Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε

Ονομάζομαι Νίκος είμαι 32 χρόνων είμαι παντρεμένος με την Άννα που είναι 29 χρόνων. Περνούμε πολύ ωραία αλλά δεν ξέρω τι γίνετε μαζί μου τρελαίνομαι τελευταία με απίθανες φαντασιώσεις και συνεχείς καύλες.
Μου αρέσει η Άννα να ντύνεται σέξι και να την βλέπουν, αυτή δεν χάνει τέτοια ευκαιρία και το κάνει και πολύ προκλητικά βέβαια.
Τελευταία μου συνέβει μια περίεργη φάση. Γούσταρα να καβαλήσω μια τραβεστί επί πληρωμή.  Πράγματι πήγα με μια γκομενάρα με βυζάρες, με χείλαρες, με μπουτάρες κι ένα κώλο ποίημα. Με πλάκωσε στα τσιμπούκια στα γλειψίματα και μετά γδύθηκε και πέταξε ένα μπούτσο να....τεράστιο. Έμεινα να τον χαζεύω. Αυτός μου πρότεινε να τον χαϊδέψω αλλά εγώ αρνήθηκα. Δεν επέμεινε αλλά χαϊδεύοντας με μου τον έτριβε με τρόπο ο πούστης στα μπούτια, στο σώμα, στα χέρια μέχρι που του τον έπιασα και τον χάιδεψα και στο τέλος βρέθηκα για πρώτη φορά με ένα πούτσο στον κώλο και όντως τρελάθηκα από καύλα. Δεν με έχυσε όμως. Αφού με έφτασε να την παρακαλάω να με τελειώσει με σήκωσε με έντυσε γυναίκα με έβαψε και μετά με ξέσκισε στο γαμήσι.
Μπερδεύτηκα εκείνο το βράδυ αλλά γυρίζοντας σπίτι ξεπάτωσα την Άννα στο γαμήσι. Της έχυσα τρεις φορές ενώ αυτή έχυσε πάνω από πέντε.
Μετά από αυτό την βρίσκω πολύ να φοράω τα εσώρουχα της Άννας και να το παίζω γυναίκα στο Ιντερνέτ. Μέχρι που γνώρισα πριν 6 μήνες τον Αντώνη ένα 22χρονο που ήταν φαντάρος εκείνο τον καιρό. Βέβαια το έπαιζα γυναίκα του έστειλα μάλιστα μερικές φωτογραφίες τις Άννας, με κρυμμένο το πρόσωπο της κι ο Αντώνης έπαθε την πλάκα του. Μιλήσαμε στο chat αρκετές φορές και στο τέλος του εκμυστηρεύτηκα το ποιος είμαι και όλα για μενα.
Τότε ο Αντώνης μου είπε ότι θέλει να μας πηδήξει και τους 2. Συμφώνησα αλλά η Άννα δεν ήταν σίγουρο ότι θα δεχτεί. Ούτε φαντασίωση παρόμοια δεν είχε εκφράσει ποτέ ούτε δεχόταν στα παιχνίδια μεταξύ μας τέτοιες ιστορίες. Αυτός επέμεινε και σκέφτηκε να οργανώσει μια φάση δήθεν ότι θα μπει στο σπίτι μας σαν κλέφτης και να μας γαμήσει και τους 2. Δεν πολυπίστευα ότι θα πιάσει αλλά ένα βράδυ που το είχαμε συμφωνήσει και ενώ κοιμόμασταν με την Άννα μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο. Εγώ ξαπλωμένος με ένα μποξερακι κι η γυναίκα μου όπως πάντα με ένα στρινγκ. Σιγά-σιγά πήγε από πάνω της και άρχισε να τις χαϊδεύει τον κώλο και αργά κι ηδονικά το μουνάκι της.
Η Άννα καύλωσε πολύ και άρχισε να βογκά μέχρι την στιγμή που άνοιξε τα μάτια της κι είδε κάποιο με μάσκα στο πρόσωπο να την χαϊδεύει άρχισε να φωνάζει. Εγώ υποτίθεται ξύπνησα αναστατωμένος και πήγα να αντιδράσω. Ο Αντώνης τότε πρόβαλε ένα ομοίωμα πιστολιού και μας είπε μην φωνάζουμε και θα περάσουμε καλά. Η Άννα έτρεμε από το σοκ και την καύλα που είχε νοιώσει.
Ο Αντώνης με φωνή επιτακτική την διέταξε να με ντύσει γυναίκα.
Έκανα πως αντιδρώ αλλά ο Αντώνης με μια κίνηση με χτύπησε. Άνοιξε το ντουλάπι και πήρε κάποια εσώρουχα της Άννας και της τα έδωσε να μου τα φορέσει. Αυτή υπάκουσε ήρθε δίπλα μου κι άρχισε να με ντύνει ενώ μου ψιθύρισε να μην αντιδρώ μην πάθουμε κανένα κακό. Μολις με έντυσε διέταξε την Άννα να του πάρει πίπα και με έκπληξη είδα την Άννα να του παίρνει πίπα και μάλιστα να το απολαμβάνει. Τον ρουφούσε η καργίολα μέχρι την ρίζα.
Κάποια στιγμή ο Αντώνης με βούτηξε από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα μου. Η Άννα ξαφνιάστηκε, γούρλωσε τα μάτια κι άρχισε να παίζει το μουνάκι της χωρίς να της το ζητήσει κανείς. Εγώ συνέχιζα το τσιμπούκι, ο Αντώνης βόγκαγε από την καύλα κι η Άννα ήρθε πλάι μου και του παίρναμε πίπα μαζί.
Ο Αντώνης μου ζήτησε να γλύψω το μουνάκι της Άννας και όπως είχα σκύψει ήρθε από πίσω μου με μια κίνηση μου τον έχωσε στον κώλο. Η Άννα ούρλιαζε από το γλέιψιμο και το θέαμα, εγώ ρουφούσα το μουνί και τον πούτσο του κι ο Αντώνης μου σφυροκοπούσε ανελέητα την σούφρα. Ο μπούτσος νόμιζα πως θα εκραγεί από την καύλα, κρατιόμουν για να απολαύσω την φάση περισσότερο αλλά σε μερικά λεπτά έχυσα. Τότε τραβήχτηκε πίσω μου, έβαλε τον πούτσο του στο στόμα της Άννας μέχρι να χύσει και για πρώτη φορά την είδα να καταπίνει λαίμαργα όλα τα χυσια του βιαστή μας.
Έκανε τσιγάρο ενώ είπε της Άννας να με δέσει στην καρέκλα όπως κι έγινε. Εγώ δεμένος κι αυτός άρχισε τον δεύτερο γύρο με την Άννα μ’ ένα ωραίο τσιμπούκι. Βλέποντας τον πούτσο του τρελάθηκα αλλά βλέποντας την Άννα να του κάνει ένα λαχταριστό τσιμπούκι, να του γλύφει και τ’ αρχίδια τρελάθηκα περισσότερο.
Έβλεπα την γυναίκα μου να πηδιέται σαν την τελευταία πουτάνα και δεν θύμωνα αλλά καύλωνα απεριόριστα. Αυτά που έκανε ούτε που τα είχα διανοηθεί, νομίζω πως βρισκόταν σε ντελίριο καύλας, είχε απασφαλίσει. Αυτό κράτησε μισή ώρα περίπου ώσπου έφθασε η στιγμή η Άννα να καθίσει στον πούτσο του και να βλέπω τον κώλο της ορθάνοιχτο από το προηγούμενο γαμήσι που της έκανε. Κώλο μια φορά μόνο μου είχε δώσει κι αυτό μεθυσμένη, ούτε να το ακούσει δεν ήθελε. Τότε ακούω την Άννα να του λέει να με λύσει γιατί μας θέλει και τους δύο μαζί. Τρελάθηκα. Ο Αντώνης με έλυσε και την καρφώσαμε μαζί. Την πηδούσαμε για ώρα. Μας βόλευε απίθανα μέσα της μέχρι που δεν κρατιόμαστε άλλο και θα τελειώναμε. Μας σταμάτησε και μας ζήτησε να βγούμε και να της χύσουμε στο στόμα. Βγαίνουμε μαζί από μέσα της και της γεμίζουμε το στόμα από χυσια.
Πέσαμε ξεροί από το γαμήσι. Η Άννα πετάχτηκε ξαφνικά βούτηξε το πιστόλι του Αντώνη και το έστρεψε εναντίον του. Τα έχασα, κινδύνευε το σχέδιο να τιναχτεί στον αέρα και να μας ανακαλύψει. Μου ζήτησε να δέσω γονατιστό τον Αντώνη στα κάγκελά του κρεβατιού. Υπάκουσα κι έδεσα τα χέρια του στα κάγκελα. Του ζήτησε να υπακούσει αλλιώς θα φωνάξει την αστυνομία. Αυτός έγνεψε καταφατικά. Ξάπλωσε στο κρεβάτι κι έφερε το μουνί της στο στόμα του για την γλείψει. Το ρούφηξε με λαιμαργία κι αυτή γαλούριζε από καύλα. Απότομα του σήκωσε το κεφάλι και το ’βγαλε από το μουνί της. Μου ζήτησε να τον πηδήξω, να αποδώσω τα ίσα και να πατσίσουμε. Δίστασα δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, η στιγμή ήταν κρίσιμη και κινδυνεύαμε να ξεμασκαρωθούμε. Ο Αντώνης όμως μου τρούλωσε τον κώλο του, κατάλαβα και του τον σφύριξα αμέσως. Του ξανάβαλε τη μούρη στα σκέλια της. Τον γαμούσα και την έγλυφε για αρκετή ώρα. Μετά τον έλυσε και τον πήρε στο μουνί της ενώ εγώ συνέχισα να τον πηδάω ταυτόχρονα. Έχυσε και ξανάχυσε και μετά μας ζήτησε να της ξαναχύσουμε στο στόμα.
Όταν ξυπνήσαμε ο Αντώνης την είχε κάνει. Έψαξα να τον βρω στο δίκτυο αλλά εξαφανίστηκε. Έχασα ένα φίλο κέρδησα μια αξέχαστη εμπειρία και μια γυναίκα που απελευθερώθηκε σεξουαλικά και με λιώνει στο γαμήσι. (19/08/2004)

1 σχόλιο: