Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

14/09/2004

Είμαι η Κατερίνα και είμαι 22. Πριν από 4 μήνες περίπου είχα κανονίσει να πάω για μια τυπική γυναικολογική εξέταση. Η ερωτική μου ζωή μέχρι τότε ήταν νορμάλ χωρίς εξάρσεις, και πριν πάω για την εξέταση είχα 2 μήνες να κάνω σεξ με το τέλος της προηγούμενης σχέσης μου.
Εκείνες τις μέρες είχα μια τρομερή ερωτική όρεξη και το ίδιο συνέβαινε και εκείνο το πρωινό αλλά οι φωνές της μητέρας μου να μην αργήσω στο ραντεβού με ξενέρωσαν και δεν με άφησαν να ολοκληρώσω το χαΐδεμα που είχα ξεκινήσει στο κορμάκι μου.
Όταν έφτασα στο ιατρείο με περίμενε η Σοφία, μια γυναικολόγος γύρω στα 55 με ένα πανέμορφο γλυκό χαμόγελο και με μια αρκετά καλή σιλουέτα για την ηλικία της. Μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω στο ειδικό κρεβάτι, όσο εκείνη έπλενε τα χέρια της και φορούσε τα πλαστικά γάντια της για την εξέταση.
Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και έβαλα τα πόδια μου στις «ειδικές» θέσεις που έχει το κρεβάτι. Η γιατρός ήρθε και άνοιξε πιο πολύ τις ειδικές θέσεις για να βλέπει πιο καλά, εγώ αισθάνθηκα κάπως άβολα και τέντωσα τις πατούσες μου, η γιατρός το κατάλαβε και με ένα ήρεμο βλέμμα μου είπε να μην αγχώνομαι και να χαλαρώσω και ότι δεν υπήρχε λόγος να αγχώνομαι.
Την έβλεπα να κρατάει στα χέρια της ένα μακρύ «όργανο» που είναι για τον υπέρηχο και να το γεμίζει με τζελ για να το βάλει μέσα μου, ώστε να κάνει την εξέταση. Με το που ακούμπησε τον κόλπο μου το «όργανο» σε συνδυασμό με το κρύο τζελ, ένιωσα μια μικρή ανατριχίλα και ανασήκωσα όσο μπορούσα ελαφρά την μέση μου για να μην προδοθώ.
Η γιατρός άρχισε να το βάζει σιγά σιγά μέσα μου, ενώ η ερωτική απραξία που είχα για 2 μήνες είχε κάνει στενό τον κόλπο μου, με αποτέλεσμα να με πονάει λίγο αλλά έσφιγγα τα δόντια γιατί ντρεπόμουν να πω μη. όσο το έβαζε σιγά σιγά μέσα μου εμένα τόσο πιο γρήγορα «ξυπνούσαν» οι πρωινές καύλες μου που είχα αφήσει το πρωί λόγω της μητέρας μου. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν και ντρεπόμουν, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα να τα σταματήσω, η καύλα μου ήταν τρομερή, το πρόσωπο μου είχε κατακοκκινίσει από ντροπή αλλά ταυτόχρονα αυτή η ντροπή με έκανε να καυλώνω πιο πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι η γιατρός με είχε καταλάβει, και τότε προς μεγάλη μου έκπληξη κατάλαβα ότι δεν μου έκανε εξέταση με το όργανο αλλά μπαινόβγαινε μέσα μου σιγά σιγά ενώ με το άλλο χέρι της άγγιζε την κλειτορίδα μου. Η αναπνοή μου γινόταν όλο και πιο βαριά, ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν όπως τρέχει μια βρύση. Ξαφνικά η γιατρός πέταξε το όργανο και έβγαλε τα γάντια και μου έχωσε 3 δάχτυλα με μανία!!!!
-"Αααααααααα...... " ούρλιαξα από πόνο, και τότε ήρθε η απάντηση που με πάγωσε και με καύλωσε ταυτόχρονα, ενώ τα βλέμμα της από συγκαταβατικό είχε γίνει σκληρό και με διαπερνούσε:
-"Από αυτή την στιγμή είσαι η σκλάβα μου μικρή μου και μην τολμήσεις να βγάλεις άχνα....είσαι μια ξεδιάντροπη τσουλίτσα που χύνει όπου βρει και θα το πληρώσεις ακριβά αυτό ! ! ".
Ήρθε από επάνω μου και άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες. Το στήθος μου είναι πολύ μικρό, αλλά η ρώγα μου είναι τεράστια, καφετιά και όταν καυλώνει κυριολεκτικά γίνεται μυτερή όπως η μύτη μαρκαδόρου χοντρού!!!. Με δάγκωνε τις ρώγες, μου τις φιλούσε, ώσπου ξαφνικά μου τις δάγκωσε δυνατά:
-"Αχχχχχχχχχχχχχ........... " φώναξα και το χέρι της μου έριξε μια δυνατή μπάτσα στο μάγουλο και πιάνοντας με από το μαλλί μου ψιθύρισε στο αυτί:
-"Σε προειδοποίησα να μην βγάλεις άχνα, για ότι συμβεί τώρα δεν θα φταίω εγώ !!!! ".
Πήγε προς το γραφείο της ενώ έβγαζε την ιατρική της μπλούζα και τα ρούχα της. Η θέα του κορμιού της με άναψε αλλά ο φόβος μου δεν με άφηνε να το δείχνω. Το σώμα της ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, τα νύχια στα πόδια της ήταν κατακόκκινα βαμμένα, με μια λεπτή αλυσίδα στο δεξί της αστράγαλο και το σώμα της σε τέλεια κατάσταση, ενώ το μουνάκι της ήταν τελείως αξύριστο με πυκνό τρίχωμα και το μεγάλο και πεσμένο στήθος της είχε 2 τεράστιες, μυτερές ρώγες.
Πήγε στο γραφείο της και έβγαλε από το συρτάρι, έναν αφρό ξυρίσματος και ένα ξυραφάκι.
-"Το δικό μου θέλω να είναι αξύριστο αλλά το δικό σου και το κωλαράκι σου θα τα ξυρίσω τώρα!!".
Έβαλε νερό σε μια πιατέλα και άρχισε να μου ξυρίζει το κουρεμένο μουνάκι μου με γρήγορες κινήσεις, και αφού τελείωσε, άρχισε να μου ξυρίζει το κωλαράκι μου. Έτρεμα από καύλα και από φόβο να μην με κόψει. Οι αναπνοές μου ήταν κοφτές για να μην κουνηθώ και με κόψει, το μουνί μου έτρεχε υγρά από καύλα, αυτή η ντροπή και αυτή η υποταγή με είχε κάνει πύραυλο!!!!
-"Η σούφρα σου είναι παρθένα έτσι δεν είναι;", με ρώτησε, αλλά από ντροπή δεν μπορούσα να απαντήσω, ώσπου σηκώνεται και μου λέει:
-"Δεν απαντάς τσουλάκι ε;;;; θα σε κάνω να τα ξεράσεις όλα! ! ! και βγάζει από το γραφείο της έναν ασημένιο δονητή, σίγουρα ήταν 20 εκατοστά. Άρχισα να την παρακαλάω, να της λέω να είμαι παρθένα μην με ξεσκίσεις σε παρακαλώ, κύρια Σοφία μην με ξεσκίσετε της έλεγα, ενώ εκείνη με κοιτούσε με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, το απολάμβανε, κύρια Σοφία σας ικετεύω είμαι παρθένα, μην με ξεσκίσετε!!!!!
Το βλέπω τσουλίτσα μου λέει, οι ζάρες στην κωλοτρυπίδα σου είναι ανέγγιχτες και θα τις τεντώσω όσο δεν πάει!!!!! Μου έβαλε τα δάχτυλα της στο στόμα μου, και μου έλεγε παρτους τσιμπούκι σκλάβα, όσο πιο πολύ τα σαλιώσεις τόσο πιο εύκολα θα ξεσκιστείς. Τα έγλειφα με μανία και γρήγορα, προσπαθούσα να είμαι υπάκουη μήπως γλιτώσω το ξέσκισμα, αλλά μάταια!!!!
Άρχισε να μου βάζει δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα, ενώ εγώ ούρλιαζα,
-"Τσουζωωωωωω, ποναωωωωωωωωω, νιώθω ότι καίγομαι σας παρακαλώ σταματήστε!!!!!!!! "
-"Θα λιγωθείς σκλάβα μου απαντούσε συνέχεια!!!!!!!!
Πήρε το δονητή στα χέρια της και άρχισε να μου τον χώνει, ούρλιαζα, ντρεπόμουν, νόμιζα ότι έκαιγαν την κωλοτρυπίδα μου με αναπτήρα, ενώ εκείνη είχε χώσει 3 δάχτυλα και με γαμούσε και από το μουνί. Έχυνα ασταμάτητα, ο πόνος με είχε καυλώσει τρομερά και άρχισα να φωνάζω
-"Εμαι η σκλάβα σου, κάνε με ότι θέλεις, μόνο μην σταματάς θέλω να τελειωσωωωωωωωωω!!!!! ! !. κι εκείνη να λέει:
-"Τσούλα, θα πάθεις αυτό που σου αξίζει, η κωλοτρυπίδα σου θα γίνει αγνώριστη! ! !.
Έβλεπα τα δάχτυλα της να βγαίνουν μέσα από τον κόλπο μου κάτασπρα από τα πηκτά χυσια μου και να χώνει τα δάχτυλα της στο στόμα της και να τα ρουφάει και όσο το έβλεπα άλλο τόσο έχυνα!!!!!
αφού με ξέσκισε, με παράτησε και ήρθε και μου ψιθύρισε στο αυτί : αύριο το απόγευμα ραντεβού στις 6 εδώ στο ιατρείο, και μην τολμήσεις να μην έρθεις!!!!
Έχει και συνέχεια......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου