Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Αγαπητέ φίλε

Παρακολουθώ την σελίδα σου με ενδιαφέρον και θα ήθελα να γράψω κι εγώ αλλά η ερωτική μου ζωή δεν είχε κάτι το ενδιαφέρων.  Είμαι 24 χρονών και εκτός από κάτι ψιλοπηδήματα με συμφοιτήτριες μου, τι βγάζω με μαλακία και τις πουτάνες. Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα γιατί μου συνέβει κάτι το εξαιρετικό που θα μοιραστώ μαζί σου και με τους άλλους φίλους.
Στις 27 Ιουνίου ξεκινήσαμε με τον κολλητό μου, τον Νικόλα, για δυο βδομάδες στην Κρήτη. Πήγαμε Ηράκλειο, Χερσόνησο, Μάταλα κι εδώ έγινε το κακό. Γνώρισε μια φλογερή Ισπανίδα την Σάντρα και τρελάθηκε. Από το πρώτο βράδυ πλακωθήκανε στα άγρια γαμήσια κι εγώ την έβγαλα έξω από το δωμάτιο που νοικιάζαμε ευτυχώς κάτω από την κληματαριά ακούγοντας τους ήχους του πάθους τους. Η συνεύρεση αυτή μας άλλαξε και το πρόγραμμα των διακοπών. Αντί για Λασίθι, Ιεράπετρα και Πλακιά βρεθήκαμε στα Χανιά ακολουθώντας την Σάντρα. Νοικιάσαμε δωμάτια, ευτυχώς δύο, σε πανσιόν λίγο έξω από την πόλη κι Νικόλας πήρε την μηχανή και την Σάντρα κι εξαφανίστηκαν. Ούτε την την νύχτα γύρισε, ούτε το άλλο πρωί. Μεσημέριαζε κι είπα να κάνω καμιά βουτιά. Η παραλία ήταν γεμάτη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ροδοψημένους τουρίστες, πασαλημένους με κρέμες κι αντιλιακά. Δε γουστάρω τέτοιες καταστάσεις και τραβήχτηκα στην δεξιά άκρη της παραλίας που ’χε κάτι βράχια για να είμαι λίγο απομονωμένος. 
Όσο πλησίαζα αισθανόμουν καλύτερα γιατί δεν υπήρχε ψυχή. Ανέβηκα στα βράχια όλος χαρά αλλά εκεί με περίμενε μια έκπληξη. Σε ένα άνοιγμα των βράχων υπήρχε άμμος και μια καρφωμένη ομπρέλα. Τσαντίστικα. Ένα ζευγάρι ήταν ξαπλωμένο από κάτω, αυτοί οι τουρίστες δεν μας αφήνουν πια σπιθαμή γης ελεύθερη, σκέφτηκα. Έκανα να φύγω με τράβηξε το τοπλες της γυναίκας. Έμεινα να τους παρατηρώ αδιάκριτα από θυμό. Η γυναίκα γύρω στα σαράντα, ξαπλωμένη ανάσκελα, ροδοψημένη, άσχημη, χοντρή, ξανθιά, αλλά με δυο βυζάρες απ’ αυτές που με τρελαίνουνε. Ο άντρας, ροδοψημένος κι αυτός, γύρω στα πενήντα, σώμα σπαθί, ξαπλωμένος μπρούμουτα μ’ ένα στριγκάκι που τ’ άφηνε όλα τα κωλομέρια έξω. Ο θυμός κι η τσατίλα έδωσαν τη θέση τους στο γέλιο. Όταν όμως η γυναίκα ανακάθισε κι ρώγες της τινάχτηκαν σαν σουβλιά κι ο άντρας σηκώθηκε κι ο κώλος του τορνευτός και γυμνός ορθώθηκε μπροστά μου μια παράξενη καύλα θέριεψε και δεν κρυβόταν από το μαγιό μου.
Αποφάσισα να μπω στο νερό για να κρυφτώ. Πήδηξα πάνω στα βράχια αλλά κάπου παραπάτησα, έπεσα και χτύπησα στο πόδι. Έβγαλα μια κραυγή πόνου και το ζευγάρι έτρεξε να με βοηθήσει. Ο άντρας μου εξέτασε προσεχτικά το πόδι και μου είπε ότι δεν είναι σπασμένο. Προσφερθήκαν να μου δώσουν τις πρώτες βοήθειες σπίτι τους που ήταν πολύ κοντά. Αρνήθηκα ευγενικά αλλά μόλις πήγα να πατήσω το πόδι μου κατάλαβα ότι ήταν μάταιο και δέχτηκα.
Το σπίτι που νοίκιαζαν ήταν μια μονοκατοικία καμιά 250ρια μέτρα από την παραλία. Ο άντρας μου περιποιήθηκε το πόδι, μου έβαλε σπρέι και ελαστικό επίδεσμο. Αισθάνθηκα καλυτέρα, το πατούσα με πόνο βέβαια αλλά το πατούσα. Η γυναίκα έφερε ποτό κι άντρας μου είπε ότι πρέπει να πιω γιατί θα μου κάνει καλό στον πόνο. Είπια ένα, δύο, τρία ήρθανε και κάτι μεζέδες και πιάσαμε τη συζήτηση. Ο άνδρας λεγόταν Φρανς κι ήταν γαλλογερμανός από το Σάλσπουργκ. Η γυναίκα λεγόταν Μπρέντα κι ήταν αυστριακή. Μιλούσαμε στα αγγλικά. Ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια και μένανε στις Βρυξέλες. Κουβέντα στην κουβέντα και ποτό στο ποτό η συζήτηση γύρισε σε σεξουαλικά θέματα. Ήταν ελεύθεροι κι ανοιχτοί στις προκλήσεις. Κάποια στιγμή ο Φρανς μου ζήτησε την άδεια να κάνει γλυφομούνι στην Μπέντα παρουσία μου. Συναίνεσα με το κεφάλι καταφατικά.
Ο Φρανς ξάπλωσε την Μπρέντα στον καναπέ κι έκανε στο πλάι το μαγιό. Ένα παχουλό και τριχωτό μουνάκι πρόβαλε με μια κλειτορίδα που μεγαλύτερη δεν είχα δει στη ζωή μου. Όσο την έγλυφε αυτή μεγάλυνε, κοκκίνιζε και σκλήρυνε.
Καρακαύλωσα, αγένεια, ξαγένεια έτριβα τον πούτσο μου μέσα από το μαγιό μου. Σε κάποια στιγμή ο Φρανς που πρότεινε να γλύψω την Μπρέντα, αν θέλω φυσικά. Δέχτηκα και πήγα να πάρω τη θέση του. Καθώς παραμέριζε και σηκωνώταν, κόλλησε πάνω μου κι ο πούτσος μου  μέτρησε όλη την πλάτη του μέχρι που φώλιασε ανάμεσα στα κωλομέρια. Μου τριβότανε άγρια. Έσκυψα για να του ψιθυρίσω στ’ αυτί ότι θα μας πάρει χαμπάρι η γυναίκα του αλλά αυτός γέλασε κι είπε φωναχτά τι κάνουμε μου πέταξε μάλιστα και το μαγιό. Θύμωσα και προσβλήθηκα και ξέσπασα στην πλάτη του που βρήκα μπροστά μου. Τον δάγκανα, τον τσιμπούσα, του τραβούσα τις βυζόρωγες καθώς η ψωλή μου πινέλιαζε τα κωλομέρια του. Αυτός παρακαλούσε να γίνω πιο βίαιος. Τον μάτωσα. Η Μπρέντα που παρακολουθούσε όρμισε και του πέταξε την ψωλή έξω. Άλλη έκπληξη. Δεν είχα δει ωραιότερη πούτσα. Ίσια, μακριά 20-22 πόντους, χοντρή με τέλειες αναλογίες βάσης και κεφαλής. Ανάγλυφο, ομοιώμα, ναι σαν ψευτικό ομοίωμα έμοιαζε. Κι δική μου είναι μεγάλη, αλλά είναι στραβιά με μικρή βάση και μεγάλη κεφαλή.
Η πούτσα του χώθηκε στο λαρύγγι της Μπέντα που την ρουφούσε με βουλιμία. Έσκυψε της έγλυψε το μουνί , της ρούφηξε την κλειτορίδα και μου έκανε νόημα να μπω από πίσω του. Δεν το σκέφτηκα, τον πινέλιασα λίγο ακόμη, σάλιωσα τον πούτσο μου και σούβλισα την σούφρα του. Δεν είχα ξαναπηδήξει άντρα, ούτε που το είχα φανταστεί η όλη κατάσταση τώρα όμως με καύλωνε αφάνταστα. Η σούφρα του ήταν σφικτή, αλλά πρόθυμη να παίξει στης ψωλής μου το ρυθμό. Μπήκα, βγήκα, μπήκα, βγήκα, μια, δυο, τρεις και μετά  συνέχεια και πιο δυνατά και πιο γρήγορα. Την έβγαζα, πουτσοσκαμπίλιζα τα κωλομέρια του και την ξανάχωνα μέχρι την ρίζα.
Αυτό κράτησε για ώρα μετά η Μπρέντα τον έριξε στον καναπέ και τον καβάλησε. Η γλυμμένη μούνα της ρούφηξε το καυλί του. Μου έκανε νόημα να μπω στον κώλό της. Συνηθισμένος από τον Φρανς βάρεσα κέντρο με την μία. Πόνεσε είχε και δυο ψωλές μέσα της και μέχρι να τις βολέψει βογκούσε αλλά μετά άρχισε ο χορός. Δεν ξέρω αν μας γαμούσε ή την γαμούσα με εμείς. Εγώ ένοιωσα την πούτσα μου να πλέει στην θάλασσα των υγρών της και την Μπρέντα να τρέμει και να χύνει ασταμάτητα. Βγήκα για να χύσω κι εγώ αλλά ο Φρανς με σταμάτησε. Έβαλε την Μπρέντα ανάσκελα και της την φόρεσε στο μουνί. Έσκυψε πάνω της και την ζόρισε για να φέρει τον κώλο του σε θέση για να τον πηδήξω κι εγώ. Νόμισα ότι θα ζοριστώ αλλά μπήκα άνετα. Η Μπρέντα με δυο κορμιά πάνω της ξανάρχισε να χύνει ασταμάτητα. Ο Φρανς σάντουιτς  ανάμεσά στο μουνί που πηδούσε και στον γαμιά που του γαμούσε την κωλοτρυπίδα δεν άντεξε κι έχυσε κι αυτός κ εγώ μόλις που τραβήχτηκα και γέμισα τα κωλομέρια και την πλάτη του με το σπέρμα μου.
Πέσαμε ξεροί κι η Μπρέντα μας καθάριζε τις πούτσες με το στόμα της. Κοιμηθήκαμε.
Είχε και συνέχεια αλλά μια άλλη φορά γιατί σας κούρασα. (9/7/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου