Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ

Με λένε Τάκη και τη γυναίκα μου Χαρά. Είμαστε μαζί 10 χρόνια τα 4 σαν παντρεμένοι. Στον τρίτο χρόνο γάμου και μετά από πολλές συζητήσεις κάναμε το πρώτο μας τρίο με κάποιον που γνωριστήκαμε σε μια γιορτή και είχαμε τα εξοχικά μας κοντά. Αυτό έγινε άλλες 2 φορές με το ίδιο άτομο. Μια φορά το κάναμε με ένα φιλικό ζευγάρι και μια ακόμα είχαμε πάει με ένα ζευγάρι μέσω γνωριμίας από chat. Αυτά όλα για να σας βάλω στο κλίμα. Η Χαρά είναι πάρα πολύ όμορφη, είναι αυτό που λέμε γυναίκα. Πάντα κομψά ντυμένη και πάντα προκλητικά. είναι 1, 70 59κ. με τέλειο στήθος και τρομερό κώλο. πάντα μου άρεσε όπου πηγαίνουμε να ντύνεται προκλητικά και όλοι να τρελαίνονται μαζί της. 
Αυτά σαν εισαγωγή. Μια μέρα και αφού είχε περάσει κανένα εξάμηνο παίρνω ένα μήνυμα από το ζευγάρι που είχαμε συναντηθεί και μας έκανε πρόταση να ξαναβρεθούμε. μετά από σκέψη του απαντάω και του λέω αρκεί να βρεθούμε μόνο μαζί του και χωρίς τη γυναίκα του. Δεν πέρασαν 2 ώρες και με παίρνει τηλ για να μου πει το οκ. και πότε θα τα λέγαμε.
Του είπα ότι θα ήμασταν Αθήνα για Σ/Κ λόγω δουλειάς και ότι θα ήτανε μια καλή ευκαιρία. Το βράδυ το λέω και στη Χαρά ότι έχω κανονίσει μαζί του συνάντηση στην Αθήνα και μόνο που δε πέταξε από τη Χαρά της. Κατεβήκαμε λοιπόν νοικιάσαμε ένα τρίκλινο και κανονίσαμε ραντεβού στον ιστιοπλοϊκό στον Πειραιά.
Ο Ντίνος, έτσι λέγανε το παιδί που είχαμε ραντεβού ήτανε 32 μελαχρινός με ωραία χαρακτηριστικά και ήτανε από τα παιδιά που δεν πέρναγε απαρατήρητος. Η Χαρά εκείνο το βράδυ φόρεσε ένα πουκάμισο λευκό δεμένο στη μέση και όλα σχεδόν τα βυζιά έξω, ένα μίνι μαύρο που της τόνιζε ακόμα περισσότερο τον τέλειο κώλο της και πέδιλα ψηλοτάκουνα δεμένα μέχρι το γόνατο. Όταν μπήκαμε στο μαγαζί άνετα θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή η γυναίκα ήτανε βυζιτου πολυτελείας. Ο Ντίνος μας περίμενε στο μπαρ και μετά τα αρχικά, μέχρι να σπάσει κάπως ο πάγος και η όποια αμηχανία ήρθανε οι πρώτες τεκιλες. αυτό ήτανε ότι έπρεπε. από εδώ και μετά ξεκίνησε το τέλειο βράδυ.
Στο μαγαζί είχε πολύ κόσμο και αναγκαστικά στριμωχθήκαμε. Η Χαρά ήτανε ανάμεσα μας και όσο έβλεπα πόσο άνετα του μίλαγε και πως τον κοίταζε μέσα στα μάτια τόσο μεγάλωνε η καύλα μου και η επιθυμία μου να πάμε σε ένα κρεβάτι και να κάνουμε τα.. . .  πάντα.. . .  Η αλήθεια είναι πως από τη προηγούμενη φορά που ήτανε και η γυναίκα του, έτσι και τώρα η γυναίκα μου ήτανε μαζί με το Ντίνο πολύ διαχυτική και ιδιαίτερα άνετη μαζί του. Σαν να το γούσταρε , σαν να περίμενε να τα ξαναπούμε μαζί του κάποια στιγμή.
Η Χαρά σε μια φάση τον ρωτάει γιατί δεν ήρθε και η γυναίκα του και χωρίς να τον προλάβω, της λέει γιατί δεν ήθελε ο άντρα σου. Δεν το είχα πει αυτό στη Χαρά και σε εκείνον ξέχασα να του πω να μην το αναφέρει και έτσι έπεσα σε παγίδα Η Χαρά γυρνάει με κοιτάει και μου λέει με ένα ύφος όλο υπονοούμενο.. . . . . . .  γιατί Τάκη; δε γουστάρεις μουνάκια πλέον; Μήπως θες μόνο να με γαμάει και εσύ να τον παίζεις; Η θες να σε γαμήσει και εσένα και νόμιζες ότι θα ντρεπότανε να σε γαμήσει μπροστά στη γυναίκα του; Και γυρνάει προς τον Ντίνο τον φυλάει στο στόμα και του λέει.. .  μωράκι μου θα μου κανείς μια χάρη; Σε πειράζει να τον βάλω να σου γλείψει λίγο το πούτσο; Όλη βέβαια αυτή την ώρα η γυναίκα μου ήτανε στην αγκαλιά του και νόμιζε κανείς πως αυτοί ήτανε το ζευγάρι και εγώ ο φίλος του ζευγαριού. εγώ από τη μια είχα νευριάσει κάπως που τους έβλεπα να φέρονται σα ζευγάρι μεταξύ τους , από την άλλη όμως καύλωνα γιατί πάντα το ήθελα να τη δω σε μια τέτοια φάση. Και ο Ντίνος μας απαντάει.. . . . .  ότι θες θα καύλα μου..  για εσένα ότι γουστάρεις.. . . . . .  και άμα θέλει και ο αυτός τον σκίζω κι ολας.
Αυτό ήτανε.  όταν το άκουσα αυτό κόντεψα να χύσω. Πολύ μου άρεσε αυτό που είπε ο Ντίνος και χωρίς να χάσω ευκαιρία τους λέω.. . . . .  τι λέτε πάμε να φύγουμε τώρα ; Πληρώσαμε και ξεκινήσαμε να φύγουμε. Ο Ντίνος έπιασε τη Χαρά από τη μέση και κατεβήκανε μαζί τις σκάλες και εγώ από πίσω τους έβλεπα να γελάνε και να φιλιούνται και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από ηδονή, που την έβλεπα με κάποιον άλλο να φέρετε έτσι.
Μπήκαμε στο αμάξι του Ντίνου και η Χαρά μου είπε να καθίσω μπροστά μαζί του και αυτή πίσω. Στη διαδρομή και σε κάθε φανάρι που σταματάγαμε η Χαρά σηκωνότανε και τον φύλαγε στο στόμα και του έκανε διάφορα πειράγματα. Σε κάποια φάση με φυλάει και μενα και μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει επάνω στο πούτσο του Ντίνου. Εκεί τα έχασα, αλλά αυτή και ο Ντίνος αρχίσανε να ψιλογελανε λες και το θέλανε να με βάλουν να το κάνω και να δουν τις αντιδράσεις μου. Στην αρχή πάγωσα αλλά στη συνέχεια άρχισα να του τον τρίβω επάνω από το παντελόνι και αισθανόμουν ένα τεράστιο πούτσο να είναι τρομερά καυλωμένος.
Ο Ντίνος πραγματικά είχε ένα τεράστιο πούτσο, που σίγουρα ήτανε μεγαλύτερος από το δικό και σίγουρα δεν άφηνε μια γυναίκα ασυγκίνητη.  Η Χαρά γυρνάει και μου λέει ενώ χαϊδεύει τα μαλλιά του Ντίνου.. . . .  έλα αγάπη μου βγάλε έξω το πούτσο του , να τον παίξεις με την άνεση σου..  έλα καριολακι αφού γουστάρεις να του τον παίξεις.. . . .  μη ντρέπεσαι μωρό μου.
Ο Ντίνος τότε ξεκουμπώνεται και με μια μου παίρνει το χέρι και με βάζει να του τον πιάσω. Στρίβω λίγο στο κάθισμα και τον πιάνω με το δεξί μου χέρι και αρχίζω και του παίζω μαλακία. Η Χαρά μου λέει.. . . . . .  έτσι μπράβο καριολη παίξε με τη πούτσα του.. . . . . .  αφού σου αρέσει να παίζεις με το πούτσο του. έτσι μπράβο καύλωσε τη ψωλαρα του για να με σκίσει μωρό μου.. . . . . . . . . . .  αφού γουστάρεις να σε σκίζουν ψωλαραδες. εγώ έπαιζα με το πούτσο του σα τρελός και τότε με πιάνει από κεφάλι και μου λέει ο Ντίνος.. . . . . . . .  έλα να μου τον πάρεις λίγο να καυλώσω κι άλλο. Και η Χαρά λέει. .  όχι ακόμα Ντίνο μου, περίμενε να πάμε στο δωμάτιο..  σε παρακαλώ θέλω να τον βλέπω καλά την ώρα που τσιμπουκωνεται. έτσι και έγινε. Φτάσαμε στο δωμάτιο και εκεί άρχισε ο δεύτερος γύρος.
Με το που μπήκαμε μέσα η Χαρά και ο Ντίνος έπεσαν με τη μια στο κρεβάτι και άρχισαν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται με τόση ένταση και πάθος που δεν το είχα δει να είναι έτσι με εμένα τον τελευταίο καιρό. Την έχει ξαπλώσει και της βγάζει μόνο το στρινγκάκι και αρχίζει να της κάνει ένα γλειφομούνι που σίγουρα ήτανε καλό μιας και η Χαρά ούρλιαζε όλη αυτή την ώρα. εγώ έχω καθίσει στη καρέκλα και τότε ακούω τη Χαρά να μου λέει.. . . . .  τι έγινε Τάκη ; βγάλε το πούτσο σου και μαλακίσου μωράκι παίξε με το πουλάκι σου αγάπη μου.. . . . .  μήπως δε καυλώνεις καριολη τώρα ; μήπως θες το πούτσο σου για να συνέλθεις; Και τότε η Χαρά πιάνει τον Ντίνο από το χέρι και τον φέρνει μπροστά μου και μου λέει όλο προστυχιά και καύλα. έλα μωράκι.  παρτον στο στόμα σου να καυλώσει ο Ντινακος μου. χωρίς να το καταλάβω έχω μέσα στο στόμα μου ένα τεράστιο καυλί να μπαινοβγαίνει ενώ ακούω τη Χαρά να λέει.. . . . . . .  έλα παλιοπουστα τσιμπουκωσου.. .  τσιμπουκωσου γαμημένε καύλωσε τον καλά να με ξεμουνιασει.. . . . . . .  φτιάξε τη ψωλαρα του να με σκίσει.. .  έτσι μπράβο καριολη. . .  έτσι μπράβο πούστρα.. . . .  έτσι μπράβο πάρε τη ψωλαρα του πουστακι.. . . .  καύλωσε το γαμιά μου. εγώ εν το μεταξύ καύλωνα με αυτά που μου έλεγε η Χαρά και όχι τόσο από το τσιμπούκι που έκανα. Άκουγα τη γυναίκα μου να με λέει πουστακι και να με βάζει να κάνω τσιμπούκι και καύλωνα ατελείωτα.
Σε μια φάση ο Ντίνος λέει.. . . . . . . .  έλα καριολη σταμάτα. . . . .  σταμάτα γιατί θα χύσω και θέλω να γαμήσω τη Χαρά.. .  θέλω να τη ξεμουνιασω τη πουτάνα λέει και γυρνάει και τη φυλάει στο στόμα. Δεν άκουσες τι σου είπε μαλάκα.  σταμάτα σου είπε καριολη. τώρα θέλει να γαμήσει τη πουτανιτσα του.  Μου τον βγάζει από το στόμα και ξαπλώνει με τη Χαρά στο κρεβάτι και αρχίζουνε πάλι τα φιλιά και τα χάδια. εγώ μένω και τους κοιτάζω και το μόνο που κάνω είναι να παίζω και να βλέπω τη Χαρά με τόση μανία να είναι από πάνω του και να τον γλείφει ασταμάτητα από πάνω μέχρι κάτω. Σε μια στιγμή μου λένε να σηκωθώ από τη καρέκλα και πάει και κάθεται ο Ντίνος και αρχίζει να τον παίζει. έλα μαλάκα να μου τον πάρεις λίγο μου λέει να καυλώσουμε γιατί μετά θα βάλω τη πουτανιτσα σου και θα με κάνει να χύσω. Η Χαρά τότε μου λέει όχι καριολακι περίμενε.. .  και πάει και κάθεται πάνω στο πούτσο του και αρχίζει να τραντάζεται ολόκληρη.
Την έβλεπα να χτυπιέται με απίστευτη λύσσα πάνω στο πούτσο του.. . . . . . . . .  έλα Ντίνο σκίσε με.. .  σκίσε με τη πουτάνα.. . . . .  έτσι γάμησε με μωράκι μου σκίσε με τη πουτάνα σου λέω.. . . .  έχεις τέλειο πούτσο καρδιά μου.. . .  ξεμουνιασε με σε παρακαλώ..  σε παρακαλώ.. . .  έβλεπα τη γυναίκα μου να τον παρακαλάει να τη γαμήσει και να μη λέω τίποτα. Σου αρέσει που στη γαμάω τη πουτάνα με ρωτάει ο Ντίνος.. . .  σου αρέσει παλιοπουστα που στη γαμάω;. . . .  πες μας μαλάκα μου λέει η Χαρά πες ρε μαλάκα σ αρέσει πούμε γαμάει παλιοπουστα.. .  εσύ μόνο για τσιμπούκια είσαι μαλάκα.. . . .  έτσι να μου καυλώνεις τους γαμιάδες και μετά να με γαμάνε και να το παίζει καριολη έτσι γουστάρω για να χύνω.. . . .  να γαμιέμαι και να με βλέπεις γαμημηνε. Ο Ντίνος την είχε σφίξει στην αγκαλιά του και της γάμαγε το μουνί πολύ γρήγορα ενώ τα στόμα τους ήτανε συνέχεια κολλημένα και φιλιότανε όλο πάθος. Σε μια φάση τη σηκώνει έρχεται κοντά μου στο κρεβάτι και μου λέει να ξαπλώσω. παίρνει και τη Χαρά και τη βάζει να καθίσει πάνω στο πούτσο μου. εσύ μωράκι μου τον ρωτάει η Χαρά. εγώ θα σου σκίσω τη κολάρα καριόλα. 
Ναι μωρό μου εσύ που έχεις και μεγάλο πούτσο βάλτο στο κώλο μου έτσι να με γαμάτε και η 2 τέτοια πουτάνα που είμαι. Η Χαρά κάθεται πάνω μου και νόμιζα ότι μπήκα σε πηγάδι Της το είχε ξεσκισει τελείως το μουνί της. ΑΑΑΑΑΑ βγάζει μια κραυγή η Χαρά και με τρόμαξε. Της τον είχε βάλει από πίσω πολύ βίαια και η Χαρά ούρλιαξε από πόνο και μετά άρχισε.. . . . . . . . . . . . . . .  σκίσε τη κολάρα μου. . .  σκίσε με καριολη. . . . .  ναι ναι ναι σκίσε το πουτανακι σου. . . .  ξεκολιασε με καριολη δε αντέχω θέλω να χύσω. . . .  να χύσω με τη ψωλαρα σου σε θέλω.. .  σε θέλω.. . .  σε θέλω να με γαμάς συνέχεια να με ξεσκίζεις.. . . . . . .  κάνε με τη πουτανιτσα σου καριολη σε παρακαλώ πηδαμε Ντίνο και όσο τα έλεγε όλα αυτά η Χαρά τόσο πιο γρήγορα τη γαμούσαμε και οι 2.
Ο Ντίνος σταματάει τη φυλάει στο στόμα για αρκετή ώρα ενώ αυτή ήτανε πάνω στο πούτσο μου και γαμιότανε και της λέει.. . . . .  τώρα θέλω και την άλλη τη πουτανιτσα.
Η Χαρά σηκώθηκε τρέμοντας από τους πούτσους που είχε φάει και γυρνάει και του λέει.. .  ότι πεις καρδιά μου και τον φυλάει στο στόμα και μου κάνει νόημα να σηκωθώ. Με έστησε στην άκρη του κρεβατιού στα τέσσερα και η Χαρά άρχισε να μου παίζει τη τρυπούλα μου.
Είχα τέτοια καύλα και ήτανε τόσο ανοιχτή η τρύπα μου ου έχω στηθεί και έχω τεντώσει το κώλο μου σα πουτάνα.  Η Χαρά τότε πιάνει με τα χέρια της το κώλο μου και λέει του Ντίνου.. .  έλα αγάπη μου σκίσε το πουστακι τον αντρούλη μου.. . . .  αφού γουστάρει αγοράκια.. . . .  σκιστον το μαλάκα ξεκωλιασε τον μαλάκα.. . . . . . . .  Η Χαρά μου έβαλε και αλοιφή για να γλιστράει και τότε ένιωσα ένα απίστευτο πόνο.. . . . . . . . . . . . .  ααααααααααααααα σιγά σιγά πονάω.. .  σκάσε μαλάκα μου λένε και οι 2 μαζί και ο Ντίνος αρχίζει να με γαμάει με τεράστια δύναμη.. .  νόμιζα ότι θα πεθάνω από τον πόνο.. . . .  ενώ η Χαρά του έλεγε. . . . .  έλα Ντινακο μου σκιστου τη κολάρα γάμησε τον το καριολη.. .  είχα τέτοια καύλα που νόμιζα ότι θα χύσω από τον κώλο.. . .  γάμησε τον το πούστη να τον βλέπω και να καυλώνω.. . . .  έλεγε η Χαρά ενώ με χτύπαγε στο κώλο.. . . . . . 
Είδες τι καλό γαμιά μου βρήκες μωρό μου με ρωτάει η Χαρά.. . . .  είδες μαλάκα πως γαμάνε, ε μίλα ρε μαλάκα είδες πως γαμάνε παλιοπουστα οι ψωλαραδες.. . .  μίλα ρε πούστη δεν ακούς τι σε ρωτάει η Χαρά δε ακούς γαμιολη;. . .  και με γάμαγε όλο και πιο τέλεια μιας και είχα ανοίξει τελείως και τον είχα πάρει όλο μέσα μου. Σου αρέσει που σε γαμάω;. . .  πες ρε πουστακι σου αρέσει; και ξαφνικά μου τον βγάζει από το κώλο και πιάνει τη Χαρά τη ρίχνει στο κρεβάτι και πάει από πάνω της και αρχίζει να της χύνει το στόμα.. . . . . . .  ααααααααααετσι πουτάνα παρτα καριόλα.. . . . .  άρρωστη.. . . .  παρτα γαμημένη έτσι παρτα από το γαμιά σου.. . . .  και η Χαρά αφού έχει όλα τα χυσια μέσα στο στόμα της πάω από πάνω της τη φυλάω και της λέω.. . .  έτσι μωρό μου θέλω να γλείψω τα χυσια του γαμιά σου όλα θέλω να τα καταπιώ, να τα ρουφήξω.. .  έτσι να γουστάρω που σε γάμησε καλά και σου άρεσε πουτανιτσα. Έχω πάρει όλα τα χυσια και τα έχω καταπιεί και τους βλέπω να πέφτουν στο κρεβάτι αγκαλιά και χαϊδεύονται. Έσκυψα έγλειψα το μουνί της Χαρά ενώ γύρισα και έβαλα όλο το πούτσο του Ντίνου στο στόμα μου και ρούφηξα και τα τελευταία χυσια του.
Ο Ντίνος σηκώθηκε κι έφυγε ενώ η Χαρά αποκαμωμένη γύρισε να κοιμήθεί.
Την έβλεπα έτσι ψόφια από το γαμήσι κι ο πούτσος άρχισε να σηκώνεται επικίνδυνα. Άρισα να την χαϊδεύω χωρίς να αντιδρά. Προχώρησα βάζοντας δάχτυλο στο μουνάκι της και μ’ έδιωξε. Χωρίς δε’υτερη κίνηση την γύρισα μπρούμουτα και της τον σφύριξα στον κώλο. Αντέδρασε μ’ εβρισε και κουνιόταν για να με αποφύγει. Εγώ όμως τρόμπαρα με δύναμη. Δέκα τρομπαρίσματα στον κώλο, δέκα και στο μουνι. Άρχισε να βογγά να ιδρώνει και να με παρακαλεί να την τελειώσω. Την ένοιωθα να χύνει κι έγώ την γαμούσα με περισσότερη λύσσα. Ούρλιαζε να της τα δώσω και να τελειώσουμε μαζί. Εγώ την ξεγελούσα αυτή έχυνε κι εγώ συνέχιζα. Είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και στο χύσι. Με ικεύτευε μέχρι που κι εγώ δεν άντεξα και της έχυσα στην μούρη. Κοιμηθήκαμε χωρίς διακοπή για πάνω από δέκα ώρες.
Αυτό έγινε πολύ πρόσφατα, από τότε και κάθε μέρα η Χαρά μου λέει να το ξανακάνουμε. Αν τύχει κάτι σίγουρα θα σας το γράψω φιλιά. (27/09/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου