Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο κ. ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ

16/11/2004

Επρόκειτο για Διευθυντή αυτό που λέμε κέρβερος. Οι νεαρές υπάλληλοι τον αποκαλούσαν ο "κύριος Γαμάω και δέρνω" και ίσως το μουνάκι τους υγραινόταν από ηδονή με τη σκέψη αυτή...
Μια Δευτέρα προσελήφθη η Μαρία σαν καινούργια γραμματέας αποκλειστικά για τον Διευθυντή. Ήταν λεπτοκαμωμένη, με κοντά ξανθά μαλλιά και 2 υπέροχα πόδια. Δύο ωραία στήθη διαγράφονταν κάθε μέρα κάτω από το επιμελημένο και καλοσιδερωμένο πουκάμισο της.
Η ζωή κυλούσε ήρεμα με την καινούργια γραμματέα. Ο Διευθυντής είχε ηρεμήσει αφού είχε βρεί τον κατάλληλο άνθρωπο που του έκανε όλα τα χατίρια... Μια μέρα, φωνές ακούστηκαν από το γραφείο και οι πιο κοντινοί άκουσαν να πέφτουν χαστούκια. Μετά από λίγη ώρα, βγήκε η Μαρία τρέχοντας. Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα αλλά τα μάτια της έλαμπαν από ηδονή. Δεν μπορεί κάτι έγινε θα τους παρακολουθήσουμε να δούμε τι γίνεται είπαν μερικές...
Λίγες μέρες μετά και μέσα από μια χαραμάδα υπήρχε η εξής εικόνα: H Mαρία στα 4 κάτω από το γραφείο, γυμνή έγλειφε στην αρχή τα πόδια του Διευθυντή της. 
Στην αρχή τα δάχτυλα, μετά τις γάμπες και στη συνέχεια τα αρχίδια του. Αυτός φαινομενικά εργαζόταν. Σε κάποια φάση και ενώ ο πούτσος ήταν μέσα στο στόμα της, ο Διευθυντής εκσπερμάτωσε στο στόμα της. Αυτή τα κατάπιε γρήγορα - γρήγορα βγάζοντας φωνές ηδονής. Σκάσε θα μας ακούσουν της είπε και σηκώθηκε όρθιος.
Από το συρτάρι έβγαλε ένα κοντό μαστίγιο που άρχισε να πέφτει αλύπητα στην πλάτη και τα καπούλια της. Μεσα στα κλάματα από ηδονή και πόνο, η Μαρία άρχισε να φιλά το μαστιγιο και τα χέρια του Διευθυντή της. Τότε αυτός το πήρε και το έχωσε στην κωλοτρυπίδα της.
Η Μαρία βόγγηξε από πόνο και ηδονή: Πιο μέσα Α΄φεντη μου ψιθύρισε, αφού ξέρεις τι θέλω, ενώ ταυτόχρονα του έγλειφε τα πόδια. Σε λίγο, βγήκε από το γραφείο. Οι συνάδελφοι της που ήξεραν μπορούσαν να διακρίνουν τις μαστιγιές στα πόδια της που διαγράφονταν κα΄τω από το λεπτόν καλσόν της....
Η ζωή της συνεχιζόταν έτσι. Τώρα πια δεν καθόταν ούτε στο γραφείο της. Ο Διευθυντής της την είχε τουλάχιστον 5-6 ώρες όρθια να γράφει. Ανάλογα με το αν έκανε λάθος στα κείμενα τα χαστούκια έπεφταν βροχή στο πρόσωπό της ενώ η Μαρία πάντα του έγλειφε τα δάχτυλα μετά από κάθε χαστούκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου