Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΗ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ iXRAYMAN ΑΡΧΟΝΤΑ

Θα σου περιγράψω τον κατά μια έννοια βιασμό μου από μια 60χρονη γειτόνισσα.
Με λένε Στέφανο και είμαι 26 χρόνων. Εδώ και ένα χρόνο μένω μόνος σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο. Το πρώτο πράγμα που είδα στο καινούριο μου σπίτι ήταν οι γείτονες μου Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ο κύριος Νίκος περίπου 70 και η κυρία Ελευθερία 60 χωρίς παιδιά ευγενικότατοι φιλικότατοι και κοινωνικότατοι.
Θέλανε και οι 2 να με εξυπηρετήσουν σε ότι κι αν ήθελα και που και που η κυρία Ελευθερία μου έφερνε φαΐ με επισκεπτόντουσαν και πήγαινα και εγώ καμιά φορά (σπανίως) δίπλα για καφέ.
Ένα Σάββατο μεσημέρι χτυπάει το τηλέφωνο ήταν η κυρία Ελευθερία.
-"Γεια σου Στέφανε η Ελευθερία είμαι, σε παρακαλώ βρε αγόρι μου μπορείς να έρθεις δίπλα να δεις το air condition γιατί δε δουλεύει και έχω λιώσει με αυτή τη ζέστη;"
Αμέσως πήγα να δω αν μπορώ να βοηθήσω Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει.
Φορούσε ένα διάφανο νυχτικό και τίποτα άλλο. Το κορμί της σφυγιλό με λίγα κιλά παραπάνω αλλά ωραίες καμπύλες. Τα βυζιά μεγάλα όχι πεσμένα με κάτι ρώγες μαύρες και όρθιες σαν καυλιά. Το "γεροντίστικο" μουνί της φαινόντουσαν χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα έχασα, δεν χάρηκα ιδιαίτερα από την όλη φάση αλλά αυτή μίλησε γρήγορα.
-"Ο Νίκος έφυγε για το χωριό και πρέπει να χάλασε και το παλιό μηχάνημα και δε μπορώ έχω σκάσει."
-"Μην ανησυχείτε.. της λέω Θα το δω και να μπορώ να βυθίσω έχει καλώς."
Προσπάθησα να το ανοίξω και δεν επικοινωνούσε το τηλεκοντρόλ με το μηχάνημα Κοιτάω τη πρίζα και την είχε βγάλει. Τότε άρχισα να ανησυχώ!!! Το βάζω στη πρίζα και δούλεψε κανονικά.
-"Σε ευχαριστώ πολύ παιδί μου να σου φτιάσω ένα καφεδάκι."
-"Όχι όχι ευχαριστώ δεν είναι ανάγκη λέω να πάω σπίτι."
-"Σε παρακαλώ μη φύγεις…..κάτσε λίγο, δεν είναι σωστό να μη σε τρατάρω κάτι."
-"Οκ φτιάχτε μου το καφεδάκι να σας κάνω λίγη παρέα"….Όση ώρα έφτιανε τον καφέ διάφορες σκέψεις πέρναγαν από το μυαλό μου. Μήπως θέλει να τη πηδήξω; Μπα είναι μεγάλη γυναίκα. Αν θέλει όμως τι θα κάνω; Σε  λίγο είχα ραντεβού με την Ναταλία που γούσταρα πολύ να της ξεσκίσω τη μούνα αλλά αυτή μου έκανε νούμερα. Πω πω τι έπαθα τώρα.
-"Έτοιμο το καφεδάκι σου"
-"Ευχαριστώ"
-"Έχει πάει ο Νίκος στο χωριό με τον αδερφό του και εγώ δε μπορούσα και είπα να κάτσω εδώ, αλλά νιώθω και μοναξιά τώρα και θέλω λίγη παρέα κι άρχισε να μου μιλάει για διάφορες μαλακίες και εγώ κουνούσα το κεφάλι μου και συμφωνούσα κάποια στιγμή μου πιάνει το πούτσο και μου λέει:
-"Ο Νίκος έχει χρόνια να μου το κάνει και δεν μπορώ άλλο καψώνω τώρα που είμαστε οι δύο μας μόνοι."
-"Μα δεν είναι σωστό και ο κύριος Νίκος αν το μάθει;"
-"Τι να μάθει βρε αυτός αυτός κοιμάται όρθιος (όση ώρα βέβαια μου χάιδευε το πούτσο είχε αρχίσει να σηκώνετε) αφού σου αρέσει και εσένα γιατί τώρα κάνεις πως δε θες; σα βασιλιά θα σε περιποιηθώ!!!!!!"
Με ξαπλώνει στον καναπέ μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και αρχίζει νου μου χαϊδεύει τώρα το πούτσο που είναι γυμνός και αρχίζει να σκληραίνει.
-"Τι ωραίο γκαβλάκι είναι αυτό που έχεις;; αχ αγόρι μου θα περάσουμε ωραία μαζί σήμερα αχ!!!!"
-"Μμμμμ μ‘ αρέσει τελικά βάλτο στο στόμα σου"
-"Ότι θες αγορίνα μου εσύ να μου δίνεις χαρά και ότι θες εσύ….."
Ρούφαγε τη πούτσα αργά και απολαυστικά το μάλαζε το ακούμπαγε στα μάγουλα της έμοιαζε να μη το πιστεύει, με χάιδευε παντού και με ευχαριστούσε μετά από κανα 10λεπτο της λέω:
-"Χύνω"
-"Μέσα μου παιδαρά μου να τα πιο όλα"
-"Αχ γαμημένη γυναίκα…παρτα στο στόμα σου…..τώρα πάρτααααααα….." τις λέω εκστασιασμένος και χύνω, χύνω, χύνω.
Τα ήπιε όλα, μου ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα και δε σταμάτησε να με χαϊδεύει και να μαλάζει το πούτσο μου. Ένιωθα πως έπρεπε να την ευχαριστώ για τη πίπα που μου έκανε σηκωνόμαστε και πάμε στη κρεβατοκάμαρα τώρα αυτή ανάσκελα και εγώ από πάνω της να πιπιλάω και να βυζαίνω τις ρώγες της. Η απόλαυση της ήταν εμφανής βογκούσε συνέχεια και βαριαναστέναζε με τα δάχτυλα μου τις έκανα μασάζ στη μουναρα της και καταλάβαινα τους σπασμούς του σώματος της.
-"Σε παρακαλώ γάμα με, γάμα με, μη παιδεύεις άλλο αααααααα σε παρακαλώ."
Τα παρακάλια τις με καύλωσαν πάρα πολύ και αποφάσισα να τη σκίσω. Με μανία ζώου μπήκα στο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω και να τη βρίζω
-"Πάρτα μωρή ξεκωλιάρα παλιογαμημένη που θες και πούτσο, σου αρέσει σου αρέσει;"
-"Ναι βασιλιά μου σκίσε με σκίσε με αααααααααα….γάμα με και δε θα σου χαλάω χατίρι αααχχχχχχχ…..κάνε με πάλι να νιώσω γυναίκα….κάνε με πάλι να νιώσω την γλύκα του πούτσου. Να ξανανιώσω τη χαρά στα σκέλια μου….γιατί με αυτόν το μαλάκα που παντρεύτηκα έχει να δει χαρά…..ααααααχχχχχχχ…..το μουνάκι μου πάνω από δεκαπέντε χρόνια….."
-"Σκάσε μωρή πουτάνα και ρούφα τον……έτσι σε γαμούσε ο Νίκος σου; "
-"Τι λες πασά μου…..ααααχχχχχ…..ούτε στα νιάτα του….ααααχχχχχ……δεν μου τα ’κανε αυτά…"
-"Κι οι γκόμενοι δεν σε πηδούσαν έτσι μωρή γαμιόλα;"
-"Ποιοί γκόμενοι παιδαρά μου…..αααχχχχ……μπάστακας ο πούστης δε μ’ άφηνε να ξεμυτίσω….ααααχχχχχ….μόνη μου……μια ξεπέτα έκανα σαράντα χρόνια η κακομοίρα…ααααχχχχχ….όταν κλείστηκα στο ασανσέρ καλά να είναι η ΔΕΗ….σκίσε με γαμιά μου να ξεχρεώσω, σκίσε με."
Μετά από περίπου 25λεπτα που πηδιόμασταν σα σκυλιά δεν είχα βγει μέσα από το μουνί της κι ο πούτσος μου είχε παπαριάσει από τα χύσια της. Έχυνε συνέχεια, βόγκαγε και παραμίλαγε. Δεν άντεξα άλλο και την χύνω με μανία. Έβγαλα πάρα πολύ σπέρμα και τα βογκητά μας ακούγονταν δυνατά. Ξαπλώνω δίπλα και κάνω τσιγάρο, αυτή όμως αρχίζει πάλι να μου γλύφει τη πούτσα που ήταν υγρή με τα χύσια μου και τα χύσια της και με ευχαριστούσε που την γάμησα γιατί ο άντρας ποτέ δεν την γάμησε έτσι. Τα τελευταία χρόνια έβλεπε τσόντες και μαλακιζόταν κι όταν έφτανε την φώναζε για να της τα δώσει στην μάπα. Μετά την έδιωχνε ούτε να τον καθαρίσει με το στόμα της δεν την άφηνε. Όταν έλειπε έβαζε τις τσόντες στο βίντεο και μαλακιζόταν με τα ζαρζαβατικά της κουζίνας.  Μάλιστα τους έδινε και ονόματα. Η μελιτζάνα ήταν ο Άταμς, η μπανάνα ο Μαλόνι, το αγγούρι ο Σιφρέντι και το κολοκύθι ο Πήτερ Νόρτθ. Μίλαγε, μίλαγε, μίλαγε….από ευχαρίστηση και καύλα. Δεν άργησα να ξανακαυλώσω με την μουρμούρα της και τα χάδια  της κι αποφάσισα να τη πάρω και από το κώλο.
-"Σήκω και κάτσε στα τέσσερα να σου σκίσω και την κωλοτρυπίδα τώρα" της είπα.
-"Δε το έχω ξανακάνει αυτό! Το προσπάθησα με τον Σιφρέντι και τον Άταμς αλλά πονούσα"
-"Δε πειράζει. Θα το κάνεις τώρα με μένα"
-"Ναι ψωλαρά μου, ότι θέλεις μάτια μου αλλά σιγά- σιγά γιατί θα πονέσω"
Κάθετε στα τέσσερα και σιγά-σιγά της τον καρφώνω, πάρα την ηλικία της ο κώλος της ήταν πολύ σφιχτός
-"Αααααααχχχχχχχ τι μου κάνεις; …..τι μου κάνεις πουτσαρά μου;…ααααχχχχχχ……τι είναι αυτό που έχανα τόσο καιρό η πουτάνα…..ααααααχχχχχχχ…..τι έχανα η γαμημένη…..αααααααχχχχχ…τι γλύκα…..αααααχχχχ…..τι γλύκα….. ααααααααχχχχχχχ…ξεπαρθενιάστικα η καργίολα…….αααααααχχχχχχχ…μέλι, μέλι…..αχχχ"
-"Σ αρέσει σ’ αρέσει;;;;;"
-"Πολύ, πολύ, πάρα πολύ παιδαρά μου, πολύ…αααχχχχχααααααααχχχχχχχχχαααααααααχχχχχχ…."
Ο πούτσος μου της πήδαγε το κώλο το αριστερό μου χέρι της χάιδευε τα βυζιά και το δεξί μου χέρι χωνόταν στο μουνί της
αυτή βογκούσε και χτυπιόταν από τη καύλα.
-"Πάρε με παρτούζα πασά μου πάρε με….με τα χέρια και την ψωλή σου…"
-"Θέλεις και κανένα από τους γαμιάδες σου;" Της πέταξα με θράσος.
-"Ναι ναι χώσε μου τον Άνταμς στο μουνί να με πάρετε παρτούζα" μου φώναζε λιγωμένα.
Πήρα μια μπανάνα και προσπάθησα να την χώσω στο μουνί της ενώ εγώ πηδούσα τον κώλο της,
-"Όχι αυτόν, τον Άνταμς, το Άνταμς…" μου λέει
-"Ποιόν;" Ρωτάω με έκπληξη εγώ.
-"Τον ΄Ανταμς, τη μελιτζάνα, τη μελιτζάνα" λέει ψιθυριστά και συνωμοτικά μαζί.
Πάω στην κουζίνα και παίρνω μια μελιτζάνα. Γυρίζω και της την χώνω στο μουνί. Τρελάθηκε. Της καρφώνω και το καυλί μου στον κώλό κι αρχίζω να τα κουνώ με μανία ενώ της τραβούσα τα μαλιά σαν χαλινάρια του αλόγου.
Ούρλιαζε, πλημμύρισε, ίδρωσε, έχυσε τρέμοντας κι εγώ έχυσα στο κώλο όλο μου το σπέρμα. Αποκάμαμε  εγείραμε και οι δύο δίπλα. Της χάιδεψα το μουνί έχωσα το χέρι μέσα της και κοιμήθηκα.
Ξύπνησα όταν ένοιωσα να μου πιπιλάει πάλι το πούτσο μου. Είχε φτιάξει διάφορα φαγητά για να καρδαμώσω κι εκείνο στο σαββατοκύριακο δεν έφυγα από το διαμέρισμα της. Γάμησε και την Ναταλία που την έστησα αλλά άμα βρεις μια γυναίκα που γουστάρει τόσο το γαμήσι γίνεσαι πασάς. Από τότε έρχεται πολύ συχνά σε μένα και μου κάνει όλα τα χατίρια όταν ο κύριος Νίκος κοιμάται !!!
Δεν έχω παράπονο με περιποιείται πάρα πολύ και ο (βιασμός μου) δε με χάλασε
Ευχαριστώ για το χρόνο σου

2 σχόλια: