Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ

Aγαπητε ixrayman αποφασισα και εγω να σου γραψω την ερωτικη και κατα τη γνωμη μου καυλωτικη ιστορια που μου συνεβη το περασμενο σαββατοκυριακο. Καταρχιν να σου πω οτι ειμαι εδω και 2 χρονια παντρεμενος και μα τη γυναικα μου την Αννα εχουμε πολυ καλη ερωτικη ζωη πολυ εντονη αλλα κλασσικη κατα τα αλλα , δηλαδη κωλο ποτε και πιπα λιγα πρωκατακτικα χωρις να τα καταπινει.
Εγω ειμαι 33 χρονων αρκετα εμφανισημος και παντα ειχα τις επιτυχιες μου αλλα ποτε δεν καταφερα να πραγματοποιησω 2 επιθυμιες μου να γαμησω απο κωλο και να κανω παρτουζα. Η γυναικα μου ηταν ανενδοτη και στα δυο αυτα. Προσπαθησα να βρω μονος μου την ακρη μεσω του ιντερνετ ειχα ξεκινησει και επαφη με καποιο απο τη σελιδα σου που γουσταρε να παρουμε μαζι τη γυναικα του αλλα δεν προχωρησε και ετσι ημουνα στο περιμενε.. . 
Πριν ενα μηνα αποφασισαμε με τη γυναικα μου να παρουμε μια γυναικα να μας βοηθαει επειδη η δουλεια της αυξηθηκε ξαφνικα και ξεκινησε και κατι ταξιδια στο εξωτερικο. Μας συστησανε μια κοπελα που ειχε ερθει προσφατα απο το χωριο της μαζι με τον αντρα της και ειχε αναγκη απο δουλεια.
Η Κικη ετσι την ελεγαν ηταν μια τροφαντη χωριατισα με τεραστια βυζια και ωραια βαρβατη κωλαρα που με καυλωνε αφανταστα. Η πουτανιτσα το ειχε καταλαβει και ολο εσκυβε επιτηδες να σφουγγαρισει ολο αφηνε μισανοιχτη την πορτα οταν αλλαζε για να βαλει τα ρουχα της δουλειας και ειχα κανα δυο φορες δει τις βυζαρες της να ξεχυλιζουνε μεσα απο τα φτηνα σουτιεν που φοραγε. Αλλα κι εγω με το που το καταλαβα δεν την αφηνα σε ησυχια. Ολο περναγα κολλητα απο πισω της σε κατι στενα σημεια του σπιτιου και ετσι οπως ημουνα καυλωμενος η ψωλη μου τριβοτανε στα πλουσια κωλομερια της.
Γαμαγα τη γυναικα μου σαν λυσσασμενος την ωρα που εκανε δουλειες η Κικη και αφηνα επιτηδες μισανοιχτη την πορτα της κρεββατοκαμαρας για να μας ακουει. Φροντιζα παντα να φωναζω και να ριχνω μπινελικια κατι που με καυλωνει ουτως η αλλως την ωρα του γαμησιου. Επισης μερικες φορες ειχα βγει απο το μπανιο επιτηδες ημιγυμνος η με το σλιπακι μου και την εβλεπα που καρφωνοτανε στο φουσκωμα αναμεσα στα ποδια μου.
Εφτασε λοιπον ενα σαββατο που η γυναικα μου ελειπε επαγγεματικο ταξιδι απο την προηγουμενη. Την Παρασκευη ειχα δει και μια τσοντουλα στο nova με μια ωραια παρτουζα και ειχα τραβηξει μαλακια μπροστα στη τηλεοραση αλλα δεν ειχα ηρεμησει. Ημουνα αποφασισμενος να γαμησω τη Κικη την επομενη μερα. Δυστηχως μου ετυχε μια επιγουσα δουλεια στο γραφειο και τελικα καταφερα να γυρισω σπιτι γυρω στο μεσημερακι. Ημουνα καταιδρωμενος και μπαινωντας σπιτι ειδα τη Κικη να σιδερωνει. Ειχε μισανοιχτο το πουκαμισο της και οι βυζοι της ξεχυλιζαν φορουσε και μια στενη φουστα που διεγραφε τη πλουσια κωλαρα της. Καυλωσα με τη μια ο πουτσος μου κοντευε να σπασει και τα αρχιδια μου εκαιγαν.
Η τωρα η ποτε σκεφτηκα ηθελα να γαμησω και μαλιστα τωρα!!!
Πριν προλαβει ακομα να με χαιρετησει την αρπαξα απο τα κωλομερια και ρουφηξα το λαιμο της
-"Μα κυριε Πετρο τι κανετε; "
-"Σκασε καριολα να σε γαμησω δεν ηθελες τοσο καιρο ε τωρα αυτο θα γινει θα φας τη ψωλη μου". Την πεταξα μπρουμητα στο καναπε και ξεκουμπωσα το παντελονι μου κατεβασα και το σλιπακι μου μεχρι τα γονατα και της σηκωσα ψηλα τη φουστα. Με μια κινηση εκανα κομματια το κυλοτακι της και θαυμασα την τροφαντη κωλαρα που ειχα μπροστα μου.
-"Κυριε Πετρο μην με πονεσετε"
-"Γιατι μωρη καριολα ο αντρας σου δεν σε εχει γαμησει ποτε απο το κωλο τη ρωτησα ενω της πιπιλαγα το λοβο του αυτιου"
-"Μια φορα μονο τον αφησα. "
-"Ωραια τοτε θα εισαι και στενη μουγγρισα."
Εσκυψα και εφτυσα την κωλοτρυπιδα της και αρχισα να τη μαλαζω και να βαζω το δαχτυλο μου μεσα. Καποια στιγμη σκεφτηκα να σταματησω αλλα οπως το δαχτυλο μου πηγε στο μουνι της ειδα οτι ηταν μουσκεμα τα ηθελε η καριολα. Εφτυσα τη χουφτα μου και σαλιωσα το καυλι μου και με τη μια αρχισα την εισχωρηση στην κωλαρα της. Σφαδαζε η πουτανα αλλα και παραλληλα τουρλωνε το κωλο της για να με διευκοληνει. Εκεινη τη γαμημενη στιγμη χτυπησε το τηλεφωνο της.
-"Μην τολμησεις να το σηκωσεις" της ειπα.
-"Δεν μπορω κυριε Πετρο θα ειναι ο αντρας μου"
Σηκωθηκα απο πανω της και επεσα ξεπνοος στο καναπε με τη πουτσα μου σε πληρη στηση.
-"Να ερθεις απο δω να με παρεις" την ακουσα να ρωταει σχεδον τρομοκρατημενη. Τοτε η ιδεα μου καρφωθηκε στο μυαλο. Της εγνεψα να πει ναι και κλεινωντας το τηλεφωνο την πλησιασα και της ειπα:
-"Δεν μου λες Κικη ο αντρας σου ειναι καλος γαμιας; "
-"Συνεχεια θελει κυριε Πετρο."
-"Καλο αυτο της ειπα και δεν μου λες κανα περιεργο γουστο εχει; "
-"Ε πως να σας το πω τωρα κυριε Πετρο μια φορα μου ειπε οτι θα ηθελε να με. . .  ξερετε επερνε μαζι με εναν αλλο αντρα".
-"Ε πες το ευλογημενη τοση ωρα λοιπον ακου πηγαινε στη κρεββατοκαμαρα και ξαπλωσε γυμνη σε λιγο θα φας το γαμησι της ζωης σου Κικιτσα.
-"Μα κυριε Πετρο. . . . .  "
-"Κανε αυτο που σου ειπα" της λεω κοφτα.
Πραγματικα πηγε στη κρεββατοκαμαρα και εγω περιμενα τον αντρα της τον Βασιλη. Ηρθε μετα απο 10 λεπτα και του ειπα να ανεβει επανω. Ηταν ενας λαικος τυπος γεροδεμενος πιο κοντος απο μενα και πολυ τριχωτος.
-"Δεν μου λες Βασιλη του λεω κατσε να τα πουμε λιγο".
-"Η γυναικα μου ρωτησε με απορια".
-"Λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα σαν αντρας και εσυ εχεις καποιες φαντασιωσεις ευτυχως για σενα η γυναικα σου ειναι προθυμη να τις ικανοποιησει σε αντιθεση με τι δικια μου.
-"Τι φαντασιωσεις εννοεις; " με ρωτησε αλλα το ματι του ειχε ηδη γιαλισει.
-"Εννοω Βασιλακη οτι η γυναικουλα σου ειναι γυμνη στο κρεββατι μου και μας περιμενει να την ξεσκισουμε λοιπον τι λες; "
-"Ξερω εγω απαντησε και η γυναικα σου……"
-"Ασε τη γυναικα μου δεν χρειαζεται να μαθει τιποτα λοιπον παμε; "
Πραγματικα προχωρησαμε προς την κρεββατοκαμαρα. Η Κικη ηταν ξαπλωμενη ανασκελα με την μουναρα της να μας καλει.
Ο Βασιλης αρχισε να γδυνεται και ο πουστης δεν φοραγε σλιπακι πεταξε εξω ενα παλαμαρι σε στυση χοντρο σαν αγγουρι. Επεσε πανω στη γυναικα του και αρχισε να της πιπιλαει τις χοντρες ρογες με λυσσα. Ξεκουμπωσα το παντελονι μου και τον εβγαλα εξω και αρχισα να τραβαω μαλακια με δυναμη κοιταζωντας τους. Επαιζα αγρια το πρησμενο καυλι μου καθως τωρα ο βασιλης ειχε κατεβει αναμεσα στις μπουταρες της Κικης και της εγλειφε τη μουσκεμενη μουναρα της. Συνεχισα να τρομπαρω το καυλι μου και οταν ενοιωσα τα χυσια μου να ανεβαινουν στο κεφαλι της ψωλης μου πηγα και εχυσα τη Κικη στη μαπα και με το καυλι μου της τα εφερνα ολα μεσα στο στομα. Ειχα ηρεμησει και μπορουσα τωρα να απολαυσω το γαμησι με αυτους τους δυο λαικους τυπους που με καυλωναν αφανταστα.
Η Κικη βογγαγε καθως ο αντρας της συνεχιζε να της κανει γλυφομουνι. Τον παραμερησα και πηρα εγω τη θεση του αναμεσα στα ποδια της. Εγλειφα επιδεξια το αξυριστο μουνι της και καθαριζα τα μουνοχειλα με μαεστρια. Ο Βασιλης ειχε χωσει το καυλι του στο στομα της και κουναγε τους γοφους του μεσα εξω γαμωντας της το στομα.
-"Παλιοπουτανα σου αρεσει τελικα να σε ξεσκιζουν 2 πουτσες; " της ειπε.
Η Κικη βογγηξε μονο ηταν πνιγμενη με το παλουκι του αντρα της. Σε λιγο σπαρταραγε καθως ποταμια απο χυσια πλυμιριζαν τα σκελια της και το στομα μου.
-"Βασιλακη εγω τωρα θα γαμησω το κωλαρακι της γυναικας σου".
-"Και εγω τη μουναρα της Πετρο" μου απαντησε.
Ξαπλωσε ανασκελα και η Κικη ανεβηκε πανω του και βυθισε το καυλι του μεσα στο μουνι της. Εγω ηρθα απο πισω και της τοκα ρφωσα στην κωλαρα της. Επιτελους γαμαγα κωλο. Σφιχτος οπως ηταν ενοιωθα το καυλι μου να κοντευει να σπασει. Την πηδαγα με απιστευτη λυσσα και ειχαμε γινει και οι τρεις μουσκεμα ειδικα ο Βασιλης που ηταν πολυ τριχωτος.
-"Καριολα θα σε κανω να μην μπορεις να περπατησεις" της φωναξα και δυναμωσα τις κινησεις μου.
Απο το σφιξιμο που εκανε η σουφρα της στο πουτσο μου και παροτι ειχα χυσει πριν λιγο δεν κρατηθηκα και τελειωσα μεσα στην κωλαρα της. Ο Βασιλης συνεχισε να την πηδαει και ξαπλωσα πισω και τους κοιταγα σε λιγο τον ακουσα να φωναζει και καταλαβα οτι εχυνε και αυτος.
Ηρεμησαμε για λιγο καναμε ενα ντουζακι και τσιμπισαμε κατι. Η καυλα μας ομως δεν ειχε τελος μετα το φαγητο ξαναπεσαμε στο κρεββατι.
Αρχισα να γλειφω τις ρογες με τις τεραστιες θηλες και να χουφτωνω τα κωλομερια της Κικης. Τοτε ο Βασιλης εκανε κατι που δεν το περιμενα. μπηκε αναμεσα μας και αρχισε να γλειφει μια το μουνι της γυναικας του και μια το καυλι μου Ενοιωσα πολυ περιεργα δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο αλλα δεν αντεδρασα και εκεινος συνεχισε μια να καθαριζει υα μουνοχειλα της Κικης και μια το πουτσοκεφαλο μου. Αλλη εμπειρια αυτη και σκεφτηκα γιατι οχι να τη δοκιμασω.
Σε λιγο η Κικη γονατισε στα τεσσερα και ο Βασιλης της τον φορεσε πισωκολλητα στη μουναρα της. Αρχισε να την πηδαει δυνατα και τοτε εγω τελειως αυθορμητα σταθηκα ορθιος μπροστα τους και εδωσα του Βασιλη ολο το καυλι μου στο στομα του. Ο καριολης αρχισε ενα τρελο τσιμπουκι πηδωντας παραλληλα τη γυναικα του. Αφεθηκα κι εγω σε αυτη την εμπειρια και σε λιγο κουνιομουνα μπρος πισω απολαμβανωντας το τσιμπουκωμα του Βασιλη. Δεν αργησα να του τα φερω στη μαπα και τα καταπιε ολα δεν αφησε σταγονα ενω σε λιγο εχυσε και αυτος τα κωλομερια της Κικης.
Μου ειπε οτι αν ηθελα μπορουσαμε να δοκιμασουμε να τον γαμησω και οτι η γυναικα του δεν ειχε προβλημα αλλα αυτο ηταν το οριο μου δεν ηθελα και δεν γουσταρα να παω παρακατω. Απο τοτε δεν ειναι οτι το εχω μετανοιωσει αλλα παντα σκεφτομαι αν ειναι το σωστο αυτο που εκανα.
Τι να πεις.. .  Με την Κικη δεν εχουμε ξαναγαμηθει απο τοτε αλλα μου ειπε οποτε θελω να παω σπιτι της.
Για να περασουμε καλα ειτε οι δυο μας ειτε οι τρεις μας.
Θα το σκεφτω και θα αποφασισω. Αν εχω νεοτερα απο εμπειριες μου με αυτο το παραξενο ζευγαρι θα ενημερωσω (28/07/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου