Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ

20/10/2004

Καλησπέρα σε όλο το super κοινό σου ixrayman....

Είμαι 30 ετών παντρεμένος μελαχρινός με πράσινα μάτια και αρκετά γοητευτικός,  με μια υπέροχη γυναίκα μέτριου αναστήματος ξανθιά με προκλητική φατσουλα που αγαπώ πολύ και έχουμε τέλεια ερωτική ζωή, δεν επιθυμεί όμως με τίποτα μια προσθήκη στην ερωτική μας παρέα (γυναίκας)σε αντίθεση με μενα που ψοφάω.......(κάποιες φορές με εξιτάρει ιδιαίτερα η σκέψη ενός σάντουιτς με έναν επιπλέον άνδρα αλλά προς το παρών το αφήνω.........
Καμία φορά ότι γουστάρω πολύ μου βγαίνει και από εκεί ορμώμενος σας το μεταφέρω!!
Βρισκόμουν στο τραπέζι του φίλο μου του Σταύρου πριν λίγες μέρες όπου το κρασί έτρεχε σαν το νερό και το κέφι όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε επικίνδυνα.
Ο χαβαλές,  οι πλάκες και τα υπονοούμενα μεταξύ των καλεσμένων έδιναν και έπαιρναν μεγάλες διαστάσεις.
Κατά τις 03,30 τα ξημερώματα και αφού είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει με τον εορτάζοντα και την αρραβωνιαστικιά του αποφάσισα να καληνυχτίσω με την σειρά μου........ η απάντηση που πήρα ήταν. ....τώρα που έφυγαν οι ξενέρωτοι θα φύγεις ρε" ;;;
Ναι ρε Σταυράκο είμαι κομμάτια και αύριο δουλεύω απαντώ.
Κάτσε ρε φιλαράκι έχουμε κάτι σοβαρό να συζητήσουμε παρέα με την Δέσποινα. ....
Ρωτάω απορημένος τι ρε μαλάκα, τι συμβαίνει, τώρα ξημερώματα σε έπιασε ;;
Μου απαντά έλα εδώ μέχρι να κάνει μπάνιο η Δέσποινα και απλά άνοιξε το μυαλό σου και κλείσε το στόμα σου!!!!!!!!!.
Με το που κατάλαβα τι πρόκειται να συμβεί χαζογέλασα και χάιδεψα με δύναμη το παντελόνι μου για να γίνει χώρος στο boxer μου αφού στιγμιαία ένοιωσα πίεση.
Η Δέσποινα φώναξε από μέσα τον Σταύρο λέγοντας του ότι δεν έχει νερό ζεστό στο μπάνιο και να κάνει κάτι, ο Σταύρος σηκώθηκε άναψε το θερμοσίφωνο και μου λέει κάτσε εδώ έρχομαι σε λίγο.
Μην μπορώντας να πιστέψω τι γίνετε άναψα ένα από τα τσιγάρα του αφού εγώ δεν καπνίζω συστηματικά και με ένα αναστεναγμό άγχους, αγωνίας, προσμονής κοίταξα από την βεράντα του τον δρόμο και τα φωτα της πόλης νοιώθοντας έναν άλλον αέρα να αναπνέω!!!!
Μετά από 10 λεπτά με φωνάζει ο Σταύρος και μου λέει
-"Φίλε έλα να σε μπανιαρίσει το Δεσποινάκι θα νοιώσεις σαν μπέμπης στην μπανιέρα" και γέλαγε.
Σαν μπέμπης υπερφυσικός πάω στο μπάνιο, η καλή του φορούσε ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι μόνο, το μαλλί της βρεγμένο και το δέρμα της ανατριχιασμένο, είχε σηκωθεί το χνούδι από τα χεράκια της καθώς προσπαθούσε να με ξεντύσει, δεν άντεξα τα έβγαλα; γρήγορα έκανα ένα express μπάνιο με την Δέσποινα να με κοιτάει και τον Σταύρο να την χαϊδεύει πάνω από το σορτσάκι ενώ εκείνη δεν έδινε ούτε μια σημασία στα χάδια του αφού με κοιτούσε και γλειφόταν σαν μωρό που βλέπει καραμέλα!!
Βγήκα από την μπανιέρα και με πιάνει η τύπισσα από το ένα χέρι εμένα από το άλλο τον Σταύρο και μας οδηγεί στο σαλόνι, χαμηλώνει ελαφρά τα φωτα κλείνει παράθυρα, ανάβει αir condition και με ένα απίστευτο τρόπο και ύφος για την ηλικία της λέει στον αρραβωνιαστικό της. ....μωρό τώρα θα τα δεις όλα !
Εγώ μη αντέχοντας άλλο πλησιάζω και αρχίζω να την φιλάω και να την χαϊδεύω ενώ οι φλέβες της και οι αδένες της στον λαιμό της έχουν πρηστεί σαν να σήκωνε τα βάρη του Πυρρου Δήμα.
Χωρίς να δείχνει ανέτοιμη, και χωρίς να θέλει αλλά προκαταρκτικά (ποιος ήθελε;;) ζητάει να χωθώ στο μουνάκι της το οποίο να σημειωθεί ότι ήταν ελαφρώς ξυρισμένο στα σημεία του μπικίνι με ξανθές τριχουλες σαν βαμβάκι!!
Hταν απίστευτο ανοιχτή και το απολάμβανε με κλειστά μάτια, και μίνι κραυγουλες σε κάθε πάτωμα της πούτσας μου, και όλα αυτά ενώ ο Σταύρος την πιπωνει αυτή τον προκαλεί με λόγια του στυλ ο φίλος σου είναι και δικός μου φίλος και η ψωλή του δικιά μου για πάντα όπως και η δικιά σου καριολη.
Ο Σταύρος μου κάνει νεύμα να βγω για να την γαμήσει και αυτός και ενώ πάω να κάνω την κίνηση αυτή με πιάνει από την μέση και μου λέει.
-"Κάτσε εσύ μέσα και αστον στην πείνα αυτόν εκτός και αν;;;;;;;;;"
-"Αν τι την ρωτάω εγώ;;;;;"
-"Αν αποφασίσει να με γαμήσει από τον κώλο μου" απαντά και μένω κάγκελο.
Ρε δεν γαμάς το κορίτσι από πίσω τον ρωτάω, και μου απαντά μέχρι χθες σήμερα όμως θα της τον σκίσω, και έρχεται από πίσω μου με τραβά και χωρίς να κοιτά τον χώνει στον κώλο της που όλως παραδόξως άνοιξε σαν τριαντάφυλλο και τον δέχθηκε μέσα της με ένα τεράστιο χαμόγελο, εγώ είχα μείνει από την έκφραση την οποία είχε σχηματισμένη στο πρόσωπο της,  η συνέχεια ήταν η φαντασίωση μου ένα σάντουιτς δηλαδή όπου η ατμόσφαιρα είχε γεμίσει καύλα, χύναμε παρέα με τον Σταύρο σε κάθε κορύφωση της Δέσποινας και ξαναρχίζαμε χωρίς να σταματάμε ούτε για αναπνοή.
Η ώρα είχε πάει πια 06,45 και η γυναίκα μου θα ανησυχούσε είπα και ετοιμάστηκα να φύγω αφού τα παιδιά ακόμα γαμιόντουσαν, με ευχαρίστησαν αφού μου έκαναν με το χέρι νεύμα. ...................φερμουάρ στο στόμα, άλλωστε σε ποιον να το πω εκτός από εσάς ;;
Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου με την γυναίκα μου κάποτε, η να μου ξανατυχει ένα τέτοιο περιστατικό αλλά όχι με φίλο μου και την δικιά του καθώς δεν μπορούμε στις μεταξύ μας καθημερινές σχέσεις να εκφραστούμε άνετα, νοιώθουμε λίγο άβολα...............το κρασί βλέπετε!!!!!!!!!
Να είστε όλοι καλά και να απολαμβάνετε την ζωή, η ζωή είναι προνόμιο!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου