Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΜΥΑΛΙΖΟΝΤΑΣ TON TEXNIKO

Ειχε χαλάσει το pc μου και ανήδεη από το πώς γίνεται και τι έχει πάθει είχα φωνάξει κάποιον τεχνικό από εκεί που το είχα πάρει να το διορθώσει. Ήρθε ένας 20ης και μου έλεγε ένα σωρό πραγματα για το internet εγώ ένιωθα ότι μου μιλούσε κινέζικα. Του ζήτησα αν έχει χρόνο να έρχεται σπίτι να μου μάθει κάποια προγράμματα. Στη συνέχεια αυτή η επίσκεψη έγινε καθημερινή επαφή. Ήτανε  ψηλός 1.90 κι εγώ καστανόξανθη 1.68 με μεγάλο στήθος κι αρκετά πιασίματα. Ο Δημήτρης, έτσι τον λέγανε, επιδίωκε να είναι τις βραδυνές ώρες σπίτι μου κι εμένα μ’ αρεσε γιατί ήμουν μόνη. Είχε χιούμορ και μ’ ευχαριστούσε. Δεν έπαυε  βέβαια ναμου κάνει κοπλιμέντα και κάποιες τυχαίες χειρονομίες όπως να κολάει πάνω μου. Εγω βέβαια δεν πήγαινα πίσω έσκυβα γιατι τάχα δεν καταλάβαινα κάτι από το  irc και του μοστραρά το μπούστο μου. Έβλεπα να μπανίζει τα βυζιά και να γυαλίζει το μάτι του…κάποια φορά διέκρινα ότι ερεθίστηκε κιόλας και με εκπληξη διαπίστωσα ότι το καυλί του διαγραφότανε κι ήταν ιδιαίτερα μεγάλο…καυλωσα κι εγώ αλλά δεν έγινε τίποτα.
Μια μέρα είχα φοβερές καύλες, τραβηξα δυο μαλακίες αλλά η καυλα μεγάλωνε, έβαλα λοιπόν σκοπό να γαμηθώ μαζί του το βράδυ. Φόρεσα μια μινι, ένα στενό μπουστάκι με μαύρο δαντελωτό σουτιέν κι ένα πουκάμισο από πάνω και τον περίμενα. Ο Δημήτρης γούρωσε τα μάτια μόλις με είδε αλλά μπήκε μέσα και προσπάθησε να κατεβάσει το net meeting που μου είχε πει ότι κάνουν διαφορα κι ερωτικά. Έβαλα ποτάκι κάθισα δίπλα του κι έβλεπα τις ματές που έριχνε στα στήθια μου. Τον άγγιζα με τα γόνατα όλως τυχαία και καταλάβαινα ότι καύλωνε κι ήθελε να με βάλει κάτω να με ξεσκίσει…..εγώ συνέχιζα να τον παιδεύω..έβαλα κι άλλα ποτά. Τελικά έφτιαξε το προγραμμα και μπήκαμε μέσα στο forum με γυναικείο όνομα. Με κάλεσε ένας μπήκα κι είχε ο πούστης τον πούτσο του στην κάμερα. Ο Δημήτρης κοκκίνισε….
-"Στο είπα ότι έχει όλο τέτοια" μου λέει
-"Δεν πειράζει μωρό μου" του είπα κι άρχισα να λέω ερωτόλογα στον τύπο με την πούτσα, ενώ άπλωσα το χέρι μου και τον χάϊδεψα.
Σκάγαμε χαμογελάκια μεταξύ μας και είχε γίνει πύραυλος…άπλωσε το χέρι του στην πλάτη μου
-"Με ερεθίζεις πολύ" μου λέει
Του πιάνω τον πούτσο..
-"Και τι κάθεσαι μωρό μου και δεν πιάνεις το μουνάκι μου"
Στην αρχή τα ’χασε μετά όμως χώνει το χέρι του και πιάνει το πλημμυρισμένο μουνάκι μου, κάνει στην άκρη το στριγκάκι μου και βάζει το δάχτυλο του στην τρυπούλα μου. Παράλληλα μου ρίχνει ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος. Τα δάχτυλα είχαν φτάσει τα τρία στο μουνί  μου που έχυνε σαν βρύση. Του ξεκουμπώνω το παντελόνι και του πετάω τον πούτσο έξω που ήταν άνω από 20 πόντους. Και χαϊδεύω το απλό και ζεστό δέρμα του….
Κατέβηκε και μου έλυψε τις ρώγες κι αυτές η πουτάνες πεταγμένες όρθιες δεν έκρυβαν την καύλα μου…συνέχισε και τάπωσε την μπούκα του μουνιού μου με τις χειλάρες μου….. έχωσε δαν φίδι την γλώσσα του κι έψαχνε να φτάσει την μήτρα μου….εγώ έχυνα και προσπαθούσα να την ρουφήξω όλη….
Το τι γλύψιμο και ρούφηγμα μου έκανε ο καργιόλης δε λέγετε μια ώρα έχυνα κι άλλος από net meeting είχε τρελαθει που μας άκουγε…φώναζε να του μιλήσουμς, να πάμε πιο εκεί για να μας βλέπει στην κάμερα αλλά εμείς στ’ αρχίδια μας…άπλωσα το χέρι και έκλεισα το pc..του πήρα το καυλί στο στόμα…δεν άντεχα να μην τον χώσω στο λαρύγγι μου, να μην του γλείψω τ’ αρχίδια, να μην πιπιλίσω το πουτσοκέφαλο του…δεν άντεξε και μου τα πέταξε στο στόμα…τα κατάπια όλα....μέχρι την τελευταία σταγόνα..του τα ρούφηξα όλα και δε του ’πεσε του γαμιόλη με τίποτα…
Με πετάει πάνω στην καρέκλα και μου σηκώνει τα πόδια....ο πούτσος του άρχισε να πινελιάζει το μουνί μου και να μην μπαίνει μέσα…με τρέλανε….τον παρακαλούσα…τίποτα…μου χώνει κωλοδάχτυλα…τον ικετεύω να με ξεσκίσει αλλά αυτός συνέχιζε το πινέλο….
-"Έτσι καργιόλα θα υποφέρεις όπως υπέφερα τόσο καιρό και μαλακιζόμουνα μόνος μου"
Μια στιγμή παίρνει ένα κερί που είχα κι άναβε κι άρχισε να στάζει στο μουνί μου…τσίριξα πρώτη φορά μου λιώνανε κερί και τσίριζα από καύλα…..έτριβε τον πούτσο του πάνω στο κωλαράκι και μου ’βαζε λίγο το κεφαλάκι μέσα
-"Όχι από κει, όχι από κει" τον ικέτευα "πονάω, πονάωωωωω" ……..με έγραφε στα αρχίδια του…
-"Σιγά-σιγά μωρό μου, μη βιάζεσε έχουμε όλο το βράδυ θα σε γαμάει η ψωλάρα μου"
Όσο τα έλεγε αυτά με κρατούσε από τα βυζιά και μου τα ’χε κάνει τορπίλες…απότομα χώνει τον πούτσο του στο μουνί μου κι άρχισα να χύνω σαν τρελή, όλη η πολυκατοικία θα μας άκουσε, με γαμούσε άγρια και μ’ έβριζε…
-"Γαμιόλα, βρωμόμουνο θα σε ξεσκίσω, θα σε ξεψωλιάσω αχόρταγη μούνα…"
Τον παρακαλούσα να το κάνει να μου ξεσκίσει την μήτρα…τον ένοιωθα να πιέζει τον πάτο του μουνιού μου με δύναμη…καύλωνα..τον έριξα κάτω και του ’κατσα μέχρι το τέρμα…μου χούφτωνε τις βυζάρες και τις ρούφαγε..ρίξαμε ένα γλωσσόφιλο όλο πάθος..ό καθένας προσπαθούσε να καταπιεί την γλώσσα του άλλου…χύσαμε τρέμοντας.
Πήγαμε στο μάνιο κι άρχισε να χαιδεύει πάλι το μουνί κι εγώ τον κώλο..…με ρώτησε ανα έχω δονητή κι εγώ του ααπάντησα καταφατικά…άνοιξα το ντουλάπι και του τον έδειξα…ήταν ένας special realistic strapon 22 πόντους περίπου που είχα φέρει από το Άμστερνταμ πέρυσι…μ’ αυτόν ξεκαύλωνα πολλές φορές…
Σκύβει και μου κάνει ένα τρελό γλυφομούνι καθως έπεφτε πάνω μας το νερό..μου έχωνε και δάχτυλα μαζί…εγώ έχυνα ξανά…δεν κατάλαβα ότι μου ’χωσε δάχτυλο στο κώλο…πήγε να μου χώσει κι άλλα…αντέδρασα από πόνο και γιατί ήθελα να γαμηθώ από το μουνί ξανά….
Μου τον έχωσε στο μουνί και με πηδούσε σκληρά…εγώ έχυνα σαν λυσσασμένη….αυτός συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλα στον κώλο αλλά εκείνη την ώρα δεν αντεχα να αντδράσω γλυκαινόμουνα από την πουτσοπατινάδα που έτρωγα….απότομα μου τον βγάζει από το μουνί και μου τον χώνει στον κώλο….είδα τον ουρανό καπάκι από τον πόνο….τον παρακαλούσα να μου τον βγάλει….αυτός τίποτα….τον έβριζα..
-"Βγάλτον ρε…σταμάτα ρε μαλάκα….σταμάτα ρε γιατί θα σε γαμήσω…θα σε γαμήσω ρε τσογλάνι….θα σε ξεκωλίασω ρε πούστη..σταμάτα ρε πούστη….σταμάτα…σταμα…..στα….ααααααα"….
Άρχισα να καυλώνω όσο άνοιγα…με ξεκλωλιαζε ο πούστης και μου ’δινε άλλη καύλα, άγρια καύλα, δυνατή κι πρόστυχη..έχυσα κι αυτός έχυσε μέσα μου.
Πήγαμε στο σαλόνι με φίλισε στα χείλη απαλά και μου σέρβιρε ποτό..
-"Θα μείνω μαζί σου απόψε μωρό μου, θέλω να σε χορτάσω…"
Αφέθηκα στο φιλί που ανακατεύτηκε στα χείλια μου με το ποτό…..έπιασε τον δονητή κι ενώ μου χάιδευε το μουνάκι με τα δάχτυλα του εγώ τον πίπωνα …ξαφνικά μου ’χωσε τον δονητή στο μουνί…βόγκισα από την καύλα…
-"Βλέπω μωρό μου ότι το πουτανιάρικο μουνί σου δεν χορταίνει εύκολα"….και με σηκώνει απότομα με βάζει ανάσκελα και χώνει την ψωλάρα του στον κωλαράκο μου…είμουνα σε παραλήρημα, δυο ψωλές μέσα μου με οργώνανε και μου αποκαλύπτανε πρωτόγνωρες αισθήσεις..ονειρευόμουνα…σαν μαστουρωμένη τριγούσα τις  ηδονές….
Δεν ξέρω αν πονούσα, η καύλα τα κάλυπτε όλα….μούγκριζα και το στόμα μου έβγαζε βρισιές και προκλήσεις…
-"Γάμαμε καριόλη μη σταματάς, ξέσκισε με γαμιόλη, ξεπάτωσε τις τρύπες μου…μη σταματάς πούστη..μη,…μη θα σε γαμήσω…θα σε γαμη…" ένοιωσα τα καυτά χύσια του στο βάθος του κώλου μου δεν κρατήθηκα κι έχυσα παρατεταμένα….
Κατέβηκα για να του καθαρίσω την πούτσα με το στόμα…τον πίπωσα και τον έγλυφα ταυτόχρονα δεν του ’πεφτε του καργίολη με τίποτα, πάλι όρθια ήταν….
-"Τι μου κάνεις μουνάρα μου" βόγκιξε και ρώτησε μαζί…..
-"Σε γαμάω" του ’πα μπουκωμένη..δε ξέρω πως μου βγήκε αλλά μόλις το συνειδητοποίησα πήγα να το αλλάξω…δεν πρόλαβα..
Πήρε το κεφάλι μου μες τα δυο του χέρια….συνέχιζα να κάνω πίπα…. πλησίασε το δικό του…κάρφωσε τα μάτια στα δικά και με ρώτησε πνιχτά…..
-"Θες να με γαμήσεις;"
Δεν μπορούσα να μιλήσω κι έπαιξα τα ματάκια μου καταφατικά
-"Το θες σίγουρα;" Ξαναρώτησε…
- "Ναι" είπα μπουκωμένη...σίγουρα δεν καταλάβαινα τίποτα πια….
Έπιασε την πλαστική πούτσα κι ένα καλώδιο σαν ταινία από το pc με σήκωσε και με σίγουρες κινήσεις μου έδεσε την πούτσα στα σκέλια όπως αυτές που έχουνε ζώνη….
Είχα πούτσα…μέχρι να πολυκαταλάβω τι συμβαίνει…πέσαμε στο πάτωμα σ’ ένα περίεργο και αφάνταστο 69…εγώ του ’γλυφα τη ψωλή, του ρουφούσα τ’ αρχίδια, του φιλούσα την σούφρα και του ’χωνα την γλώσσα και τα δάχτυλά μου…αυτός έκανε τα ίδια στον δονητή στο μουνί και στον κώλο μου…μουγκρίζαμε και χύναμε από καύλα…μου χωσε μια μπανάνα στον κώλο και την πήρα όλη….ήμασταν σ’ άλλη διάσταση…….
-"Ναι καργιόλα χώσε τα δαχτυλάκια σου, σκίσε μου το κωλαράκι…" έσκουζε πνιχτά
Η έκπληξη ήταν ότι τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει…ένοιωθα ότι είχα φουσκώσει κι ήθελα να εκραγώ…
-"Πήδα με τώρα…" είπε κι φωνή μόλις έβγαινε από το στόμα του…
Τον έστησα στην πολυθρόνα με τα πόδια ψηλά…στήθηκα στα γόνατα κι η "πούτσα" ήταν σε ευθεία με την σούφρα του…πήρα τα πόδια του στους ώμους μου κι έστησα το καυλί στην τρύπα….
-"Σιγά" είπε "είναι η πρώτη φορά.." …..
Μπήκα με όρμη με τη μία μέχρι τ’ αρχίδια...φοβήθηκα την άρνηση…ούρλιαξε σα ζώο. …δε καταλάβαινα τίποτα ήθελα να το δω όλο….τον πηδούσα…πηδούσα άντρα…πηδούσα τον άντρα που μου ’χε δώσει μέχρι σήμερα την μεγαλύτερη ηδονή που μόλις ολοκλήρωνα….τον γαμούσα….τον έβλεπα να σπαρταρά από πόνο και καύλα….του βούτηξα την ψωλάρα του και την βαρούσα με τα δύο χέρια...ήθελα να την ξεριζώζω…να την πάρω για πάντα δικιά μου…είχα τρελαθεί…το μάτι μου θα πρέπει να γυάλιζε…αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα ζούσα το απόλυτο…..παραμηλούσα
-"Σ’ αρέσει μωρό μου; Πες μου τι σου κάνω; "…
-"Μμμμμμ….." μούγκριζε μόνο αλλά εγώ επέμενα….
-"Πες μου μάτια μου; Με τρελαίνεις κουκλί μου….με λιγώνεις …..Πες μου τι σου κάνω"
-"Με πηδάς" άκουσα την φωνή του να βγαίνει από τα έγκατα του "με γαμάς ξεσκισμένη καργίολα, με πηδάς παλιοπουτάνα άγαρμπη…"….
-"Ναι, ναι, ναι……πές’ το γαμιόλη, σε γαμάω καργιόλη…σε ξεσκίζω ρε πούστη…σε πηδάω ρε ξεκωλιάρη….σε ξεκωλιάζω παλιοπουστα….σε γαμάω...σε γαμάω...σε γαμάω αγόρι μου…σε γαμάω πασά μου…σε γαμάω...σε γαμάω άντρα μου….σε γαμάω γαμια μου……σε γαμάω….." παραληρούσα……
Με συνέφερε το χύσι του…πετάχτηκε σαν ριπή πολυβόλου στα στήθη μου, στο πρόσωπο μου παντού….έχυνε…έχυνε…έχυνα κι εγώ σαν βρύση σφίγγοντας  τα μπούτια καθώς ο πούτσος μου πίεζε το μουνί κι η μπανάνα μου μπούκωνε τον κώλο…Λιγώθηκα κι έπεσα στο πάτωμα χωρίς ανάσα….την νύχτα κοιμηθήκαμε κολλημένοι με τον πούτσο του  μέσα στο μουνί μου…μπορεί και να με ξαναγάμησε αλλά δεν το θυμάμε…
Το πρωί με ξαναξέσκισε  ενώ μισοκοιμόμουνα μ’ ένα άγριο γαμήσι κι έχυσε μέσα μου…έφυγε φιλώντας με γλυκά.
Ξανακοιμήθηκα κι όταν ξύπνησα το μουνι κι ο κώλος πονούσαν αλλά ήταν ευτυχισμένα. Ήθελα να ξαναδώ τον μικρό αλλά τώρα ήρθε ή δικιά του από Αγγλία και γαμάει αυτήν. Που και που έρχεται να με βρει αλλά δεν έχει ώρα να μου τον χώσει…μετά τις διακοπές θα ξεσκιστούμε ώρες ατέλειωτες…ως τότε μαλακίζομαι

1 σχόλιο: