Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

30/10/2004

Φίλε,  καλημέρα!

Διαβάζω πολύ καιρό την σελίδα σου και σκέφτηκα να σου διηγηθώ και εγώ κάτι που συνέβη πρόσφατα!
Ζω σε μια επαρχιακή πόλη στην Β. Ελλάδα και ασχολούμαι με την κατασκευή και εμπόριο επίπλων. Είμαι 35 χρονών παντρεμένος με την Στέλλα 32 χρονών, εδώ και 9 χρόνια!
Η Στέλλα έχει μια πολύ όμορφη εμφάνιση 1,69 cm 52 kg, με τεράστια βυζιά (σουτιέν Νο 5) με αρκετά μεγάλες ρώγες και ένα κωλαράκι που φωνάζει "Ξέσκισε με" και το οποίο δυστυχώς στα τόσα χρόνια γάμου μ' έχει αφήσει να το γευτώ μόνο μια φορά!
Η ερωτική μας ζωή είναι γενικώς καλή και η φαντασίωση της Στέλλας, ήταν όπως διαπίστωσα βλέποντας πολλές φορές τσόντα μαζί της, να την ξεσκίζουν 2 άντρες μαζί, γιατί βλέποντας κάθε φορά τέτοιες σκηνές καύλωνε αφάνταστα με αποτέλεσμα να κάνουμε τα πιο καλά γαμήσια. Ποτέ όμως δεν είχε γίνει συζήτηση για αυτό, πόσο δε μάλλον για πραγματοποίηση της φαντασίωσής της, μέχρι πρόσφατα.
Όλα ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα Αλβανία - Ελλάδα στα Τίρανα. Εκείνο τα Σάββατο λοιπόν πριν από τον αγώνα είχαμε διοργανώσει μια γιορτούλα στο εργοστάσιο στα πλαίσια της 50ετους λειτουργίας του εργοστασίου επίπλων (οικογενειακή επιχείρηση που  ανέλαβα εγώ). Το ποτό έρεε άφθονο και το κέφι είχε ανέβει σε πολύ ψηλό σημείο και γενικά όλοι είχαμε χαλαρώσει αρκετά.
Κάποια στιγμή λοιπόν και ενώ είχε αποχωρήσει όλο σχεδόν το προσωπικό είχαμε μείνει στο εργοστάσιο εγώ η Στέλλα, ο Αλτίν (Αλβανός εργάτης εδώ και χρόνια στο εργοστάσιο) με την γυναίκα του την Ραμόνα (ένας ξανθός μούναρος που με τίποτα δεν σου κάνει για Αλβανίδα) και ο Σάμουελ από την Γκάνα. Σε κάποια στιγμή συζήτηση στράφηκε στον επερχόμενο αγώνα Αλβανίας - Ελλάδας. Ο Αλτίν και η γυναίκα του να λένε ότι θα μας κερδίσουν εμείς το αντίθετο και Σάμουελ να μας παρακολουθεί γελώντας.
Σε κάποια στιγμή και ενώ ο καθένας έλεγε τα δικά του λέει η Στέλλα
-"Δεν χάνουμε με τίποτα, αν χάσουμε θα κάτσω να με γαμήσεις". Και απαντά η Ραμόνα
-"Και εγώ το ίδιο αν χάσουμε θα κάτσω να με γαμήσει ο άντρας σου" και λέει ο Αλτίν
-"Πάει το στοίχημα; Όσα γκολ φάτε τόσους πούτσους θα φας και εσύ, και μάρτυρας ο Σάμουελ".
Και πριν προλάβω να πω οτιδήποτε έχουν δώσει τα χέρια. Το γεγονός αυτό δεν το συζητήσαμε με την Στέλλα αφού υπέθεσα ότι ήταν ένα αστείο δεν επρόκειτο να γίνει πραγματικότητα. Ήρθε λοιπόν η ημέρα του αγώνα με το γνωστό αποτέλεσμα της ήττας και άντε τώρα να αντιμετωπίσεις τον Αλτίν στην δουλεία, ο οποίος καμάρωνε και πείραζε τους πάντες ακόμα και εμένα αλλά για το στοίχημα ούτε κουβέντα.
Πριν μια εβδομάδα έλειπα για ταξίδι επαγγελματικό στην Θεσ/κη, και η Στέλλα είχε μείνει στο εργοστάσιο για να επιβλέπει την κατάσταση. Θα καθόμουν τρεις μέρες κανονικά, αλλά λόγω του ότι τελείωσα νωρίτερα έφυγα Πέμπτη βράδυ από εκεί αντί για Παρασκευή μεσημέρι που θα έφευγα κανονικά. Φτάνοντας λοιπόν στην είσοδο της πόλης όπου είναι και το εργοστάσιο μου κατά τις 10 το βράδυ βλέπω στο πάρκιν του εργοστασίου το Αυτ/το της Στέλλας και το αυτ/το του Αλτίν. Περίεργο τέτοια ώρα και να είναι ακόμα στο εργοστάσιο. Παρκάρω λοιπόν και πάω να μπω στο εργοστάσιο διαπιστώνοντας ότι η κεντρική είσοδος είναι κλειδωμένη, πάω λοιπόν από τα γραφεία, κλειδωμένα και εκεί και τα πάντα σκοτεινά. Τα μόνα φώτα ήταν από τον δεύτερο όροφο οπού είναι η έκθεση επίπλων.
Ξεκλειδώνω την πόρτα μπαίνω μέσα, και ακούω περίεργες φωνές από επάνω, ανεβαίνω αθόρυβα τις σκάλες και βλέπω ένα θέαμα που με άφησε άφωνο. Η Στέλλα καθισμένη στην άκρη ενός κρεβατιού με την φούστα ανεβασμένη σχεδόν στην κοιλιά της με το μαύρο στρινγκ της να έχει χωθεί ανάμεσα στα μουνοχειλά της, η μπλούζα της επίσης κατεβασμένη στην κοιλιά της και τα τεράστια βυζιά της πεταμένα έξω από το σουτιέν της.
Ο Αλτίν με τον Σάμουελ ήταν όρθιοι με τους πούτσους τους έξω (του Αλτίν αν και δεν ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον δικό μου ήταν πολύ χοντρός ενώ ο Σάμουελ ήταν ιδιαίτερα προικισμένος αφού πρέπει να τον είχε τουλάχιστον 30 πόντους και το ίδιο χοντρός με του Αλτίν) και να την τσιμπουκώνουν εναλλάξ πότε ο ένας και πότε ο άλλος και να της χουφτώνουν ο καθένας από ένα βυζόμπαλο. Ενώ ο Αλτίν μούγκριζε:
-"Πουτάνα, ξεκωλιάρα ήρθε η ώρα να πληρωθώ για το στοίχημα που έχασες, σήμερα θα νοιώσεις στο πετσί σου πως γαμάνε οι Αλβανοί".
Η Στέλλα τους πρόσφερε ένα απίθανο τσιμπούκι, μια έπαιρνε μέσα στο στόμα της ολόκληρο τον πούτσο του ενός και τον ρουφούσε με μανία μέσα στο στόμα της μετά τον έγλειφε κατά μήκος μέχρι τα αρχίδια, ρουφούσε τα αρχίδια ενώ τραβούσε μαλακία στον άλλο και του χάιδευε και τα αρχίδια. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι τόση ώρα που έπαιρνε τσιμπούκι στον σαμουελ η πούτσα του δεν είχε σηκωθεί ολόκληρη, αν και ήταν φανερό ότι βρισκόταν και οι τρεις τους σε άλλη διάσταση από την καύλα τους.
Έμεινα κρυμμένος στην σκάλα να τους κοιτάω και σε κάποια στιγμή λέει ο Αλτίν
-"Ήρθε η ώρα να σου σκίσω την μουνάρα που μου ήθελες και στοίχημα….." και η του απαντάει η Στέλλα
-"Άντε τι κάθεσαι έχει λιώσει το μουνάκι μου από καύλα και θέλει ψωλή" και ξαπλώνει αφήνοντας την ψωλή του Σάμουελ ο οποίος της έβγαλε το σουτιέν με αποτέλεσμα να ελευθερωθούν τελείως οι βυζάρες της κάθισε πάνω της στο ύψος τον βυζιών της, και τον έβαλε ανάμεσα τις βυζάρες δίνοντας της ισπανική πίπα, ενώ ο Αλτίν της είχε βγάλει στρινγκ και αποκαλύφθηκε να γυαλίζει το υγρό φρεσκοξυρισμένο μουνάκι της.
Ο Σάμουελ πήρε και κράτησε ανοικτά τα πόδια της με τα χέρια για να την ξεσκίσει πιο εύκολα ο Αλτίν  και ο Αλτίν έπαιζε με την χοντρή ψωλή του κατά μήκος του μουνιού της τρίβοντάς την στην κλειτορίδα της με αποτέλεσμα κάθε φορά που την ακουμπούσε η Στέλλα να τινάζεται σαν να την διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα, έβγαζε την πούτσα του Σάμουελ από το στόμα της και παρακαλούσε,
-"Τι καύλα είναι αυτή, έλα βάλτο μέσα δεν αντέχω άλλο θέλω να. .... " και αμέσως μετά της μπούκωνε το στόμα ο Σάμουελ με την ψωλή του. Αφού πέρασε 3 με 4 φορές ο Αλτίν την πούτσα του πάνω στην κλειτορίδα της είπε στον Σάμουελ
-"Κράτα της έτσι ανοιχτά τα πόδια να την ξεσκίσω την ψώλα" και της τον έχωσε με μανία μέσα, η Στέλλα φτύνοντας στην κυριολεξία την πούτσα του Σάμουελ από το στόμα της ούρλιαξε από ηδονή
-"Ναιιιιι, ξέσκισέ με γαμιά μου, τι πούτσα είναι αυτή θέλω να με γαμάτε όλο το βράδυ" και ο Σάμουελ της ξαναμπούκωσε το στόμα με την ψωλάρα του η οποία είχε σηκωθεί πλέον για τα καλά και απορούσα πως το έβαζε όλο αυτό το θηρίο στο στόμα της.
Μετά από λίγο αλλάξανε στάση μετά από προτροπή του Σαμουελ την έστησαν στα τέσσερα, και ο Σάμουελ πήγε από πίσω της, της τον είχε βάλει στο μουνάκι της και τον κάρφωσε με μανία μέσα της και μόλις τον έχωσε ολόκληρο μέσα έμεινε ακίνητος μέσα της κάνοντας κυκλικές κινήσεις ενώ ο αλτίν είχε γονατίσει μπροστά της και την πίπωνε και πότε χούφτωνε τις βυζάρες της και πότε άνοιγε τα κωλομέρια της με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η ροζ κωλοτρυπίδα της την οποία χάιδευε απαλά με το δάχτυλο του, όλη αυτή η φάση πρέπει να καύλωνε αφάνταστα την Στέλλα η οποία φώναζε
-"Έτσι γαμιάδες μου σκίστε μου την μουνάρα τι γαμήσι είναι αυτό, Χύνω η πουτάνα χύνωωωωωωωω, μην σταματάς βρομοαραράπη να με γαμάς κατά αυτόν τον τρόπο, Ναιιιιιιιιιιι……….." ενώ ο Αλτίν την έβριζε
-"Σσκάσε καριόλα και πάρτον πάλι στο στόμα σου, Θα σε ξεσκίσουμε παλιοπουτάνα σκρόφα, ξεσκισμένη θα σε στείλουμε σήμερα στο σπίτι σου, που είναι ο άντρας σου να δει πως σε γαμάμε σε έχει γαμήσει ποτέ έτσι; " ο Σάμουελ πλέον την σφυροκοπούσε αλύπητα ενώ ο Αλτίν την πίπωνε, και της έβαλε πλέον κωλοδάχτυλο, στην στενή της τρυπούλα.
Η Στέλλα άρχισε να φωνάζει
-"Όχι από τον κώλο δεν μου αρέσει ούτε τον άντρα μου δεν αφήνω από εκεί………………"
Οπότε ο Αλτίν της σκάει μια δυνατή σφαλιάρα στα κωλομέρια και της λέει
-"Σκάσε μωρή καριόλα και ποιος σε ρωτάει αν σ’ αρέσει η όχι, μην μου πεις ότι είσαι παρθένα, γιατί τρελαίνομαι να ξεπαρθενιάζω κωλαράκια" και λέει στον Σάμουελ
-"Ξάπλα ανάσκελα να καθίσει πάνω σου" ξαπλώνει ο Σάμουελ και η Στέλλα πάει αμέσως από πάνω του και πιάνει την ψωλή του και κάθεται πάνω της παίρνοντας όλον μέσα, ενώ ο Αλτίν ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και της τον έδωσε και πάλι στο στόμα λέγοντας
-"Γλείψτον καλά για να σε ξεσκίσει μετά, θα σου ανοίξει τον κώλο μουνάρα μου"
Αφού του πήρε πίπα για μερικά λεπτά κατέβηκε και πήγε πίσω της, ο Σάμουελ έχοντας καταλάβει ότι θα της τον χώσει ο Αλτίν από πίσω έπιασε τα κωλομέρια της Στέλλας και τα άνοιξε διάπλατα ενώ ο Αλτίν την έσπρωξε προς το σώμα του Σάμουελ με τα χέρια, η Στέλλα δοκίμασε να προβάλλει αντίσταση αλλά ήταν μάταιο δεν μπορούσε να ξεφύγει έτσι όπως ήταν, ο Αλτίν τώρα είχε ακουμπήσει τον πουστοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα και τον πίεζε να εισχωρήσει μέσα της ενώ ο Σαμουελ της κρατούσε ορθάνοιχτα τα κωλομέρια έχοντας την τεράστια ψωλή του μέσα στο μουνί της, ο Αλτίν πίεζε και με δυσκολία κατάφερε να βάλει τον πουστοκέφαλο του μέσα.
Η Στέλλα μούγκριζε από πόνο και ηδονή και ο Αλτίν φώναζε
-"Σου ξεπαρθενιάζω την κωλάρα πουτανάκι μου…..είναι σφιχτή και στενή αλλά θα σου την ανοίξω για τα καλά".
Η Στέλλα πλέον φώναζε
-"Πονάει πιο πολύ από τότε από με γάμησε από πίσω ο άντρας μου, βγες, βγες ρε μαλάκα Αλβανέ…………..βγες".
Αλλά ο Αλτίν τίποτα είχε ήδη βάλει το μισό μέσα και έκατσε ακίνητος να συνηθίσει η κολάρα της Στέλλας την ψωλή που είχε μέσα της σε λίγο τον είχε βάλει ολόκληρο μέσα και άρχισε να την γαμάει αργά αλλά σταθερά, είχανε πλέον συγχρονιστεί με τον Σαμουελ και όποτε έμπαινε ο ένας έβγαινε ο άλλος ή μπαίνανε και βγαίνανε ταυτόχρονα με αποτέλεσμα η γυναικούλα μου να χύσει για δεύτερη και τρίτη φορά πατητά ουρλιάζοντας από καύλα.
-"Ναιιιιι, χύνω, γαμάτε με, μη σταματάτε πουτσαράδες μου, ξεσκίστε με, θέλω και άλλο, τι γαμήσι είναι αυτό, τι καύλα. Αυτό είναιι αυτό να με γαμάνε δυο πούτσες τεράστιες, χρόνια το ονειρευόμουν αυτό η πουτάνα, χρόνια έχυνα από τη γλύκα της φαντασίωσης αυτής".
Τώρα πλέον την σφυροκοπούσαν ανηλεώς και οι δυο οι βυζαρες της κουνιόταν πέρα δώθε και ουσιαστικά έδιναν βυζοσκαμπιλα στο πρόσωπο του Σαμουελ, ο οποίος άλλοτε είχε την τεράστια γλώσσα του έξω και τα έγλειφε σαν παγωτό και άλλοτε τα χούφτωνε μα μανία, κάποια στιγμή ο Σάμουελ λέει στον Αλτίν
-"Θέλω και εγώ να γαμήσω το στενό της κωλαράκι, δεν γίνεται να χύσω χωρίς να το δοκιμάσω, οκ του λέει ο Αλτίν" και βγαίνει από τη κωλάρα της την οποία είχε ανοίξει για τα καλά.
Ο Σαμουελ πριν την γαμήσει έσκυψε κι άρχισε να την γλείφει. Τρελάθηκε, η γλωσσαρα του σα μπαντανόβουρτσα έτρεχε από το μουνί στον κώλο κι από τον κώλο στο μουνί. Σα σκυλί την έγλυφε μέχρι που έχυσε.
Μετά την έβαλαν να κάτσει πάνω στην ψωλή του Σάμουελ με πλάτη προς το πρόσωπο του, η ψωλή βυθίστηκε χωρίς δυσκολία στην κωλοτρυπίδα της, ενώ από τα χείλη της Στέλλας βγήκε ένα μακρόσυρτο
-"Μμμμμμμμμμμ, ναιιιιιιιιi………………….." δείγμα ότι πλέον απολάμβανε το γαμήσι από τον κώλο.
Τριάντα πόντους ψωλή εξαφανίστηκαν μέσα στο κώλο της. Ο Αλτίν πήγε από μπροστά τώρα και της τον έβαλε στο μουνάκι της το οποίο είχε γίνει κόκκινο από το γαμήσι, το γλείψιμο και την καύλα, άρχισαν να την γαμάνε ξέφρενα πάλι από του μουνί και από τον κώλο και η Στέλλα άρχισε να ουρλιάζει από καύλα.
-"Χύνω ψωλαράδες μου, με ξεπατώνετε τι γαμήσι είναι αυτό".
Ο Αλτίν βγήκε απότομα από το μουνί της και τον έφερε στο στόμα της φωνάζοντας
-"Πάρτα μωρή σκρόφα ρούφα τα πουτάνα" κι άρχισε να χύνει απίστευτη ποσότητα, άλλα πήγαν μέσα στο στόμα αλλά στα μαλλιά και άλλα στο πηγούνι, τον έγλειψε μέχρι που τον γυάλισε για τα καλά και ο Αλτίν έπεσε αποκαμωμένος στο κρεβάτι ενώ ο Σαμουελ συνέχιζε να της γαμάει το κωλαράκι, είχε επιταχύνει σε τρελούς ρυθμούς και σε κάποια στιγμή άρχισε να τραντάζεται ολόκληρος κρατώντας ,με δύναμη τις βυζάρες της γυναίκας μου που νόμιζες ότι θα τα ξερίζωνε και φώναζε
-"Χύνω μωρή πουτάνα χυνωωωωωωω……………..".
Έχυνε μέσα στην κωλάρα της και σε κάθε τράνταγμα γέμιζε την κωλάρα της με μια ριπή χύσια, η Στέλλα παρόλο που ο Σαμουελ είχε τελειώσει εδώ και  μερικά λεπτά δεν είχε την δύναμη από τους απανωτούς οργασμούς να κουνηθεί με αποτέλεσμα η ψωλάρα του Σαμουελ να είναι βυθισμένη ακόμα μέσα της, από τη τρυπούλα της άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα χύσια του Σαμουελ.
Σε όλο αυτό το διάστημα είχα μείνει κρυμμένος και μαλακιζόμουν σαν τρελός είχα χύσει 2 φορές, έφυγα σιγά σιγά όπως μπήκα δίχως να με αντιληφθούν και άρχισα να σκέφτομαι :
1ον ότι πλέον οι ερωτικές βραδιές με την Στέλλα θα είχαν άλλο ενδιαφέρον, αφού θα της τα έλεγα ότι την είδα να ξεσκίζεται, και ότι αυτό με καύλωσε αφάνταστα και πως ήρθε η ώρα να κάνουμε το τρίο που θέλω με μια άλλη γυναίκα και 2ον πως θα πηδούσα την Ραμόνα για να πάρω το αίμα μου πίσω!
Μόλις την ξεσκίσω θα σου την γράψω και αυτή την ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου