Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

16/11/2004
Ήμουν γύρω στα 20, φαντάρος και υπηρετούσα στο πεντάγωνο.
Ε ναι, είχα λίγο γλείψιμο. Εκεί που υπηρετούσα υπήρχαν και πολιτικοί υπάλληλοι, με τους οποίους γνωριζόμασταν και προσπαθούσαμε να περάσουμε την ώρα μας, ειδικά όταν μέναμε απόγευμα, μέχρι το βράδυ στις 8:00, 9:00 δεν θυμάμαι καλά.
Εκεί λοιπόν γνώρισα την Λένα, μια γυναίκα παντρεμένη με δύο παιδιά, γύρω στα 37. Δεν ξέρω πως έγινε και κολλήσαμε. Εγώ εκείνη την εποχή είχα δεσμό με μία κοπέλα της ηλικίας μου, 2-3 χρόνια πριν και την οποία θα παντρευόμουν όταν απολυόμουν. Την κοπέλα μου την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αφού μέναμε στο σπίτι της μαζί και δεν έμενα πολλά βράδια μέσα (4-5 το μήνα). Είπαμε υπήρχε λίγο γλείψιμο. Δεν μπορώ λοιπόν να πω ότι μου έλειπε το sex.
Όπως και νάχει το πράγμα, με την Λένα κολλήσαμε. Ξεκινήσαμε με υπονοούμενα, σιγά-σιγά αγγιζόμασταν δήθεν τυχαία, όλο και λίγο παραπάνω, μέχρι που ένα χειμωνιάτικο βράδυ όπως ξεκουραζόμασταν σε ένα γραφείο και συζητούσαμε, εγώ πάνω στο γραφείο καθισμένος, η Λένα στην αναπαυτική διευθυντική καρέκλα, δεν ξέρω πως βρήκα το θάρρος και άρχισα να της κάνω απαλό μασάζ στους ώμους και την πλάτη.
Δεν αντέδρασε, ίσα-ίσα που το ευχαριστιόταν κιόλας. Βλέποντας τις αντιδράσεις της, πήρα θάρρος και άρχισαν τα χέρια μου να προχωράνε μπροστά προς το στήθος της. Η αλήθεια είναι ότι είπε μερικά κλασικά «Τι κάνεις εκεί ; είσαι τρελός !! Σταμάτα σε παρακαλώ θα μας δούνε!! » αλλά εγώ με το καυλί μου πύραυλο από την καύλα και τα χέρια μου να τρέμουν από την αγωνία της στιγμής, που να σταματήσω.
Της χάιδεψα τα στήθη πάνω από το σουτιέν (Φορούσε ένα πουκαμισάκι αρκετά σεμνό, αλλά είχε ένα δύο κουμπάκια ξεκούμπωτα) και όταν έβαλα το χέρι μου μέσα από το σουτιέν και έπιασα τη ρόγα της ανάμεσα στα δύο μου δάχτυλα αναστέναξε δυνατά και σταμάτησε και τις αντιρρήσεις της. Τα στήθη της ήταν γενικά μικρά, λίγο χαλαρωμένα λόγω ηλικίας, αλλά τόσα απαλά, με μεγάλες ρόγες που σκλήρυναν ανάμεσα στα δάχτυλά μου, στέλνοντας κύματα καύλας και στους δύο μας. Δεν θυμάμαι να είχα ξανανιώσει έτσι.
Θες το περιβάλλον, θες η σκέψη ότι χάιδευα τις ρώγες μιας μεγαλύτερης παντρεμένης γυναίκας, γεγονός ήταν ότι μου είχε σηκωθεί τόσο όσο ποτέ άλλοτε.
Παρά τον κίνδυνο να μας πιάσουν, σηκώθηκε όρθια, εγώ καθιστός στο γραφείο να κρέμονται τα πόδια μου, στάθηκε ανάμεσα στα πόδια μου, αγκαλιαστήκαμε και ενώ φιλιόμασταν τα χέρια μας ανακάλυπταν τα κορμιά μας πάνω από τα ρούχα μας. Η ένταση αυξανόταν όλο και περισσότερο, θυμάμαι ότι είχα χουφτώσει τον κώλο της πάνω από την φούστα και τον έσφιγγα τόσο δυνατά από την καύλα που φοβήθηκα μη την πονέσω. Είχε ένα κορμάκι καλοδιατηρημένο παρά την ηλικία της, λεπτό με καμπύλες εκεί που έπρεπε.
Δυστυχώς επειδή ήταν άλλος ένας μέσα στα γραφεία και φοβόμασταν μη μας πιάσει στα πράσα, ξεκολλήσαμε αλλά η αρχή είχε γίνει.
Μετά από λίγο η Λένα έφυγε, κι εγώ για να μπορέσω να συνεχίσω την υπηρεσία πήγα τρέχοντας στην τουαλέτα όπου μετά από δύο τρία παιξίματα έχυσα σαν τρελός. Από εκείνη την ώρα δεν είχαμε άλλο στο μυαλό μας παρά το πώς θα ξεμοναχιαστούμε για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε. Κάθε απόγευμα μία από τις κοπέλες του γραφείου, πήγαινε στο αρχείο και καταχωρούσε στον υπολογιστή τους φακέλους.
Λόγω του περιεχομένου των φακέλων, το συγκεκριμένο γραφείο βρισκόταν στο βάθος ενός διαδρόμου που στην αρχή του έκλεινε με σιδερένια κάγκελα, τελείως απομονωμένο. Μπορούσαν να μπούνε μόνο η κοπέλα που καθόταν το απόγευμα ο υπαξιωματικός υπηρεσίας και ο φαντάρος που είχε υπηρεσία. Κανονίσαμε λοιπόν να μείνει η Λένα, εγώ σαν υπαξιωματικός, αλλάζοντας τις σειρές μας.
Γύρω στις 5 το απόγευμα, ενώ η Λένα δούλευε πήγα και εγώ κλείσαμε την πόρτα και πήγαμε στο μέσα γραφείο. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει από την αγωνία, αλλά την ήθελα τόσο πολύ που θα τη πήδαγα και μπροστά σε κόσμο αν δεν είχε πρόβλημα.
Θυμάμαι ότι φορούσε πάλι ένα πουκάμισο και μια φαρδιά λουλουδάτη φούστα και μέσα από το πουκάμισο διαγραφόταν το μαύρο σουτιέν της. Για λίγες στιγμές καθόμουν ακίνητος στη μέση του γραφείου παρακολουθώντας την να κλείνει τις πόρτες και τα παράθυρα του γραφείου. Δεν είχαμε ανταλλάξει λέξη, ξέροντας και οι δύο τι θα επακολουθούσε και περιμένοντάς το με μεγάλη λαχτάρα. Μετά ήρθε κοντά μου την άρπαξα στην αγκαλιά μου, εκεί στη μέση του γραφείου, φιλώντας την βαθιά στο στόμα.
Εκείνη ανταποκρίθηκε αμέσως, πιέζοντας το στήθος της πάνω μου, γλείφοντας και ρουφώντας τη γλώσσα μου άγρια, παθιασμένα. Ένοιωθα ότι ο χρόνος είχε σταματήσει, το μυαλό μου είχε αδειάσει από κάθε σκέψη παρά μόνο το σώμα της που το είχα στην αγκαλιά μου και το ένοιωθα να καυλώνει όπως κι εγώ. Το χέρι μου το ένα ήταν πάνω στον κώλο της, είχα χώσει το πόδι μου ανάμεσα στα δικά της και την έσπρωχνα τρίβοντας το μουνάκι της στο μπούτι μου. Το άλλο χέρι προσπαθούσε να ξεκουμπώσει το πουκάμισό της, για να χαϊδέψω το στήθος και τις ρόγες της. Όταν τελικά τα κατάφερα, έβγαλα το ένα της στήθος από το σουτιέν και έσκυψα και πήρα στο στόμα μου την ρόγα της, ήδη σκληρή σαν πέτρα, και άρχισα να την γλύφω να τη ρουφάω και να τη δαγκώνω απαλά.
Εκείνη είχε ρίξει το κεφάλι της πίσω και πίεζε με τα χέρια της το κεφάλι μου πάνω στο στήθος της, απολαμβάνοντας την επαφή του στήθους της με το στόμα μου. Το χέρι μου εντωμεταξύ έψαχνε το δρόμο ανάμεσα στις πτυχές της φούστας της για το μουνάκι της, που με περίμενε ήδη υγρό και έτοιμο. Θυμάμαι ότι το βρακάκι της ήταν λες και το είχε κατουρήσει. Είχε παραδοθεί στις ορέξεις μου, αφού από τη μία μεριά της έγλειφα το στήθος και από την άλλη της έτριβα το μουνάκι πάνω από το βρακάκι.
Άρχισε να αναστενάζει με αποκορύφωμα όταν έκανα στην άκρη το βρακάκι της και έχωσα ένα δάχτυλο στο μουνί της. Η αίσθηση ήταν φανταστική. Γλίστρησε μέσα της πολύ εύκολα και άρχισα να το μπαινοβγάζω και με το άλλο δάχτυλο έψαχνα την κλειτορίδα της. Έχυσε εκεί όρθια πάνω στο χέρι μου στη μέση του γραφείου. Το σώμα της σπαρταρούσε από τη καύλα και από το στόμα της οι στεναγμοί είχαν γίνει σχεδόν κραυγές και φοβόμουν μην μας ακούσει κανείς, αλλά ευτυχώς ο όροφος ήταν τελείως άδειος λόγω του προχωρημένου της ώρας.
Αφού περίμενα λίγο την γύρισα και τη αγκάλιασα από πίσω, πιέζοντας την καυλωμένη πούτσα πάνω στα κωλομέρια της και χαϊδεύοντας τα στήθη της. Σιγά--σιγά, την έσπρωξα προς το γραφείο όπου και ακούμπησε με τα χέρια της και σκύβοντας τούρλωσε την κωλάρα της προς το μέρος μου. Όπως την είδα έτσι να με κοιτάζει πάνω από τον ώμο της πονηρά με λάγνο βλέμμα, η καύλα χτύπησε κόκκινο. Της σήκωσα με τρεμάμενα χέρια τη φούστα, ξεκούμπωσα το παντελόνι μου, και χώθηκα μέσα στο γεμάτο υγρά μουνάκι της με τη μία μέχρι τη ρίζα. Η αίσθηση ήταν φοβερή. Με είχε τυλίξει με τα απαλά της τοιχώματα, γεμάτη υγρά, ένοιωθα λες και είχα μπει σε λιωμένο βούτυρο. Το μουνάκι της ταίριαζε τέλεια στον πούτσο μου.
Έμεινα ακίνητος μερικά δευτερόλεπτα απολαμβάνοντας την αίσθηση και άρχισα να μπαινοβγαίνω σιγά-σιγά στην αρχή, άγρια και γρήγορα σαν έμβολο στη συνέχεια. Κάθε φορά έμπαινα με φόρα μέσα της και μας ξέφευγαν άναρθρες κραυγές, καθώς τη γαμούσα τραβώντας από τους γοφούς. Ακόμη θυμάμαι την κωλάρα της που την έβλεπα από πάνω, τουρλωμένη, με τη μαύρη κυλόττα της τραβηγμένη στην άκρη, την κοιλιά μου να πιέζεται στα κωλομάγουλά της καθώς ο πούτσος μου είχε εξαφανιστεί στο μουνί της.
Έχυσα μετά από λίγο χωμένος μέσα της, ατελείωτα. Ούτε θυμάμαι πόση ώρα έχυνα. Ήταν τόση η καύλα μου που ούτε σκέφτηκα να τραβηχτώ. Για προφυλακτικό ούτε λόγος. Βλέπεις πριν 15 χρόνια δεν υπήρχε ο φόβος του AIDS.
Στη συνέχεια έπεσα πάνω της κι εκείνη με τη σειρά της στο γραφείο προσπαθώντας να βρούμε την ανάσα μας. Ο πούτσος μου ακόμη σκληρός με τη δύναμη των είκοσί μου χρόνων ήταν χωμένος μέσα της. Πρώτος τραβήχτηκα εγώ μια και δεν είχαμε την πολυτέλεια για δεύτερο γύρο λόγω κινδύνου να μας πιάσουν στα πράσα. Σκουπιστήκαμε γρήγορα-γρήγορα με κάτι χαρτομάντιλα που είχε μαζί της, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά και ανταλλάξαμε ένα βαθύ φιλί, υπέροχο μετά την ένταση.
Η ιστορία μου με τη Λένα έχει και συνέχεια μετά το πρώτο μας σμίξιμο. Μπορεί να ήταν γρήγορο, αλλά είχε τόση ένταση και πάθος που δύσκολα το ξαναβρίσκεις. Το ποιο ωραίο ήταν ένα βράδυ που περάσαμε σπίτι της, έλειπε ο άντρας της και τα παιδιά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου