Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Μιας και όλο διαβάζω ιστορίες για εύκολα γαμήσια, απίστευτες αρπαχτες από το πουθενά με γκόμενους και γκόμενες, μέχρι και μια φίλη της ιστοσελίδας λεσβία έγραψε την απίστευτη ιστορία ότι το έκανε με μια κοπέλα (στρειτ) στο αεροδρόμιο μετά από μια μάτια 15 δευτερολέπτων, είπα να σας γράψω μια αληθινή ιστορία με μια γκόμενα που μου βγαλε το λάδι αλλά τελικά τον έφαγε.
Η ιστορία που θα σας πω συνέβη στο Βόλο πριν από αρκετά χρόνια. ήμουν φαντάρος στον Έβρο και το φερε η τύχη να πάω στο Χαϊδάρι για ένα μήνα με την εθνική ενόπλων, καθότι ήμουν αθλητής σε προεθνικο επίπεδο πριν παρουσιαστώ. όταν τελειώσαμε όλοι οι αθλητές τον αγώνα και έπρεπε να ξαναγυρίσουμε στις μονάδες, μας έδωσαν 5 μέρες οδοιπορικά. ένας φίλος μου συναθλητής, ήταν από το Βόλο και με προσκάλεσε να πάω σπίτι του για κανα δυο μέρες να κάνουμε και κανα μπάνιο, καθώς ήταν ακόμα αρχές Σεπτεμβρίου και είχε καλό καιρό.
Όταν φτάσαμε ήταν απογευματάκι. Πήραμε το δρόμο για το σπίτι του και όλο κόβαμε μέσα από στενά για να πάμε πιο γρήγορα, αλλά κάθε φορά πέφταμε πάνω σε γνωστούς του και αντί για πιο γρήγορα κάναμε δυο ώρες να περπατήσουμε μια πορεία 15 λεπτών. Μου είχε σπάσει τα νεύρα. Δύο τετράγωνα πριν φτάσουμε στο σπίτι του σταματάει πάλι δίπλα σε ένα χαμηλό μπαλκόνι και φωνάζει
-"Mαριαααα" "άντε πάλι μια ώρα" λέω εγώ από μέσα μου. Ανοίγει η μπαλκονόπορτα και προβάλει τελικά η Μαρία χαμογελώντας στο φίλο μου.
Χωρίς πολλά πολλά σκύβει και του δίνει ένα ζεστό φιλί στο στόμα μέσα από τα κάγκελα. εγώ με τη μια σκέφτηκα ότι είναι η γκόμενα του. Και τι γκόμενα! Όπως ακριβώς είναι η Ίνα Λαζοπούλου, μικροκαμωμένη με βυζάρες, τον πιο τέλειο ολοστρόγγυλο κωλαράκι που έχετε δει, μελαχρινούλα, και πάρα πολύ (γλυκιά μεν) πρόστυχη φατσο‎ύ‎λα, με δυο γατίσια ματάκια..  Το πιπίνι μιλάμε..  Και μετά το φιλί δεν την ξανακοίταξα για να μη δει που τρέχον τα σάλια μου. Φύγαμε με το φίλο μου, επιτέλους φτάσαμε σπίτι του και μιας και είχα κολλήσει στην θέα της Μαρίας τον ρώτησα πόσο καιρό τα έχουν.
-"Mε ποια ρε; Με το Mαρακι; μόνο φίλοι είμαστε εδώ και χρόνια, δεν τρέχει τίποτα" για να μην φανώ λιγούρι αλλάζω το θέμα στο τι θα κάναμε το απόγευμα αλλά «επιδέξια» το φερα να του προτείνω να έρθει και η Μαρία μαζί για παρέα, μπας και τη ξεμονάχιαζα πουθενά.
-"Άσε μαλάκα μην την ψάχνει" μου είπε καθώς είχα καρφωθεί, "τραβιέται εδώ και καιρό με ένα τύπο αλλά δεν του κάθεται και εκτός αυτού οι άντρες κάνουν ουρές έξω από το σπίτι της. " μου ’σβησε το όνειρο επί τόπου.
Αλλάξαμε και βγήκαμε για καφέ και τάβλι στην παραλία. Πέρασε η ώρα γρήγορα, γυρίσαμε σπίτι του αλλάξαμε πάλι, ένα γρήγορο ντους και βγήκαμε για ποτό, ίσως και κανα κλαμπακι αλλά τελικά ήμασταν κουρασμένοι δεν είχε κανονίσει και τίποτα καλή παρέα ο φίλος μου οπότε καταλήξαμε να γυρνάμε άσκοπα έξω από μπαράκια. Κατά λάθος είδε τη Μαρία σε ένα μπαράκι και μου λέει να πούμε ένα γεια. Μπουκάρουμε, τη βλέπω και δίπλα της καθόταν κολλητά ένας μπαγλαμάς. «ωραία»σκέφτηκα τώρα έδεσε το γλυκό. Κάτσαμε για λίγο ήπιαμε ένα ποτό, και όλη την ώρα προσπαθούσα να κρύψω τη λαιμαργία με την οποία την κοιτούσα αλλά και το θυμό-ζήλια που ένιωθα για τον μπαγλαμά. Δεν πρόσεχα όμως ότι εκείνη από τη μεριά της με έκοβε από πάνω μέχρι κάτω. Άρχισε να μου μιλάει περί ανεμών και υδάτων, και γω το πήρα ότι το παιζε απλά φιλική γι’αυτο την ψιλοαγνοουσα και έδινα μονολεκτικές απαντήσεις. « ρε γιατί με γράφει ο φίλος σου;» λέει στον Γιώργο.
-"Αστον μωρέ" απαντάει εκείνος "κουρασμένος είναι"
-"Μπα δεν είναι αυτό μάλλον επειδή ξέρει ότι είναι ωραίος σνομπάρει τον κόσμο γύρω του! " τα παιξα! Με τη μια σηκώνω το βλέμμα και κοιτάω τον μπαγλαμά. είχε χλομιάσει και κοιτούσε και καλά άνετα προς την έξοδο.
«Πάρτα μαλάκα» λέω από μέσα μου και γυρίζω προς τη Μαρία και βλέπω δυο γλυκά ματάκια να με κοιτάνε. Έλιωσα με τη μια, της χαμογέλασα και προτού προλάβω να πω τίποτα και να το παίξω μετριόφρων με ρωτάει:
-"Τι θα κάνετε αύριο το μεσημέρι; Είστε για καφέ;"
-"Θα πάμε και για ταβλάκι θέλετε να ’ρθειτε;» ρώτησα εγώ εννοώντας και τον παπάρα της μαζί.
-"Μόνη μου θα έρθω να σε παίξω και να σε σκίσω! " Ο μπαγλαμάς άλλαζε χρώματα στο βάθος.
-"Άμα είσαι τόσο καλή έλα μόνο να ξέρεις ότι εγώ μόνο με λεφτά παίζω η με στοιχήματα"
-"Μέσα" μου λέει χωρίς να δείχνει να ψαρωνει.
-"Έγινε"
Την άλλη μέρα κοιτούσα το ρολόι από το πρωί και μετρούσα τις ώρες μέχρι να την δω το μεσημεράκι. αλλά από την άλλη σκεφτόμουνα τι να περιμένω από αυτή την συνάντηση; Τι θα μπορούσε να συμβεί; Μπας και στη τελική με δούλευε; Και ο μπαγλαμάς τι ρόλο βαρούσε; είχα στο μυαλό μου και αυτά που μου είχε πει και ο Γιώργος και απογοητευόμουν. τελικά έριξα μόνος μου τις προσδοκίες μου για να μην γίνει και καμία μαλακία και χαλαστω. Κατεβήκαμε στη παραλία, είχε μια υπέροχη ζεστή μέρα αλλά όχι εκείνο τον γνωστό καύσωνα, και ένα απαλό αεράκι θαλασσινό ερχόταν που και που να μας χαϊδέψει το μέτωπο. Καθίσαμε σε μια καφετέρια και μετά από λίγο ήρθε και η τσαπερδόνα κουναμενη λιγαμενη. Φορούσε ένα εφαρμοστό άσπρο παντελονάκι που τόνιζε το κωλαράκι της και φαινόταν το στρινγκάκι από μέσα, κομμένο τοπ από πάνω να φαίνεται η κοιλίτσα της, τα μαλλιά της μαζεμένα επάνω αποκάλυπταν ένα πολύ γλυκό σβερκάκι. Την είδα και η στύση μου βγήκε από το τζιν και πέρασε κάτω από το t-shirt. Κατευθείαν γύρισα στο πλάι και έκατσα σταυροπόδι για να κρύψω το φούσκωμα. Παραγγείλαμε καφέ, παίζαμε και λιγάκι ταβλακι που και που με το φίλο ε και φυσικά λόγο του κολλήματος της περιόδου λέγαμε ιστορίες από το στρατό.
-"Άντε να σε παίξω και γω καμία παρτίδα", μου λέει το Μαρακι.
-"Ωραία" λέω εγώ "και σε τι θα παίζουμε;"
-"Λεφτά δεν έχω ξέχνα το"
-"Ε τότε σε τι;"
-"Σε είδος;"
-"Χμμμ δηλαδή;"
-"Εεεε να σου δώσω κάτι η να σου κάνω κάτι; Βέβαια ισχύει και το ανάποδο εεε;"
-"Βεβαίως αλλά τι ακριβώς;" λέω εγώ κάνοντας λίγο τον ηλίθιο να δω που το πάει.. 
-"Δεν ξέρω αλλά κάτι θα μου ’ρθει ξεκινάμε και βλέπουμε"
-"ΟΚ ας το πάμε τότε αλλιώς, ο νικητής μπορεί να ζητήσει ότι θέλει από τον άλλο έγινε;"
-"Ό,τι ότι θέλει;"
-"Ναι"
-"Μέσα".
Επιτέλους φως στο τούνελ. Πολύ παιδιάστικη η συζήτηση μου φαίνεται τώρα αλλά εκείνη τη στιγμή έκρυβε ένα γλυκό μυστήριο, ήταν ένα είδος ερωτικού παιγνίου και φλερταρίσματος και ήταν κάτι μάλλον που το χρειαζόμασταν και οι δυο. Σ’  αυτές τις περιπτώσεις πάντα αφήνεις τον άλλο να κερδίσει. Τέλος πάντων με τα πολλά, κέρδισε και έκατσε πίσω ικανοποιημένη με ένα πονηρό γελάκι στο πρόσωπο της.
-"Λοιπόν; Τι μπορώ να κάνω για σένα;"
-"Ότι θέλω;"
-"Έτσι δεν είπαμε;"
-"ΟΚ θα σου πω σε λίγο"
Εκείνη τη στιγμή σηκώνεται ο Γιώργος και μας λέει ότι πρέπει να κάνει μια δουλειά για τον πατέρα του.
-"Ναι ρε ΟΚ κάνε τη άμα θες, θα με γυρίσει η Μαρία στο σπίτι, ε Μαρία;"
-"Ναι ναι θα τον φέρω εγώ αλλά όχι αμέσως θα πάμε μια βόλτα στην προβλήτα να δούμε το ηλιοβασίλεμα πρώτα και μετά."
-"ΟΚ τα λέμε τότε, και μας άφησε μόνους."
Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας, περπατούσαμε και τα λέγαμε χαλαρά.
-"Ανέβασε με σ’ αυτό το τοιχάκι," μου λέει. Την αγκαλιάζω, την φέρνω κοντά και την σηκώνω και με την επαφή και μόνο αρχίζω να σκληραίνω πάλι από μέσα.
-"Κράτα μου το χέρι να μην πέσω και πάνε με μέχρι το φάρο." Χωρίς αντιρρήσεις υπάκουσα. Φτάσαμε στο φάρο.
-"Τι θα γίνει θα μου πεις τι θέλεις να κάνω για σένα; "
-"Μη βιάζεσαι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Κατέβασε με τώρα." Γονατίζει και χαμηλώνει, πάω να την αγκαλιάσω ξανά.
-"Αχ όχι έτσι μου λέει φοβάμαι. Έλα κοντά και θα πηδήξω απαλά πάνω σου."
-"Πως καβάλησα;"
-"Όχι από μπροστά σου για να με πιάσεις."
Πάω κοντά, βάζει τα χέρια της πάνω στους ώμους μου με τραβάει κοντά, την πιάνω χαμηλά στους γοφούς, Πηδάει ανάλαφρα και μου χώνει κατά λάθος την κοιλιά της στο πρόσωπο μου, αρχίζει να γλιστράει προς τα κάτω, τα χέρια μου ανεβαίνουν στα σφιχτά της κωλομέρια, η μούρη μου τρίβεται στα απαλά της στήθη και το γατάκι της παίρνει μια ιδέα κάτω από το παντελόνι της τι ήταν αυτό που είχα κάτω από το δικό μου. Φτάνουμε φάτσα φάτσα, έχει κλειστά τα γατήσια μάτια της μου χαμογελάει και ένα απαλό μμμ γλιστράει από τη χαράδρα των ζουμερών χειλιών της. Σάλεψα
-"Αυτό ήθελα, να σε νιώσω πάνω μου."
Όπως είναι την κολλάω στο τοιχακι από το οποίο πήδησε και φέρνω πεινασμένα τα χείλη μου στα δικά της. Φιλιόμασταν αλα γαλλικά για κανα τέταρτο και στο μεταξύ είχαμε γίνει θέαμα στους ψαράδες που περνούσαν, σφύριζαν και φώναζαν, αλλά εμείς καμία σημασία.
-"Πάμε κάπου αλλού;" Ρωτάει.
-"Πάμε."
-"Ξέρω ένα ωραίο μέρος στο ελικοδρόμιο, μου λέει που θα ’χει ησυχία."
Περπατήσαμε για κανα δεκάλεπτο, περάσαμε από το σπίτι του Γιώργου, τσιμπάω δυο μπουφανακια γιατί έπεσε μια ψύχρα, φτάνουμε στο ελικοδρόμιο, (γνωστός γαμιστρονας στο Βόλο από ότι μου είπαν μετά) και βρίσκουμε κάτι παγκάκια, πάω να κάτσω.
-"Αχ όχι δεν μπορώ να κάτσω θα λερώσω στο άσπρο μου παντελόνι."
-"Δεν με πειράζει να κάτσεις πάνω στα πόδια μου."
-"Ε πως θα μιλάμε; Με γυρισμένη την πλάτη;"
-"Γύρνα φάτσα τότε."
Κάθομαι και ανεβαίνει πάνω μου. Περνάνε κάποιες στιγμές μουγκαμάρας αρχίζουμε φιλιόμαστε σιγά-σιγά, εγώ καυλωμένος στο φουλ ένιωθα ότι από την πολύ την σηκωμάρα κανα δυο σταγονίτσες να βρέχουν το εσωτερικό του εσώρουχου μου. Προχωράω σιγά σιγά το χέρι μου κάτω από την μπλούζα της και νιώθω τη βάση του στήθους της, σπρώχνω το σουτιέν ανεβαίνω και απαλά χαϊδεύω την σκληρή σαν πέτρα ρόγα της, τραβάω έξω το χέρι μου σαλιώνω τα δάκτυλα μου και την ξανατρίβω επιδέξια. Άρχισε να ανασαίνει βαριά. Ωρε ρε πούστη θα φάμε καλά σήμερα. Το άλλο μου χέρι γλιστράει από πίσω της μέσα από το παντελόνι και αρχίζω να της μαλάζω τα κωλομέρια, με πολύ ζόρι όμως γιατί το παντελόνι ήταν τσίτα. σπρώχνω προς τα κάτω, της χωρίζω τα κολομαγουλα και με τη μια το δάχτυλο μου φτάνει στη σούφρα της.
-"Εεεεε σα πολύ δεν προχωράς;" Μου λέει αυστηρά.
-"Α σορρυ, " λέω και τραβάω το χέρι γρήγορα από πίσω και το βάζω πάνω στο άλλο στήθος της. Εντάξει λέω από μέσα μου παρεξηγήθηκε που της χάιδεψα την κωλοτρυπίδα. Συνεχίζω το παιχνίδι από μπροστά, της έχω σηκώσει την μπλούζα πάνω από τα βυζιά της και με πολύ μεράκι τις τα γλύφω, τσιμπάω γλυκά τις ρόγες τις πιπιλάω και που και που τις ρίχνω και καμία ερωτική δαγκωματιά. Ξεχνάει το προηγούμενο ξενερωμα της και αρχίζει να γουστάρει πολύ, κουνάει ρυθμικά τη λεκάνη της πάνω μου και μικρά σιγανά μουγκρίσματα καύλας ανεβαίνουν από τις φωνητικές της χορδές. Την κάνω αεροπλάνο και δεν έχω φτάσει ούτε το μουνάκι της ακόμα. αρχίζω να κατηφορίζω, ξεκουμπώνω το πρώτο κουμπί από το παντελόνι της, το δεύτερο και ξαφνικά μου χαστουκίζει το χέρι μου δυνατά.
-"Τι έκανα πάλι;"
-"Καλά δεν άκουσες τι είπα προηγουμένως."
Τσατίζεται, κουμπώνεται, κατεβάζει απότομα την μπλούζα της, φτιάχνει με νεύρο το σουτιέν της και πάει να σηκωθεί.
-"Ηρέμησε ρε πουλάκι μου" της λέω, "τι έπαθες ξαφνικά;"
-"Όχι σημαίνει όχι κατάλαβες τώρα;"
-"Εντάξει, εντάξει δεν σε βίασα κιόλας, κάτσε να το συζητήσουμε το θέμα σορρυ αν ήμουν βιαστικός." Ηρεμεί για μια στιγμή. "Έλα να σου δώσω ένα γλυκό φιλάκι να με συγχωρέσεις."
Φιλιόμαστε, διστακτικά αυτή στην αρχή και μετά από λίγο με πάθος όπως και πριν. Περνάει λιγάκι η ώρα, κάναμε κανα διάλειμμα να ξεχαστεί λιγάκι.
Δεύτερη προσπάθεια. Πάω για τους λοβούς των αυτιών τις. Απλώς ανάσανα πάνω τους βαριά και ρίγη ηδονής την διαπέρασαν. Πάω παρακάτω με το πάσο μου, ανεβαίνει η μπλούζα, βγαίνει το σουτιέν, χουφτώματα εγώ με έγλυφε το λαιμό εκείνη, της τρίβω το μέσα τον μοιρών της, της ακουμπάω το μουνάκι της πάνω από το παντελόνι, το τρίβω απαλά ξαναθυμωνει μου βάζει τις φωνές. Φτου γαμώ την κοινωνία! Τι θέλει γαμώ τη πουτάνα μου τελικά; Από την αρχή ρε γαμώτο τη μια νομίζω το καραγουσταρει την άλλη πως όχι.
Τρίτη προσπάθεια, την ξαναφέρνω στα νερά μου, έφτασα τελικά να της τρίψω την κλειτορίδα πάνω από το παντελόνι και με σταμάτησε. πολύ ανισόρροπη η γκόμενα.
Τετάρτη προσπάθεια. Έφτασα ως τις μεταξένιες τριχουλες της και με σταμάτησε θυμωμένη.
Πέμπτη προσπάθεια. Έφτασα στην άκρη του μουνιού της……..και με σταμάτησε θυμωμένη.
Έκτη προσπάθεια. Μισό δάκτυλο μέσα…..πάλι η κουφάλα με σταμάτησε θυμωμένη.
Λοιπόν, έχω φτάσει στο αμήν, τα αρχίδια μου πονάνε αφάνταστα από την πολύωρη στύση, κάθεται πάνω μου αμίλητη, με σταυρωμένα τα χέρια και μουτρωμένη. Είμαι έτοιμος με την πρώτη μαλακία που θα μου πει περί «όχι σημαίνει όχι» να σηκωθώ απότομα να τη σαβουρντισω στα πλακάκια και όπως θα ναι αραδιασμένη κάτω να την τραβήξω μια κλοτσιά στον κώλο! Αααχχ καλά μου τα λεγε ο Γιώργος ότι δεν του κάθεται με τίποτα του μπαγλαμά, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα το τυραννάει έτσι το παιδί, του κάνει και σκηνικά το πουτανακι και γω τον ζήλευα κιόλας.
Σηκώνεται απότομα. Με αρπάζει με δύναμη από το χέρι και με τραβάει να σηκωθώ αλλά εγώ δεν κουνιέμαι.
-"Πάμε!" Με προστάζει.
-"Που;" Της λέω με ειρωνεία εγώ.
-"Έτσι που με χεις φτιάσει πάμε να με γαμήσεις τώρα!!!"
Ε αι στο διάολο μου ήρθε να της πω αλλά τα αρχίδια μου μου θύμισαν ευθύς ότι το σπέρμα έχει φτάσει σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα και πρέπει να αδειάσουν οι δεξαμενές επειγόντως!
Αυτή μπροστά, περπατάει γρήγορα και με τραβάει κιόλας. Πίσσα σκοτάδι το μέρος, ένας δυνατός προβολέας ρίχνει το φως του στο βάθος, λαϊκά σουξέ ακούγονται στο βάθος από ένα νυχτερινό κέντρο. Καθόμαστε πάνω σε ένα βράχο.
-"Όχι δεν μου αρέσει εδώ, που θα το κάνουμε; Άβολα είναι…….πάμε αλλού."
Ε άμα σας πω τώρα ότι γυρνούσαμε κανα εικοσάλεπτο από δω και από κει και τίποτα δεν της άρεσε, μην σας φανεί απίστευτο! πολύ φως, λίγο φως, πολύς κόσμος, άβολο το μέρος, αλλά ζευγαράκια είχαν πιάσει τα καλά τα σημεία, θα περάσει κανείς και θα μας δει, θα λερώσω τα ρούχα μου και αλλά τέτοια ήταν κάποιοι από τους λόγους που δεν της βόλευε τίποτα. Αγανάκτησα. Ξανακαταληγουμε στο βράχο,
-"Μια στιγμή να δέσω το κορδόνι μου" της λέω, σκύβω και κάνω πως το δένω, απλώνω τα μπουφανακια πάνω στο ψηλό χορτάρι, και αυτή ακόμα κοιτάει τριγύρω μέσα στο σκοτάδι να βρει το κατάλληλο μέρος!...! Κουνια που σε κούναγε, σηκώνομαι απότομα την αρπάζω με δύναμη από πίσω, με το χέρι μου της κλείνω το στόμα, τη γυρίζω και τη γονατίζω με βία πάνω στα μπουφάν.
-"Τώρα θα τον φας θες δεν θες παλιοπουτανα!" Της λέω άγρια στο αυτί.
Αυτή κάνει να φύγει, τη σφίγγω ακόμα πιο δυνατά πάνω μου και το καυλί είναι έτοιμο να σχίσει και τον δυο μας τα παντελόνια και να την καρφώσει πισωκολητα. Κατεβάζω γρήγορα το χέρι μου , το χώνω μέσα από το παντελόνι της και της χουφτώνω τη μουναρα. Μουσκιδι είναι…….Η κιλότα της καυτή από τα υγρά της κολλάει πάνω στο χέρι μου. Της χώνω δυο δάκτυλα και αρχίζω να γαμάω της σφιχτή της τρύπα, παραδόθηκε.….Αρχίζει να μουγκρίζει σα σκύλα αλλά εγώ ακόμα την έχω φιμωμένη.
Αρχίζει να κουνιέται στο ρυθμό μου και σπρώχνει προ τα πίσω τον κώλο της πάνω στο καυλί μου. Αφήνω το στόμα της, είμαι σίγουρος πλέον πως δεν θα πει καμία μαλακία, της ανοίγω το παντελόνι, της το κατεβαζω μαζί με το στρινγκάκι και το φέρνω στα γόνατα της. Το πουτανακι ανοίγει τα μπούτια της, πέφτει στα τέσσερα, γυρνάει με κοιτάει με ένα βλέμμα όλο καύλα και μου λέει :
-"Σσκίσε με!!!"
Τον πετάω έχω, της ανοίγω τα μουνοχειλα με το ένα χέρι με το άλλο κρατάω τον πούτσο μου, κεντράρω από απόσταση και με μια τρελα απότομη κίνηση της το καρφώνω στη μήτρα της.
-"Πάρτα μωρή γαμιολα"..  αυτή λιποθύμησε και έπεσε με τα μούτρα πάνω στα χόρτα που ήταν μπροστά της. Τη γαμάω με λύσσα. Τα υγρά της να τρέχουν στα μπούτια της και πάνω στα αρχίδια μου που σφυροκοπάνε την κλειτορίδα της. Χαστουκίζω το δεξί της κωλομέρι, συνέρχεται με τη μια και αρχίζει να βογκάει δυνατά, και να φωνάζει.
-"Σσκίσε με. .  σκίσε με. .  Κιαλο..  έτσι έτσι πιο δυνατά! Γάμησε με τη πουτάνα! Αχ τι μου κανείς γαμιά μου, με έχει σκίζει η πούτσα σου, σκίσε με! "
Στα πρώτα τρία λεπτά χύνει και γω απτόητος συνεχίζω το σκληρό γαμήσι. Την είχα ανοίξει στα δυο τη καριόλα και παρόλο ότι το μουνί της ήταν αγαμητο εδώ και καιρό τώρα με τα τόσα υγρά που έβγαζε το ένιωθα πηγάδι!
Μάζευα τα χυσια της και της τα δινα στο στόμα και αυτή σαν πεινασμένη τα ρουφούσε όλα, αλλά τα ριχνα πάνω στην κωλοτρυπίδα της και τα έσπρωχνα μέσα για να την ετοιμάσω για μετά. Περνάνε κανα δυο λεπτά ακόμα και ξαναχύνει και δωστου να φωνάζει μέσα στη νύχτα. Της χώνω ένα δάκτυλο στο κώλο ενώ συνεχίζω να τη καρφώνω.
-"Όλα θες να μου τα σχίσεις ε; Γάμα με τότε τι περιμένεις; σκίσε με!" και αρχίζει να σπαρταράει εξ αιτίας του τρίτου της οργασμού που ήταν ακόμα πιο δυνατός από τους άλλους δυο. Με τα βίας την κρατούσα πάνω στον πούτσο μου γι’ αυτό της χώνω άλλο ένα δάκτυλο στη ροδέλα της που άρχισε να μαλακώνει για να την ελέγχω καλύτερα. Ως απάντηση δική της στη κίνηση αυτή ξαναχύνει και αρχίζει να χτυπιέται σαν σκύλα πάνω στον πούτσο μου. Ρε τη γαμιολα ήταν πολυοργασμικη, με το που τελείωνε ο ένας οργασμός της ξεκινούσε ο άλλος και πάντα ήταν πιο δυνατός από τον προηγούμενο. Η πούτσα μου από της τόση ώρα καύλας και στύση να χει πάθει μια ανοσία και παρόλο που ένιωθα το σπέρμα ότι θα μου βγει από τα μάτια να μην χύνω με τίποτα!
Μου πήρε κανα εικοσπενταλεπτο να μου ’ρθει να χύσω αλλά όταν ήρθε είμαι 99% σίγουρος ότι άκουσα κάτι σαν σάλπιγμα να δίνει εντολή εφόδου και εκατομμύρια ποδοβολητά αλόγων να τρέχουν από τα αρχίδια μου προς το οπή της πούτσας μου!
Η ξεσκισμένη έχει ξεροχυσει κι εγώ δεν ξέρω πόσες φορές γιατί έχασα το μέτρημα, η μουνα της έχει πρηστεί από το ξέσκισμα και ακόμα φωνάζει σκίσε με! Νιώθω το ιππικό να φτάνει. Βγαίνω έχω αργά και πάει να γυρίσει το κεφάλι να τα πιεί.
-"Χύσε με, χύσε με στη μούρη".
Όπως την  είδα λιγωμένη κρατήθηκα.
-"Όοοοχι , όχι ακόμα πουτανακι μου."
Ξανακαθεται στα τέσσερα όπως ήταν και γω με ήρεμες κινήσεις, όπως το πρώτο αεράκι το ζεστό που κάνει πριν το μπουρίνι το καλοκαίρι, ανεβαίνω μια τρύπα παραπάνω. χώνω λίγο την άκρη από το κεφαλάκι μέσα στη χαλαρωμένη πια κολοτρυπα της.
-"Σπρώχνε λίγο απαλά προς τα πίσω μωρό μου, της λέω γλυκά. 
Σπρώχνει και με τη μια τα μάτια μου γύρισαν ανάποδα……………
-"Χχυνωωωωωωωωωωωωωωωω" κι αμολάω το καυτό μου σπέρμα (με τέτοια ορμή που ένιωσα ότι θα με πετούσε πίσω η πίεση, σαν να βλέπεις πυροσβέστη να κρατάει μάνικα με νερό για πρώτη φορά και ασυναίσθητα κρατήθηκα από τους γλουτούς της) στο βάθος της τρύπας της και ένα μακρόσυρτο μμμμ βγαίνει και από τους δυο μας. Νώθω ότι έχυνα κανα λεπτό στη σπηλιά της, ούτε να κατουρούσα έτσι που τα ένιωθα και που και που έφευγαν και κάτι απίστευτα χοντράδια…….
Στη θέση που είμαι, το καυλί μου ατσάλι, αρχίζω να σπρώχνω προς τα μέσα. Τα χυσια μου, σε συνδυασμό με τα δικά της από προηγούμενους, πιο καλά από Mobil 1 το καλύτερο λιπαντικό, μου άνοιγαν το δρόμο με ευκολία. Της τον εμπηχα όλο και δεν πήρε χαμπάρι η πουτάνα, μόνο τα μπαλάκια μου φρενάρισαν πάνω στο πρησμένο της μουνί. άμα μπορούσα θα τα έχωνα και αυτά μέσα. Την ανασηκώνω και φέρνω την πλάτη της στο στήθος μου. εκείνη πέρασε τα χέρια της πίσω, με έπιασε από τους μηρούς και μου δινε το ρυθμό του γαμησιού του κώλου της. Την έπαιρνα αργά. Της χούφτωνα το στήθος, με το ένα χέρι, έπαιζα με τις ρόγες της ενώ το άλλο μου χέρι κατέβηκε και άρχισε να παίζει με το ασυνήθιστα μεγάλο μπιζέλι της. Έχυσε (όχι σιγά μην έχανε την ευκαιρία) για άλλη μια φορά στο χέρι μου απάνω. Της τα άπλωσα στη κοιλιά και στα βυζιά της. μετά από λίγο έχυσα και γω μέσα στον πάτο της.
Βγήκα και ξάπλωσα εξουθενωμένος πάνω στα μπουφάν. Η Μαρία όμως στον κόσμο της νόμιζε ότι απλώς άλλαζα θέση. γυρνάει σε 69, χώνει το μουνί της στο στόμα μου και αρχίζει να μου παίρνει πίπα.
-"Ρε Μαράκι. .  Έλεος έχω πεθάνει…………."
-"Είπες ότι θα με έχυνες στη μούρη και δεν το κανες……….."
-"Εεε εντάξει, αλλά δεν μπορώ αμέσως, δώσε μου λίγη ώρα, στέρεψα…….."
-"Εγώ θέλω τώρα όμως, και αρχίζει να μου ρουφάει τον μισοκαυλομενο πούτσο μου."
Προτού πω τίποτα άλλο μου κλείνει το στόμα με τη μουναρα της και με γεμίζει με τα ζουμιά της. Μμμ τι υπέροχη γεύση που είχαν και τι καυλοτικο άρωμα. Μου ξανασηκώθηκε. Η Μαρία με ρουφούσε αχόρταγα, όχι από της καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, ήταν κάπως άτσαλη. Εγώ ο αρτίστας όμως από την άλλη την έτρωγα με μαεστρία και με χύσε στη μούρη πάλι μόλις της δάγκωσα απαλά την κλειτορίδα. Με τα χίλια ζόρια έχυσα και ’γω αλλά μόνο κάτι ψιλοσταγονες βγήκαν, είχα στα αλήθεια στερέψει πλέον.
Γύρισε ικανοποιημένη με το πονηρό γελάκι της και αφού φτιάσαμε τα ρούχα μας κάτσαμε αγκαλιασμένοι για λίγο και αμίλητοι. Στο βάθος ακουγόταν Καρράς από το νυχτερινό κέντρο, έπαιζε το «Δηλητήριο». Γυρνάω και κοιτάω τη Μαρία. Έκλαιγε.
-"Τι έπαθες Μαράκι μου, είσαι καλά; όμιζα ότι της έκανα καμία ζημιά…"είσαι καλά;"
-"Άμα σου πω θα νομίσεις ότι είμαι πολύ ηλίθια!"
-"Μα όχι πες μου. " Τίποτα δεν θα με εξέπληττε πια.
-"Να…..δεν περίμενα πως θα το ’κανα ποτέ με κανένα από τότε που χώρισα με τον τάδε πριν από δυο χρόνια."
Η συνέχεια είναι περιττή.. 
Την είδα ξανά μια φορά αφού απολύθηκα αλλά δεν έγινε τίποτα. Ρωτούσα τον φίλο μου καμία φορά να μου λέει νέα της αλλά τελικά έμαθα ότι από κείνο τον καιρό και μετά έγινε μεγάλη ψολοαρπαχτρα και ξέκοψε να κάνει παρέα μαζί της.
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και νομίζω και πιο πιστευτή από αρκετές που έχω διαβάσει. Πρώτη φορά διηγούμαι ιστορία μου, γι αυτό ζητώ συγνώμη αν ο τρόπος γραφής μου είναι κουραστικός. Για το μέγεθος δεν απολογούμαι, ήθελα να σας δώσω όλο το σκηνικό όπως ακριβώς έγιναν τα πράγματα.
Αυτό τον καιρό είμαι Λονδίνο και θα σας πω καμία ιστορία μου ακόμα από δω κάποια άλλη φορά. Περιμένω τα σχόλια σας, αν έχετε στο email  μου.
Ευχαριστώ
Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου