Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ


Γεια σε όλους,

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε πριν από 2 μέρες. Είχε έρθει η πεθερά μου σπίτι μας για τις γιορτές και να βοηθήσει στις δουλειές, σαν γυναίκα δεν την είχα προσέξει ποτέ μια και τα προσόντα της είναι αδύνατον να τα δεις.
Είναι χήρα εδώ και 25 χρόνια και είναι και πολύ της εκκλησίας, όποτε καταλαβαίνετε. Αλλά είναι 55αρα,ζουμερη με ωραίο στήθος. Αλλά το ωραιότερο είναι η κωλάρα της. Είχαμε τελειώσει τις δουλείες και είχε πέσει για ύπνο η γυναίκα μου και η πεθερά μου, εμένα δεν μου κόλλαγε ύπνος, από την ημέρα που ήρθε δεν τον είχα χώσει. Έβλεπα τηλεόραση όποτε, σκέφτηκα να βάλω μια τσόντα να δω, το δωμάτιο των ξένων που κοιμόταν η πεθερά μου όμως είναι πλάγια από την τηλεόραση και ενώ νόμιζα ότι η πόρτα ήταν κλειστή αυτή την είχε ανοίξει λίγο για να παίρνει αέρα.
Είδα αρκετή τσόντα και ψιλοπείραζα την ψωλή μου, η όποια είναι και προικισμένη, αλλά δεν έλεγα να την παίξω μέχρι χυσίματος γιατί υπήρχε ο φόβος. Μέσα λοιπόν στην ησυχία ακούω κάτι παράξενα βογκητά, γύρισα με τρόπο και καρφώθηκα να δω από που έρχονται και τότε αντιλήφθηκα ότι η πόρτα ήταν λίγο ανοικτή όσο να μπορεί κάποιος να δει, αλλά εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Τρελάθηκα η πεθερά μαλακιζόταν και εγώ δεν έβλεπα, σκέφτηκα αφού η πουτάνα το κάνει γιατί να μην το κάνω και εγώ και όπου βγάλει.
Βγάζω την ψωλάρα μου εξω και την παιζω πια κανονικότατα,η πεθερα μου πρεπει να τρελαθηκε γιατι τα βογγητα δινανε και παιρνανε τοσο που φοβηθηκα οτι η γυναικα μου θα ακουσει.
Αλλά δεν ήθελα να χύσω μου είχε καρφωθεί να τις τα δώσω στην μάπα. Πήγα λοιπόν στην πόρτα έβγαλα το καυλί μου και το πέρασα από την πόρτα χωρίς να την ανοίξω διαπλατα, τοσο ομως για να χωρεσει η ψωλή μου. Και οπως το ονειρευτηκα εγινε,η πεθερα μου τον πηρε στο στομα και τον πιπιλουσε σαν πουτανα, δεν αργησα της τα εδωσα στο στομα, ρουφουσε η ψωλα μεχρι να μην μεινει σταγονα.
Μόλις ησύχασα της έκλεισα την πόρτα και πήγα να κάτσω λίγο στο σαλόνι μόνος. Μετά από 2-3 λεπτά τσούπ εμφανίζεται και η πεθερά μου, τι έγινε καυλιάρα μου της λέω, ολα καλά μου λέει Αλέξη μου, τέτοια μαλακία είχα χρόνια να τραβήξω. Και εγώ όμως πεθερουλα μου τέτοια μαλακία είχα καιρό να τραβήξω, ελπίζω την άλλη φορά να στον χώσω κιόλας. Γέλασε κι απομακρύνθηκε.
Η μέρα αυτή δεν άργησε να ’ρθει. Την Δευτέρα είχα ρέπω κι η γυναίκα μου είχε πάει στο κέντρο για δουλειές. Εγώ κοιμόμουν όταν άκουσα ένα μικρό θόρυβο και την πόρτα να ανοίγει αργά. Τσούπ να η πεθερά μου. Συγνώμη μου λέει ήρθα να πάρω κάτι πράγματα για να τα πλύνω, δεν ήξερα πως είσαι εδώ. Άρρωστος είσαι;  Έκανα νεύμα να μπει κι εγώ κουκουλώθηκα με την κουβέρτα, πονηρά έβλεπα από ένα άνοιγμα τις κινήσεις της. Έσκυψε στην ντουλάπα κι ο κώλος της τρουλώθηκε προς το μέρος μου, ο πούτσος μου πετάχτηκε και στάθηκε όρθιος σαν στειλιάρι. Ετοιμάσθηκα να της ορμήσω αλλά έφυγε.
Σηκώθηκα, πέταξα τα ρούχα μου και κατέβηκα προς το σαλόνι. Εκείνη έπλυνε κάτι στην κουζίνα. Την πλησίασα αθόρυβα από πίσω και χωρίς να με καταλάβει της χούφτωσα το βυζί κι άρχισα να της φυλάω το αυτί και τον λαιμό. Έβγαλέ πρώτα ένα βογκητό ευχαρίστησης και μετά άρχισε να γκρινιάζει προσποιητά σαν μυξοπαρθένα. Μα τι κάνεις Αλέξη, δεν είναι σωστό, πόσο ντρέπομαι, σταμάτα, σταμάτα αγόρι μου είναι ντροπή. Η παλιοπουτάνα με καύλωνε, ο πούτσος μου τριβότανε στον κώλο της και τρελαινόταν. Το χέρι μου το ελεύθερο κατέβηκε στο μουνί της και το δάχτυλο μπήκε με βία μέσα στην τρυπούλα της. Πλημμυρά. Συνέχιζε να βογκάει και να γκρινιάζει, σταμάτα ντρέπομαι, δεν είναι σωστό δεν μπορείς να κερατώνεις την κόρη μου με εμένα. Σταμάτησα απότομα έκανα ένα βήμα πίσω την γύρισα προς το μέρος μου και της είπα. Είναι σωστό αυτός ο πούτσος να υποφέρει, είναι σωστό να κερατώσει την κόρη σου με άλλη; Κοντοστάθηκε με κοίταξε περίεργα κι όρμησε πάνω μου δίνοντας μου ένα φιλί γεμάτο πάθος.
Την πέταξα πάνω στον πάγκο έσκισα το εσώρουχο της με τα δόντια κι έχωσα την γλώσσα μου ως που έφτανε στο μουνί της. Καθώς την έγλυφα με μανία αυτή δεν βόγκαγε μόνο, φώναζε και χτυπιόταν από την καύλα. Έχυσε δυο φορές απάνω στην γλώσσα μου τρέμοντας. Την έβαλα στο τραπέζι μπρούμυτα δίπλα στο ψητό που ετοίμαζε και της τον έχωσα πισωκολλήτα. Παραμιλούσε αλλά κι η δικιά μου καύλα δεν πήγαινε πίσω. Αφού τάισα για ώρα το μουνάκι της βλέποντας το κωλαράκι να πηγαινόρχεται τον έβγαλα και τον έστησα στην κωλοτρυπίδα της έτοιμος να εισβάλω.   Μη, μη φώναξε με αγωνία δεν το ‘χω ξανακάνει ποτέ, μη σε παρακαλώ, μη. Την λυπήθηκα και τον άλειψα με Palmolive. Καιρός να το κάνεις είπα και χώθηκα μέσα στο λαγούμι. Ούρλιαξε από πόνο ή από καύλα δεν ξέρω αλλά γρήγορα άρχισε να με παρακαλεί. Σκίσε με αγόρι μου, ξεκώλιασε με την πουτάνα, γάμαμε πουτσαρά μου, δώσε στην σούφρα το φάρδος της ψωλής σου γαμιά μου κι άλλα τέτοια. Την γύρισα για να την βλέπω και να απολαμβάνω την καύλα της. Είχε ιδρώσει, είχε κοκκινίσει ο πούτσος μου είχε εξαφανιστεί μέχρι τα’ αρχίδια στην κωλάρα της και το μουνάκι της έχασκε κι έσταζε από τα χύσια. Πείρα μια μελιτζάνα που βρήκα πάνω στο τραπέζι και της  βούλωσα το μουνί. Έμεινε άφωνη κι έτρεμε ολόκληρη. Δεν έβλεπα το κεφάλι της γιατί είχε κρεμαστεί πίσω από το τραπέζι. Οι φλέβες της είχαν πεταχτεί και τα χέρια της κρατούσαν με δύναμη  κόντρα στο τραπέζι. Τελειώνωωωωωωω ούρλιαξε μακρόσυρτα σαν τσακάλι. Κι εγώ ψέλλισα κι άρχισα να χύνω σαν ποτάμι μέσα της.
Πήρα τα πόδια μου μέχρι τον καναπέ και σωριάστηκα. Δεν ξέρω πόσο έμεινα έτσι αλλά την αισθάνθηκα σαν σκυλί να σέρνεται δίπλα μου και να μου γλύφει την ψωλή και τ’ αρχίδια από ευγνωμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου