Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ

Αγαπητέ ixrayman,

Την σελίδα σου μου την έδειξε μία φίλη μου για να χαζέψω, όταν της είπα ότι βαριόμουν στο γραφείο
Με το άνοιξα την ιστοσελίδα, αμέσως το μάτι μου έπεσε στις ερωτικές ιστορίες και αποφάσισα να ρίξω μία ματια.
Όταν άρχισα να διαβάζω. ...δεν μπορούσα να σταματήσω.
Η ερωτική μου ζωή, δεν είναι ιδιαίτερα active τον τελευταιο καιρό, με αποτέλεσμα η καύλα να έρχεται πολύ πιο εύκολα (όχι ότι και πριν είχα πρόβλημα). Απο τις πρώτες λοιπόν κιόλας γραμμές άρχισα να νοιώθω να χειλάκια ανάμεσα στα πόδια μου να πρίζονται... άρχισα στο γραφείο να νοιώθω άβολα και να προσπαθώ να βολευτώ στην καρέκλα καθώς συνέχιζα το διάβασμα και η καύλα μεγαλωνε!! Μέσα σε λίγη ώρα δεν άντεχα άλλο, έτρεξα στην τουαλέττα και ικανοποίησα το μουνάκι μου τρίβωντας το και μαλακίζοντας το με το δάχτυλό μου.
Όλη η μέρα όπως καταλαβαίνεις, αφιερώθηκε στο να ρουφάω κυριολεκτικά τις ιστορίες...να διαβάζω για ιστορίες που αναφερόντουσαν και στα πιο τρελλά μου όνειρα. .. γυναίκες να γλύφονται, να πιπιλάνε η μία τις ρόγες της άλλης και να νοιώθω και εγώ τις δικές μου ρόγες τόσο σκληρές που πόναγαν...ευχόμουνα να μπορούσα να είμαι και εγώ εκεί ανάμεσα... διάβαζα για καυλιά που έμπαιναν σε όλες τις τρύπες... για γυναίκες που τις γάμαγαν 2 άντρες ταυτόχρονα, για ζευγάρια και μέσα στην καύλα μου με έπιανε και μία μικρή δόση ζήλειας καθώς είναι καταστάσεις που ονειρεύομαι στο κρεβάτι μου αλλά ποτέ δεν τις έχω τολμήσει!!
Μέσα στο οχτάωρο λοιπόν, το μουνάκι μου έχυσε αμέτρητες φορές και η καύλα στα ύψη όπως καταλαβαίνεις!
Ηρθε λοιπόν η ώρα να τα μαζέψω και να πάω σπίτι... Για μεταφορικό μέσο έχω μία μηχανή... σκέφτηκα ότι με τον αέρα θα ηρεμούσα λίγο. ..έτσι λοιπόν που ήταν ακόμα πρισμένο τα μουναχειλα μου, τα τραντάγμα της μηχανής όχι απλά δεν με χαλαρώσανε αλλά μου αυξήσανε την καύλα με αποτέλεσμα όποια λακούβα έβρισκα στο δρόμο να πέφτω μέσα της επίτηδες! Η κλειτορίδα μου δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση το ελαφρό χτύπημα του σίδερο (της μηχανής).
Θα πρέπει να έχυσα άλλη μία φορά στην διαδρομή, φέρνοντας εικόνες στο μυαλό μου απο το τι θα μπορούσα να κάνω πηγαίνοντας σπίτι για να χαλαρώσω επιτέλους! Και εκεί μου ήρθε η ιδέα...μπαίνω στο σπίτι και πάω κατευθείαν στο ψυγείο... είχα μέσα μερικά καρότα...διαλέγω το πιο καλοσχηματισμένο... Ξαπλώνω στο κρεβάτι μου απέναντι απο το παράθυρο, κατεβάζω το παντελόνι και αρχίζω να το τρίβω στο μουνάκι μου... ήταν τόσο κρύο που με κάβλωνε και άλλο.
Η σκέψη ότι υπήρχε πιθανότητα να με δούν να μαλακίζομαι έτσι με έφτιαχνε ακόμα πιο πολύ. Σήκωσα την μπλούζα μου και χωρίς να βγάλω το σουτιέν μου, πέταξα έξω τα βυζιά μου. Μία έτριβα τις ρόγες , μία έτριβα με το καρότο τα πρισμένα μου μουνοχειλάκια και μία πίεζα την πρισμένη μου κλειτορίδα Άρχισα σιγα σιγα να χώνω το καρότο στην τρυπούλα μου. Η καύλα απερίγραπτη, οι ραβδώσεις έκαναν το μουνί μου να έχει φτάσει στα όρια του πριξίματος και το κρύο να με κάνει να χάνω την ανάσα μου...μέσα σε 10 λεπτά είχα χύσει και κατάκοπη πλεον ξάπλωσα στο καναπέ....(07/10/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου