Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

TO ΜΑΓΙΚΟ ΚΕΡΙ (ΜΕΡΟΣ Ι)

06/06 /2005

Είμαι ήδη στα σαράντα,  και τα τελευταία χρόνια έχω σαν χόμπι την κατασκευή κεριών! Στο σεξ μ' αρέσει με τρελαίνει κυριολεκτικά να απολαμβάνω και να χαρίζω την απόλυτη ηδονή σε όποια μορφή και αν είναι αυτή χωρίς όρια και αναστολές! Ειδικότερα η αίσθηση μιας γυναίκας την ώρα που τελειώνει είναι ανεπανάληπτη στιγμή και πολύ περισσότερο της Κ όπως θα δείτε παρακάτω. 
Την Κ την γνώρισα πριν από 3 χρόνια περίπου! Είναι ηλικίας 33 ετών,  παντρεμένη και μένει σε διαφορετική πόλη από εμένα!!! Είναι ένα υπέροχο ερωτικό χυμώδες θηλυκό,  το οποίο μέχρι να με γνωρίσει δεν είχε καταλάβει πόσο ερωτισμό και καβλα έκρυβε μέσα του. 
Η γνωριμία μας έγινε μέσω chat όπου μιλάγαμε γι αρκετό καιρό μέχρι να με επισκεφτεί στην Αθήνα! Όταν γνωριστήκαμε ήταν διστακτική άσχετα αν τα μάτια της ήταν έτοιμα να με φάνε!!!!
Από τότε βλεπόμαστε τακτικά πότε στην πόλη της και πότε στην Αθήνα. 
Πέρσι έμεινα στην πόλη της για 45 ημέρες το καλοκαίρι.  τότε και με την βοήθεια την δικιά μου άρχισε να αναδεικνύει τον χυδαίο πρόστυχο και αχαλίνωτο ερωτισμό της.  ήταν δεκτική σε κάθε τι που πρόσφερε ηδονή και μονίμως καβλωμένη!!!
Κάποια στιγμή της είπα ότι για να την δω,  ότι έπρεπε να πάρει δυο δονητές.  Τρελάθηκε στην ιδέα και μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες τους είχε ήδη αγοράσει,  όπως αποδεικτηκε μετά.  Μου τηλεφωνεί και μου λέει ""μωρό μου έλα να με δεις"" χωρίς να μου πει κάτι σχετικό!!!
Το βράδυ που συναντηθήκαμε μου λέει κοίτα τι σου έχω δω και μου τους δείχνει.  Καύλωσα τρελά στην ιδέα ότι θα τους χώσω στο μουνί και στον κώλο της! Αμέσως πήρα τον ένα δονητή και όπως ήταν με την φούστα της την σήκωσα και της τον έχωσα βαθιά μέσα στο μουνί της που ήταν μούσκεμα!!! Όταν είναι μαζί μου δεν φοράει πότε από κάτω εσώρουχο για να είναι έτοιμη πάντα για ξέσκισμα!!! άνοιξε τα πόδια της εντελώς πουτανίστικα και φώναζε
-"Ναι μ’ αρέσει καυλώνω τρελά σκιστο μου εντελώς"
Ταυτόχρονα σκύβει και μου πετάει τον κατακαβλωμένο πούτσο μου έξω από το παντελόνι και αρχίζει να μου τον ρουφάει!!! Τρελαίνεται να μου τον παίρνει πίπα και να καταπίνει τα χυσια μου.  Ενώ με ρουφάει τεντώνει τον κώλο της και δεν χάνω ευκαιρία και της χώνω κωλοδάκτυλο ενώ με τα άλλο χέρι της σκίζω το μουνί με τον δονητή!!!
-"Ναι καυλιάρη μου,  έλα μωρό μου σκίσε μου και τον κώλο σκίσε από παντού μην σταματάς""
Αμέσως παίρνω και τον άλλο δονητή και με μια κίνηση της τον καρφώνω βαθιά στην κωλοτρυπίδα της!!!
-"Αχ μωρό μου μην σταματάς δυνατά γάμησε την πουτάνα σου από παντού" φώναζε και άρχισε να χώνει το καβλι μου μέσα στο λαρύγγι της !!! "Αχ γαμιέμαι από παντού τρελαίνομαι κι άλλο πιο δυνατά" ενώ κούναγε ασταμάτητα τον κώλο και το μουνί της!!!
Την ξέσκιζα αδιάκοπα από μουνί κώλο και στόμα ενώ η Κ ήταν κατακαυλωμένη και φώναζε
-"Μην σταματάς,   ξέσκισε με συνέχεια σκίζε με θα μια η ξεσκισμένη πουτάνα σου για σένα,  άνοιξε μου την κωλοτρυπίδα..  .    "
Την έστησα στα τέσσερα και όπως ήταν ανοικτή η κωλοτρυπίδα της της έχωσα βαθιά τον πούτσο μου μέσα της. 
-"Ναι γαμιά μου μην σταματάς,  έτσι..    χωστο βαθιά και σκίσε με θα σου χύσει η κωλάρα μου!!!!" Την ίδια στιγμή ενώ της γαμούσα τον κώλο της έχωσα στο μουνί ένα δονητή και τον άλλο τον ρούφαγε στο στόμα της!!!!
-"Ναι γάμησε με εντελώς από παντού δεν μπορώ άλλο" κι άρχιζε να παίζει και την κλειτορίδα της!!! Κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να χύσει γιατί η κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου! Τέντωσε το κορμί της και άρχισε να φωνάζει……..  
-"Χυνωωωωω χυνωωωω από παντού δώσε μου τα χυσια σου χυστα μου καυλιάρη χύσε με παντού"
-"Παρτα πουτάνα μου παρτα στην κωλάρα σου" και άρχισα την χύνω ατελείωτα!!!! "
-"Δεν μπορώ άλλο σταμάτα" μου φώναζε και όσο μου φώναζε έτσι τόσο την γαμούσα.  Έβγαλα το καβλί μου και έχωσα στην γεμάτη χυσια κωλάρα της πάλι τον δονητή.  
-"Σκίσε με ξέσκισε μου την κωλάρα" και άρχισε να χύνει πάλι ασταμάτητα και πρόστυχα φωνάζοντας "δεν μπορώ άλλο χύνω χύνει η κωλάρα μου..   !!!! Γάμα με συνέχεια δυνατά σκιστα μου όλα. !!!! "
Όταν σταματήσαμε η καβλα μας ήταν αποτυπωμένη στα πρόσωπα μας!!! Της Κ έτρεμαν τα πόδια και δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. 
Έφυγε και πήγε στο σπίτι της ενώ εγώ επέστρεψα στο ξενοδοχείο!!! Στη διαδρομή σκέφτηκα να της φτιάξω όταν πάω στην Αθήνα "ειδικά" κεριά και της το έστειλα σε μήνυμα!!! Τρελάθηκε και μου απάντησε ότι καύλωσε πάλι και άρχισε να μαλακίζει το μουνί της!!!! Έτσι λοιπόν όταν έφθασα στην Αθήνα,  το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα φτιάξω αυτά τα κέρινα "καυλιά". 
Πάντα ψάχνω για νέους ορίζοντες,  δρόμους κι τρόπους που οδηγούν στην απόλυτη ηδονή.  Ειδικά με την Κ που ταυτίζεται απόλυτα με μένα σ αυτό,  χωρίς όρια και αναστολές.  Βέβαια αυτό που απορρίπτω παντελώς είναι η όποια συνεύρεση μου με άντρα.  Είμαι κυριολεκτικά λάτρης του γυναικείου φύλου. 
Τελικά κατάφερα και έφτιαξα τέσσερα "κεριά".  Τα δυο εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από μένα και τα δύο τα αγόρασα τα οποία τα ανακατασκεύασα λίγο.  Το μικρότερο ήταν 25 εκατ και το μεγαλύτερο περίπου 40,  με διαμέτρους από 12 μέχρι 18 εκ περίπου.  Το ένα είχε σχήμα καβλιού,  το άλλο ήταν σχετικά μυτερό με χονδρές ραβδώσεις και τα άλλα δύο είχαν σχήμα απλού δονητή.  Τα χρώματα τους γαλάζιο,  κίτρινο,  μωβ και μπορντό. 
Η Κ μονίμως καβλωμένη,  με ρώταγε αν τα έφτιαξα.  Μάλιστα πήγε και πήρε ένα διπλό λαστιχένιο πούτσο (με δυο πουτσοκέφαλα στις άκρες του) για να ξεσκίζει το μουνί και την κωλάρα της στ ατελείωτα ταξίδια ηδονής της.  Χρησιμοποιούσε και ένα μπουκάλι από ουίσκι και άλλα,  τις περισσότερες φορές κάτω από τις εντολές μου που τις έστελνα με sms.  
Όταν τα τελείωσα,  τα φωτογράφισα κι της τα έστειλα.  Τα είδε και έπαθε!.  Στην ιδέα ότι θα την ξεσκίσουν μούσκεψε ακόμη περισσότερο η μουνάρα της και έριξε ένα γρήγορο χύσιμο. 
Τέλη του περασμένου έτους,  ορθέ στην Αθήνα,  για δυο μέρες.  Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο,  με την μια γονάτισε σαν υποταγμένη σκύλα,  πίσω από την πόρτα και άρχισε να μου ρουφάει το καβλί.  Ήταν η πίπα της υποδοχής.  Το γλυφε και το ρούφαγε με τόση κάβλα και λύσσα π[ου κόντεψε να μου το ξεκολλήσει.  Ταυτόχρονα είχε ανοίξει τα μουνοχειλα της και μαλακιζε το μουνί της,  κάτω από το κόκκινο νυχτικό που φορούσε.  Πότε σταματούσε να μου γλύφει τον πούτσο και καθόταν στο πάτωμα με τα πόδια ορθάνοικτα και μου ρούφαγε τα αρχίδια,   που είχαν γεμίσει από τα χυσια. 
-"Μωρό μου τι καβλα είναι αυτή,  το καβλι σου είναι έτοιμο να με σκίσει και η κωλάρα μου καίει και ανοιγοκλείνει,  γάμησε την..  .  .   "
Οι ρόγες της είχαν τρυπήσει το νυχτικό και την χούφτωσα τις βυζαρες της ενώ τις έτριβα με δύναμη. 
-"Παρτα καυλιάρη μου δικά σου είναι".  Βάζει,  όπως ήταν γονατιστή,  τρία δάκτυλα στην μουναρα της και δυο στην κολοτρυπίδα της.  Το λαρύγγι της το είχε κολλήσει στο καβλι μου και έσφιγγε τα χείλη της πάνω του.  Βλέπω το κορμί της να συσπάται και να αρχίζει να χύνει ενώ γαμούσε λυσσασμένα μουνί και κώλο με τα δάκτυλα της.  Μούγκριζε συνέχεια με το καβλι μου στο στόμα της.  Δεν άντεχα άλλο και της πέταξα τα ψωλόχυμα μου μέσα στο στόμα της.  "Παρτα πουτάνα,  ρούφα τα σκύλα αλλά μην τα καταπιείς". 
Έτσι όπως ήταν με τα χυσια μου στο στόμα της που έτρεχαν από τα χείλη της Κ,  της χώνω στο στόμα το "μικρό" (25 εκ) κέρινο κίτρινο καβλι στο στόμα.  Τρελάθηκε και άρχισε να το ρουφάει μαζί με τα χύσια.   Την έστησα όρθια στο τοίχο και της σήκωσα το νηκτικό ψηλά.  Ήρθε η ώρα που το κέρινο καβλι θα της ξέσκιζε,  για πρώτη φορά,  την κωλάρα.  Της άνοιξα τα κωλομαγουλα και όπως ήταν το κέρινο καβλι πασαλειμμένο με τα χυσια μου της το ’χωσα δυνατά και βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της. 
-"Αχχχχ..  .  .  .  .    ναι μωρό μου,  το περίμενα,  σκίσε την πουτάνα σου,  ξεκολιασε την,  με τρελαίνει Έτσι όπως με γαμάει με τα χυσια,  χωστο βαθιά και δυνατά..  .   αχ..  .    μην σταματάς..  .  .   !!!!!",  ενώ άνοιγε περισσότερο τα πόδια της και τέντωνε τον κώλο της ακόμη περισσότερο.
Εγώ την γαμούσα με μανία,  ξέροντας ότι κάθε πόντος που έμπαινε στην κωλάρα της την τρέλαινε.  Της κρατούσα τα χέρια στο τοίχο για να μην αγγίξει το βρεγμένο μουνί της γιατί ήθελα να χύσει μόνο από τον κώλο. 
Της έβαζα το κέρινο καβλι πότε δυνατά πότε αργά και βασανιστικά και το στριφογύριζα. 
-"Ναι γαμιά μου,  ξέσκισε με,  μάτωσε με πόνεσε με..  .    Θα σου χύσω από τον κώλο η πουτάνα.  Είμαι η σκύλα σου..  .  .    Αχ ναι..  .   .    Καυλώνω..  .   γάμησε μεεεεεε!!!!!" Το καβλι μου είχε σηκωθεί και πάλι. 
Της έβγαλα το καβλι και της έχωσα στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα της τον πούτσο μου. 
-"Ναι μωρό μου σκίσε με δυνατά γάμα με,  πήδα με συνέχεια..  .  .   !!!!!"
Ήταν εκτός εαυτού η Κ αλλά δεν είχε φανταστεί τι καβλα την περίμενε ακόμα!!!!! Το κέρινο καβλι το είχε στο στόμα της και έγλυφε τα κωλουγρα της.  Έβγαλα τον πούτσο μου και της ξαναχωσα το κερί στον κώλο,  το πιασα με τα δυο μου χέρια και την ξέσκιζα μανιωδώς. 
-"Ναι καβλα μου θα σου χύσει η κωλάρα μου..  .  .   "
Και της το χωνα ακόμη πιο βαθιά ακόμη πιο δυνατά.  Φώναζε τόσο από την καβλα που νόμιζα ότι θα μας κάνουν παρατήρηση.  Καταλαβαίνω ότι είναι έτοιμη να κωλοχύσει.  Της ανοίγω κι άλλο τα κωλομαγουλα και αρχίζω να την χτυπώ!!!
-"Ναι καβλα μου θέλω να πονάω και να χύνω..  .  .  .    χύνω η ξεσκισμένη σου Αχχχχχχ δεν μπορώ άλλο δεν αντέχω..  .  .  .  .  .    Σταμάτα..  .  .  .    αχ..  .   .  .  .   !!! "
Ενώ το κορμί της ήταν ανεξέλεγκτο και έτρεμε συνέχεια. 
Αφού πήγαμε στο μπάνιο,  κάτσαμε για τσιγάρο και είπαμε τα νέα μας.  Της έδειξα τι της είχα ετοιμάσει αλλά με περίμενε και μένα έκπληξη.  Είχε φέρει μαζί της το λαστιχένιο πούτσο και χειροπέδες.  Έτσι όλα μαζί ήταν τα τέσσερα κέρινα καυλιά,  οι δυο δονητές,  ο λαστιχένιος πούτσος οι χειροπέδες και βέβαια η ατελείωτη η αχαλίνωτη δίψα μας για ηδονή και καβλα.  Αυτά ήταν τα "όπλα" μας στο δρόμο για την απόλυτη ηδονή. 
Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία της Κ με το μαγικό κερί και η δικιά σας από δω!!!!
(συνεχιζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου