Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΜΑΜΑΚΙΑΣ

Με λένε Παναγιώτη.
Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου που έζησα όταν έκλεινα τα 18 μου χρονιά.
Η "μαμά" μου τότε ήταν στα 40 της, αλλά είχε (και έχει) φοβερό σώμα, μεγάλα βυζιά και μπούτια που από μικρός τους είχα αδυναμία.
Θα πρέπει εδώ να σας αποκαλύψω ότι "μαμά" μου δεν ήταν η πραγματική μάνα μου αλλά η αλληλαδελφή της που με είχε αναθρέψει όταν οι πραγματικοί μου γονείς αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν στην Αυστραλία για δουλειά.
Ήμασταν εκείνο το καλοκαίρι στο εξοχικό και θα περνούσαμε 2 μήνες μονοί μας. Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι είχα αρχίσει να φαντάζομαι διαφορά, με αποτέλεσμα να είμαι καυλωμενος συνεχώς. Ερχόταν κάθε μέρα να της κουμπώσω το μαγιό γιατί δεν μπορούσε έλεγε  και κάθε μέρα μου ερχόταν να της αρπάξω τα βυζιά και να ρουφηξω τις ρώγες της.
Ένα πρωί ξύπνησα πολύ νωρίς, έβλεπα πάλι όνειρο ότι την είχα γυμνή και.. .  ξύπνησα από την παύλα και άρχισα να τρίβω τον πουτσο μου. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ήταν πολύ νωρίς και δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Για να πάει στο μπάνιο έπρεπε να περάσει από το κρεβάτι μου, καθώς το σπίτι ήταν μικρό, 2 δωμάτια όλα κι όλα.
Έβγαλα το εσώρουχο που φόραγα και πέταξα το σεντόνι από πάνω μου. Έμεινα γυμνός ξαπλωμένος μπρούμυτα. μετά από λίγο την άκουσα να σηκώνεται και να έρχεται. Έκανα ότι κοιμόμουν αλλά κατάλαβα ότι κοντοστάθηκε διπλά μου πριν μπει στο μπάνιο. Όσο ήταν μέσα, γύρισα ανάσκελα με την πούτσα μου σε μερική στύση. Μετά από λίγο βρήκε. Στεκόταν διπλά μου και με κοίταγε, δεν την έβλεπα αλλά καταλάβαινα τι συμβαίνει.
Έκατσε στο κρεβάτι μου και πηρέ την πούτσα μου στο χερι της. Αρχισε να την τριβει, ενω με το αλλο χερι χαϊδευε το στηθος της. Είχα ανοίξει τα ματιά και την αιτούσα. Έκανα ότι ξυπνάω εκείνη τη στιγμή και ψιλοτρομαξε. Πήγε να σηκωθεί να φύγει αλλά την κράτησα από το χέρι. Έκανε να τραβηχτεί αλλά την κράταγα γερά.
-"Κάτσε εδώ" της είπα, "αφού σου αρέσει".
Έριξε το βλέμμα της πάλι στην πούτσα μου και τα ματιά της αστράψανε. Έπιασα το νυχτικό και της το έβγαλα. Είχα πια το στήθος της στη διάθεση μου.
Έβγαλε μονή της το σλιπάκι της και απότομα με έσπρωξε στο κρεβάτι. Γονάτισε και μου λέει
-"Τώρα θα δεις τι μπορεί να κάνει η μαμά σου για σένα".
Άρπαξε την πούτσα μου και την έβαλε όλη στο στόμα της. Ήταν απίστευτη αίσθηση.. .  Μου έπαιρνε μια φοβερή πίπα ενώ με κοίταγε στα ματιά. Κάποια στιγμή γυρνάει, φέρνει το μουνάκι της στο προσωπο μου και αρχιζουμε ενα 69 για πολυ ωρα.
Καποια στιγμη αρχισε να μουγκριζει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα ένα καυτό ποτάμι να πλημμυρίζει το στόμα μου. Δεν άντεξα άλλο και έχυσα και εγώ στο στόμα της. Δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο, ούτε μια σταγόνα. Μείναμε λίγο σε αυτή τη στάση να συνέλθουμε. Σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Βγαίνοντας μου λέει
-"Ελπίζω να είσαι πιο ήρεμος τώρα."
-"Δεν θα ηρεμήσω αν δεν βάλω την πούτσα μου στο μουνάκι σου" της απαντάν.. 
Με κοίταξε και λέει χαμογελώντας πονηρά
"Τότε, οπότε θέλεις έλα να με βρεις" και έφυγε.
Έμεινα λίγο να καταλάβω τι έγινε.. 
Μετά από αυτό το πρωινό τα ήθελα όλα πια και ήξερα ότι μπορούσα να τα έχω. Αυτό όμως που θα ακολουθούσε δεν το περίμενα….
Δεν δοκίμασα να κάνω κάτι την υπόλοιπη μέρα, ήμουνα λίγο χαμένος στο διάστημα..  Το βραδάκι βλέπαμε τηλεόραση, τις γνωστές μαλακίες που έχουν τα κανάλια κάθε καλοκαίρι, ώσπου βαρέθηκα και είπα να πάω να ξαπλώσω.
-"Έλα να ξαπλώσουμε μαζί, στο διπλό" μου λέει.
Την κοίταξα και σκέφτηκα γιατί όχι; Ξαπλωσα διπλά της. Φοραγε ένα άλλο νυχτικο,πολύ σεξυ που δεν το ειχα ξαναδει, κοντο,που αφηνε το μεγαλο της στηθος να ξεχειλιζει. Ημουνα ηδη καυλωμενος,οποτε όπως κοιταγαμε την τηλεοραση,ακουμπησα το χερι μου στο μπουτι της και αρχισα να το χαϊδευω. Το επιασε και το τραβηξε από εκει.
-"Όταν θα σου επιτρεψω, τοτε θα κανεις τετοιες κινησεις. Μεχρι τοτε θα κανεις ότι σου λεω εγω".
Την κοιταξα και της ειπα «ότι πεις εσυ μαμα"
-"Ετσι μπραβο. Τωρα βγαλε τη βερμουδα σου,δεν θα κοιμηθεις με αυτην, ετσι δεν είναι;"
Την εβγαλα και την πεταξα στο πατωμα. Η πουτσα μου στο μεταξυ ειχε γινει καγκελο και τωρα ηταν στη διαθεση της.
-"Θελω να ξερεις ότι εχεις μια πολύ ωραια, μεγαλη και νοστιμη πουτσα,» μου λεει. «γιατι την εκρυβες τοσο καιρο από εμενα;"
-"Δεν ηξερα ότι την ηθελες" της απαντησα.
Χωρις να μιλησει,σηκωθηκε ορθια στο κρεβατι και εβγαλε το νυχτικο. Δεν φοραγε σλιπακι και εμεινε ολογυμνη μπροστα μου.
-"Εσυ δηλαδη δεν ηθελες αυτό που βλεπεις τωρα;"
-"Το ηθελα παρα πολυ,αλλα φοβομουνα να το ζητησω"
-"Κουτο παιδι..  μη δισταζεις να ζητας οτιδηποτε από εμενα από εδώ και περα,όλα δικα σου θα είναι"
Δεν κρατιομουνα άλλο,την αρπαξα από το χερι και την εριξα στο κρεβατι. Κολλησα το στομα μου στο δικο της ενώ εκεινη ρποσπαθουσε να ξεφυγει.
-"Τι σου ειπα πριν; μονο όταν στο επιτρεψω!!"
-"Είτε το επιτρεπεις ειτε όχι,θελω να σε γαμησω τωρα και δεν μπορεις να με σταματησεις!" Της φωναξα.
-"Πολύ καλα,αλλα με ένα ορο. θα χυσεις μεσα μου και μονο μεσα μου,Το πρωι τα πηρα όλα στο στομα μου, τωρα θα τα παρω στο μουνι μου μεχρι τελευταιας σταγονας".
-"Αυτό εννοειται" της ειπα και την τραβηξα κοντα μου.
Αρχισαμε να φιλιομαστε με μανια,στο στομα,στο προσωπο, γλειφομασταν,με ένα φοβερο παθος που δεν εχω συναντησει μεχρι τωρα αλλου. Εβαλα το χερι μου στο μουνι της,που ηταν μουσκεμα..  Παρα τις ¨αντιρρησεις¨ της καταλαβα ότι το εκανε επιτηδες για να αναψουμε και οι 2 περισσοτερο. Της εβαλα 2 δαχτυλα βαθια στο μουνι και τα αφησα να κολυμπανε στα υγρα της. Όχι για πολύ όμως καθως δεν αντεχα να περιμενω άλλο. Εβγαλα τα δαχτυλα από τη φωλια τους και πριν προλαβω να κανω κατι άλλο,μου αρπαζει το χερι και αρχιζει να γλυφει τα υγρα της από τα δαχτυλα μου. Τρελλαθηκα,ηθελα να την ξεσκισω.. 
-"Μανάρα μου, θα σε ξεσακισω στο γαμησι!" της ειπα.
-"Ναι αγορι μου, γιατρεψε την καυλα που δινεις στη μανα σου! κανε με να βογήξω αποψε!"
Της ανοιξα τα ποδια και μπηκα μεσα της στην αρχη αργα,και μετα ολο και πιο γρηγορα..  Αρχισε να φωναζει,φιλιομασταν, ειχαμε αρχισει να ιδρωνουμε και τα σωματα μας γλιστραγανε και αυτό μεγαλωνε την καυλα και των 2 μας. Ουρλιαζαμε και οι 2 σαν τρελλοι,ευτυχως που δεν υπηρχε κανεις εκει κοντα να μας ακουσει.. 
-"Θα χυσω!θα χυσωωω!χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!"
Στην κυριολεξια ουρλιαζε την ιδια στιγμη που ενιωθα ένα τα καυτα της υγρα να περικυκλωνουν την πουτσα μου στα βαθη του μουνιου της. Δεν αντεξα άλλο κι εγω από αυτή την αισθηση και εκτοξευσα όλα μου τα χυσια οσο πιο βαθια μπορουσα. εκεινη με ειχε αγκαλιασει με ταχερια και τα ποδια της,ώστε να μην αφησω ουτε ιχνος να κυλησει εξω. Όταν βεβαιωθηκε ότι δεν ειχα κατι άλλο να βγαλω με αφησε να βγω και αποτομα κατεβηκε και πηρα την πουτσα μου στο στομα της να την καθαρισει από όλα τα υγρα που ειχε,δικα μου,δικα της,δεν αφησε τιποτα..  Οσο την εβλεπα να το κανει αυτό αρχισα να καυλωνω παλι (ισως για αυτό ακριβως να το εκανε). .  Μετα από λιγα λεπτα που μου ρουφαγε την πουτσα και πιπιλαγε τα αρχιδια μου,ημουνα παλι σε κατασταση ¨μεθης¨. Με ξαπλωσε ηρεμα ανασκελα και ηρθε και εκατσε ακριβως πανω στον πουτσο μου,βαζοντας τον ολο παλι μεσα στην βαθια της σπηλια…
«Τωρα θα κανω εγω παιχνιδι αγορι μου».. 
«Κανε μου ότι θελεις, να ξερεις όμως ότι εισαι δικια μου πια»
«Το ξερω,και μ’αρεσει αυτό. Κλεισε τα ματια και αφεσου στα χερια μου,στα ποδια μου,στην καυτη μου τρυπα που ανοιγεις ασταματητα».. Αρχισε να κουνιεται ρυθμικα με τον πουτσο μου στα βαθη του κορμιου της. Εγω εκλεισα ταα ματια και απλα ενιωθα το τι συμβαινει. Την ενιωσα να κουνιεται και αμεσως ενιωσα ότι ειχε φερει το στηθος της στο προσωπο μου. Αρχισα να της γλειφω τα βυζια,και τελικα βρεθηκα να την θηλαζω σαν μωρο. Με τη διαφορα ότι τωρα ηταν εκεινη πανω μου με τον πουτσο μου στο μουνακι της..  Αυτό θα σκεφτοταν κι εκεινη γιατι μου λεει
-"Πως μεγαλωσε το αγορι μου, τοτε μου εγλειφε το στηθος, σα να με θήλαζε χωρις να ξερει τι καυλα μου εδινε και τοτε..  τωρα όμως με θηλαζει και με γαμαει ταυτοχρονα..  Αξιζε η αναμονη..  "
Τραβηχτηκε από το στομα μου,και αρχισε να με γαμαει πιο γρηγορα,πιο αγρια,αρχισε παλι να φωναζει και να μου λεει
-"Γαμα τη μαμα σου αγορι μου, γαμησε την, και θα εχεις ότι θελεις από εκεινη..  "
Αυτή τη φορα χυσαμε ταυτοχρονα, ημασταν λουσμενοι στον ιδρωτα,και ετσι όπως επεσε παω μου εξαντλημενη, ετσι μειναμε πολύ ωρα,ωσπου με πηρε ο υπνος εμενα με την πουτσα μου να χαλαρωνει μεσα στην καυτη της τρυπα και τη μαμα μου να μου χαϊδευει το στηθος, δινοντας μου και ένα φιλι που και που. Κάποια στιγμη που ξυπνησα ηταν ξαπλωμενη διπλα μου γυμνη, με το ένα της μπουτι πανω μου και ακουμπισμενο το κεφαλι της στο στηθος μου,θα ελεγε κανεις σαν ερωτευμενη. Τα πραγματα όμως ηταν πιο απλα,ηταν απλα και μονο σεξουαλικο το θεμα. Και οι επομενες μερες το απεδειξαν αυτό και μαλιστα με τροπο που με εκανε να κοντευω να χασω το μυαλο μου από την ηδονη που μου προσφεροταν απλοχερα.
Μερικές μέρες αργότερα…
Θα πρέπει να σας πω ότι από τη βραδιά εκείνη που πρωτοκαναμε έρωτα είχαμε πλέον γίνει κανονικοί εραστές. Όποτε είχαμε ευκαιρία αρχίζαμε τα ερωτικά παιχνίδια και τα σκληρά γαμήσια. Η μάνα μου γαμιέται απίστευτα. Κάνει τρελό κρεβάτι θα έλεγα. Η συγκεκριμένη αφήγηση όμως έχει να κάνει με ένα φίλο μου. Το κολλητό μου. Δεν είχα πει τίποτα ακόμα σε αυτόν για την ιδιαίτερη σχέση μου με τη μάνα μου. Μια μέρα όμως που ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί της αφού την είχα περιποιηθεί καταλλήλως της έκανα τη πρόταση για ένα τρίο.
-"Γιατί όχι μωρό μου;" Είπε με ναζιάρικη φωνή "Έχεις κανένα στο μυαλό σου;"
-"Ναι. Το φίλο μου το Γιώργο..."
-"Μμμμ... Είναι και ωραίο παιδί.. Πρέπει να έχει και μεγάλη πούτσα" είπε με πουτανίστικη φωνή, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα αρχίδια μου..
Έτσι λοιπόν συνεννοηθήκαμε να τον φέρω σπίτι χωρίς να του πω τίποτα και θα του το φέρναμε σιγά σιγά. Έτσι και έγινε. Πήρα τηλέφωνο το Γιώργο να έρθει για καφέ. Αυτός ήρθε μετά από λίγο και κάτσαμε στο δωμάτιο μου χαζεύοντας τv. Η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η μάνα μου φορώντας ένα νυχτικό χωρίς σουτιέν και με μόνο ένα μαύρο στρινγκ.
Το θέαμα μας καύλωσε αμέσως. Χαιρέτησε το φίλο μου αλλά αυτός είχε μείνει με το στόμα ανοικτό..
με πλησίασε και έκατσε με το ζουμερό και στρογγυλό κώλο της πάνω στον Ολοκαυλωτο πούτσο μου. χωρίς κουβέντες άρχισε να με φιλάει και να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Ο Γιώργος τα είχε χάσει! αλλά και φαινόταν επίσης ότι είχε καυλώσει με την όλη φάση. Ενώ ήδη η μάνα μου είχε γονατίσει ολόγυμνη και μου έπαιρνε πίπα ο φίλος μου κοιτούσε ακόμα σαν μαλάκας. Τέλος δεν άντεξε και τον έβγαλε έξω να τον μαλακιζει με γρήγορες κινήσεις.
Η μάνα μου του είπε: -θα το κάνω εγώ αυτό. Και γύρισε προς το μέρος του πιάνοντας το πούτσο του και άρχισε να του τον παίζει. μετά άρχισε να τον πιπωνει αργά και αισθησιακά. εγώ στη θέα της μάνας μου που έπαιρνε τσιμπούκι στο καλύτερο μου φίλο κόντευα να πεθάνω από καύλα. Την πλησίασα και έχωσα τη γλώσσα μου στο υγρό μουνί της.
-"Ναι μωρό μου" είπε "Γλύψε το μουνί της μαμάκας.....Αααχ τι καυλιάρικα μωρά είστε και δε με γαμούσατε το καιρό..  "
Σταμάτησε να γλύφει το καυλί του Γιώργου και τον ξάπλωσε στο κρεβάτι.. μετά τον καβάλησε βυθίζοντας το πούτσο του στο καυτό μουνί της. άρχισε να κουνιέται σαν πουτάνα ενώ μου έκανε χώρο για τη πίσω τρύπα της. εγώ αμέσως με το καυλί στο χέρι τη πλησίασα και της το έχωσα αργά αργά όλο μέσα στη κωλαρα της. Μείναμε αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση. εγώ και ο Γιώργος δηλαδή να έχουμε κάνει τη μάνα μου σάντουιτς και να τη γαμάμε και από τις δυο τρύπες. Μουδιάσαν οι ψωλές μας αλλά δεν τις βγάναμε. Η μάνα μου ήρθε τουλάχιστον τέσσερεις φορές σε οργασμό. Μετά από τον τελευταίο οργασμό εγώ κι ο Γιώργος τη προειδοποιήσαμε για τη ποσότητα ψωλοχυματος που θα έβγαζαν τα καυλιά μας. Τότε σηκώθηκε και με έβαλε να ξαπλώσω δίπλα στο κολλητό μου ώστε να έχει τις πούτσες μας υπό τον έλεγχο της.
Ενώ έγλυφε λίγο τη δικιά μου και λίγο του Γιώργου δεν αργήσαμε να χύσουμε το καυτό μας σπέρμα στα μούτρα της. Πρώτα αυτός και μετά εγώ. Η μάνα μου με τη σειρά της δεν άφησε ίχνος υγρού στα μαδημένα από το γαμήσι καυλιά μας.
μετά πήγε στο μπάνιο να πλυθεί ενώ εγώ και ο Γιώργος ντυθήκαμε. Όταν ήρθε μας φίλησε και τους δυο στο στόμα και μας ευχαρίστησε για τη περιποίηση που της προσφέραμε και μας μαγείρεψε να φάμε. από τότε ο φίλος μου ο Γιώργος είναι και αυτός ένας νέος εραστής της μαμάς μου και αρκετές φορές το γλεντάμε οι τρεις μας.

Υγ. Περιμένω μηνύματα στο mail μου και εντυπώσεις!! Τα ξανάλεμε!!!

2 σχόλια:

  1. Για πραγματικά είστε ένα υπέροχο τρίο Μαρεσεται πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχερός εισαι θα ήθελα και εγώ στην ηλικία σου να είχα τέτοια μαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή