Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΕΓΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΗΛΙΑΡΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

Η ιστορία μου με το καυλιάρη Γιάννη που δε τον κατάλαβα ποτέ…τρυφερός και σύγχρονος βιτσιόζος  αλλά και μοναδικός…
Ο Γιάννης 40άρης τότε (πριν 10+) γκριζομάλλης γοητευτικότατος με υπέροχη κορμοστασιά κι ένα πολύ γλυκό πρόσωπο ήτανε παθολογικά ζηλιάρης και ψιλομαζοχας θα ’λεγα με ότι έκανε αυτό μου έδειχνε τότε. Μια σχέση μου τρελή θα ’λεγα μέχρι και παράλογη που πολλές φορές και τώρα που την αναλογίζομαι απορώ με αυτόν τον άνθρωπο εγώ μια νέα ζουμερή 26 ετών τότε κι αυτός ένας 40άρης με "προβληματική" αλλά πολύ καυλωτική συμπεριφορά.
Είχαμε πάει Κατερίνη ταξίδι για δουλειά του ...ήτανε επιχειρηματίας και στο ξενοδοχείο επειδή δε βρήκαμε θέση κοιμηθήκαμε μαζί με τον φίλο του σε ένα δωμάτιο ένα δίκλινο και ένα μονόκλινο μαζί αλλά κολλητά τα κρεβάτια.
Περιμέναμε πότε θα κοιμηθεί αυτός (αν και με καύλωνε πολύ να πηδιέμαι και να μας ακούει κάποιος τώρα το ζούσα σε πράξη περίπου) και μέχρι τότε του έτριβα τον πούτσο μια με το χέρι...και μετά με το κωλαράκι μου ενώ αυτός κάτω από το σεντόνι μου σκάλιζε τι μουνάρα μου που ήτανε πλημμύρα και καυλωμένη για πούτσο αφού όλη μέρα δε τον είχα πάρει μέσα μου λόγο δουλειάς τρέχαμε από μαγαζί σε μαγαζί. Μόλις τέλειωσε τη συζήτηση με το συνεργάτη του .....συζήτηση του κρεβατιού, μας είπε καληνύχτα ενώ ο Γιάννης μην αντέχοντας άλλο μου χώσε το πούτσο του στο μουνί μου μέσα που τον περίμενε καυτό.
Ήτανε τόσο σκληρός που με το ζόρι δε βόγκηξα από καύλα κι έβαλα το στόμα στο μαξιλάρι για να μην ακούγεται η ανάσα μου, μα τα υγρά μου κάνανε αρκετό θόρυβο και το ’κανε σιγά-σιγά μέχρι που το ροχαλητό του φίλου του μας έκανε να ξεσχιστούμε πιο γρήγορα. Έχυσε μέσα στο μουνί μου αλλά για να μη κάνω θόρυβο δε σηκώθηκα να πάω στο ντουζ και κράτησα, όλη την νύχτα, τα χύσια μέσα στο μουνάκι μου να κοιλάνε στα μπούτια μου και αποκοιμηθήκαμε ....
Το πρωί ξύπνησαν να πάνε σε ένα ραντεβού τους και ο Γιάννης μου λέει:
-"Εσύ μείνε εδώ σε κανένα δίωρο θα έρθω να ’σαι έτοιμη να φύγουμε για Θεσσαλονίκη"…...
Ο φίλος του, του είπε να κατέβει κάτω να πιει καφέ και θα έρθει σε λίγο μόλις φτιαχτεί ..έφυγε κλίνοντας την πόρτα πίσω του….εγώ ντρεπόμουνα μόνη με τον άγνωστο φίλο του κι έκανα ότι κοιμάμαι ..... αλλά αυτός μου ανοίγει συζήτηση…..
-"Ήθελα και εγώ να σε γαμούσα αλλά είναι ζηλιάρης και μονογαμικός μάλλον ο δικός σου".
Δεν απάντησα ...Ήρθε δίπλα μου να με χαϊδέψει αλλά τραβηχτικά…..
-"ΟΚ" μου είπε "δε επιμένω αν και ξέρω ότι το θέλεις πουτανάκι πολύ, κάνεις καλά γαμήσια από ότι ξέρω και θα στο ξεσχίσω κρυφά από τον δικό σου το μουνάκι σου και θα παρακαλάς να τον φας κι άλλο"…..και μου βάζει το χέρι μου να πιάσω το καυλί του πραγματικά σκληρό, χοντρό και μεγάλο καυλί…υγράθηκα….αλλά πάλι βρήκα τι δύναμη να του πω:
-"Παρατάμε και σήκω φύγε από δίπλα μου μαλάκα" .....
-"Σας άκουγα χτες και τον έπαιζα κι εγώ μωρό μου", μου λέει "άκουγα τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει στη μούνα σου και τα υγρά σου, τον θόρυβο….καυλομούνα πρέπει νάσαι για να κατεβάζεις τόσο μουνοχιμα….καυλοτικος θόρυβος σκρόφα κι ήθελα να ’ρθω να σε πάρουμε παρτούζα πέτρα μου τον είχες κάνει ξεκωλιάρα"……
Καύλωσα τον πούστη…μ’ αυτά που μου ’λεγε με καύλωνε γιατί την παρτούζα την γούσταρα σαν σκύλα.. αλλά πάλι του ’πα:
-"Πάψε πως μου μιλάς έτσι ....θα τα πω όλα στο Γιάννη. "..και πήγα να σηκωθώ…αλλά ακούστηκε η πόρτα ...ήταν ο Γιάννης….με είδε…αναψοκοκκινισμένη και φοβερα εκνευρισμένη…και μου λέει
-"Τι τρέχει" ...τι να πω τώρα εγώ; να τον καρφώσω τον μαλάκα;….. και του λέω:
-"Τίποτε ρωτούσα τον φίλο σου αν κάνει αυτός μπάνιο πρώτος γιατί θέλω να κάνω κι εγώ".
-"Μπες και κανε " λέει ο φίλος του γιατί βιάζομαι θα χάσουμε το ραντεβού και φεύγει τ’ αρχίδι…..κλείνει και την πόρτα δυνατά και την κοπανάει.
Απότομα νιώθω τον δικό μου να μου σβουρίζει ένα χαστούκι και να μου λέει λυσσασμένα…..
-"Παλιοπουτάνα σκύλα ξεκολλώ ακόμη και με το φίλο μου γαμήθηκες;"
Τα ’χασα .....μα δε είχα κάνει τίποτε;
-"Όχι, όχι…στο λόγο μου… τίποτε δεν έκανα" του ’λεγα αλλά δε με πίστευε…..με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και μου φώναξε αφηνιασμένα…..καύλωσα η πουτάνα…..αν και τον ικέτευα να σταματήσει ….μου ’δωσε δυο δυνατά χαστούκια στον κώλο….τότε ήταν που καρακαύλωσα η σκύλα αλλά το ’παιζα……μου άνοιξε τα πόδια και μύρισε το μουνί μου…
-"Αυτό δεν είναι απόδειξη πουτάνα; τα χυσιά του δεν είναι ακόμη μέσα σου; βρώμας ψωλοχυμα και λες δε γαμήθηκες καργιόλα; "
-"Μα Γιάννη μαζί το κάναμε χτες βράδυ….δικά σου είναι αγόρι μου….δε έκανα ντουζ το ξέχασες" ψέλλισα πουτανιάρικα...
-"Σταμάτα πουτάνα…σκάσε…δε μπορώ να σ’ ακούω ψεύτρα"
Δε σταμάταγε να με χτυπάει στα κωλομέρια και με τρέλαινε στην καύλα….για να τον φωτιάσω περισσότερο του είπα την αλήθεια.
Ότι μου ρίχτηκε ο φίλος του…ότι εγώ ανέδρασα αλλάαυτός ήταν πιο δυνατός…με ’βαλε να του κάνω πίπα και μου γάμησε μετά το μουνάκι μου…..
Απότομα μου ορμάει σχίζει το sexy δαντελωτό νάιλον νυχτικό μου και μου λέει πνιχτά:
-"Τώρα θα δω αν έχεις ακόμη όρεξη για γαμήσι πορνίδιο" …..
Ανεβαίνει με μια στο στήθος μου και μου καρφώνει το καυλί του στο στόμα τραβώντας τα δυνατά τα μαλλιά μου να μη μπορώ να πάρω ανάσα. Τον τσιμπούκωνα πονούσα κι ένοιωθα πουτάνα με όλα αυτά που μου ’κανε…..κόντεψε να χύσει μέσα στο στόμα μου όταν τον έβγαλε απότομα, με γύρισε μπρούμυτα και μου ’χωσε το καυλί του στο κωλαράκι μου…..ούρλιαξα….δεν ήμουνα αγάμητη αλλά δεν το ’χα κάνει και πολλές φορές από πίσω…..μου τον έχωνε ο πούστης  χωρίς ούτε καν να τον σαλιώσει ή να βάλει κρέμα η δάκτυλο…πονούσα τόσο πολύ και του ’λεγα να σταματήσει αλλά τίποτα αυτός.....
-"Είναι η τιμωρία σου παλιοτσουλί" μου λεγε "έτσι καριόλα ξεκωλιασμενη θα σου ανοίξω την κωλάρα σου να με θυμάσαι και να μη ξανατολμήσεις να με κανεις να νιώσω άλλη φορα κερατάς και μαλάκας"
Δεν άντεχα πια…ο πόνος είχε δώσει τη θέση του σε μια αχαλίνωτη καύλα….ένα παλούκι μέσα στη στενή κωλοτρυπίδα μου με τρέλαινε.. ήθελα να εκφραστώ κι είπα να το παίξω πουτάνα εντελώς ….
-"Ξεσκισε με καργιόλη….χώσε και τ’ αρχίδια μέσα….σκίσε με….ναι..ναί έτσι μπράβο….ναι πιο βαθιά...πιο βαθιά….γάμα το μουνάκι μου τώρα γαμιόλη μου" φώναξα "κανε με να νοιώσω η πουτάνα σου"
Το ’βγαλε και το χώσε στη μουνάρα μου που καυτή τον υποδέχτηκε σκληρό κι άγριο…..τον γλύκανε τόσο που δεν άντεξε πολύ μέσα μου κι έχυσε πίδακες από χύσια……τέτοιο καυτό κι ορμητικό ψωλόχυμα δεν είχα ξανανιώσει ...το κωλαράκι μου έτσουζε με είχε πάρει ως τον πάτο δε μπορούσα να κάτσω με τίποτε σηκώθηκε χωρίς να μιλάει ντύθηκε κι έφυγε...
Έμεινα σαστισμένη εντελώς ...δεν ήξερα αν με είχε πιστέψει ακόμη ... ...Πήγα έκανα ένα ντούζ και περίμενα να έρθει ...οι ώρες κυλούσανε πολύ αργά και αν δε γυρνούσε ...μονη χωρίς λεφτά σε ένα ξενοδοχείο τι θα ’κανα τι θα ’λεγα στους δικούς μου……έλεγα δε θα ξανακάνω τέτοιες χαζομάρες να φεύγω από την πόλη μου με ανθρώπους που έχω τόσο λίγο καιρό σχέση….. μέσα στις τόσες σκέψης άκουσα τι πόρτα επιτέλους γύρισε ....
Ήταν πολύ σοβαρός
-"Είσαι έτοιμη να φύγουμε " μου λέει
-"Ναι, ναι…" απάντησα με φωνή που μόλις ακουγόταν και μη τολμώντας να κοιτάξω στα μάτια τον φίλο του αφού ένιωθα ένοχη για κάτι που δεν είχε κάνει.....
Τον ακολούθησα. Χαιρετήθηκε με το φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι του στη πορεία δε μιλούσε δε με άφηνε καν να τον ακουμπήσω να τον χαϊδέψω….
-"Είσαι πουτάνα, πολύ πουτάνα, καραπουτάνα" έλεγε και ξανάλεγε θυμωμένα…
Τα είχα χαμένα, δεν ήξερα αν όλα είναι αλήθεια ή παιχνίδι, δεν ήξερα τι να κάνω….η φάση του θυμου του που τον "κεράτωσα" με καύλωνε φοβερά…πήγα να του τα πιάσω μου ’χωσε μια φάπα……έμεινα πάλι μετέωρη……για λίγο μου βουτάει το κεφάλι και το χώνει στα σκέλια του…με ταχύτητα του τον πέταξα και του τον ρούφηξα λαίμαργα μέχρι την ρίζα…κοντέψαμε να σκοτωθούμε αλλά στα αρχίδια μου, η καύλα που ένιωθα με ’χε πάει ήδη στον ουρανό…ανακάλυπτα μέσα μου την πουτάνα που κρύβουμε όλες μας και τρελαινόμουνα…..
Έβαλε το αμάξι στο πλάι του δρόμου και το οδήγησε σε ένα χωματόδρομο ενώ μου κρατούσε τα μαλλιά δυνατά και συνέχιζε να βρίζει.
-"Θα σε σκοτώσω καριόλα, ξεκωλιάρα γαμημένη… όλες πουτάνες γεννημένες είστε"
Συνέχιζε να με απειλεί και να με βρίζει…. καύλωνα και φοβόμουνα, φοβόμουνα και καύλωνα λυσσασμένα…πάρκαρε κάπου ερημικά…..χίλιες σκέψης πέρασαν από το μυαλό μου αλλά δεν κράτησαν…με αρπάζει απ’ τα μαλλιά και μου ξανακατεβάζει το κεφάλι στο πούτσο του…..
-"Καύλωσε τον τώρα, να δω έχεις ακόμη όρεξη ή σε ξεζούμιζε η άλλη πούτσα, απέδειξε το ξανά"....
Αρχίζω να τρομπάρω ξανά το πούτσο του… καύλωνα κι η ανάσα μου ήταν έντονη….μόλις του σήκωσα αρκετά το καυλί του με λέει:
-"Βγες από το αμάξι καργιόλα, τώρα θα σε τελειώσω"
Το έκανα…έρχεται διπλα μου με παίρνει αγκαλιά και με ρίχνει κάτω στα χόρτα μου σκίζει τα ρούχα μου με μια κίνηση και με ρίχνει στα τέσσερα.
-"Θα σε ξεκωλιάσω" μου λέει "θα σε ξεκωλιάζω ξανά και ξανά μέχρι να πεις την αλήθεια"
-"Μη, μη…μη τον από το κώλο" ακόμη πονούσα κι έτσουζα από εκεί…..
Δεν πρόλαβα να το πω και η ψωλάρα του σκληρή και όρθια, ας πρόσεχα εγώ του την είχα κάνει έτσι, μπήκε στη σούφρα μου…..κόντευα να πνιγώ από το πόνο……στη κυριολεξία τα μάτια μου πετάχτηκαν έξω…..με χτυπούσε στα κωλομαγουλα δυνατά όσο μπαινόβγαινε μέσα μου και με έβριζε συνεχώς ....
-"Τώρα θα το απολαύσεις" μου ψέλλισε και το βγάλε από εκεί ενώ χούφτωνε τόσο δυνατά τις βυζάρες μου που ήταν έτοιμες να εκραγούν από την καύλα
Σάλιωσε το κωλαράκι κι έφτυνε εκεί μέσα ενώ έβαζε δάκτυλα ένα-ένα εκεί και τρία στο μουνάκι μου…ήθελα κι άλλο πόνο, γλύκο πόνο, για να μελώσει το μουνάκι μου  που τρελαινόταν με το δάκτυλο μέσα του.
-"Θέλεις να γαμηθείς ξεκωλιάρα μου" μου ψιθύρισε στο αυτί "θέλεις ξεμούνιασμα;"
-"Ναι, ναι" φώναξα βγάζοντας ένα βόγκηγμα από τα σωθηκά μου "ναι καυλιάρη μου καν’ το"….
Ένοιωθα πρωτόγνωρες καταστάσεις, αισθήσεις κι ηδονές….ένοιωθα πουτάνα και το χαιρόμουν….αλλάζει στάση κάθεται κάτω στο χόρτο και με ανεβάζει στο καυλί του πάνω
-"Ξεσχίσου τώρα μόνη σου μωρό μου, χύσε το καυλί μου όσο το γαμάς" ενώ μου χούφτωνε πότε τα βυζιά πότε έβαζε δάχτυλα στο κωλαράκι μου…..κάποια στιγμή χαϊδεύοντας με τι κλειτορίδα δε άντεξα και έχυσα τόσο πολύ που τον είχα μουσκέψει μέχρι τα αρχίδια με γυρίζει και μου ανοίγει τα πόδια και έτσι πλημμύρα χώνει την μουρη του στα σκέλια μου βάζει την μπαντανόβουρτσα την γλώσσα στην πρίζα….με τρέλανε…παραληρούσα, παραμιλούσα κι οι τρύπες μου χορεύανε στο ρυθμό του….νόμιζα πως η ψυχή μου πετούσε….έχυνα ασταμάτητα….ούτε που κατάλαβα ότι σηκώθηκε πήρε τον  πούτσο του και τον χώνει στο κωλαράκι μου που πλέον έπαψε να πονάει αλλά έσεενε και ζητούσε πήδημα γιατί είχε ανοίξει ……τον μπαινόβγαζε στο μουσκεμένο μου μουνί μια και μια στη κωλάρα μου…όσο τον είχε καρφωμένο στο κωλαράκι μου χάιδευε την κλειτορίδα… πλέον είχε αρχίσει να γίνετε γλυκιά καύλα…. δεν άντεχα και του ’λεγα να με γαμάει πιο γρήγορα και με το χέρι και με τον πούτσο να με ξεκωλιαζει, να με ξέσχιζει….το ’κανε κυριολεκτικά έβγαλε το πούτσο του και τον έφερε στα βυζιά μου πάνω τον έπαιξε μαλακια κι έχυσε τις βυζάρες μου στο πρόσωπο μου….με γέμιζε ολόκληρη πουτσόχυμα πλούσιο αυτή τη φορά.
Έσκυψε με φίλησε στα χείλη και μου λέει:
-"Από εδώ και μπρός πιστεύω να μη θέλεις άλλο πούτσο να σε χορταίνει μπορώ να σε γαμάω με τις ώρες έχω μπόλικο χύσι για τι πιο έκφυλη πουτάνα του κόσμου και την θέλω μονο δικια μου" ……
-"Μα"..πήγα να ψελλίσω ότι δε είχα πάει με τον φίλο του και η απάντηση του έβαλε το χέρι του στο στόμα μου και μου είπε:
-"Μπορώ να παρατάω τα πάντα όπου και να ’μαι για να ’ρθω πλάι σου αν το μουνάκι σου γαμιολα μου έχει καύλες….μπορώ να στο γαμάω ώρες μέχρι να μη μπορείς να κάτσεις όπως τώρα μωρό μου και το μουνκωλαράκι που το ανοίξαμε καλά σήμερα" τι λες μου είπε και χαμογέλασε ...μου ’σκασε κι ένα φιλί τρυφερό στο στόμα…
-"Έλα πάμε" μου λέει "να ντυθούμε και να φάμε κάτι στο δρόμο"
-"Τι να ντύθουμε;" είπα εγώ κοιτάζοντας τα ρούχα μου που ήταν ξεσκισμένα....
Γέλασε και πήγε στο αυτοκίνητο, έβγαλε δυο σακούλες με ολοκαίνουργια ρούχα και εσώρουχα και μου τα πρόσφερε…τα είχε σχεδιάσει όλα ο άτιμος..
Η συνέχεια;  αν ήμουνα μαζί του ....παρόλο που έλεγα μόλις φτάσω Θεσσαλονίκη και με πάει στο σπίτι της θείας μου δεν θα με ξαναδεί ποτέ;
Ήμασταν μαζί άλλα τρία χρόνια μέχρι που παντρεύτηκα….με τον φίλο του πάντως τον κεράτωσα σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο της Βερανζέρου…πούτσο που έπιασα έπρεπε να τον φάω….άλλωστε ο Γιάννης είχε αποκαλύψει μέσα μου την πουτάνα….μια πουτάνα που τον βρίσκει ακόμα και σήμερα αν και παντρεμένη…..όχι συχνά βέβαια…αλλά όταν θέλω να τρελάνω τις αισθήσεις να τις τσιτώσω και να νιώσω κάτι καινούργιο που μόνο  αυτός το κάνει….σε ’μενα τουλάχιστον .. φιλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου