Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

MΕ ΤΗΝ 24ΧΡΟΝΗ ΝΕΛΛΗ

Κυριακή προς το μεσημέρι καθόμουν στο σπίτι και σκεπτόμουν την εβδομάδα που πέρασε (αφού είχε πάει αρκετά καλά βλέπε ιστορία -με την 35άρα πωλήτρια-) και ετοιμαζόμουνα να κανονίσω για φαγητό το μεσημέρι με κανένα φίλο, κάποια στιγμή κτύπησε το κινητό μου ¨΄Κώστα γειά σου ''Ελα Γιάννο που είσαι;Κώστα κοίτα να δεις τι συμβαίνει, η γυναίκα μου όπως σου είπα προχθες πήγε σε ένα μνημόσυνο το Σάββατο στο χωριό της και θα γύριζε σήμερα το βράδυ με το υπεραστικό λεοφωρείο, με πήρε τηλέφωνο πριν από λίγο και μου είπε ότι είναι στο δρόμο καιέρχεται μαζί με τον αδελφό της ο οποίος την τελευταία στιγμή εξασφάλισε άδεια από την υπηρεσία του και πήγε εντελώς απρόοπτα στο μνημόσυνο του θείου τους και τώρα σε μισή το πολύ ώρα θα είναι σπίτι, το θέμα είναι πως εγω έχω κλείσει ραντεβού 12. 30 δηλαδη σε λίγο στη καφετέρια ΖΕΠΕΛΙΝ στο Αττικό Αλσος με κείνη που σου είχα μιλήσει προ καιρού την 24χρονη Νέλλη αλλά δενμπορώ να την ειδοποιήσω γιατί την περασμένη Παρασκευή της έκλεψαν το κινητό της και από Δευτέρα θα κανονίσει για άλλο, την καλώ σπίτι της και δεν απαντά, για να μην την στήσω μπορείς να πεταχτείς να της πεις ότι δεν μπορώ να έρθω και επ'ευκαιρία πες της ότι ήρθε εκτάκτως η γυναίκα του απο την επαρχία που είχε μεταβεί, και να δεις και τις αντιδράσεις της γιατί δεν της έχω πει ότι είμαι παντρεμένος. ''Θα πάω ρε φίλε για να μήν περιμένει η κοπέλλα, αλλά δεν ήξερα ότι το πράγμα είχε προχωρήσει όπως μου λές τώρα, νόμιζα ότι ήταν μία περιπέτεια της στιγμής που λόγω διαφορά ηλικίας (47 εσύ) είχατε διακόψει. ''Να ρε σύ Κώστα συνεχίσαμε και όπως ξέρεις η τράπεζα που εργάζομαι με έστελνε συνέχεια εκτός έδρας για επιθεώρηση, τις 2-3 ημέρες που πήγαινα τις έκανα εγώ 4 και 5 και έτσι δεν έδινα δικαίωμα ότι κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να βγαίνω συχνά, και ο λόγος που θέλω να διακόψω είναι ότι την θέση μου τώρα την παίρνει άλλος καιθα είναι πιο δύσκολο να βγαίνω και πολυ περισσότερο να φέυγω και μέρες γιατι η Νέλλη είναι και απαιτητική, θέλει και τις καθημερινές της εξόδους αλλά και δεν λέει όχι στις <<εκτος έδρας διανυκτερέυσεις>>''Οκ Γιαννο θα πάω και θα σε ενημερώσω.
Η ώρα πλησίαζε 12. 30 και πράγματι 12. 25 ήμουνα στο Ζέπελιν, απο τα χαρακτηριστικά που μου είχε δώσει ο Γιάννος την γνώρισα αμέσως, 1. 65 περίπου ύψος,  λεπτή, μεγάλα μάτια μαλλί μπουκλέ, φορούσε ολόσωμο φόρεμα μίνι που από μέσα ξεχώριζε το στριγκάκι της, γενικά ήταν μια κοπέλλα που δεν περνούσε απαρατήρητη. Την πλησίασα και της μίλησα, στην αρχή με κοίταξε με καχυποψία αλλά αμέσως με αυτά που της είπα και αφού πείστικε για τα λεγόμενά μου μου είπε""Σας ευχαριστώ κύριε Κώστα για τον κόπο που κάνατε να έρθετε, όσο για τον Γιάννο κάτι είχα καταλάβει στο 3ημινο που τα είχα μαζί του αλλά περίμενα πότε θα μου το πεί ο ίδιος και δεν ήθελα να τον πιέσω, άλλωστε από σήμερα μετά απο αυτό διακόπτω την σχεση μαζί του και προτιμώ να είμαι εγώ αυτη που θα διακόψει παρά αυτός. Παρήγγειλα και εγώ ενα καφέ, συζητήασαμε διάφορα το που εργάζεται (λογίστρια σε εταιρεία ειαγωγική)πως βλέπει τις σχέσεις με τους συνομίληκούς της, το πως περνάω εγώ μετα τον χωρισμό μου κ. λ. π. Από τα λεγόμενά της κατάλαβα ότι είχε και αυτή το πρόβλημα που έχει η σημερινή νεολαία. ότι οι νέοι σήμερα δεν ΓΑΜΑΝΕ, απορροφημένοι στις σπουδές τους όσοι σπουδάζουνε, η δέσμιοι των ολοήμερων ωραρίων όσοι δουλέυουνε, ελάχιστο χρόνο αφιερώνουν στους γκόμενους των, ο περισσότερος χρόνος είναι για τα κομπιούτερς, ο Σάββας το αγόρι της 24χρονης Νέλλης η οποία όπως μου είπε είναι 26 ετών απόφοιτος πληροφορικής. εργάζεται σε γνωστή ιδιωτική τράπεζα χωρίς ωράριο και ακόμη και Κυριακές, όπως χθες που τον κάλεσαν να ξεμπλοκάρει κάποιους ιούς απο ένα πληροφοριακό σύστημα. Η ώρα είχε πάει 2 το μεσημέρι, της πρότεινα να πάμε για φαγητό γιατί η παρέα της ήταν ευχάριστη και θα πέρναγε και εμένα καλύτερα η ώρα μου, ούτε καν σκέφθηκα ότι θα μπορούσε κάτι να γίνει μεταξύ μας αφου η διαφορά ηλικίας 49 εγώ 24 αυτή μου έδιωχνε κάθε τέτοιου ειδους σκέψη και παρά το γεγονός από ότι μου είχε πεί ο Γιάννος ότι η Νέλλη δεν είναι η πρώτη φορά που είχε πάει με άνδρα πολύ μεγαλύτερό της, ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος πο βλέπω τα μικρά θαυμάζω όσα είναι ώραία αλλά δεν μου πάει να κάνω κατάσταση.
Πήγαμε σε μια ταβέρνα στην Πεντέλη, λίγο η διάθεση, λίγο το κρασί είχαμε φτιαχθεί και οι δύο, η Νέλλη άρχισε τα υπονούμενα για σεξ, αν έχω κάποια σχέση και άλλα διάφορα, κάποια στιγμή το βλέμμα της είχε γίνει περίεργο υπέθεσα ότι ήταν το κρασί αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, σε μια στιγμή τα πρόσωπά μας οπως ήμασταν τετ-α-τετ ήρθαν πολύ κοντά, ούτε και εγώ κατάλαβα πως οι γλώσσες μας μπλεχθήκανε σε ένα ατέλειωτο γλωσσόφιλο, μου ζήτησε το κινητό να κάνει κλήση στον γκόμενό της''Ναι αγάπη μου τιώρα θα ξεμπλέξεις απο την δουλειά ;Σε κάνά 2 ώρες; Καλά εγώ είμαι με μία φίλη μου στο Ζέπελιν και πίνουμε καφέ θα σε πάρω κατά τις 7 αν έχεις τελειώσει να περάσεις από το σπίτι εγώ σε λίγο θα φύγωω, φιλιά!!.
Μετά απο αυτά που άκουσα δεν ξέρω τι έπαθα και ο πουτσος μου από κεί που ήταν νορμάλ αναστατώθηκε, καθισμένοι σε ένα απόμερο τραπεζάκι άρχισαμε να χαιδευόμαστε, μου έπιανε τον πουτσο και εγώ τις χαιδευα τα μπούτια σε λίγο χέρι μου έπιανε το ήδη μουσκεμένο μουνάκι της, δεν καρτιόμασταν άλλο πλήρωσα και σε λιγότερο από 20 λεπτά ήμασταν στο ξενοδοχείο ΜΑΡΟΥΣΙ πίσω απο τον ΟΤΕ Αμαρουσίου.
Μπήκαμε αμέσως στο μπάνιο, μισοφτιαγμένοι και οι δύο από το κρασί νοιώθαμε το νερό να πέφτει στα κορμιά μας και η καύλα έγινε ακόμη μεγαλύτερη, η Νέλλη θα μου πρόσφερε όλη την δροσιά και την ηδονή των 24 χρόνων της. Αρχισα να γλύφω τα υπέροχα βυζάκια της, κατέβηκα στον αφαλό και σε λίγο της έγλυφα το μουσκεμενο απο τα υγρά μουνάκι της που το είχε ξυρισμένο σε σχίμα μικρή φουντίτσα, το γλυφομούνι που της έκανα δεν ήταν απλά γλυφομούνι αλλά σκέτο ρούφηγμα, την κλειτορίδα της την πιπίλαγα και την ρούφαγα μαζί, ενώ η γλώσσα μου έφθανε μέχρι την φρεσκοπλιμένη σουφρίτσα της, είχα να πάω με 24 χρόνων από τότε που εγώ ήμουνα 25άρης, δηλαδή περίπου 25 χρόνια.
Τα ουρλιαχτά της ήταν το κάτι άλλο, αχ, αχ γλυψε το μουνί μου, αχ αχ αχ αχ ααααααααααααααααααααααα!
Όσο φώναζε τόσο ανέβαινε η κάυλα και των δύο μας, ώσπου στο τέλος άρχισε να χύνει απίστευτη ποσότητα υγρών στο στόμα μου, χύνω,  χύνω,  χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωω!, χύνωωωωωωωω, Κώστα, αχ Κώστα χύνωω. Κάθησα ξαπλωμένος ανάσκελα σε στάση 69 ήρθε πάνω μου και άρχισαε να μου κάνει απίθανο γλύψιμο πότε στο πούτσο και πότε στα αρχίδια, εγώ της έγλυφα κυκλικά με τη γλώσσα μου την κολοτρυπίδα η ηδονή και των δύο μας ήταν κάτι συγκλονιστικό, βλέπαμε και από τους καθρέπτες του δωματίου αυτά που κάναμε, και σε συνδυασμό και οι κραυγές που ακούγονταν απο την τσόντα που έπαιζε το βίντεο του δωματίου χύσαμε κα ιοι δύο μέσα σε ένα παραλήρημα βογγήτων και προστυχόλογων.
Μπήκαμε στο μπάνιο, και μετά καναμε τσιγάρο τέτοια ηδονη με συνομίληκο της δεν είχε ξανανοιώσει, αφού καπνίσαμε αρχίσαμε πάλι τα γλυψίματα,  νέ κύματα καύλας μας πλυμμήρισαν πάλι σε ένα σύμπλεγμα και σε πλάγια θέση η πατούσα της μου έτριβε την πλάτη ενω εγώ της τον είχα μέσα στο μουνάκι, το ξέφρενο γαμήσι συνοδευόταν από βρισιές και κραυγές ηδονής ''αχ έλα γαμιά μου τι ωράια που γαμάς αχ αχ αχ σκίσε τη μουνάρα μου παλιοπούστη, ναι γάμα το μουνάκι μου παλιοαλήτη αχαχαχααααααααααχχαααααααα! χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Νέοκύμα υγρών έπνιξε τον πούτσο μου εγώ όμως δεν ήθελα να χύσω τη γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να της σαλιώνω την κολοτρυπίδα, έβαλα μπόλικο σάλιο αφού αλοιφή δεν υπήρχε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμη, ''Κώστα σε παρακαλώ σιγά -σιγά γιατι θα πονέσω, ''Μη φοβάσαι Νέλλη μου ο πούτσος μου είναι ιδανικός όπως βλέπεις για κολλαράκια σαν το δικό σου, της τον έβαλα σιγπ-σιγά και μεσα σε μικρές κραυγές πόνου άρχισαμε ένα γαμήσι από τον κόλο που σπάνια το έχω εγώ προσωπικά απολάυσει, οι κραυγές ελαφρού πόνου στην αρχή έγιναν βογγητά ηδονής, ο ρυθμός και η ενταση ανέβηκαν σε λίγο, ''Σκίσε μου τη κολλάρα αχ τι ωράια που γαμάς ;''Τι μου κάνεις Κώστα μου ;'''Σου σκίσω τη κολλάρα μωρό μου. Αρχισε να βογγάει απο τη μεγάλη ηδονή, ήθελα να χύσω μέσα στο έντερό της, αυτή όμως ήθελε να χύσω μέσα στη μουνάρα της, γύρισε ανάσκελα μου έφερε τα πόδια στους ώμους και άρχισα να τις ξεκίζω το μουνί ''Τι ώράια που γαμάς,  Πρέπει να κάνεις μάθημα στους μικρούς πως να γαμάνε Κώστα μου " Κι άλλο ναί, ναι, σκίσε με την πουτάνα, θέλω να με γαμάς, ''Σε γαμάω καργιολίτσα, πουτανάκι, οι κραυγές και οι βρισιές σίγουρα αν δεν έιχε καλή μόνωση το δωμάτιο θα ακούγοταν μέχρι έξω, όταν έφθασε η στιγμή να αδειάσω το φορτίο μου, η μεγάλη ποσότητα υγρών που η Νέλλη είχε χύσει είχε κάνει το σεντόνι του κρεββατιού κυριολεκτικά μούσκεμα, ''Θέλω να χύσω μωρό μου ''Κώστα χύσε μέσα δεν υπάρχει πρόβλημα έχω πάρει χάπι, Αλλο που δεν ήθελα να ακούσω τις έσφιξα τα πόδια γερά στους ώμους μου
Της έσφιξα τα πόδια στους ώμους μου και φωνάζοντας άδειασα όσο σπέρμα μου είχε απομείνει μέσα στη μουνάρα της. 
Φεύγοντας από το ξενοδοχείο έκανε μια κλήση απο το κινητό μου στον δικό της.
''Ελα αγάπη μου τι έγινε εγώ πάω σπίτι πότε θα έρθεις; Και εγώ τώρα τελείωσα αγπάημου της απάντησε όπως μου είπε μετά ο Σάββας, τον ιο του συστήματος τον καθάρισα αλλά έκανε ένα κεφάλι που πάει να σπάσει, θα έρθω να ξαπλώσω σε λίγο!!!
Α ρε μαλάκες πιτσιρικάδες, εμεις στην ηλικία σαε δεν είχαμε η/υ αλλά γαμάγαμε, εσεις με την νέα τεχνολογία πότε θα γαμήσετε αναρρωτήθηκα;Γιαυτό το πολύ κέρατο σας έχει κάνει τάρανδους. 
Με την Νέλλη κανονίσαμε ότι δεν θα έχουμε συνέχεια, αλλά αυτή η εμπειρία θα της μείνει αξέχαστη,  όπως μου είπε θα προσπαθήσει να τα εφαρμόσει αυτά που της έκανα με τον Σάββα, αλλά αν ξεκολίσει από το κομπιούτερ ίσως κάτι λίγο να αντιγράψει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου