Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

11/11/2004

Παρακαλώ να δημοσιευτεί η ιστορία μου!
Καταρχήν θέλω να συγχαρώ τον φίλο μας για της ατελείωτες καύλες που μας προσφέρεις.. Διαβάζω καθημερινά όλες της ιστορίες. Και αποφάσισα να γράψω και εγώ... Με λένε Δημήτρη. Θα σας περιγράψω μια ιστορία μου. Που μου συνέβη πρόσφατα!
Σάββατο απόγευμα και αποφάσισα να πάω για ψάρεμα με ψαροντουφεκο. Συνήθως πάω σε μια ερημική παραλία με πολλούς βράχους και με βαθιά νερά.. Μετά από πολύ ώρα εκεί που ήμουν απορροφημένος με το ψάρεμα και με την μαγεία του βυθού. Ξαφνικά αντιλήφτηκα μια κίνηση δεξιά μου. Τρόμαξα και γυρίζοντας βλέπω ένα κορμί γυναικείο στα 2 μέτρα από μενα.
Ολόγυμνο με ξυρισμένο μουνάκι και με τέλεια στήθια με μεγάλες ρόγες από το νερό. Έμεινα εκεί και απολάμβανα την θέα!!!
Ένιωσα να παίρνω φωτιά αμέσως. Ένιωσα το καυλί μου να πιέζει το μαγιό μου!! Σηκώθηκα πάνω και είδα την κοπέλα. Μια μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο και μαύρα μακριά μαλλιά. Γελαστή με δύο υπέροχα μάτια!!! Της χαμογέλασα λέγοντας της.. Τι ζητάει ένα τέτοιο μωρό μόνο του σε ένα τέτοιο άγριο μέρος όπως εδώ;; Μου λέει. Είδα το αυτοκίνητο σου περνώντας από την εθνική. Σε κοιτάζω πολύ ώρα από πάνω από τους βράχους. Μου άρεσες και αποφάσισα να έρθω κοντά σου!!!! Είσαι πολύ όμορφη της λέω και την πλησίασα πιάνοντας το στήθος της. Την φιλάω στο στόμα και δεν έφερε καμία αντίσταση. Ένα φιλί καυτό γεμάτο από καύλα. Οι ρόγες της ήταν σκληρές και τεράστιες. Σκύβω και την παίρνω στο στόμα μου. Εκείνη γύρισε το κεφάλι πίσω και αναστέναξε. Την τράβηξα από το χέρι και την έβγαλα έξω. Δίπλα είχε ένα κοίλωμα σαν σπηλιά. Βγαίνουμε από την θάλασσα.
Την φιλάω ενώ της έπιασα το μουνάκι την που ήταν ήδη υγρό και καυτό. Είχα τρελαθεί από Καύλα. Ο πούτσος μου χτύπαγε κόκκινο. Έσκυψε η Μαρία(έτσι την έλεγαν) και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της! Έκανε τέλεια πίπα... Ναι μωρό μου παρτον όλον μέσα σου. Γάμα το λαρύγγι σου με δύναμη!!
Μετά από λίγο αισθανόμουν τα χυσια μου να πετιούνται μέσα στο καυτό της στόμα και Μαρία εκείνη τη στιγμή τον πήρε όλον μέσα της που απόρησα πως δεν πνίγετε!!
Δεν ξέρω πόση ώρα έχυνα. Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου από την πολύ καύλα. Τον έγλυψε καλά τον ρούφηξε να μην χάσει σταγόνα από το χυσι μου. Το πρόσωπο της ήταν όλο καύλα και είχε αφοσιωθεί πάρα πολύ εκεί! Μετά την ξάπλωσα κάτω στον βράχο βάζοντας την πετσέτα μου που είχα πάρει μαζί μου. Και άρχισα να της γλύφω τα τέλεια βυζιά της. Η ρόγες της ήταν στο φουλ καυλωμένες και τεράστιες. Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλες. ενώ της έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της που έτρεχε στην κυριολεξία. Τα μπούτια της ήταν.
Μούσκεμα από τα υγρά της. Έλα γλύψε το μουνάκι μου! Φατο καυλιάρη μου φώναζε. Είναι δικό σου κάντο ότι γουστάρεις. Κατέβηκα στο μουνί της. Άρχισα να την γλύφω απαλά στην κλειτορίδα της. Άνοιξα τα μουνοχειλα της και έχωσα μέσα την γλώσσα μου. Η Μαρία έβγαζε κραυγές καύλας και αναστέναζε βαριά. Το δάχτυλο μου χάιδευε την κολοτρυπα της και της χάριζε κύματα ηδονής και καύλας... Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος πάλι. Με την θέα του μουνιού της και την γεύση από τα υγρά της. (όπλισε αμέσως.. Που λέμε).
Της τον χώνω απότομα και βαθιά. Νόμισα πως δεν χωράει. είχε τέλειο μουνί. Αχχχχχχχχχχχχχχχχ ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ με ξέσκισες ψωλάρα μου φώναζε... Πονάω αλλά καυλώνω πολυυυυυυυυυυυυυ ναι ξεσκισεμεεεεεεεεεεεε μην σταματήσεις σε σκοτωσααααααααα το μουνί μου έχει πάρει φωτιααααααααααααααααααααα.. Θέλω πολύ πήδημα αγορίνα μου!!! Μπαινόβγαινα πολύ ώρα μέσα της με δύναμη. Το μουνί της ήταν πολύ στενό και με τρέλαινε. ήταν πολύ υγρή και καυλωμένη. φώναζε πολύ και αναστέναζε από καύλα. Αυτό με ερεθίζει πάρα πολύ την γαμούσα και είχα το χέρι μου από κάτω και της χάιδευα το κωλαράκι.
Της. Ναιιιιιιιιιιιιιιι μου αρέσει πολύ εκιιιιιιιιιιιιιιιιιι άρχισα να χώνω το δάχτυλο μου μέσα της... Η Μαρία τρελάθηκε... Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ με τρελαίνεις ξέρεις να γαμάς Δημήτρη!!!
Μετά της λέω να γυρίσει στα τέσσερα. Όπως σηκώθηκε παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της για λίγο λέγοντας μου πως θέλει να γευτεί τα υγρά μας... Στήθηκε στα τέσσερα και της τον χώνω στο μουνάκι της... Σιγά ψωλάρα μου με πονάς είσαι τεράστιος με ξέσκισες.. Βάζω δάχτυλο στον κώλο της και από της φωνές της κατάλαβα ότι γουστάρει πολύ. Βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της. Και όπως την έβλεπα τα υγρά της είχαν τρέξει πάνω στα μπούτια της και είχαν φτάσει μέχρι τα γόνατα!!!!!
είχα καυλώσει πολύ με πόναγε.. Τον ακουμπάω στην κολοτρυπα της και τον σπρώχνω σιγά. Δεν μιλούσε απλά περίμενε με πολύ καύλα να τον πάρει μέσα της. Μπήκε το κεφάλι και σταμάτησα για λίγο εκεί. Την ένιωσα να πιέζει τον κώλο της προς τον πούτσο μου και με μια σπρωξιά χώθηκε όλος μέσα της. άρχισα να την γαμάω στην αρχή σιγά και μετά γρηγορότερα!!! Γαμιέμαι η γυναίκα φωναζεεεε με ξέσκισες από όλες της τρύπες μου γουστάρω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μμμοοοοοοοοοοοοοοοοο τι καύλα μωρό Μουυυυυυυυυυυ... είχα χώσει όσο μπορούσα τώρα δάχτυλο μου μέσα στο μουνί της που ήταν κόλαση από την καύλα... Έκαιγε έσταζε.. Δεν ξέρω πόση ώρα την γαμούσα.. Και μια στιγμή που δεν άντεχα άλλο. Φωναζωωωωω μωρό μου κατεβαίνουν τα χυσια μου τα αρχίδια μου θέλουν να πετάξουν τη καύλα τους μέσα σου.... Χύσε με παντού καυλιάρη μουυυυυυ έλα και εγώ χυνωωωωωωωωω.. Με τρέλανες στο πιδιμαααααααααααα!! ένιωσα τα πρώτα χυσια μου να εκτοξεύονται μέσα στο κωλαράκι της.. Τραβήχτηκα και συνέχισα να χύνω..
το παχύ πηχτό μου χυσι πεταγόταν παντού.. στα κωλομέρια της. Στην ανοιχτή τρύπα του κώλου της. Στο μουνί της πάνω που έτρεχαν μέχρι τα μπούτια της. Και έβλεπα από το μουνάκι της να τρέχουν τα χυσια της.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την σκηνή!
Πέρασε το χέρι της από πάνω και έτριβε τα χυσια μου και έχωνε δάχτυλο στης τρύπες της. μετά έφερνε τα δάχτυλα της στο στόμα και έγλυψε ότι είχε απομείνει πάνω τους!!!!
από εκείνη την μέρα και μετά δεν την ξαναείδα!!! ήταν μια από της καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου..
Μαρακι αν τύχει και διαβάσεις αυτό το μαιλ. Να είσαι πάντα καλααααααααααααα ήσουν υπέροχη!!!
Αν σας κούρασα ζητάω συγνώμη για το μεγάλο μαιλ μου..
Και αν κάποια κυρία θέλει να ζήσουμε μαζί μια παρόμοια εμπειρία... Δεν έχει πάρα να μου στείλει email...
Τρελαίνομαι για εμπειρίες τέτοιες και περιπέτειες...
Σας ευχαριστώ πολύ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου