώ μην δώσεις το μέιλ

Η ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

02/12/2004

Η προηγούμενη ιστορία μου σας άρεσε , γι αυτό θα γράψω άλλη μία ... Τη γυναίκα της ιστορίας την ήξερα αρκετά χρόνια...έμενε πολύ κοντά στη δουλειά μου και δεν ήταν λίγες η φορές που την είχα δει να περνάει μπροστά μου, με την εμφάνισή της να προκαλεί , πραγματικά, αίσθηση ... δεν ήταν αυτό που λέμε μοντέλο, αλλά διέθετε έναν αέρα, που απέπνεε ταυτόχρονα σιγουριά μέσα από μια έντονη θηλυκότητα, που δεν εμπεριείχε καθόλου πρόστυχα στοιχεία ...
Παρ όλα αυτά το ψηλόλιγνο σώμα της και τα μακριά μαλλιά της που συνήθιζε να αφήνει ελεύθερα να λούζουν την καλοσχηματισμένη πλάτη της, συνδυασμένα με δυο φυσιολογικά ολοστρόγγυλα στήθη, τόνιζαν τον ερωτισμό της μορφής της που ολοκληρωνόταν μοναδικά από τα μακριά της πόδια που κατέληγαν σε δυο αισθησιακούς γλουτούς σε σχήμα αχλαδιού, ενώ το πρόσωπό της είχε μια έκφραση αθωότητας χωρίς να μπορείς να πεις ότι έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο, αν εξαιρούσες μια μυτούλα γαλλικού στυλ ...
Γενικά ήταν η γυναίκα που δεν πρόδιδε καμιά ιδιαίτερη διάθεση για .."ερωτικές περιπέτειες", αντίθετα θα έλεγες πως πρόκειται για μια τυπική απλή κοπέλα που ζει μια νορμάλ, ίσως, ζωή. Ήταν γύρω στα τριάντα, κι εγώ τότε έκλεινα τα 27 ... από τη φουρνάρισσα της γειτονιάς, έμαθα, αφού έτυχε να ψωνίζουμε κάποια μέρα μαζί με την Ιωάννα( αυτό είναι το όνομά της) ότι ήταν καθηγήτρια γαλλικών και ότι παρέδιδε μαθήματα ιδιαίτερα ...
Τα γαλλικά μου τα είχα παρατήσει στη μέση, και, σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να τα ξεσκονίσω, και να την γνωρίσω κιόλας. Στην επόμενη τυχαία συνάντηση στο δρόμο της είπα που εργάζομαι και ότι θα ήθελα τη βοήθειά της στη Γαλλική γλώσσα, για κάποια εργασία που ετοίμαζα ... συμφωνήσαμε στο οικονομικό και μου είπε να πάω εγώ σπίτι της γιατί είχε πρόβλημα με το γιο της ... όταν μπήκα μέσα και είδα το παιδί να είναι ηλικιακά γύρω στα 12, χωρίς να το πολυσκεφτώ της είπα :..."μα πότε πρόλαβες και έχεις τόσο μεγάλο παιδί" ... " στα 18 μου" μου είπε ... "νεανικές ανωριμότητες, και τον πατέρα του έχω να τον δω κάτι χρόνια"...
Πήγαμε κατευθείαν στο σαλόνι και ανοίξαμε τα βιβλία ... κάθισε δίπλα μου και η μυρωδιά τον μαλλιών της , καθώς έσκυβε πάνω στο βιβλίο με συνεπήρε ... καθώς κάποια στιγμή με άγγιξε με το έξω μέρος του μπράτσου της ένιωσα ρίγη αισθησιασμού...άρχισα να νιώθω άβολα, γεγονός που μάλλον δεν το κατάλαβε, αλλά συνέχισε, να με αγγίζει, μάλλον τυχαία, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες ... η κατάσταση γινόταν επικίνδυνη ... προφασίστηκα δήθεν ξεχασμένο ραντεβού και ζήτησα να διακόψουμε ... έδειξε έκπληξη και μάλλον δυσαρέσκεια και στο βλέμμα της διέκρινα μια μικρή απογοήτευση την οποία πιθανολόγησα σαν φόβο για απώλεια του εισοδήματος από το μάθημα...αφού την διαβεβαίωσα ότι το μάθημά μας είχε τελειώσει κανονικά και ότι αύριο θα ήταν το επόμενο, έφυγα από το σπίτι της και στο δρόμο, ένιωθα σαν μαθητούδι που ερεθίστηκε στη θέα της γυμνής γάμπας της δασκάλας του..! ...
Η επόμενη μέρα ήταν κάτι πολύ διαφορετικό ... πάλι κάθισε δίπλα μου, και αφού μου είπε ότι το παιδί ήταν στο σταθμό, αρχίσαμε το μάθημα...για μια ακόμη φορά τα τυχαία αγγίγματά της με αναστάτωναν, η στύση μου γινόταν ανυπόφορη αλλά η στάση της δεν μου έδειχνε κάποια διάθεση για ανταπόκριση ... δεν άντεχα άλλο, ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ!!!, αλλά δεν μου έβγαινε να της ριχτώ τόσο πεζά ... άλλωστε αυτή η γυναίκα απέπνεε μια αρχοντιά που με συνάρπαζε και με καθοδηγούσε να την σεβαστώ ... έτσι μετά από λίγο της δήλωσα ότι έχω σοβαρό πρόβλημα και ότι θα πρέπει να διακόψουμε τα μαθήματα ...
-"γιατί;" μου είπε ... και όταν αυτό που προφασίστηκα ακούστηκε στο δωμάτιο, χαμογέλασε και μου είπε:.."κάτι άλλο συμβαίνει, αλλά δεν μου το λες!".. τότε δεν άντεξα και της είπα..."άκουσε, τα μαθήματά μας ήταν μια πρόφαση να σε γνωρίσω γιατί μου αρέσεις, αλλά δεν θέλω , ειδικά με σένα, να γίνω τόσο γελοία ρηχός.."...
Χαμήλωσε το βλέμμα της με μια ντροπαλή μελαγχολική έκφραση και μου είπε : ... "κι εσύ μου αρέσεις και ήλπιζα σε κάτι περισσότερο από μια γνωριμία ... εκεί, κάθε αναστολή μου χάθηκε! ... όπως ήμασταν όρθιοι πέρασα το χέρι μου στον αυχένα της και έφερα τα χείλη της στα χείλη μου...τη φίλησα και ένιωσα τη γλώσσα της να προσπαθεί να εισχωρήσει σε όλο μου το στόμα ... ήμουν έκπληκτος!!!...τόσο πάθος κρυμμένο..! ...
Εβαλα το χέρι μέσα από το κατάλευκο μπλουζάκι της και έπιασα τα υπέροχα βαριά της στήθη ... κόλλησε πάνω μου κι ένιωσα τον πούτσο μου πάνω στο γλυκό της αισθησιακό κορμί ... πήρα το χέρι μου από το στήθος της και το έβαλα ανάμεσα στα μπούτια της ... τη χάιδεψα για λίγο και αμέσως με το χέρι μου το ένα εκεί, τη σήκωσα και την έβαλα στον καναπέ ... η αδημονία μου μεγάλωνε..! ... της έβγαλα τα ρούχα της γρήγορα, και παραμέρισα το κυλοτάκι της για να χαρώ αυτό που είχα ονειρευτεί ... έγλυφα με πάθος , με οργή θα έλεγα..! ... κι όσο την ένιωθα έτοιμη να τελειώσει τόσο τα παιχνιδίσματα της γλώσσας μου σ αυτό το υπέροχο μουνάκι γινόταν εντονότερα!!! ... όταν άκουσα το μακρόσυρτο : Ωωωωωωωωω!!! ... λίγο ακόμη ... ! ... λίγο ακόμη σε παρακαλώ, θα χύσω! ...
Κάρφωσα τη γλώσσα μου μέσα στον κόλπο της και προσπαθούσα να γλύψω τα υγρά από όλη την έκταση του κόλπου της ... ο οργασμός της ήρθε βουβός, αλλά τα σκέλη της έκλεισαν με την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της και οι συσπάσεις του κορμιού της δονούσαν ,εγκλωβισμένο στα μπούτια της ,και το δικό μου κορμί ... το τελείωμά της συνοδεύτηκε τελικά από ένα ::αα Χωωωωχχχχ!α α α α α α αχχχχχχ!!
Μόλις το τρέμουλο της ηδονής χαλάρωσε, σηκώθηκα και καρφώθηκα μέσα της με ένταση!!!!! ... δεν είχε πια πολλές αντιδράσεις ... ακόμη βίωνε τον οργασμό της...τα μάτια της γλαρά με κοίταζαν με μια έκφραση λύτρωσης και απόλαυσης ταυτόχρονα...τη γαμούσα γλυκά πια μαγνητισμένος από το λάγνο βλέμμα της ,κρατώντας τα μακριά της πόδια , λίγο πάνω από τους αστραγάλους, με τα χέρια μου σε έκταση και απολαμβάνοντας αυτό το υπέροχο μελαχρινό μουνί , που έκανε τέλεια αντίθεση με τα ξανθοκάστανα μαλλιά της ... ούτε που κατάλαβα τις συσπάσεις του προστάτη μου ...! ... έχυνα κοιτώντας την κατάματα και τα υγρά μας κυλούσαν αναμεμιγμένα από τον κόλπο της ανάμεσα στα μπούτια της, βρέχοντας την υγρή της παρθένα , πίσω, είσοδό , την φτιαγμένη για τις " διαβολικές συνευρέσεις " ... έπεσα δίπλα της ξέπνοος, και άκουσα την ανάσα της βαριά, να πλησιάζει το λοβό του αυτιού μου ... ""τώρα θα προσπαθήσουμε να.. τρελαθούμε αγκαλιά!!!! "., μου είπε ... " ήσουν ο πρώτος μου μετά από καιρό, και θέλω να σε πάρω , να σε ικανοποιήσω, να σε κάνω κατά δικό μου ... ! ...
Αρχισε να μου κάνει πίπα , όντας στα πλάγια, και αφού κατέβηκε χαμηλά ... με έγλυφε , με ρουφούσε,.. απεγνωσμένα... με τόσο πάθος!!!...καύλωσα ξανά!!.. Πολύ!...
Γι αυτήν...!!!!! ... σήκωσε το κεφάλι της και με κοίταξε στα μάτια λέγοντας.. : "..αν μου υποσχεθείς ότι θα προσέξεις, ίσως σου δώσω, αυτό που οι άντρες , έχετε ως φετίχ για την κατάκτηση μιας γυναίκας...και εννοώ το κωλαράκι μου...!
Αν και σοκαρισμένος από την τόλμη της, χωρίς να πω κάτι άλλο, ήρθα πίσω της , και ετοιμάστηκα για μια διείσδυση που πρώτη φορά μου προσφέρονταν ... προσπάθησα να μπω,,, σιγά ... απαλά ... κι όταν εισχώρησα το πουτσοκέφαλο , έμεινα ακίνητος θαυμάζοντας τη θέα του υπέροχου κώλου της όπως παρεμβάλλονταν ένα μικρό μέρος του πούτσου μου...!
Οι σιγανοί της αναστεναγμοί με οδήγησαν στην κορύφωση!!!!!! ... έχυσα με μιά τελευταία εισχώρηση , βιώνοντας το απόλυτο!!!!!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ

30/11/2004

Μετά από πολύ καιρό ήρθα και πάλι με μια ιστορία που συνέβη πριν περίπου 20 μέρες.  Μερικοί από εσάς ίσως ξέρετε ότι είμαι πολύ καιρό με την κοπέλα και πρόσφατα αρραβωνιαστικιά μου περίπου στα 10 χρόνια δηλαδή περίεργο για την ηλικία μου γιατί είμαι μικρός σχετικά.
Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια μεγάλη ανία στην σχέση μας και δεν φαινόταν διέξοδο να σας πω την αλήθεια.  Όμως στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ,  γιατί εκεί όπου όλα πήγαιναν στραβά ήρθε ένα ταξίδι.  Αυτό το ταξίδι ήταν στην Ουψάλα στην Σουηδία όπου πήγαμε με την κοπέλα μου φιλοξενούμενοι της ξαδέρφης μου όπου μένει εκεί με το αγόρι της. 
Η πρώτες δυο μέρες κύλησαν νορμάλ με βόλτες,  ψώνια και γενικά τουρισμό.  Το πρωί της τρίτης μέρας και ενώ ήμουνα μόνος με την κοπέλα μου σπίτι ( γιατί η ξαδέρφη μου και το αγορι της δούλευαν ) η κοπέλα μου γύρισε και μου είπε πως πρέπει να ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση που έχει έρθει η σχέση μας και τέτοια διάφορα, και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για καυγά ξαφνικά βάζει μουσική και κοιτώντας με μου λέει: είσαι για μια καινούργια αρχή;
Και άρχισε να μου κάνει στριπτίζ κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ,  την μπλούζα και την φούστα τα έβγαλε σε χρόνο DT και έμεινε με το σουτιέν και το τάνγκα της,  το έκανε να φαίνεται επαγγελματικό αφού με έπαιζε ποτέ φέρνοντας το κωλαράκι της στην μούρη μου ποτέ το στήθος της.  Στην συνέχεια και αφού άφησε τα πληθωρικά στήθι της ελεύθερα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι μου το έβγαλε μου έβγαλε και την μπλούζα και ήρθε έκατσε επάνω μου φέρνοντας τα δυο υπέροχα στήθι της στο πρόσωπο μου,  χωρίς να χάνω χρόνο άρχισα να γλύφω τις ρόγες τις και επιπλέον άρχισα να τρίβω το μουνάκι της πάνω από το τάνγκα της.
Είχε υγρανθεί παρά πολύ ενώ ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει,  με σκούντηξε πίσω ξαπλώνοντας με μου τράβηξε κάτω το μποξερακι και άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι κοιτώντας με στα μάτια,  είχα παραδοθεί εντελώς στα χείλια της ρουφούσε έγλυφε τρόμπαρε όλα τα έκανε προκειμένου να με τρελάνει και τα κατάφερνε πολύ καλά με αποκορύφωμα την έκρηξη μου που την βρήκε στο στήθος της (ποτέ δεν δέχτηκε να τα πάρει στο στόμα). 
Στην συνέχεια σηκώθηκε ξάπλωσε απέναντι μου άνοιξε τα πόδια της και άρχισε να τρίβει το μουνάκι της κοιτώντας με στα μάτια,  χωρίς να χάσω περιττό χρόνο άρχισα να ασχολούμαι με το μουνάκι της,  πότε το έγλυφα πότε το δάγκωνα πότε ρουφούσα την κλειτορίδα της είχα αρχίσει να την τρελαίνω και εγώ με την σειρά μου,  το τελειωτικό χτύπημα της το έδωσα όταν άρχισα με το χέρι μου να τσιμπάω τις ρόγες της αφού ξέρω ότι είναι το σημείο της,  φαινόταν να έχει χαθεί έσφιξε το κεφάλι μου με τα μπούτια της πιέζοντας με στο μουνί της τόσο πολύ που θα με έσκαγε και παράλληλα άρχισε να κουνάει την λεκάνη της πάνω κάτω και να βογκάει σαν τρελή.
Άρχισα να ανεβαίνω προς τα επάνω με την γλώσσα μου να σαρώνει ότι βρίσκει στην πορεία της την κοιλιά της τα βυζιά της τις ρόγες της και τον λαιμό της ενώ παράλληλα μπήκα κα μέσα της.  Με τύλιξε με τα πόδια της ενώ άρχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της δυνατά και γρήγορα,  ομολογώ ότι είχα ψιλό χαθεί μέσα στην καύλα όπως πιστεύω και αυτή αφού ένοιωσα τα υγρά της να πλημμυρίζουν τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου, την έπιασα την σήκωσα και την έβαλα να ξαπλώσει με την πλάτη της σε εμένα, πήγε να σηκώσει το κολαρακι της για ένα πισοκολιτο αλλά δεν την άφησα την ήθελα έτσι αλφαδιασμένη,  άρχισα να την σαρώνω με την γλώσσα μου από τον σβέρκο της μετά στους ώμους της κατέβαινα από την σπονδυλικη της στήλη στο δεξί το κωλομέρι της στο μπούτι της μέχρι την κλείδωση και πίσω πάλι στο άλλο κωλομέρι και μέχρι την κλείδωση,  αυτό την τρέλανε αφού ανατρίχιασε έπιασα τα κωλομέρια της και τα άνοιξα διάπλατα μπήκα μέσα της έτσι όπως ήταν αλφαδιασμένη της έπιασα τους ώμους και την σκουντούσα επάνω στον πούτσο μου,  την γαμούσα πολύ γρήγορα και δυνατά ενώ αυτή βογκούσε και σχεδόν τσίριζε από τον πόνο και την καύλα ο ρυθμός με τρέλαινε και δεν άργησα να πλημμυρίσω το μουνάκι της με τα υγρά μου. 
Αφού κάτσαμε για λίγο σηκωθήκαμε και πήγαμε για ένα ντουζακι αφού ήμασταν χάλια με υγρά και ιδρώτα και παράλληλα έπρεπε να φύγουμε για την καθιερωμένοι βόλτα στην πόλη.  Μπορεί να μην το πιστέψετε αλά από τότε όλα πηγαίνουν καλύτερα χόρια ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι μας.

ΠΡΩΙΝΟ ΨΑΡΕΜΑ...

2/12/2004

Η παρακάτω ιστορία είναι πραγματική και δεν είχα σκοπό ποτέ να την πω σε κάποιον και πόσο μάλλον να την δημοσιεύσω κάπου...
Όλα άρχισαν φέτος το καλοκαίρι κάπου εκεί στα μέσα Ιουλίου που επέστρεψα από την πόλη που σπουδάζω μιας και τέλειωσε η εξεταστική περίοδος. Κατάγομαι από κάποιο ορεινό χωριό με λίγους κατοίκους και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολη υπόθεση το sex εδώ.
Από μικρή είχα ερωτικές σχέσεις αφού αναγκαστικά να μετακινηθώ για τις γυμνασιακές μου σπουδές. Η ερωτική μου ζωή ήταν έντονη από την αρχή αλλά η συνέχεια στο πανεπιστήμιο έγινε  εντονότερη δοκιμάζοντας πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις δεν είχα αναστολές ούτε τώρα έχω. Γενικά όμως στο χωριό ήμουν ήρεμη  γιατί, για να μη τα πολυλογώ, αφενός δεν ήθελα να δίνω αφορμές και αφετέρου τα αγόρια τις ηλικίας μου και γενικά οι άντρες του τόπου μου με άφηναν αδιάφορη.
Τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό νωρίς το πρωί κατεβαίνω στο ποτάμι για ψάρεμα και για να περάσει η ώρα μιας και δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω σπίτι. Πράγμα παράξενο για κορίτσι αλλά από πολύ μικρή τρελαίνομαι για το ψάρεμα. Στην αρχή οι άντρες μ’ έβλεπαν με μισό μάτι με απέφευγαν αλλά σιγά-σιγά απέκτησα την εμπιστοσύνη τους.
Εκείνο το πρωί, χωρίς να ξέρω τον λόγο, είχα μια προαίσθηση πως κάτι συγκλονιστικό θα γινόταν. Όπως καθόμουνα και ψάρευα, ακούω την μηχανή ενός αυτοκινήτου και βλέπω ένα κόκκινο αυτοκίνητο να έρχεται προς το μέρος μου.
Σηκώνομαι και κρύβομαι πίσω από κάτι θάμνους, αφού πήρα μαζί μου τα περισσότερα από τα πράγματα μου. Άφησα μόνο το καλάμι και κάτι πετονιές.
Το αυτοκίνητο σταματα σε απόσταση δέκα τουλάχιστον μέτρων από εκεί που ήμουν. Βλέπω δυο τυπάδες γύρω στα 30 να ανάβουν μπάφο και να απολαμβάνουν το τοπίο. Ξαφνικά όπως καθόμουνα και μιας και η ζεστη είχε αυξηθεί, βλέπω τον έναν να γδύνεται εντελώς και να κάνει μπάνιο στο ποτάμι. Περνάει λίγη ώρα και μπήκε και ο άλλος για μπάνιο.
Στην αρχή κολυμπούσανε μακριά μετά πλησιάσανε, αλλάξανε κάτι κουβέντες που δεν μπορούσα να ακούσω λόγω απόστασης, ήρθαν ακόμα πιο κοντά και άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται...
Το μουνί μου πήρε φωτιά από την καύλα. Δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο και πρώτη φορά που ζούσα gay live show. Βγαίνουν από το νερό και οι δυο και άρχισαν να κάνουν 69 για πολύ ώρα.
Σε μια στιγμή ο ένας άρχισε να φωνάζει και κατάλαβα πως έχυνε. Εγώ είχα από ώρα αρχίσει να τραβάω μαλακια χώνοντας όσα δάχτυλα μπορούσα μέσα στη ζουμιασμένη μουνότρυπα μου και τελειωσα μαζί του. Στη συνέχεια στήθηκε ο ένας στα τέσσερα και ο άλλος πήγε πίσω του, σάλιωσε την τρυπούλα του και του ξέσκισε τον κώλο. Τα βογκητά κι οι βρισιές "εδειναν" κι "έπαιρναν".
-"Τι σου κάνω μάνα μου" φώναζε ο ένας….
-"Σκίσε με τον γαμιόλη…ξεσκισε σε με τον πούστη…." έλεγε ο άλλος και δεν συμμαζεύεται.
Μετά από κα’ να μισάωρο άλλαξαν θέσεις και "αλληλογαμήθηκαν" για πολύ ώρα ακόμη. Γούσταρα πολύ κι ήθελα κι εγώ να ’χω μια πούτσα πραγματική για να γαμήσω έναν αντρικό κώλο. Μόνο με την σκέψη λούστικα από ιδρώτα κι είχα ένα μοναδικό οργασμό. Περιττό να σας πω πως είχα χύσει κι άλλες φορές ακόμα από το θέμα που έβλεπα.
Και καθώς σκεφτόμουνα όλα αυτά κι είχα ξαπλώσει αποκαμωμένη από την ένταση, την σκέψη μου διέκοψε μια φωνή που ήταν από πίσω μου. Οι τυπάδες με είχαν πάρει πρέφα πως τους έπαιρνα μάτι και είχαν έρθει στην κρυψώνα μου….Χωρίς πολλά-πολλά ο ένας άρχισε να μου ρουφάει το μουνί στην ψύχρα κι ο άλλος να μου βάζει δάχτυλο ταυτόχρονα στο μουνί και στον κώλο…. Όχι μόνο δεν έφερα αντίρρηση για την ξαφνική και απρόσκλητη εισβολή αλλά καύλωσα αμέσως αν και πόνεσα λίγο. Δεν μου είχαν ξαναβάλει ποτέ δάχτυλο και στις δύο τρύπες έτσι άγρια και χωρίς προετοιμασία.
Μετά από ένα δυνατό χύσιμο στο στόμα του πέσαμε σε κάτι χόρτα για πιο μαλακά κι εκεί άρχισε να με γαμάει  ο ένας από τους δυο και ο άλλος άρχισε να μου γλύφει την τρυπούλα μου. Στην ιδέα και μόνο πως μου κάνανε αυτό το πράγμα έχυσα αμέσως και μια ανατριχίλα κυρίευσε το κορμί μου.
Αλλάξαμε στάση και πήρα πίπα σε έναν από τους δυο κι ο άλλος άρχισε να με γαμάει δυνατά από πίσω. Πόνεσα πάρα πολύ, ένιωσα να με σκίζουν στα δυο, αλλά μου άρεσε. Ήταν τέλεια...Χύσαμε όλοι πολλές φορές καθώς αλλάζαμε στάσεις και τεχνικές. Η όλη φάση κράτησε  κα’ να τρίωρο.
Πέσαμε τάβλα, ανάψαμε κι ένα μπάφο για να…..συνέλθουμε…τους είπα πως θα ’θελα να τους γαμήσω και βάλανε τα γέλια….το κουδούνι χτυπούσε και το καλάμι παραλίγο να πέσει στο ποτάμι…είχα πιάσει ψάρι…τους το χάρισα και μετά τα παιδιά που ήταν από Αθηνα έφυγαν αφού δώσαμε υπόσχεση πως θα το "ξανακάναμε".
Γύρισα τέλη Αυγούστου στην Αθήνα. Μετά από δέκα μέρες ένα πρωινό χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ο Μάκης, ο ένας από τα παιδιά, μετά τα σχετικά χαζά μου την έχωσε. Είχαν φτιάξει κατάσταση για το βράδυ και με ρωτούσε αν ήμουν μέσα. Δε το πολυσκέφτηκα και συμφώνησα, μάλιστα τους κάλεσα σπίτι μου. Τότε έμενα σ’ ένα τριάρι στου Φιλοπάππου κι η Νικόλ, η συγκάτοικος μου, έλειπε στη Σουηδία για μετεκπαίδευση με το Erasmus. Ήμουνα μόνη λοιπόν.
Κατά τις εννιά  ήρθαν με μεγαλύτερη παρέα όμως αυτήν την φορά. Ήταν πέντε άτομα. Καθίσαμε, βάλαμε τα ποτάκια μας και βάλαμε και μια τσόντα που κρατούσαν, στο βίντεο. Ανάψαμε κι ένα maxi μπάφο να τον φουμάρουμε ρεφενέ για να φτιαχτούμε. Ήμουνα αμήχανη και παγωμένη αλλά η ταινία, το ποτό και το τσιγάρο με συνέφεραν, κυρίως η ταινία. "Σ’ ένα γιώτ  ο καπετάνιος πηδούσε μια γυναίκα κι όντρας της την έπαιρνε μάτι…μετά πλησίασε για να την πάρουνε μαζί…αλλά πήρε τον κάπετάνιο, έναν αράπη με μια πούτσα νααα…..ενώ η γυναίκα του είχε τρελαθεί στην μαλάκια…"
Τα παιδιά δίπλα μου είχαν αρχίσει το χαμούρεμα…κάποιος χαμούρευε κι εμένα…έγω ήθελα να δω την ταινία και να ρουφήξω τον μπάφο μέχρι τέρμα….."Ο ύπαρχος ένας μποντιμπιλτεράς ξανθός βγήκε με βάρκα στη στεριά με ένα άλλο ζευγάρι  κι αφού τους έγλειψε στήθηκε στα τέσσερα και γαμήθηκε από τον άντρα του ζευγαριού ενώ η γυναίκα πεσμένη στο έδαφος έγλυφε και τις ψωλές και τις τρύπες τους….."
Είχα καρακαυλώσει…οι δυό είχαν ήδη αρχίσει να πηδιούνται μπροστά μας…ένας άλλος μου την έδωσε πίπα ενώ ο Μακης με χάιδευε απαλά και με φιλούσε…..Ήθελα παρά την καύλα να δω την ταινία κι άναψα κι άλλο μπάφο….ο Μάκης μου έκανε παρέα. "Ο καπετάνιος πηδούσε με την αγριόπουτσα του μια γκόμενα στην κουπαστή και της είχε πετάξει τα μάτια έξω….στο σαλόνι οι επιβάτες και το πλήρωμα είχαν μπλέξει σε μια παρτούζα που όλοι γαμιότανε μ’ όλους και μ’ όλους τους τρόπους….ο καπετάνιος μπηκε στο σαλόνι κι αντι να τους ξεσκίσει στο γαμήσι άρχισε τις πίπες και το ξεκώλιασμα….τον γαμούσαν και μια γκόμενα του τον έπαιρνε τσιμπούκι…"
Τρελάθηκα…δεν είδα την συνέχεια…το ποτό, το τσιγάρο ή το γλυφομούνι που μου έκανε ένας παλικαράς μου τίναξαν τα πέταλα. Γίναμε αχταρμάς….βρέθηκα να γλύφω ψωλές όρθιες, ψωλές που γαμιόντουσαν…γαμήθηκα από το μουνί, από τον κώλο κι απ’ τις δύο μαζί…τσιμπούκωνα και γαμιόμουνα ταυτόχρονα…. περνούσαμε τέλεια…όλοι μ’ όλους…. Εκτός από έναν τύπο που ήταν του στιλ που μόνο γαμάει και τίποτα άλλο….
Ο Μάκης σε μια φάση μ’ έβαλε να του γλύψω την ψωλή, τ’ αρχίδια και τον κώλο, κυρίως τον κώλο…των τρέλανα…μετά τον έβαλε στα τέσσερα, έβγαλε από ένα κουτί μια πλαστική πούτσα, καμιά 25αριά πόντους, μου την φόρεσε στη μέση με ζώνη και μου ’πε:
-"Κάνε το όνειρο σου πραγματικότητα"
Αφήνιασα και τον "ξεκώλιασα". Τον γαμούσα με δύναμη και ούρλιαζε. Ούρλιαζα κι εγώ από την καύλα καθώς η πούτσα έβρισκε αντίσταση και μου χτυπούσε το μουνί και με καρακαύλωνε….ΓΑΜΟΥΣΑ ΑΝΤΡΑ κι η ιδέα μόνο με μπιμπίκιαζε ολόκληρη. έχυνα…..ένας με γάμησε από τον κώλο…νομίζω ότι ήταν ο Μάκης αλλά δεν είμαι σίγουρη….ο γαμιάς που έκανε τον δύσκολο….άρχισε τώρα να γαλουρίζει από καύλα από το γαμήσι μου …..πλακώθηκε στις πίπες κι έκανε και τις καλύτερες πίπες η πούστρα.....Τον περάσανε όλοι κι από τον κώλο κι από το στόμα, μέχρι και στην πούτσα μου πήρε πίπα….
Με ξάπλωσαν στο πάτωμα και με χύσανε ολόκληρη….τότε άρχισε η ηδονή…με γλύφανε όλοι…από την κορφή ως τα νύχια….δεν ξέρω πόση ώρα….είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου….ένιωθα σπασμούς και έχυνα…….
Δυο μέρες έκανα να συνέλθω, ένιωθα μια γλυκιά παράλυση σ’ όλο το σώμα….με φρόντιζε ο Μάκης. Τις επόμενες μέρες όπου και να βρισκόμουνα όταν ερχόταν η ανάμνηση των γεγονότων φούντωνα, ίδρωνα κι είχα ένα απότομο και ανεξέλεγκτο οργασμό….τους είχα στο δρόμο, στην τάξη, στα μαγαζιά, στο τραμ…ευτυχώς ή δυστυχώς αραίωσαν. Ο Μάκης μου τηλεφωνεί και βλεπόμαστε για καφέ…περιμένουμε κι οι δυο να συνέλθω, να ξεγλυκαθώ από την πρώτη για να προχωρήσουμε στην δεύτερη φορά.
Κορίτσια, όσες έχετε την ευκαιρία να το κάνετε με gay άντρα ή άντρες και δεν το έχετε κάνει ακόμη γιατί κολλάτε σε διάφορα πραγματάκια (μαλακίες για μένα), να το κάνετε με την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί…..θα τρελαθείτε.
Καλά να περνάτε και να είστε καλά!!!!

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΜΕΡΟΣ 2o

29/11/2004

Συνάντησα την Αλέκα, πρίν λίγες μέρες.. τώρα, ηταν μια ωραία γυναίκα.. είχε προλάβει να παντρευτεί και να κάνει ένα παιδί, αλλά και να διαπιστώσει οτι ο πολλά υποσχόμενος τύπος που ερωτεύτηκε , ήταν μια φούσκα, αφού τον έπιασε να πηδιέται με την babysiter (.. το έμαθα τυχαία από κοινό γνωστό.. ) .. ενώ εγώ είχα καταφέρει να ολοκληρώσω τους επαγγελματικούς μου στόχους, .. να κάνω ένα διαζύγιο.. και να κινούμαι ερωτικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.. !!
.. δεν χρειάστηκαν πολλά για να ξαναθυμηθούμε εκείνο το εκρηκτικό πρωινό.. Το σταρένιο της σώμα και το δικό μου πιό βελτιωμένο κορμί, αφού παράτησα πολλές "κακές" συνήθειες για να κάνω extreme spor , ήταν μια εύκολη αφορμή για να ανάψει η φωτιά..
Ηρθε, στο γραφείο μου αναγνωρίζοντας το όνομα στην πόρτα.. μπήκε μέσα με τον αέρα της κατόχου του παράνομου μυστικού μας.. δεν γνώριζε για το διαζύγιό μου!!.. απλά φαντάστηκε οτι ήταν η ευκαιρία της για να το εκμεταλλευθεί , αφού η θέση μου πιά ήταν αρκετά υψηλή για να την χρησιμοποιήσει για μια γρήγορη επαγγελματική άνοδο.. Μετά τις πρώτες τυπικές κουβέντες, αρχισε την "επίθεσή της".. σηκώθηκε, πλησίασε στο πάράθυρο , και σκύβοντας, είπε :.. υπέροχη η θέα από δώ!.. πρέπει να την απολαμβάνεις Στέφανε..
-.. όντως απολαμβάνω τη θέα , της απάντησα , αλλά, όχι του πάράθυρου, απολαμβάνω τη θέα του κορμιού σου.. !..
ΠΑΡΕ ΜΕ !.. ήταν η απάντηση!.. πήγα απο πισω της, σήκωσα την τζιν φούστα της, και έπιασα τη μέση της.. έσκισα με μια κίνηση το κατάλευκο κυλοτάκι της και έχωσα βαθιά τον πούτσο μου σ αυτό το υπέροχο μουνί.. ήταν αρκετά υγρή , έτοιμη να γαμηθεί σαν να το ήξερε από πρίν.. Ηξερα οτι θα χύσω γρήγορα.. χάιδεψα τα υπέροχα μπούτια της με πάθος, έβαλα σε λίγο τα δάκτυλά μου ανάμεσα στα σημεία που χώριζαν το μουνάκι της από τα μακριά της πόδια , και άρχισα την γαμώ με λύσσα!!.. 0ι λέξεις και οι φωνές της με εξίταραν.. : .. Αααααχ!!.. Ωωου!.. Ναι!Ναι!.. κι άλλο!..
Δεν σκέφτηκα καθόλου ούτε να κρατηθώ ούτε να φυλαχτώ!!.. τέλειωσα μέσα σ΄αυτό το υπέροχο μουνί, κρατώντας την σφιχτά απ΄τη μέση, κι έχοντας την αίσθηση πάνω στα αρχίδια μου από το τριχωτό μέρος του μουνιού της .. τόσο απαλό , μεταξένιο, σαν μουνάκι έφηβης ,απείραχτο, παρθένο.. γύρισε κι πήρε στο χέρι της τον πουτσο μου..
Παίζοντάς τον, μου πρόσφερε μια υπέροχη εικόνα από τα σαρκώδη χείλη της κινούμενα πάνω στον πούτσο μου, και ρουφώντας στο τελείωμα το κεφάλι, με κοίταξε με βλέμμα που έλεγε : .. "τώρα σε έχω στο χέρι μάγκα μου.. !".. έφτασα τρεκλίζοντας ως την πολυθρόνα του γραφείου μου, και κάθισα βλέποντάς την να φτιάχνει τα ρούχα της.. σε λιγάκι κάθισε απέναντί μου, και δεν άργησε να φανερώσει τις προθέσεις της.. :.. "κοίτα Στέφανε, σου αρέσω, αλλά έχω κι εγώ κάποιες ανάγκες. Περιμένω την αμέριστη συμπαράστασή σου για τη θέση που χηρεύει στο τμήμα μου.. και φυσικά , είμαι σίγουρη οτι θα με βοηθήσεις, γιατί δεν θα ήθελες να μάθει κανείς" άλλος" τις επαφές μας.. έτσι δεν είναι;.. δεν θα σε συνέφερε .. έδειξα να αντιλαμβάνομαι τα υπονοούμενά της και να υποκύπτω στη θέλησή της.. :..
"…Ναί γλυκιά μου , της είπα θα κάνω ότι θές, αλλά , πρώτα πρέπει να με πείσεις, οτι με θές πραγματικά, κι οτι δεν ήρθες εδώ να με εκβιάσεις απλά, αλλά ήρθες να με κατακτήσεις, να με υποτάξεις απόλυτα στη θέλησή σου!.. η πρόκληση ήταν προφανής , και εγωισμός της δεν θα την άφηνε αναπάντητη.. ήμουν σχεδόν σίγουρος!
- "φυσικά , μου είπε, πές μου μόνο τί θές.. !.. ήταν η απάντηση που πήρα και τότε το μυαλό μου δουλεψε διαβολικά!.. είχα μάθει οτι προστατευόμενή της στον τομέα της , ήταν μια νεόφερτη 18χρονη, καμπυλάτη , σκετο μπιμπελό!!.. μελανουράκι!!.. " θέλω Αλέκα μου , μια βραδιά με σένα και την μικρή σου φίλη την Έλσα.. μια βραδιά που θα τη θυμάμαι για καιρό!!!
Ψ ιλοκώλωσε.. !.. ".. μα .. !.. πώς ;.. δεν ξέρω, αν θα δεχθεί η μικρή.. και στο κατω - κάτω , γιατί.. ;;;;.. εκεί έπαιξα τα ρέστα μου!!!.. και της είπα :
- "γιατί, μάλλον, θα σου άρεσε, και, η βραδιά, και, η νέα σου θέση, καί, να δείς την μικρή να λιώνει μεσα στην λάβα της επαφής μας.. !!!! Είμαι σίγουρος οτι η μικρή θα έκανε πολλά για να συνεχίσει να έχει την εύνοιά σου.. !
Σε δύο μέρες μου τηλεφώνησε :.. θα σε περιμένουμε απόψε στο σπίτι μου ,μου είπε..
Ετοιμάστηκα, και φρόντισα να βρώ μερικά διεγερτικά χάπια.. δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά ήθελα να κάνω τα πάντα μ' αυτά τα δύό θηλυκά αυτό το βράδυ, πράγματα που να ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια..
Πήγα στο σπίτι της το βράδυ. Μπήκα και με σύστησε.. η μικρή μου Ελσα μου είπε, και τότε την είδα από κοντά!!.. ένα γλυκό πρόσωπο, μαύρα σπαστά , κοντά μαλλάκια, δυό μάτια μαύρα μεγάλα αμυγδαλωτά. και ένα κορμί όπως το είχα φανταστεί:.. χυμώδες και προκλητικό αλλά στις αναλογίες μικρού κοριτσιού.. δεν καθυστέρησα με πολλά προκαταρτικά.. άρπαξα την αυτό το νεαρό αισθησιακό θαύμα,την φίλησα με ένα πρόστυχο πάθος που μάλλον την εξέπληξε.. πρίν συνηδειτοποιήσει τι θα γινοταν , την γύρισα και άρχισα να τη γδύνω, σχεδόν να σχίζω τα ρούχα της. Την υποχρέωσα να γείρει μπροστά και φώναξα την άλλη :.. γονάτισε μπροστά της , της είπα και γλύψε αυτό το παραδεισένιο μουνάκι.. !
Το έκανε χωρίς δισταγμό και ελευθερώνοντας τον πούτσο μου που ήταν ήδη σε υπερδιέγερση μπήκα γλυκά μέσα της.. την έπαιρνα αργά, απολαμβάνοντας τις πνιχτές κραυγούλες και τούς αναστεναγμούς της, φροντίζοντας να βγαίνω κάθε τόσο απο μέσα της και να φέρνω τον πούτσο μου στο στόμα της Αλέκας.. φαίνονταν καθαρά οτι η μέντοράς της, η Αλέκα, την είχε προετοιμάσει για οτι θα γίνονταν.. δεν συνεχίστηκε για πολύ αυτό.. σε λίγο βγήκα από το τρυφερό μουνάκι της Ελσας, πέρασα το χέρι μου μπροστά της, άρπαξα δυνατά το κεφάλι της Αλέκας, και καρφώθηκα στο στόμα της!!!!Η σκηνή ήταν τρομερή.. η μικρή ουσιαστικά είχε καθίσει στι κεφάλι της άλλης την ώρα που της γαμούσα το στόμα..
Εχυνα υπέροχα στο στόμα και το πρόσωπό της , έχοντας το νεανικό κορμί της Ελσας ανάμεσά μας!! Η μικρή είχε σοκαριστεί, σίγουρα δεν είχε ξανακάνει, κάτι τέτοιο, αλλά ετοίμαζα κι άλλες εκπλήξεις.. !
Πήγα στο μπάνιο,λέγοντας μόνο :.. δεν τελειώσαμε .. θα κάνω ένα μπάνιο και θα τα πούμε πάλι.. απόλαυσα το μπάνιο με άνεση σαν να ήμουν ο ιδιοκτήτης του, και βγήκα σκεπασμένος μόνο με την πετσέτα, για να διαπιστώσω οτι οι δύο γυναίκες δεν ήταν στο δωμάτιο αλλά στο δεύτερο μπάνιο του σπιτιού.. πλησιασα στην μισάνοιχτη πόρτα και τις είδα να ερωτοτροπούν παίζοντας με τις γλώσσες τους. Απόλαυσα για αρκετή ώρα το θέαμα, και μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι και τις κάλεσα με δυνατή φωνή να έρθουν κοντά μου..
Ξάπλωσα ανάσκελα, και απόλαυσα μια υπέροχη πίπα που δεν χρειάστηκε να την ζητήσω.. η διέγερσή μου είχε κορυφωθεί μετα κι από τα χάπια που πήρα όσο ήμουν στο μπάνιο, αλλά αυτή τη φορά δεν τα τέλειωνα τοσο εύκολα.. απολάμβανα τα υπέροχα στόματά τους που με έπαιρναν δαιμονισμένα και θαύμαζα τη θεα των υπέροχων γλουτών τους στον απέναντι καθρέπτη.. για λίγο πρόλαβα να πάρω την αλλοιφή για την καθυστέρηση της εκσπερμάτησης και να προλάβω να τη χρησιμοποιήσω .. σε λίγο έβαλα την μικρή ανάσκελα , και αφού υποχρέωσα την Αλέκα να χωθεί ανάμεσα στα ποδια της για να την "περιποιηθεί" , εγώ πήγα πίσω της και άρχισα να την γαμάω με πάθος.. αργά στην στην αρχή και γρήγορα οταν άρχισε να χύνει!.. οι λέξεις τις ήταν το επιστέγασμα μιάς πράξης που δεν θα τέλειωνε εκεί.. :.. Αααααα!.. μου 'ρχονται!!!.. κι άλλο.. πιό βαθιά!!!!!.. Τώρα!
Εχυνε με σπασμούς καθώς την έπαιρνα έχοντας καταφέρει να εισχωρήσω το δάκτυλο μου στον κώλο της. Ταυτόχρονα η Ελσα βογγούσε ηδονικά με τη γλώσσα της Αλέκας να της κάνει υπέροχο γλυφομούνι!!!.. πριν ακόμη η Αλέκα σταματήσει να απολαμβάνει τον οργασμό της, βγήκα από το μουνάκι και πριν καταλάβει τί έγινε, είχα βάλει τον πούτσο μου στην υπέροχη τρυπούλα που είχα ξανααπολαύσει πρίν λίγα χρόνια. Ενα μακρόσυρτο :.. ωωωωωωω!.. μη!.. δεν με έπεισε για τις αντιρρήσεις τις.. συνέχισα να την παίρνω έτσι καρφώνοντας τον πούτσο μου σ' αυτόν τον υπέροχο κώλο, με τα αρχίδια μου να χτυπούν στο υπέροχο μουνί της, και μετά από λίγο κοιτώντας τα έκπληκτα μάτια της μικρής της είπα : θα σε πάρω κι εσένα έτσι καλή μου!!
Βγήκα, από τον κώλο. της Αλέκας, και πλησίασα την μικρή που απο το σόκ με ακολούθησε άβουλα καθώς την κατέβασα από το κρεβάτι και την έβαλα να σκύψει μπρούμητα πάνω στο στρώμα.. και τότε είπα στην Αλέκα :.. έλα καλή μου να βοηθήσεις , θέλω να πάρω κι αυτό το κωλαράκι , και δεν νομίζω να θέλεις να κάνω στη μικρή σου γκόμενα καμμιά ζημιά.. !..
Καταλαβαίνοντας τι εννοούσα, γονάτισε κι άρχισε να σαλιώνει πότε την τρυπούλα της μικρής και πότε τον πούτσο μου που ήταν έτσι κι αλλιώς γεμάτος με τα υγρά της.. σπρώχνοντας αργά και σταθερά την διαπέρασα!.. με το πρώτο της : αχ!.. μη!!!.. πονάει!!.. έσπρωξα μια τελευταία φορά και άρχισα να χύνω σαν τρελλός μέσα στο υπέροχο κωλαράκι της μικρής !!!!.. για κάμποση ώρα δεν ήξερα που ήμουνα.. βίωνα την απόλυτη ευχαρίστηση!!!!!
Οταν ετοιμάστηκα να φύγω , η Αλέκα ήρθε , κοντά μου στην πόρτα και κλείνοντάς μου το μάτι μου είπε :.. δεν ξέχασες βέβαια τις υποχρεώσεις σου.. γιατί αλλιώς η γυναίκα σου θα μάθει όσα έγιναν εδώ απόψε..
Το πιό διασκεδαστικό σημείο της βραδιάς ήταν οταν της είπα : Ναί , θα έχεις αυτό που μου ζήτησες, αλλά αν τυχόν συναντήσεις την γυναίκα μου δώς της χαιρετίσματα γιατί έχω να τη δώ 2 χρόνια!:::::::)))))))))))

ΒΙΑΙΗ ΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

02/12/2004

Όλα άρχισαν περίπου στο περσινό καρναβάλι .. ίχα πάει με δυο ζευγάρια φίλων στο γνωστό πάρτι που γίνετε κάθε χρόνο κάπου στην Ανθούπολη. Ένα σπίτι δυάρι που δεν μένει κανείς έχει μετατραπεί σε ένα καλό χώρο για τα πάρτι μας…... χαμηλός φωτισμός με μπάλα από τις παλιές στο ταβάνι που δίνει φως ,DJ κανονικά, ένα δωμάτιο όπου ήταν το μπαρ και η κουζίνα.
Το πάρτι πήγαινε καλά πολύ χορό και ποτό. Με πλησιάζει μια τύπισσα αρκετά ψηλή γύρω στο 1,74 και αρκετά νταρντάνα δηλαδή καστανή με μακριά μαλλιά από τις γυναίκες που δεν περνάνε απαρατήρητες, δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση αλλά είχε κάτι το πρόστυχο στο βλέμμα της και θέλει να χορέψουμε το γνωστό "μετά τις δυο τα κάνω όλα .. ".
Εγώ κάνω πλάκα μαζί της με τους φίλους και της λέω
-"Δεν είναι η ώρα σου ακόμα, η ώρα σου μετά τις τρεις. "
 Τρεις και κάτι έρχεται η γκόμενα με παίρνει από το χέρι και με βγάζει έξω ..
-"Τι έγινε λέω;  Έχουμε καύλες; "
-"ΠΟΛΛΕΣ" μου απαντάει και με βάζει να κάτσω στα σκαλιά τις διπλανής πολυκατοικίας .. πέφτει στην αγκαλιά μου και πάει να με φιλήσει .. τις ρίχνω ένα χαστούκι και τις λέω
-"Πάρ’ τον στο στόμα σου" .. τα ψιλοέχασε αλλά τα μάτια τις έβγαζαν φωτιές σαν να έλεγε θέλω κι άλλο .. Εγώ απόρησα με τον εαυτό μου που την χτύπησα .. δεν το συνηθίζω .. αλλά αυτό το πλάσμα μου έβγαζε κάτι πολύ έκφυλο ήταν και το ποτό .. αλλά απόρησα και με αυτήν λες να τις άρεσε;  Δεν είπε τίποτα .. γονάτισε και κατέβασε λίγο την στολή μου .. έβγαλε την γλώσσα της και άρχισε να γλύφει κυκλικά τον μισοκαυλομένο πουτσοκεφαλο μου .. σε λίγο ο πούτσος μου έγινε τεράστιος και πέτρα αυτή συνέχιζε το ίδιο και σε όλη την διάρκεια με κοίταγε στα μάτια με ένα βλέμμα παραπονούμενο ..
-"Πάρτον όλο στο στόμα σου πουτάνα"
Συνεχίζει το ίδιο μόνο που τώρα με κοιτάει κοροϊδεύει .. την τραβάω από τα μαλλιά προς τα πίσω και σκύβω στο πρόσωπο της ..
-"Άκουσες τι σου είπα μωρή καριόλα; πάρτον όλο στο στόμα σου" και τρώει δεύτερο χαστούκι .. τα μάτια της γυάλισαν, τα χαμήλωσε και άρχισε μια τρελή πίπα .. ήμουν σίγουρος πλέον .. τις άρεσε ..
-"Έτσι μωρή καριόλα ρούφα τον δυνατά .. μόνο κραυγές έβγαζε .. "γλουπ ".. "γλούπ" .. την είχα συνεχεία πιασμένη από τα μαλλιά και με το άλλο χέρι έπιανα της βυζαρες της .. ακούστηκαν φωνές, κάποιοι έφευγαν από το πάρτι ..
-"Μην σταματάς" τις λέω ..
Με κοίταξε με ύφος δεν είχα σκοπό και συνέχισε το τσιμπούκι ενώ οι άλλοι πέρναγαν πίσω της, εγώ τους έβλεπα όπως και αυτοί . Ήταν δύο ζευγάρια….μου χαμογέλασαν και συνέχισαν ..
-"Καύλωσες κι άλλο πουτάνα μου που μας είδαν .. "
-"ΝΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ" ..
Πιάνω το πούτσο μου τότε και αρχίζω να της ρίχνω πουτσοσκάμπιλα ..
-"Σου αρέσει πουτάνα μου" ..
ΝΑΙ .. ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ" ..
-"Μιλά μωρή πουτάνα τι θέλεις να σου κάνω; "
-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ .. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ" .
Συνέχιζα τα πουτσοσκαμπιλα ..
-"Μόνο αυτό θέλεις γαμιολα" ..
-"ΌΧΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΣ ΌΣΟ ΜΕ ΓΑΜΑΣ .. Και κατεβάζει το μπλουζάκι και βγάζει της βυζάρες έξω και χώνει την πουτσα μου μέσα τους .. Έπιασε τα βυζια της σφιχτά και άρχισε να τα γαμάει ..
-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΣΟΥ"..
-"Γιατί μωρή θες να σε βαράω;"
-"ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ"
Της τραβάω χαστούκι ..
-"Τι άλλο θες μωρή ξεκωλιάρα" ..
-"ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ" .. κι άλλο χαστούκι .. τα μαγούλα της ήταν κατακόκκινα.. Η καύλα μου είχε φτάσει στα ύψη ήθελα να το χύσω αυτό το καυλίδιο .. τον βάζω πάλι στο στόμα της και πιάνοντας από τα μαλλιά αρχίζω να τις γαμάω το στόμα ..
-"Θα σε χύσω στο στόμα καυλόμουνο" της λέω και την γαμώ όλο και πιο δυνατά .. σαν να γαμούσα μουνί ένα πράγμα .. ένιωθα τον πούτσο μου να ακουμπάει στο λαρύγγι της .. προσπαθούσε να τραβηχτεί αλλά όσο προσπαθούσε τόσο δύναμη έβαζα .. με το άλλο μου χέρι έπιασα την ρώγα της και την τράβαγα ..
-"Θα σε χύσω πουτάνα .. καριόλα .. θα τα ρουφήξεις όλα μαλακισμένη" .. έκανε σαν τρελή .. πήγε να μου κόψει τον πούτσο .. και όλο μούγκριζε ..
-"Ναι γαμιολα .. ναι θα σε χύσω .. χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωω .. πουτάνα ρούφα τα όλα .. ρουφατααααα .. παλιοβρώμα" .. τα κατάπιε όλα και συνέχισε μέχρι να καθαρίσει τελείως την πούτσα μου .. εγώ ήμουν χαμένος από τη καύλα ..
-"ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ" .. μου λέει ενώ ξερογλυφότανε από το τσιμπούκι
-"Που εδώ; έξω; "
-"ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ" λέει και σηκώθηκα σκεπτόμενος που θα πάει με την γκόμενα.
Το υπόγειο ήταν δεξιά από την είσοδο του πάρτι και το μόνο φως που είχαμε ήταν από την είσοδο .. είχε το λεβητοστάσιο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς σε μια αποθήκη.
-"ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ" λέει και στήνετε στον τοίχο .. ανεβάζει το φορεματάκι .. από στολές ξέρετε φαντάζομαι .. και μου δείχνει την κωλαρα της μέσα από το μαύρο δικτυωτό καλσόν .. εγώ έψαχνα το χώρο, είχα για πρώτη φορά ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα μια φαντασίωση μου ..
Βρήκα μια ταινία πλαστική .. θα την έδενα από τις σωλήνες του καλοριφέρ ..
-"Θα σου μείνει αξέχαστη αυτή η βράδια ξεκωλιάρα" της λέω ..
-"ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ "..
-"Θα σε δέσω και θα σε κρεμάσω από τους σωλήνες του καλοριφερ" λέω ..
-"ΜΜΜΜΜΜ ΝΑΙ .. ΤΟ ΘΕΛΩ .. " ΜΟΥ λέει κουνώντας προκλητικά τον κωλο της ..
Πάντα ήθελα αυτό το ρόλο και ποτέ δεν είχε τύχη .. εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία .. της έδεσα τα χέρια με την ταινία και πήγα να της φιμώσω και το στόμα ..
-"ΟΧΙ " μου λέει "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ" ..
-"Πουτάνα θα σου κάνω μαύρο τον κώλο σου" ..
Της άνοιξα τελείως τα ποδια και άρχισα να την χτυπώ πάνω από το καλόν .. απαλά χαστουκιά στα κολομαγουλα στην αρχή και μερικά χαστουκακια στο μουνί της ..
-"ΑΧΧΧ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ .. ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ" ..
Συνέχισα να την χτυπάω πιο δυνατά με τα χέρια μου ενώ αυτή ούρλιαζε από πόνο και καύλα ..
-"Μωρή πουτάνα σ’ αρέσει ε; "
-"ΝΑΙ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ" ..
Πήγα στο πλάι και έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα στα βυζιά της που κρεμόντουσαν .. τα φίλησα απαλά και πήρα μια ρόγα ανάμεσα στα δόντια μου .. την δάγκωνα σιγά σιγά όλο και πιο πολύ .. αυτή ωρυόταν
-"ΑΧΑΧΧΧΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .. ΜΕ ΠΟΝΑΣ .. ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ" ..
Ήθελα πολύ να την γαμήσω επί τόπου .. αλλά έπρεπε να το χαρώ όσο περισσότερο μπορούσα .. έσκισα το καλόν και κατέβασα το στρινγκ .. χώνομε μέσα στο μουνί της με τα μούτρα .. ήταν μούσκεμα υγρά έτρεχαν παντού μέχρι τα μπούτια της .. έγλυφα .. ρουφούσα και δάγκωνα το μουνί τις σαν λυσσασμένος .. με έχε τρελάνει αυτό το μουνοχειλο ετσι ψιλοκρεμασμένο που ήταν ..
-"ΑΧΧΧΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .. ΣΕ ΧΥΝΩ .. ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΡΟΥΦΑΤΑ .. ΝΑΙ .. ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ" ..
Το στόμα μου ήταν γεμάτο υγρά και μου άρεσε .. έγλυφα και την κωλοτρυπιδα της ..
-"ΓΑΜΑΜΕ .. ΓΑΜΑΜΕ .. ΕΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΆΛΛΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..
Ξαφνικά ένα χέρι με ακουμπάει στον ωμό, ο φίλος μου .. γελώντας μου λέει
-"Τι γίνετε εδώ;" ..
-"Γαμώ και δέρνω φιλάρα" του λέω ..
-"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΥΤΗ; " ..
-"Ο φίλος" λέω "θέλεις να σε γαμήσει κι αυτός" ..
-"ΟΧΙ, ΟΧΙ " λέει αυτή και την ρίχνω σφαλιάρα στον κώλο με όλη μου την δύναμη ..
-" Όχι μωρή πουτάνα δεν θες;".. και της σβουρίζω άλλη μια σφαλιάρα ....
-"ΟΧΙ .. ΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ .. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ" ..
-"Τι θέλεις να σου κάνει" .. συνεχίζω εγώ να την χτυπάω στα κωλομέρια της ..
-"ΑΧ" βγάζει φωνή ευχαρίστησης "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ" ..
Ο φίλος ήταν διστακτικός κι απόρησα ..
-"Έλα" του λέω ..
Κι αρχίσαμε να την βαράμε εναλλάξ στα κωλομάγουλα .. ο ήχος που έβγαζαν τώρα τα γυμνά της μπούτια με τρέλαινε .. κλαφφφφφφφ .. κλαφφφφφφ ..
-"Σου αρέσει καριόλα .. ξεφτιλισμένη .. πρόστυχη .. γαμιολα ..κουφάλα" την βρίζαμε και την χτυπάγαμε ..
-"ΝΑΙ .. ΝΑΙ .. ΑΧΧΧΧΧ .. ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ .. ΠΟΝΑΩΩΩΩΩ .. ΠΙΟ .. ΔΥΝΑΤΑ"….
Ο κώλος και τα μπούτια της πρέπει να ήταν ολοκόκκινα από το ξύλο .. αλλά η καύλα στην φωνή της ήταν το κάτι άλλο .. το ευχαριστιόταν και με το παραπάνω ..
-"Σ’ αρέσει ρε μαλακισμένη το ξύλο ε; "
-"ΝΑΙ .. ΝΑΙ ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΝΑΙΙΙΙΙ" ..
Ο φίλος μου φανερά καυλωμένος χώνετε στο βάθος του υπόγειου ..
-"ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ..ΓΑΜΑΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ .. ΣΕ ΘΕΛΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ"..
-"Που..που πουτάνα πες μου που;"..
-"ΣΤΗΝ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ.. ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ.. ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΜΕ ..
Ήμουν πολύ καυλωμένος, σχεδόν χαμένος μου άρεσε αυτό που ζούσα .. ήταν παραδομένη σε μένα και το γούσταρα πολύ .. πιάνω τα κολομαγουλα της που έκαιγαν από τα χτυπήματα .. και άνοιξα όσο μπορούσα την κωλοτρυπίδα της .. την έφτυσα 2-3 φορές .. σαλιώνω και τον πούτσο μου και τον ακουμπάω απαλά στην τρυπά της ..
-"ΑΧΧΧΧΧ .. ΝΑΙ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .. ΘΑ ΜΕ ΣΚΙΣΕΙΣ" .. δίνω μια και βρίσκομαι όλος μέσα στην κωλαρά της ..
-"ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ .. ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.. ΑΧ .. ΤΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ" ..
Την γάμαγα με όση δύναμη είχα από τον κώλο .. βάραγα τα μπούτια της και την έβριζα.
-"Ξέκωλο .. σε σκίζω .. σου γαμώ την κωλαρά .. γαμημένη ξεκωλιάρα .. πρόστυχη .. μόνο από τον κώλο θα σε γαμήσω .. γιατί αυτό σου αξίζει" ..
-"ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΜΕ .. ΕΤΣΙ .. ΔΥΝΑΤΑ .. ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΕ .. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ .. ΠΟΥΤΑΝΑ .. ΑΧΧΧΧΧΧΧ .. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ" .. .
Από πίσω ακούγεται η φωνή του φίλου μου ..
-Σκισ’ της τον κώλο .. χτύπα την .. που την βρήκες αυτή τη τρελοπουτανα .. δεν μπορούσα άλλο ήθελα να χύσω" ..
-"ΕΛΑ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΑΜΕ .. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ .. ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΥΣΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ .. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ .. . ΝΑΙ .. ΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ .. ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ .. ΧΤΥΠΑΜΕ .. . ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ..
Γάμαγα και την χτύπαγα σαν τρελός ..
-"Είσαι αχόρταγη, αλανιάρα μητρομάνα .. καλά σε κατάλαβα .. γαμιόλα" ..
Το μάτι μου πέφτει σε ένα μπουκάλι coca-cola το περνω και με μιας χώνω το λαιμό του στο μουνί της ..
-"ΑΧΧΧ .. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ .. ΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕΣ .. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ .. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ .. ΜΗ .. ΜΗ .. ΠΙΟ ΣΙΓΑ .. ΜΕ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ" ..
Ένιωθα το μπουκάλι πάνω στον πούτσο μου καθώς την γάμαγα τον κώλο .. πιο σιγά τώρα αλλά απολαυστικά .. περίμενα το τέλος ..
-"ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ .. ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΑΜΙΑΣ .. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥΤΣΑΡΑ .. ΑΧ .. ΑΧ .. ΝΑΙ .. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ .. ΣΕ ΧΥΝΩ .. ΧΥΝΩ .. ΧΥΝΩ .. .. ΑΧΧΧΧ ..ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ"………….
Ήμουν χαμένος από την καύλα και τα φοβερά λόγια αλλά και μουγκρητά και έβγαζε ..
-"Κι εγώ θα σε χύσω καύλα μου .. θα χύσω μες στην κωλαρά σου" ..
-"ΝΑΙ .. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΣΩ ΜΕΣΑ .. ναι πουτάνα .. ναι .. παρταααααααααααααααααααααααααα .. σε χύνω μωρή πρόστυχη .. χύνω στην κωλάρα σου .. . παρταααααααααααα" ..
Και έσπρωχνα τόσο πολύ τον πούτσο μου μέσα της που χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο ..
-"ΑΧΧΧΧ .. ΤΟ ΝΙΩΘΩ .. ΓΑΜΙΑ .. ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ .. . .. ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ" .. και να στριφογυρνάει το κεφάλι της σαν τρελή .. -"Απίστευτο γαμήσι πουτάνα μου" ..
Ακουμπάω όπως ήμουν μέσα της, πανω στην πλάτη .. ο φίλος από πίσω άρχισε και αυτός να φωνάζει "χύνω .. χύνω" .. γυρίζω και τι βλέπω;
Ο φίλος είχε κατεβεί μαζί με την μικρή του αλλά εγώ την μικρή δεν την είχα δει .. είχαν κάτσει πιο πίσω, μας έπαιρναν μάτι και η μικρή τον τσιμπούκωνε έτσι έστω να βλέπει και αυτή . Λύνω την τύπισσα και λέω
-"Θα τα πούμε πάνω" και πάω στον φίλο μου ..
-"Ρε μαλάκα τι έγινε εδώ, μας παίρνατε μάτι; …ααα φίλε γι’ αυτό δεν συμμετείχες ενεργά…..είχες παρέα λέω κι εγώ κώλοσες…"
-"Ναι σε πείραξε;" μου λέει .. "την ξέσκισες στο γαμήσι, είσαι κι ο πρώτος .. η μικρή μου είπε ότι ο ήχος όταν την βάραγες ήταν το κάτι άλλο!!!!!! "
-"Μικρή μου" της λέω "ήσουν πολύ τυχερή που δεν σε είδα όταν μπήκες της γιατί θα σε ξέσκιζα κι εσένα"!!
-"Κρίμα" μου λέει το πουτανί όλο νόημα
Αν τυχόν ποτέ δεις αυτή την ιστορία περιμένω να μου στείλεις e-mail .. Όπως ήρθες έφυγες, όταν ανέβηκα στο πάρτυ είχες φύγει και δεν θυμάμαι καν το όνομα .. Αλήθεια αλλάξαμε ονόματα;

Η ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ……

22/11/2004

Γεια σου ixrayman.

Διαβάζω καιρό τις ιστορίες στο site σου και αποφάσισα να γράψω και μια δική μου εμπειρία που μου συνέβη τον Ιούνιο.
Με λένε Γιάννη είμαι 23 ετών και μένω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη. Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της περιοχής το οποίο επισκέπτομαι κάθε ΣαββατοΚύριακο και στο οποίο χωριό έχω δυο καλούς φίλους, τον Άκη (22) και τον Στέλιο (24).
Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν μου είπε ο Άκης πριν βγούμε να περάσω από το σπίτι του να φάμε μιας και θα έψηνε μπριζόλες στα κάρβουνα. Στο σπίτι ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του κι ο φίλος μου ο Στέλιος με τη μητέρα του την κυρία Έφη η οποία είναι γύρω στα 50. Ποτέ μου δεν την είχα δει ερωτικά αλλά εκείνη την ημέρα δε ξέρω τι μ’ έπιασε, λίγο το ούζο, λίγο το φόρεμα που φορούσε, λίγο το ότι έπιασα πάνω στη συζήτηση πως ο πατέρας του Στέλιου έλειπε εκείνη την ημέρα (είναι οδηγός και λείπει συχνά), είχα να γαμήσω κι αρκετό καιρό, ε δεν ήθελε και πολύ.
Όσο τρώγαμε εγώ είχα κολλήσει και σκεφτόμουν μόνο πως θα τη ρίξω στο κρεβάτι. Η κυρία Έφη όπως είπα είναι γύρω στα 50 άλλα δεν είναι κάνα μπάζο ούτε βέβαια και μοντέλο,  μουνάρα όμως παρά την ηλικία της είναι. Η γυναίκα έχει ακόμα πολύ ωραίο και φωτεινό πρόσωπο, κοντά καστανά μαλλιά, περίπου 1.60 ύψος και σχεδόν 65 κιλά, έχει λεπτό όχι κοκαλιάρικο κορμί με πιασιματάκια που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική και ποθητή. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα ως το γόνατο με ραντάκι λεπτό κι είχε την πλάτη ανοιχτή. Η πλάτη της ήταν τέλεια και ο λαιμός της υπέροχος. Φορούσε μικρά αλλά διακριτικά σκουλαρίκια και κοντό κολλιέ με πέρλες στο λαιμό. Τα βυζιά της τέντωναν το φόρεμα προκαλώντας υπόγεια. Γενικά πάντως είναι ήσυχη και συντηρητική γυναίκα και ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα γι’ αυτήν στο χωριό. Πως εμένα τώρα μου ήρθε να την γαμήσω κι ο πούτσος μου με πονούσε από την καύλα δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Θυμήθηκα τον Πολύδωρο ένα ηλικιωμένο τύπο που συναντούσαμε στο καφενείο της πόλης. Φιλοσοφημένος άνθρωπος  ο Πολύδωρος μας μάζευε και μας έλεγε τα αποφθέγματα της ζωής. Είχε πει λοιπόν και μου ’χε κάνει εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες έστω και μια φορά στη ζωή τους θέλουν να γευτούν τον απαγορευμένο έρωτα…όλες είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες να το κάνουν αρκεί να βρουν το κατάλληλο άτομο….εδώ όμως είναι και η δυσκολία γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική κι έχει το δικό της τρόπο που θέλει να βιώσει αυτή τη στιγμή, να ενδώσει και να ξεκλειδωθεί….δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες εδώ…….κι αυτό είναι η μεγάλη δυσκολία των ανδρών που δε μπορούν η δεν νοιάζονται να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν την μοναδικότητα της γυναίκας….τη μοναδικότητα της στιγμής…..το μοναδικό κι αποκλειστικό μονοπάτι που οδηγεί στο κάστρο…. το μοναδικό κλειδί να το ξεκλειδώσει….κι αποτυγχάνουν….
Σε κάποια φάση γύρω στις 23:30 ο Άκης είπε να φύγουμε γιατί θα βγαίναμε έξω. Εγώ αμέσως του είπα πως δε θα πήγαινα τελικά μαζί τους γιατί ήμουν κουρασμένος, είχα πιει και λιγάκι κι ήμουν για ύπνο. Τους είπα πως θα καθόμουν κα να μισάωρο ακόμα με τον αδελφό του και θα πήγαινα να κοιμηθώ. Η κυρία Έφη είπε στο γιό της τον Στέλιο να την πάει σπίτι πριν βγει. Ο Στέλιος γκρίνιαξε  κι εγώ τότε χώθηκα και  της πρότεινα να κάτσει αν ήθελε και να την πάω εγώ αργότερα σπίτι μιας και το σπίτι της είναι στη γειτονιά που είναι και το σπίτι της γιαγιάς μου. Δέχτηκε κι ο Στέλιος με ανακούφιση συμφώνησε αφού θα ’φευγέ  με τον Άκη για  την νυχτερινή έξοδο.
Πέρασε μισή ώρα περίπου (και ενώ οι φίλοι μου είχαν φύγει) της είπα να φύγουμε. Αμέσως σηκώθηκε πήρε την τσάντα της κι ετοιμάστηκε. Χαιρετήσαμε και φύγαμε. Στο δρόμο λέγαμε διάφορες τυπικές μαλακίες  από αμηχανία και καύλα που την είχα δίπλα μου και το άρωμα της μ’ είχε αναστατώσει. Φτάσαμε έξω απ’ το σπίτι της και έκανε να κατέβει, διέκρινα τον δισταγμό και πήρα θάρος κι αμηχανία ταυτόχρονα.
Της είπα πως θα ήταν καλύτερα να έμπαινα εγώ πρώτος στο σπίτι αφού έλειπε πολλές ώρες και μήπως είχε μπει κανείς μέσα. Συμφώνησε. Με δυσκολία έκρυβα τον πούτσο μου που ήταν σημαία. Μπήκα στο σπίτι έριξα μια ματιά, φυσικά δεν είχε μπει κανείς και την φώναξα να έρθει. Ήρθε με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε, τότε εγώ έκανα το πρώτο βήμα, έκλεισα την πόρτα και άρχισα το μπλα-μπλα εκμεταλλευόμενος ότι ήταν ελαφρώς ζαλισμένη απ’ το ούζο άρχισα να λέω διάφορα, ξέρετε τα συνηθισμένα , πόσο πολύ την θαύμαζα, ότι ήταν πολύ ωραία γυναίκα, ότι κρυφά ήμουν χρόνια ερωτευμένος μαζί της και πως δεν πήγα μαζί με τα παιδιά για να βρω την ευκαιρία να μείνω μόνος μαζί της.
Φυσικά η πρώτη της αντίδραση ήταν αρνητική, είπε πως τι είναι αυτά που λέω και πως θα ’πρεπε να ντρέπομαι που ρίχνομαι στη μητέρα του φίλου του….πράγματι ντρεπόμουν για την μητέρα του φίλου μου αλλά η καύλα μου για την γυναίκα ήταν μεγαλύτερη. Οι ρόλοι οι ηλίθιοι ρόλοι εμπόδιζαν ξανά μια γυναίκα κι ένα άντρα να γευτούν αυτό που ένοιωθαν.
Αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα, απότομα την φίλησα στο στόμα, αυτή αρχικά αιφνιδιάστηκε άλλα δεν τραβήχτηκε.Σε λίγο ένοια την γλώσσα της να αναζητά την δική μου…τα γλωσσόφιλα φούντωσαν το πάθος μας…είχε κολλήσει πάνω μου και με ρουφούσε….την πήρα στα μπράτσα μου της σήκωσα της το φόρεμα, κατέβασα το ραντάκι της, έβγαλα γρήγορα την κυλόττα της, την κόλλησα στον τοίχο και της τον έχωσα εκεί στα όρθια στο χολ. Κρεμότανε από τον λαιμό μου κι είχε καρφωθεί στον πούτσο μου….την τρυπούσα με δύναμη και την πίεζα στον τοίχο…βογκούσε…από ατελείωτη καύλα..ήταν μούσκεμα… δεν άργησα να χύσω και έχυσα μέσα στο μουνί της…
Πέσαμε κάτω λαχανιασμένοι…αλλά δεν σταματήσαμε….χώθηκα στα σκέλια της. Ένα απίθανο αξύριστο μουνάκι με σαρκώδη χείλη άστραψε στα μάτια μου…της το τάπωσα με το στόμα μου κι έχωσα την γλώσσα μέσα της…..την έπαιζα και της ρουφούσα την κλειτορίδα ταυτόχρονα….τρελάθηκε κι μ’ ένα σπασμό έχυσε…..
Κάναμε τσιγάρο εκεί….μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε…μου είπε ότι ο άντρας δεν την πηδάει…μου είπε ότι πηδάει τις πουτάνες στα  μοτέλ και τους αυτοκινητόδρομους…..πριν τελειώσει το δεύτερο τσιγάρο ξανακαυλώσαμε…μου τον πήρε στο στόμα και με τρέλανε στην πίπα….
Με πήρε και με πήγε στην κρεββατοκάμαρα…..μισόγυμνη στο μισοσκόταδο ήταν θαυμάσια…στήθηκε στα τέσσερα και μου ’κανε νόημα να την πάρω πισωκολλήτα…..μπήκα στο πλημμυρισμένο μουνάκι κι άρχισα να την γαμάω….μούγκριζε και βογκούσε….κάτι ψιθύριζε αλλά δεν άκουα…σε λίγο ό ψίθυρος έγινε φωνή…
-"Βρίσε με…βρίσε με…"
Την αγνόησα κι η φωνή έγινε κραυγή και παρακάλιο μαζί….
-"Βρίσε με…βρίσε με την άτιμή…δεν αντέχω"
-"Ναι….ναι….ναι άτιμη, ξεδιάντροπή σε βρίζω…." δεν ήξερα πώς να φερθώ κι ήμουν αμήχανος.
-"Βρίσε με…ναι….ναι ….βρίσε με…όχι έτσι βρίσε άγρια, χυδαία, πρόστυχα….βρίσε με την καργιόλα να ξεκαυλώσω….βρίσε με….κάνε με να νοιώσω σαν τις πουτάνες που γαμά ο άντρας μου στους δρόμους"
Ξεθάρρεψα κι άνοιξα το στόμα μου…..και τι δεν της είπα, πουτάνα, μαλακισμένη, καργιόλα, ψωλού, πουτσογλύφτρα, αρχιδορουφίχτρα που γουστάρει να πάρει νουμεράδα ένα λόχο…ξεσκισμένη, γαμιόλα, ξεκωλιάρα….σπαρταρούσε κι έχυνε….της τον φόρεσα και στον κώλο χωρίς δυσκολία, ένα "αααχ" έκανε και μετά γαλούριζε από την καύλα…..συνέχισα να την βρίζω….κι αυτή μ’ επιδοκήμαζε και ζητούσε κι άλλο…..της είπα ότι γαμιέται σαν πορνοστάρ…ναι....της είπα ότι θα ανοίξω τα παράθυρά να δει η γειτονία τι πουτάνα είναι…ναι..…της είπα ότι την άλλη φορά που θα την γαμήσω θα την πάρω βίντεο και θα την βάλω στο δίκτυο να μαλάκιζεται όλος ο κόσμος μαζί της….ναι…της είπα ότι θα φέρω πελάτες να την ξεσκίσουνε και θα μου τα ακουμπάει…μέχρι μία…ναι….της είπα ότι θα την πάρω παρτούζα με τον πελάτη…ναι….
Μια στιγμή σηκώθηκε άνοιξε την ντουλάπα κι έβγαλε μια πλαστική πούτσα πάνω από είκοσι πόντους και μου ’πε
-"Θα με πάρεις μαζί του"
Δεν ρωτούσε, απαιτούσε…
-"Τι είναι αυτό" ρώτησα
-"Για  την μοναξιά και την αγαμία" είπε χαμογελαστά….ήταν όμορφη η καύλα την έκανε πανέμορφη καθώς το φόρεμα είχε γίνει ζώνη στην μέση της αφήνοντας γυμνό το υπόλοιπο κορμί της….
Μου είπε πως το αγόρασε από την Αθήνα για να σβήνει τη φωτιά τις μακριές νύχτες της μοναξιάς…μου είπε ότι αυτό μόνο της είχε μείνει για ικανοποίηση…μου είπε ότι είναι ακριβές αντίγραφο διάσημου πορνοστάρ…..μπορεί να είπε και όνομα αλλά δεν θυμάμε….
Ξαναστήθηκε στα τέσσερα έβαλε την πλαστική στο μουνί της και με κάλεσε να μπω στον κώλο της….δεν το είχα ξανακάνει και ζορίστηκα αλλά η απόλαυση με αποζημίωσε….αυτή είχε τουρλώσει τον κώλο της….είχε βάλει από κάτω ένα μαξιλάρι για να κρατάει μέσα στο μουνί της την πουτσα  κι έπαιζε με το χέρι της την κλειτορίδα ενώ εγώ της ξεπάτωνα τον κώλο…ούρλιαζε πνιχτά από την ένταση και την ηδονή καθώς έχυνε σαν ποτάμι…..έχυνα κι εγώ αλλά ο πούτσος δεν μου ’πεφτε από την γλύκα που ένοιωθε ο πούτσος μου στριμογμένος από την σούφρα και τον "μπαρί" που γαμούσε το μουνί της…..
Ξαφνικά πετάχτηκε πάνω…ο μπουτσος βγήκε βίαια από τον κώλο της παραλίγο να σπάσει….
-"Ο άντρας μου...ο άντρας μου" φώναξε αλαφιασμένη.
Τα ’χασα αλλά δεν μου έδωσε χρόνο να συνέλθω…..μ’ έβαλε να μισοντυθώ….πράγματι ο θόρυβος ενός φορτηγού που σταματούσε τώρα ήταν αντιληπτός….μ’ έβαλε να πάρω τα υπόλοιπα ρούχα μου και να βγω από το παράθυρο.
Ευτυχώς που από πίσω η μονοκατοικία είναι ισόγεια λόγω κλήσης αλλά η κρεβατοκάμαρα βγάζει σε αυλή που πρέπει να περάσεις όλη την πίσω και πλαϊνή πλευρά του σπιτιού για να βγεις στο δρόμο….μου είπε να περιμένω εκεί μέχρι να ξαπλώσει πριν φύγω γιατί μπορούσε να με αντιληφθεί και θα γινότανε έγκλημα….φοβήθηκα τα είχα και χαμένα κι έκατσα πλάι στο ανοιχτό παράθυρο κολλώντας την πλάτη μου στον τοίχο….τον άκουσα να μπαίνει κι άκουσα καθαρά την κυρία Έφη να τον φωνάζει από το δωμάτιο….κάτι απάντησε αλλά δεν άκουσα καθαρά….την ξανάκουσα να τον καλεί λάγνα και παθιάρικα…..έσκυψα λίγο και την είδα στο κρεβάτι στημένη στα γόνατα με το σώμα γερμένο ελαφρά προς τα πίσω να ακουμπά στο τεντωμένο αριστερό της χέρι ενώ το δεξί ήταν στα σκέλια της μαζί με το φουστάνι που ήταν ακόμα ζώνη στη μέση της…πρέπει να πλησίασε ή να μπήκε στο δωμάτιο γιατί την είδα να σηκώνει το φουστάνι και να του δείχνει το μουνί της που ήταν γεμάτο από την πλαστική πούτσα…Τρελάθηκα…..
-"Έλα…έλα στη μουνίτσα σου.. " του είπε με σκέτη πρόκληση
-"Καν’ το μόνη σου" της είπε βαριά ο κυρ Κώστας
-"Θέλω παρέα" του είπε
-"Γαμήσου με τον ρόκκο σου είμαι κουρασμένος" απάντησε
-"Γιατί στα πήρανε πάλι όλα οι πουτάνες και δεν σ’ αφήσανε τίποτα οι σκύλες…."
-"Αι γαμήσου…" τον άκουσα να απομακρύνεται
-"Εγώ γαμήθηκα πριν λίγο μ’ ένα τεκνό…..και με το ρόκκο με πήρανε παρτούζα μαλάκα" του φώναξε κι άρχισε να του διηγείται τι κάναμε….
Τα ’χασα…χέστηκα πάνω μου…η κυρία Έφη ήταν έξαλλη σε θυμό και καύλα….ο πούτσος έπαινε κι έβγαινε μέσα της ολόκληρος….τον έβριζε αλλά πιο πολύ τον προκαλούσε και του ’λεγε λεπτομέριες…
Ξαφνικά μαλάκωσε …συνέχισε την περιγραφή αλλά τώρα ήταν λάγνα και χαδιάρικα….έσκυψα περισσότερο…ο κυρ Κώστας  στεκόταν στην πόρτα με μια μπύρα στο χέρι και τ’ άλλο χάιδευε τ’ αχαμνά του…..συνέχισε να τον προκαλεί με την διήγηση της….τον πέταξε έξω, την πλησίασε και της μπούκωσε το στόμα με την ψωλή του…..προσπαθούσε να μιλήσει και μπουκωμένα και τον τρέλανε….ήπιε το υπόλοιπο της μπύρας και τα μισά πέσανε πάνω της…έγειρε προς τα πίσω αφού έκανε μια κίνηση πάνω-κάτω και πήρε την πλαστική στον κώλο της…..ο κυρ Κώστας ήταν τώρα αφηνιασμένος…..έπεσε στο μουνί της και το ’φαγε με λύσσα….
Η κυρία Έφη παραληρούσε….
-"Ναι…..ναι…ναι πασά…ναι αφέντη μου…ναι γαμιά….όπως γαμας εσύ πουτσαρά μου δεν γαμάει κανένας…ναι….ναι…ξεμούνιασε με…φα’ το μουνάκι μου…..φα’ το…ναι…ναι…."
Σηκώθηκε μουγκρίζοντας από την καύλα της πήρε τα πόδια στον ώμο κι η πλαστική πούτσα χώθηκε μέχρι τον πάτο στον κώλο της…..βόγκηξε…..σαν ταύρος της τον έμπηξε στο μουνί κι άρχισε να την πηδάει με λύσσα….
Δεν άντεξα κι έχυσα τραβώντας την καλύτερη μαλακία της ζωής μου….σιγά-σιγά την έκανα δεν άντεχα άλλο η γυναίκα από σιγανή φωτιά έγινε πυρκαγιά που έκαιγε τα πάντα. Ελπίζω να έχω συνέχεια αν το κατορθώσω θα σας ενημερώσω….

Ο κ. ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ

16/11/2004

Επρόκειτο για Διευθυντή αυτό που λέμε κέρβερος. Οι νεαρές υπάλληλοι τον αποκαλούσαν ο "κύριος Γαμάω και δέρνω" και ίσως το μουνάκι τους υγραινόταν από ηδονή με τη σκέψη αυτή...
Μια Δευτέρα προσελήφθη η Μαρία σαν καινούργια γραμματέας αποκλειστικά για τον Διευθυντή. Ήταν λεπτοκαμωμένη, με κοντά ξανθά μαλλιά και 2 υπέροχα πόδια. Δύο ωραία στήθη διαγράφονταν κάθε μέρα κάτω από το επιμελημένο και καλοσιδερωμένο πουκάμισο της.
Η ζωή κυλούσε ήρεμα με την καινούργια γραμματέα. Ο Διευθυντής είχε ηρεμήσει αφού είχε βρεί τον κατάλληλο άνθρωπο που του έκανε όλα τα χατίρια... Μια μέρα, φωνές ακούστηκαν από το γραφείο και οι πιο κοντινοί άκουσαν να πέφτουν χαστούκια. Μετά από λίγη ώρα, βγήκε η Μαρία τρέχοντας. Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα αλλά τα μάτια της έλαμπαν από ηδονή. Δεν μπορεί κάτι έγινε θα τους παρακολουθήσουμε να δούμε τι γίνεται είπαν μερικές...
Λίγες μέρες μετά και μέσα από μια χαραμάδα υπήρχε η εξής εικόνα: H Mαρία στα 4 κάτω από το γραφείο, γυμνή έγλειφε στην αρχή τα πόδια του Διευθυντή της. 
Στην αρχή τα δάχτυλα, μετά τις γάμπες και στη συνέχεια τα αρχίδια του. Αυτός φαινομενικά εργαζόταν. Σε κάποια φάση και ενώ ο πούτσος ήταν μέσα στο στόμα της, ο Διευθυντής εκσπερμάτωσε στο στόμα της. Αυτή τα κατάπιε γρήγορα - γρήγορα βγάζοντας φωνές ηδονής. Σκάσε θα μας ακούσουν της είπε και σηκώθηκε όρθιος.
Από το συρτάρι έβγαλε ένα κοντό μαστίγιο που άρχισε να πέφτει αλύπητα στην πλάτη και τα καπούλια της. Μεσα στα κλάματα από ηδονή και πόνο, η Μαρία άρχισε να φιλά το μαστιγιο και τα χέρια του Διευθυντή της. Τότε αυτός το πήρε και το έχωσε στην κωλοτρυπίδα της.
Η Μαρία βόγγηξε από πόνο και ηδονή: Πιο μέσα Α΄φεντη μου ψιθύρισε, αφού ξέρεις τι θέλω, ενώ ταυτόχρονα του έγλειφε τα πόδια. Σε λίγο, βγήκε από το γραφείο. Οι συνάδελφοι της που ήξεραν μπορούσαν να διακρίνουν τις μαστιγιές στα πόδια της που διαγράφονταν κα΄τω από το λεπτόν καλσόν της....
Η ζωή της συνεχιζόταν έτσι. Τώρα πια δεν καθόταν ούτε στο γραφείο της. Ο Διευθυντής της την είχε τουλάχιστον 5-6 ώρες όρθια να γράφει. Ανάλογα με το αν έκανε λάθος στα κείμενα τα χαστούκια έπεφταν βροχή στο πρόσωπό της ενώ η Μαρία πάντα του έγλειφε τα δάχτυλα μετά από κάθε χαστούκι.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ …..ΕΡΑΣΤΗΣ

22/11/2004

Καταρχήν συγχαρητήρια για το πολύ καυλιάρικο σαιτ σου.
Με λένε Γιώργο είμαι 34 ετών, παντρεμένος σχεδόν 6 χρόνια και ο λόγος που αποφάσισα να σου γράψω δεν έχει σχέση με κάποια ερωτική εμπειρία με γυναίκα αλλά θέλω να μιλήσω για κάποια άλλη "πλευρά μου".  Η ιστορία ξεκίνησε πριν 4 χρόνια
Τότε είχα κάποιες εμπειρίες με άντρες (όχι πάρα πολλές) αλλά σχεδόν όλες ήταν ξεχωριστές για μένα. Σ’ όλες είχα παθητικό ρόλο και μόνο αυτός ο ρόλος με ενδιέφερε όταν βρίσκομουνα με κάποιο άντρα. Δεν μπορώ να πω πως είμαι γκέι, δεν είμαι θηλυπρεπής, και γουστάρω σαν τρελός το γυναικείο μουνάκι αλλά από την πρώτη φορά που το έκανα με άντρα (ήμουν μικρός τότε μόλις 16) κατάλαβα ότι εκτός από το να πηδάω γυναίκες μου αρέσει πολύ και να πηδιέμαι.
Βέβαια τότε που ξεκίνησε η ιστορία είχα 2, 5-3 χρόνια να πάω με άντρα και μπορώ να πω πως μου έχει λείψει. Σε αυτή την ιστορία δεν θα πω για την πρώτη μου φορά (ίσως άλλη φορά) αλλά για την τελευταία μου.
Ο λόγος είναι γιατί ήταν και η καλύτερη μου εμπειρία με άντρα, κράτησε σχεδόν 2 χρόνια, και μαζί του πέρασα πάρα πολύ όμορφα κάνοντας πράγματα καινούργια για μένα.
Τον εραστή μου τον έλεγαν και αυτόν Γιώργο ήταν 44 τότε που τον γνώρισα, μικροβιολόγος και χωρισμένος. Τον γνώρισα στο ιατρείο του για εξετάσεις και υπήρξε αμέσως μια αμοιβαία συμπάθεια η οποία κατέληξε και σε παρέα εκτός ιατρείου.
Κάναμε παρέα σχεδόν 2 μήνες και βρεθήκαμε να πίνουμε αρκετή ποσότητα αλκοόλ ενώ βλέπαμε ένα σίριαλ στο ΣΤΑΡ με γκέι. Η γραμματέας του η Βέλα, μια 30άρα σέρβα,  δούλευε στον υπολογιστή μέσα στο γραφείο της. Αρχίσαμε να λέμε διάφορα πρόστυχα πειράζοντας ο ένας τον άλλον μέχρι που με ρώτησε αν είχα κάνει πίπα σε άντρα (αυτό βλέπαμε εκείνη τη στιγμή) και εκεί του είπα ότι είχα πάει με άντρες παλιότερα.
Μου είπε να πλησιάσω και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με χαϊδεύει. Μου πηρέ το κεφάλι και το ’βαλε πάνω στον καυλομένο πούτσο του. Τον πέταξα έξω και τον πήρα πίπα στον καναπέ. Μούγκριζε από την καύλα κι εγώ ξερογλυφόμουν που είχα ξανά ένα καυλί στο στόμα μου μετά από καιρό έτσι δεν πήρα χαμπάρι την Βέλα που είχε στηθεί στην πόρτα, είχε σηκώσει την φούστα και χάιδευε το μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα είχε πετάξει τη βυζάρα της έξω και ρουφούσε την ρώγα της. Ο Γιώργος τη φώναξε κάθισε στον καναπέ και με ’βαλε να της φάω το μουνί ενώ αυτός αφού έφερε κρέμα από το μπάνιο (δεν μπορούσε να μπει μέσα μου γιατί είχα αρκετό καιρό να το κάνω και πόναγα) μου λάδωσε με κρέμα τον κώλο και με πήδηξε. Βογκούσαμε όλοι, ο Γιώργος που με γαμούσε τον κώλο, εγώ που τον έτρωγα κι είχα σφηνωθεί από το σπρώξιμο στην απίθανη μούνα της Βέλας κι αυτή που ούρλιαζε από την καύλα.
Το πήδημα ήταν φανταστικό αλλά για μένα η βραδιά είχε συνέχεια.
Όταν γύρισα στο σπίτι η γυναίκα μου ήθελε τρελίτσες, το τρελό ήταν ότι γούσταρα κι εγώ. Μου έβαλε να φάω στην κουζίνα και μου κωλοτριβότανε. Άφησα το φαί την ανέβασα στον πάγκο και χώθηκα με την μούρη στη μούνα της και ρούφηξα τα υγράτης, μετά την άφησα να μαλακιστεί άγρια και την έκανα χάζι. Μετά την βούτηξα την πέταξα στο τραπέζι αφού πέταξα κάτω ότι είχε και της έσκισα την μούνα…χύσαμε κι οι δυο μαζί.
Από εκείνη τη μέρα και για κα να μήνα βρισκόμασταν πολύ συχνά στο γραφείο του Γιώργου κατά το βραδάκι και το καίγαμε. Τι δε κάναμε…πηδήξαμε την Βέλα ταυτόχρονα από μουνί και κώλο…τη γλύψαμε μαζί…την μαλακίσαμε μαζί…..αλληλομαλακιστήκαμε…..μας πήρε μάτι να με πηδάει…τον τσιμπουκώσαμε…την πήδηξα και με πηδούσε ταυτόχρονα κι Βέλα βέλαζε σαν γελάδα στο παχνί…το πιο τρελό όμως είναι πως τις περισσότερες φορές όταν γύριζα στο σπίτι πηδούσα και την γυναίκα μου.
Κάποια μέρα μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και εκεί μου είπε να κάνουμε εξετάσεις για aids και αν είμαστε ΟΚ να κάνουμε έρωτα  κι οι τρεις χωρίς προφυλάξεις για περισσότερη απόλαυση. Αφού διασφαλίσαμε και αυτό αρχίσαμε να χαιρόμαστε τον έρωτα άνετα. Τελείωνε μέσα μου και στο πρόσωπο μου (όχι στο στόμα δεν ήθελε χωρίς τότε να ξέρω γιατί), εγώ έχυνα στο βάθος του κώλου της Βέλας, μέσα στο στόμα της και το μουνί της. Ήταν υπέροχη στο τρόπο που ρουφούσε τα υγρά μας..
Ένα βράδυ πήγα σπίτι του, η Βέλα δεν ήταν εκεί την αναζήτησα και μου είπε ότι θα ’ρθει αργότερα. Μου είπε πως θα ήθελε να κάνω κάτι γι’ αυτόν. Μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο, είχε κάτι για μένα κι αν ήθελα να το κάνω απλώς να ετοιμαζόμουν. Εκεί βρήκα ένα ζευγάρι πολύ σέξι κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα με κόκκινες ζαρτιέρες, ένα μαύρο φόρεμα μακρύ με σκίσιμο στο πλάι, μαύρες γόβες και ένα κόκκινο κραγιόν. Με ήθελε γυναίκα, μόλις τα είδα τρελάθηκα, καύλωσα και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γδύνομαι και να ντύνομαι έτσι όπως με ήθελε ο γαμιάς μου. Μόλις ετοιμάσθηκα πήγα στο ιδιαίτερο γραφείο για να με δει, αλλά το μόνο που μου είπε τελείως ατάραχος ήταν να πάω και να φτιάξω καφέ. Μου άρεσε το παιχνίδι του και πήγα. Έφερα τους καφέδες κάθισα δίπλα του σταυροπόδι, με πήρε απλά αγκαλιά και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση. Και σε λίγο με ρώτησε
-"Γωγω πως τα πέρασες σήμερα;"
Ήμουν καυλωμένος με αυτά που φόραγα και μόλις με είπε με γυναικείο όνομα κόντεψα να χύσω. Δεν ένοιωθα γυναίκα, ένοιωθα το παιχνίδι. Άρχισα να του λέω πως πέρασα και με σταμάτησε, πέρασε το χέρι του μέσα από το φόρεμα και άρχισε να με χαϊδεύει. Έπιασα το πούτσο του κι ήταν έτοιμος να εκραγεί. Σηκωθήκαμε πήγαμε στο χαμηλόφωτο κι ατμοσφαιρικό σαλόνι. Με έβαλε να ξαπλώσω, γδύθηκε τελείως και μου έφερε το πούτσο του στο στόμα μου. Όσο κραγιόν είχε μείνει στα χείλια μου το άφησα στον πούτσο του που ήταν τόσο πολύ καυλωμένος.
Εκεί στο μισοσκόταδο διέκρινα την παρουσία ενός άντρα που χαμουρευότανε με την Βέλα. Αντέδρασα αλλά με καθήλωσε ότι για να πηδήξει δυο "γκόμενες" θέλει βοήθεια κι ο Αντρέα, ουγρορώσος εμιγκρές, είναι εντάξει. Μου έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να γαμάει το στόμα μου για πρώτη φορά. Τον έγλυφα αλλά έπαιρνα μάτι και τον νεόφερτο που είχε βάλει στην πολυθρόνα την Βέλα, της είχε σηκώσει το μακρύ μαύρο φόρεμα μέχρι τον αφαλό αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πόδια της και της πηδούσε το μουνί με την πουτσάρα του. Ήταν καλοντυμένος με κουστούμι καφέ και ρεπούπλικα…μου έμοιαζε βγαλμένος από την "Καζαμπλάνκα". Η πίπα με παρέσυρε γιατί με έχυσε. Έχυνε για πρώτη φορά στο στόμα μου χωρίς να το περιμένω και όπως είχε τον πούτσο του μέσα ακόμα άρχισα να τα καταπίνω.
Συνέχισα να τον γλύφω, αφού τα ήπια όλα, μη μπορόντας να ηρεμήσω βλέποντας τον Αντρέα να πηδάει απίθανα την Βέλα που βογκούσε από την καύλα.
Ο Γιώργος ξάπλωσε δίπλα μου και μου μίλαγε λέγοντας με συνέχεια "Γωγώ" βάζοντας με για τα καλά στο νέο μου ρόλο. Σε λίγο άρχισε να ανασηκώνει ελαφρά το φουστάνι μου και να με χαϊδεύει πάλι. Του χάιδευα το πούτσο που άρχισε πάλι να μεγαλώνει και έκατσα στα 4 για να τον πάρω πάλι στο στόμα μου. Μου σήκωσε το φόρεμα έβαλε το κιλοτάκι στο πλάι και άρχισε να παίζει με το κώλο μου. Μου έβαζε δάκτυλο το έτριβε μετά και δεύτερο δάκτυλο, με άνοιγε, αλλά και εγώ του την είχα κάνει κάγκελο. Ήθελα κι εγώ να χύσω τόση ώρα καυλωμένος τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε. Σηκώθηκε και όπως με είχε έτσι στα 4 μπήκε μέσα μου. Σχεδόν αμέσως μπήκε όλος και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά ενώ συνέχεια μου έλεγε
-"Σε γαμάω Γωγώ μου σε ξεσκίζω πουτάνα μου".
Έχυνα μέσα στο κιλοτακι από την καύλα και το γαμήσι και αυτός συνέχιζε να με γαμάει δυνατά. Όπως με γάμαγε μου το έφερε στο στόμα μου και μου είπε
-"Γλείψε τα χύσια σου Γωγω μου" πράγμα που έκανα αμέσως. Τα έγλειφα από το κιλοτακι ενώ σε λίγο με μπούκωσε με αυτό και συνέχισε να γαμάει το κώλο μου……κάποια στιγμή σταμάτησε μου είπε να βγάλω το φόρεμα και έμεινα μόνο με το σουτιέν τις ζαρτιέρες και τις γόβες. Με έστησε πάλι στα 4 και συνέχισε το γαμήσι με ένταση ενώ το νέο μου όνομα ήταν συνέχεια στο στόμα του.
Μετά μου την βγάνει από τον κώλο και μου τον δίνειξανά στο στόμα. Ρουφούσα λαίμαργα όταν ένιωσα την πούτσα του Αντρέα…..τρελάθηκα στον πόνο από την ψωλάρα του κι από την καύλα που με παίρνανε παρτούζα. Η Βέλα ήρθε και χώθηκε κάτω από την κοιλιά μου και μου πήρε την ψωλή μου στο στόμα της….. η πούτσα του Αντρέα ήταν μεγάλη και χοντή και με ξέσκιζε…έχυνα μου χύνανε έγινε της τρελής…έπεσα ανάσκελα στο πάτωμα ξεπατωμένος….γύρισα να δω τον Αντρέα κι έμεινα κάγκελο….ο Αντρέα ήταν η Ρέα η γυναίκα μου που με κοιτούσε περίεργα…
-"Σου άρεσε μωρό μου" είπε
Εμένα η φωνή πνίγηκε στο λαρύγγι μου….δεν με άφησε να σύνέλθω όρμησε κι έκατσε στο καυλί μου με δύναμη….παρ’ λίγο να μου το σπάσει ευτυχώς που το μουνάκι της ήταν πλυμμήρα…άρχισε να χτυπιέται πάνω μου ενώ ό πούτσος είχε γίνει σίδερο ξανά…η Βέλα τσιμπούκωνε τον Γιώργο….όταν του τον σήκωσε ήρθε και μου ’χωσε το μουνί της στη μάπα μου…με καβαλούσε…οι γκόμενες με καβαλούσαν…..σε κάποια στιγμή η Βέλα κι εγώ βρεθήκαμε να κάνουμε 69….τότε είδα την Ρέα να ’χει ξαπλώσει τον Γιώργο στον καναπέ και να του ιππεύει τον πούτσο….αφήνιασα και καύλωσα βλέποντας την γυναίκα μου να πηδιέται τρία μέτρα από τα μάτια μου….. 
Σηκώθηκα πέταξα τα γυναικεία ρούχα από πάνω μου, όσα  είχαν μείνει δηλαδή, πλησίασα την Ρέα την έριξα λίγο προς τα ’μπρος και μπήκα από πίσω της…την γαμούσα ταυτόχρονα με το Γιώργο και τις είχαμε πετάξει τα πέταλα έξω…την ένοιωθα να χύνει ασταμάτητα…
Εκείνο το βράδυ τα κάναμε όλα….πηδιόμαστε κι οι τέσσερεις  μέχρι το πρωί….ευτυχώς που την επομένη δεν είχαμε δουλειά ήταν αργία…
Συνεχίσαμε σαν ερωτικό τετράγωνο για ενάμιση χρόνο δοκιμάζοντας απίθανες εμπειρίες....γυναικεία ρούχα δεν ξανάβαλα. Ούτε ο Γιώργος με ξαναπήδηξε δεν είχα την παραμικρή επιθυμία…..σταματήσαμε μόλις η Ρέα έμεινε έγκυος…από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε…
Η κόρη μου είναι 2,5 χρονών με την Ρέα έχουμε μια απίθανη ερωτική ζωή….ομαδικό έρωτα δεν ξανακάναμε….με άντρα δεν έχω επιθυμία να πάω….με την Ρέα φτίαζουμε ερωτικές βραδυές με φαντασία και θεατρικότητα..υποδιόμαστε ρόλους τους παίζουμε τέλεια και τους νιώθουμε  έντονα…..

Υ.Γ. Για τους πονηρούς το παιδί είναι δικό μου και με την βούλα του DNA.

Η ΓΚΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ

22/11/2004

Αγαπητέ ixrayman.

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτή την τόσο καλοδουλεμένη σελίδα..
Πέρασε καιρός από την στιγμή που ανακάλυψα τo site σου και περνάω αρκετές ώρες καθημερινά διαβάζοντας τις ιστορίες ,αληθινές η μη ,των φίλων μας... μάλιστα ,αυτό είναι που τελικά βοήθησε να γίνει πραγματικότητα μια δική μου φαντασίωση .. τι εννοώ;....
Μένω σε μια περιοχή στα β. προάστια, όχι πολύ πυκνοκατοικημένη ... σπούδαζα στην επαρχία και είχα αφήσει το σπίτι μου για 2 χρόνια μιας και προτιμούσα να μην έρχομαι Αθήνα αλλά και η δουλειά μου στην επαρχία δεν μου επέτρεπε να παίρνω άδειες και να έρχομαι στο πατρικό μου. Όταν ήρθα λοιπόν διαπίστωσα ότι δίπλα στο «χαμηλό» σπίτι μου η βίλα που υπήρχε είχε εξαφανιστεί και είχε δώσει την θέση της σε μια πολυκατοικία.. ναι μεν μας έκλεισε το χώρο, όμως σκέφτηκα ότι θα έχουμε καινούριους γείτονες (και γειτόνισσες... .!!!)
Είχα παρατηρήσει λοιπόν ότι στο πρώτο όροφο υπήρχε μια πολύ καυλιάρα γυναίκα ,γύρω στα 40 (εγώ είμαι 15 χρόνια μικρότερος) παντρεμένη με 2 πιτσιρίκια..
Πολλές φορές έβγαινε στο μπαλκόνι για να απλώσει τα ρούχα ή να τινάξει χαλιά... τις περισσότερες από αυτές έβγαινε μόνο με ένα κιλοτάκι (συνήθως καυτό ,πάντα σε μαύρο χρώμα και πάντα αποκάλυπτε τα κωλομέρια της) και από πάνω συνήθως φαρδιές μπλούζες που όμως διέγραφαν τα στήθη της...
Δεν είχε διαπιστώσει προφανώς ότι στο μόνο δωμάτιο που βλέπει από εκείνη την μεριά υπήρχε πια κάποιος που ζει μέσα.. οπότε πολλές φορές άλλαζε ρούχα, με ανοιχτές τις κουρτίνες... φυσικά καθόμουν πολλές φορές και περίμενα εκείνη την ώρα που θα δω τις βυζάρες της, (αρκετά μεγάλες με απίστευτες ρώγες) και το σφιχτό κωλαράκι της..
Ήταν απόγευμα λοιπόν, εγώ καθόμουν μπροστά από το pc μου και έγραφα κάποια πράγματα για την δουλειά μου... το παράθυρο ανοικτό οπότε κάποια στιγμή άκουσα κάποια βογκητά...
-"Σκίσε με γαμιά μου, γάμησε με την πουτάνα σου" φώναζε...
Έπαθα πλάκα ,λέω τι γίνεται, οπότε κοιτάω από το παράθυρο και βλέπω την γειτόνισσα να ξεσκίζεται με τον άντρα της μπροστά από το παράθυρο.. οι κουρτίνες ανοιχτές φυσικά... την είχε βάλει στα 4 και της ξέσκιζε το μουνάκι της.. το μόνο που μπορούσα να δω ήταν τα ξανθά της μαλλιά να ακουμπάνε τα τεράστια στήθη της καθώς πηδιόταν ..της πήδαε με μανία και της χούφτωνε τα βυζάκια... αυτή κοιτούσε προς το μέρος μου... φανταζόμουν ότι δεν με έβλεπε όμως αφού είχα κλείσει τα φώτα.. Ήταν η πρώτη φορά που "έπαιρνα μάτι" άλλο ζευγάρι να γαμιέται...
Της τράβαγε τα μαλλιά και αυτή φώναζε
-"Χτύπα μου τον κώλο παιδαρά μου, σκίσε με……σκίσε με την πουτάνα..σκίσε την…τιμώρησε την  πουτάνα που σου γαμήθηκε…τιμώρησε τη την άτιμη…..κάν’ την να χύσει…"
Αυτός της έδινε χαστουκάκια στον κώλο,
-"Πιο δυνατά.. ποιο δυνατά….θέλω να χύσω η πουτάνα, κάνε με να σου χύσω πουτσαρά μου" οι φωνές γινόντουσαν όλο και πιο δυνατές.. είχα πάθει πλάκα.. ο πούτσος μου είχε σκληρύνει και ασυναίσθητα είχα βάλει το χέρι μου μέσα από το εσώρουχο και τον έπιανα... είχα καυλώσει πάρα πολύ... ήταν πραγματική καύλα η πουτανίτσα.. και όταν ζήταγε να την πονέσει άναβα ακόμα παραπάνω..
Κάποια στιγμή μπήκαν οι γονείς μου στο σπίτι οπότε ένιωσα λίγο άβολα να ακούγονται όλα αυτά και αναγκάστηκα και έβαλα μουσική... όμως η γειτόνισσα είχε ανάψει όλη μου την φαντασία... είχα τρελαθεί... σκεφτόμουν ότι ήμουν εγώ στη θέση του άντρα της, ότι την πήδαγα όλο το βράδυ ,ότι της άνοιγα την ήδη έμπειρη τρυπούλα της και ότι έχωνα όλο τον πούτσο μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της.. φοβερή καύλα... ήταν όμως μόνο φαντασίωση..
Πέρασαν οι ώρες και κάποια στιγμή σκέφτηκα να μπω στο site σου και να διαβάσω φαντασιώσεις φίλων.. φυσικά στο δικό μου μυαλό υπήρχε μόνο η δική μου φαντασίωση και δεν μπορούσα να ξεχάσω το πώς πηδιόταν αυτή η γυναίκα..
Μπήκα λοιπόν στο site ,έκλεισα τα φώτα και κάθισα και απόλαυσα τις ιστορίες.. ήμουν μόνο με το εσώρουχο οπότε κάποια στιγμή θέλησα να βγάλω όλη αυτή την καύλα που είχα.. ήθελα να χύσω σκεφτόμενος την γειτόνισσα... και οι ιστορίες με τον τρόπο που ήταν γραμμένες με άναβαν ακόμα περισσότερο...
Μέσα σε όλη αυτή την παραζάλη και ενώ είχα αρχίσει να χαϊδεύω τον πούτσο μου, είχα ξεχάσει να κλείσω την κουρτίνα... οπότε βρέθηκα γυμνός, να τραβάω μαλακία μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο..
Κάποια στιγμή, άκουσα πάλι βογκητά...
-"Ααχχχ... καύλα που είσαι... "
Λέω εδώ είμαστε και γυρνάω το κεφάλι μου προς το παράθυρο.. ήταν όμως μόνη η γειτόνισσα τελείως γυμνή στο μπαλκόνι, όρθια με το ένα χέρι της μέσα στο ξανθό μουνάκι της και κοιτούσε προς το μέρος μου...
Τρελάθηκα...
Λέω, δεν γίνεται, ούτε στην πιο τρελή μου φαντασίωση...
Με είχε δει που τράβαγα και τράβαγε και αυτή μαζί μου απέναντι...
Παρόλο που συνήθως κολλάω σε αυτά, ξεπέρασα αμέσως το αρχικό σοκ (ειδικά όταν την έβλεπα να με κοιτάει μέσα στα μάτια με ένα πολύ καυλιάρικο ύφος ) δεν πτοήθηκα, στάθηκα όρθιος και εγώ στο μπαλκόνι μου και τράβηξα μαλακία βλέποντας την... μαλακιζόμασταν στα μπαλκόνια μας και όλη αυτή η αίσθηση ότι μπορούσε να μας πιάσει οποιοσδήποτε, ανά πάσα στιγμή μας με ερέθιζε ακόμα περισσότερο...(αν και ήταν πολύ αργά και λόγω της ιδιομορφίας της περιοχής αποκλειόταν οτιδήποτε... εκτός.. από τον άντρα της.. αυτός που ήταν; δεν ήξερα.. ούτε με ένοιαζε φυσικά)
Κάποια στιγμή έφυγε... ξενέρωσα αφάνταστα.. πριν προλάβω να φύγω και εγώ, γύρισε με μια καρέκλα... την έβαλε κοντά στα κάγκελα, μου χαμογέλασε με νόημα... κάθισε στην καρέκλα και ακούμπησε τα τεράστια πόδια της πάνω στα κάγκελα... είχα θέα πια το μουνί της... τα μπαλκόνια είναι αρκετά κοντά(γύρω στα 10 μέτρα) οπότε μπορούσα να δω καθαρά το ορθάνοιχτο καλοξυρισμένο μουνάκι της.. μόνο μια ξανθιά τουφίτσα φαινόταν από πάνω..
Το πρόβλημα πια είναι ότι δεν ήθελα να το βλέπω μόνο... ήθελα να βυθίσω την γλώσσα μου μέσα του.. να πιω όλους τους χυμούς της καθώς θα έχυνε..
Πλέον δεν υπήρχαν ντροπές.. και πώς να υπάρχουν.. ήμουν 20 λεπτά μπροστά της γυμνός και μαλακιζόμουν για αυτήν... δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα ως τότε, μόνο βογκητά και αναστεναγμούς άκουγα...
Δεν άντεξα άλλο..
Είχε χώσει 3 δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της και το γάμαγε με μανία ενώ με το άλλο έπιανε τα βυζιά της και τσιμπούσε τις ρώγες της... πριν προλάβω να της προτείνω οτιδήποτε... μου λέει: θέλω να σε νιώσω..
Της λέω, έκπληκτος, «και εγώ»
-"Έλα τώρα από το σπίτι.. είμαι μόνη, χτύπα στο κουδούνι ΧΧΧΧΧ "
Για πότε ντύθηκα και ξεκίνησα για το σπίτι της...
Έβαλα μια φόρμα, ένα μπλουζάκι και πήγα δίπλα.. η ώρα ήταν 04.00,εγώ νόμιζα ότι ονειρευόμουν.. απίστευτο..
Χτύπησα, ανέβηκα γρήγορα τα σκαλιά.. ήθελα να χύσω τόσο πολύ πάνω σε αυτή την γυναίκα...
Μου άνοιξε.. Μου λέει
-"Μαρία"...
-"Κώστας απαντάω" (ονόματα φανταστικά φυσικά..)
Και δεν μπορούσα να πω και τίποτα άλλο αφού μου είχε ανοίξει γυμνή... από κοντά ήταν ακόμα πιο όμορφη... γυρνάει και μου λέει
-"Σε έχω δει πολλές φορές να με κοιτάς"..
-"Ναι;" Ρώτησα ηλίθια (με είχε δει λοιπόν.. και εγώ που νόμιζα ότι τόσο καιρό δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία μου, ούτε φυσικά και ότι εκείνη την ημέρα την είχα δει να πηδιέται)..
-"Και σήμερα ενώ γαμιόμουν.."
-"Ναι" απάντησα ακόμη πιο ηλίθια.
-"Σε θέλω", ψιθυρίζει και μου χώνει την γλώσσα της βαθιά μέσα στο στόμα... ήταν ασυνήθιστο φιλί.. Είχα συνηθίσει ως τότε να βάζω εγώ την γλώσσα στο στόμα της κοπέλας και να επιβάλλω τον δικό μου ρυθμό... η γυναίκα ήταν καύλα.. έτσι που είχε κολλήσει πάνω μου και την είχα αγκαλιάσει, το ένα χέρι μου κατηφόρισε στον κώλο της και με το άλλο της τράβηξα τα μαλλιά.. Ο κώλος της σφιχτός αλλά και τόσο απαλός... ένιωθε σίγουρα τον καυλωμένο πούτσο μου μέσα από την φόρμα να την ακουμπάει στην κοιλίτσα της..
Σκύβει και μια κίνηση τραβάει κάτω την φόρμα.. ο πούτσος μου μπροστά από το στόμα της τώρα.. τον φίλησε απαλά.. Ένιωθα την ζεστή ανάσα της... δεν τον έπαιρνε όμως μέσα... ήταν βασανιστικές κινήσεις που με καύλωναν περισσότερο ..τα χέρια της ανεβοκατέβαιναν από τα αρχίδια μου μέχρι το κεφαλάκι…..βγάζω την μπλούζα και της λέω ότι δεν αντέχω άλλο... ήθελα να την χύσω... να την ξεσκίσω και μετά να την χύσω πολύ..
Μου είπε να μην βιάζομαι και έβαλε τα χέρια της στο κώλο μου και με έσπρωξε προς το κεφάλι της... τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της, εγώ ένιωθα τα πρώτα υγρά να βγαίνουν... άρχισε να τον περιεργάζεται με την γλώσσα της... νόμιζα ότι θα πνιγεί τόσο βαθιά που τον είχε..
Ελπίζω να μη σας κούρασα...
Τα υπόλοιπα πολύ σύντομα... .πάω στο μπαλκόνι μήπως και την δω (από τότε δεν έχουμε ξαναβρεθεί.. Είναι συνέχεια ο άντρας της μαζί της.. Απλά συχνά την «πιάνω» να κοιτάει προς το μπαλκόνι μου καθώς γαμιέται μαζί του..
ixrayman σε ευχαριστώ... αν δεν διάβαζα την σελίδα σου εκείνο το βράδυ, μπορεί όλο αυτό να έμενε μια απλή φαντασίωση...