Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ..

30/10/2004

Χωρίς ποτέ να ήμουν αυτό που λέμε παίδαρος, είχα πολύ επιτυχία στις γυναίκες, ίσως λόγω του θράσους με το οποίο τις αντιμετώπιζα είτε λόγω του τύπου μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όμως, ποτέ δεν μου έλειψε ο έρωτας αν και ούτε μία στιγμή δεν σταμάτησα να τραβάω μαλακία πολλές φορές την ημέρα.
Δεν ήταν σπάνιο να έχω ερωτική επαφή και μάλιστα έντονη με την εκάστοτε σύντροφό μου και όταν έμενα μόνος, να τον βγάζω έξω και να τον παίζω έχοντας στο μυαλό μου διάφορες "στιγμές" από την καθημερινή ζωή. Γυναίκες με τολμηρό ντύσιμο, με φούστες που τόνιζαν τον κώλο τους, λίγο μπούτι παραπάνω κτλ. Τον τελευταίο χρόνο, όμως, άρχισα να έχω και άλλου είδους φαντασιώσεις. Βλέποντας την πούτσα μου στα χέρια ή στο στόμα κάθε γκόμενας, αναρωτιόμουν τι ήταν αυτό που τις τρέλαινε, τι ήταν αυτό που τις έκανε να λαχταρούν να βάλουν το πουτσοκέφαλό μου στα χείλη τους, να μαλάζουν τα αρχίδιά μου, να μου τραβάνε μαλακία και να σουφρώνουν τα χείλη τους.
Εκείνο το διάστημα είχα μια γκόμενα Ελληνοκαναδέζα που της άρεσε να γαμιόμαστε παρέα με μια πλαστική πούτσα, τον Περικλή όπως τον έλεγε. Της άρεσε να κάθεται απέναντί μου και να μαλακίζει τις τρύπες της ενώ βαρούσα το παπάρι μου. Με έβαζε να της γλύφω το μουνί με τον Περικλή να της στουπώνει τον κώλο ή το ανάποδο.  Της άρεσε να μιλάει, να ρωτάει να λέει πράγματα και περιγραφές, λες κι έχυνε από το στόμα. Μια μέρα σε ένα έξαλλο γαμήσι που ξεκίνησε από τηλεφωνικό σεξ που κάναμε πηγαίνοντας να βρει ο ένας τον άλλο, μου ζήτησε να της γλείψω το μουνί ενώ ο Περικλής της γαμούσε τον κώλο. Πράγματι της έκανα ένα ρουφηχτό γλυφομούνι που το διέκοπτε μ’ ένα γλυφτό με όλη την επιφάνεια  της γλώσσας από την ρίζα του βουλωμένου της κώλου μέχρι την κλειτορίδα. Τρελάθηκε. Σε μια φάση με ρώτησε αν θα με πείραζε να τσιμπουκώσω τον Περικλή. Αν και παραξενεύτηκα χωρίς να απαντήσω πήρα την πλαστική πούτσα στο στόμα κι άρχισα να την τσιμπουκώνω. Η καύλα της αλλά κι η καύλα με έκανε  να μην σκεφτώ τίποτα ούτε να φανταστώ τι θα επακολουθήσει. Η κοπέλα άρχισε να τρέμει, να χάνει τα λόγια της, το πρόσωπο της να έχει αλλοιωθεί από την ηδονή και να χύνει με σπασμούς στο κάθε άγγιγμα. Έκανε μισή ώρα να συνέλθει. Τέτοια εικόνα δεν είχα ξαναδεί, τα ’φτυσα από τον φόβο κι η πούτσα μου έπεσε. Δεν έχυσα, την ηρέμησα κι έφυγα.
Πήγα σπίτι και ξαναθυμήθηκα όλη την φάση, το τσιμπούκωμα, την καύλα της Μάριον, το χύσιμο, όλα και τράβηξα μια πηχτή που έφτασε στο ταβάνι. Τις επόμενες μέρες είχα φοβερές καύλες και τραβούσα μαλακίες με κάθε ευκαιρία. Η Μάριον την είχε κοπανήσει στην πατρίδα της κι εγώ είχα μείνει ρέστος.
Σιγά-σιγά και μέσα στις διάφορες φαντασιώσεις μου γεννήθηκε η επιθυμία: Ήθελα και εγώ να πιπώσω κάποιον, ήθελα να τον κάνω να βγάλει όλα του τα υγρά, ήθελα να κάνω σε ένα καυλί ότι θέλω να κάνουν στο δικό μου. Μία πίπα ήθελα τίποτα παραπάνω. Αυτό το παραπάνω με απωθούσε. Ένα τσιμπούκι ήθελα, ένα πούτσο, όχι για να με γαμήσει, αλλά για να ασχοληθώ μαζί του, να τον παίξω, να τον ρουφήξω, να τον πιπώσω. Και ήθελα ένα πούτσο κάποιου που θα ήταν εχέμυθος και καθαρός. Κάποιου που δεν ήταν "επαγγελματίας" gay αλλά ένα άνθρωπος που γούσταρε να απολαύσει την ηδονή.
Τέτοια σκεφτόμουνα και τρελαινόμουν στην ψωλόκαυλα μέχρι που ήρθε στην ζωή μου η Πέγκυ. Δεν ήρθε βασικά αλλά ξανάρθε κατά κάποιο τρόπο. Την Πέγκυ την γνώριζα, την είχα πάρει παρτούζα με τον άντρα της πριν τρία χρόνια σε αξέχαστες διακοπές στην Αμοργό. Ξανασυναντηθήκαμε πρόσφατα αυτή χωρισμένη κι εγώ ρέστος και ξανασμίξαμε. Πρόκειται για extreme γκόμενα που σε τρελαίνει. Είναι ψηλή, όχι ιδιαίτερα, λεπτή, πολύ μελαχρινή με κοντό ακαζού μαλλί. Έχει απίθανη μούρη με τσαχπίνικά μάτια, σαρκώδη χείλη, βυζάρες κι ένα απίθανο κώλο. Της αρέσει να προκαλεί στο σεξ και να γεύεται όλες  τις ηδονές ακόμη και τις πιο extreme. Με τραβούσε σε ταράτσα για να την γαμήσω κάτω από τ’ άστρα, με έβαλε να την πάρω στα όρθια σε ασανσέρ πολυκαταστήματος που το σταμάτησε επίτηδες στον 6ο όροφο, με μαλάκισε στα όρθια στο μετρό που ήτανε γεμάτο από κόσμο, μαλακίστηκε με το πόδι μου σε ακριβό εστιατόριο αφήνοντας μια κραυγή ηδονής στο χύσιμο. Μια φορά μου έφερε μια γκομενάρα νέγρα να γαμήσω ενώ αυτή μας έπαιρνε μάτι και  μαλακιζόταν, ξαφνικά μπουκάρανε μέσα δυο αραπάδες με πλακώσανε εμένα και την καταγαμήσανε αυτήν γιατί νόμιζαν πως ήτανε η γυναίκα μου κι έπαιρναν εκδίκηση για το κεράτωμα που τους είχα κάνει!!!!!! Μια άλλη  φορά έστησε το αυτοκίνητο της, στη μέση μιας ύποπτης περιοχής, νύχτα και γαμηθήκαμε ενώ μας παίρνανε μάτι διάφοροι περίεργοι τύποι που μαλακιζόταν κι έλουσαν με τα χύσια τους όλο το αμάξι.
Κι άλλα, άλλα…..τι να πρωτοθυμηθώ…..που έκατσε στον ασφαλίτη που την έπιασε να κλέβει σε πολυκατάστημα στο Μιλάνο κι εγώ μαλακιζόμουν από το θέαμα…..ή μήπως την παρτούζα σε μπιστρώ στην Λιόν όπου κλείσαμε το μαγαζί και μας πήρε 11 άντρες μαζί και χώρια από τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωί ασταμάτητα…κι άλλα….κι άλλα……
Αλλά αυτό που με τρέλαινε σ’ αυτή την γυναίκα ήταν ότι γούσταρε, ήταν φαν της μαλακίας όπως κι εγώ. Είναι πράγματι φανταταστική η μαλακία της ωριμότητας, είναι καταπληκτικό κι ανεπανάληπτο συναίσθημα δεν έχει καμιά σχέση με την αγχωτική και ενοχική μαλακία της εφηβίας, όταν μάλιστα γίνεται παρέα με τον ή την ερωτική σου σύντροφο είναι απογείωση.
Πριν μια βδομάδα καθόμουν στο γραφείο μου, αργά το βράδυ και περίμενα την Πέγκυ να πάμε σινεμά. Είχα καυλώσει και χάζευα στο PC μου κάποια τσοντο-video για να τραβήξω καμιά ωραία μαλακία. Είχα αρχίσει να χαϊδεύω το κεφαλάκι, να το βάζω και να το βγάζω, και να μαλάζω τα αρχίδιά μου. Φυσικά ήμουν ντυμένος και απλά είχα ξεκουμπώσει το φερμουάρ μου. Κάποια στιγμή χτύπησε η πόρτα και πήγα ν’ ανοίξω.
Ήταν ένα παλικάρι, όχι πάνω από τριάντα που έμαθε ότι έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με τους υπολογστές και μου ζήτησε να του τον φτιάξω "γιατί κολλούσε". Ανέβηκα πράγματι στο διαμέρισμα στον 5ο. Στο ψάξιμο που έκανα παρατήρησα ένα σωρό από φακέλους με τσόντες και μάλιστα πολλούς από αυτούς να έχουν όνομα "Man-To-Man", "She-Male" κτλ. Ξαφνικά μου ξανακαρφώθηκε η ιδέα που ομολογουμένως με είχε αφήσει τελευταία, να δοκιμάσω ένα τσιμπούκι. Αμέσως, ψιλοφτιάχτηκα και σκέφτηκα ότι, μόνοι στο σπίτι, με κλίση στις τσόντες με άντρες, δεν μπορεί, κάτι καλό θα βγει. Αυτό που πρωτοσκέφτηκα ήταν αν θα μου άρεσε να πιπώσω αυτό τον άντρα που  έτσι κι αλλιώς φαίνονταν δυνατός και υγιής. Εκείνος, κατάλαβε ότι κοιτούσα τους φακέλους με εντύπωση και μου είπε ότι έχει πολύ υλικό σε CD και δεν θα είχε πρόβλημα να μου δώσει μερικά, αν μου άρεσαν. Η απάντησή μου, καταφατική.  Ήθελα να δω, γιατί πραγματικά θα μου άρεσε χωρίς, όμως, ποτέ να είχα προσωπική ανάλογη εμπειρία.
Εκείνος, ξεθάρρεψε και μου είπε ότι είναι ηδονολάτρης και κάθε μορφή επαφής που τον κάνει να χύνει είναι καλοπροαίρετη. Αυτά τα έλεγε χωρίς να παραλείπει να κοιτά το παντελόνι μου και το φούσκωμα που είχε αρχίσει να μεγαλώνει μπροστά μου. Ταυτόχρονα, έπιασε το καυλί του πάνω από το παντελόνι και τον τράβηξε, σαν να ήθελε να του αλλάξει θέση γιατί είχε καυλώσει και τον ενοχλούσε. Τα έπαιξα όλα για όλα. Μιμήθηκα κι εγώ την κίνησή του με τον δικό μου πούτσο. Πιο έμπειρος από μένα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καυλωμένος και εγώ. Δεν ήθελα να κρυφτώ, η συζήτηση με είχε ερεθίσει. Αλλά εκείνη τη στιγμή βάρεσε το κινητό κι η Πέγκυ μ’ αναζητούσε για να πάμε σινεμά. Δικαιολογήθηκα ότι ήταν η κοπέλα μου κι έπρεπε να φύγω γιατί είχαμε ραντεβού για σινεμά αλλά στο τέλος πρόσθετα όχι από ευγένεια αν ήθελε να έρθει μαζί μας. Δέχτηκε ευχαρίστως.
Βρήκαμε την Πέγκυ να μας περιμένει έξω από τον κινηματογράφο και κάναμε τις αναγκαίες συστάσεις Πέγκυ-Αντώνης, Αντώνης-Πέγκυ. Τον έκοψε ολόκληρο και διεξοδικά
-"Τόνυ…..σκέτο Τόνυ είναι καλύτερο" είπε κι έστριψε προς την αίθουσα, μπήκαμε πίσω της. Είχε λίγο κόσμο και καθίσαμε μπροστά δεξιά χωρίς να έχουμε κανένα δίπλα μας. Κάθισα ανάμεσα στον Αντώνη ή Τόνυ και την Πέγκυ δεν πέρασε ούτε ένα τέταρτο ένοιωσα το χέρι της κοπέλας μου να πιάνει το δικό μου και να το οδηγεί στο μουνάκι της που ήταν ήδη  πλημμυρισμένο. Έχωσα δυο δάχτυλα κι άρχισα να τα κουνάω ρυθμικά. Βυθίστηκε στη θέση της και χαλάρωσε ανοίγοντας περισσότερο τα μπουτάκια της. Ξαφνικά ένοιωσα το χέρι του Αντώνη να μου χαϊδεύει τον μπούστο πάνω από το παντελόνι. Το χέρι μου οδηγήθηκε στον πούτσο του Αντώνη για να ανταποδώσω τα ίσα. Με καθοδήγησε κι άφησε το χέρι να χαϊδέψει το καβάλο του. Ανατρίχιασα όταν το χέρι μου ήρθε σε επαφή με το γυμνό και ζεστό κρέας. Τον είχε πετάξει έξω ο αφιλότιμος. Τρελάθηκα από την καύλα. Το δεξί μου χέρι έπαιζε με ένα υγρό μουνί και το αριστερό με ένα πυρωμένο καυλί. Η Πέγκυ  έγειρε προς το μέρος μου έτοιμη να ρουφήξει το καυλί μου. Χέστηκα στο τσακ προλάβαμε να τραβηχτούμε για να μην πιαστούμε και γίνουμε ρόμπες. Η Πέγκυ δεν κατάλαβε τίποτα άνοιξε το φερμουάρ και πήρε τον καυλί μου στα χείλη της. Εγώ έκανα πως τσινάω για να μη μας πάρει δήθεν χαμπάρι ο Αντώνης. Αυτή δεν χαμπάριζε όμως είχε ανάψει. Σε λίγο μου ψιθύρισε να πάμε στην τουαλέτα. Της είπα πως δεν γίνεται γιατί τι θα πούμε στον Αντώνη.
-"Πάρ’ τον μαζί σου" είπε και σηκώθηκε.
Καθυστερήσαμε λίγο για να ρωτήσω τον Αντώνη αν θέλει να πάρει μέρος στα παιχνίδια που σχεδίαζε το μυαλουδάκι  της Πέγκυ. Δεν έφερε αντίρρηση και μπήκαμε στις τουαλέτες. Η μουνίτσα είχε σκαρφαλώσει και βολευτεί στους νιπτήρες, είχε ανοίξει τα ποδαράκια της, έτριβε το μουνάκι της κι είχε πετάξει έξω και το αριστερό της βυζί κι έπαιζε με την καυλωμένη της ρωγίτσα.
-"Κλειδώστε την πόρτα" είπε επιτακτικά.
-"Πετάξετε τα παπάρια σας έξω" συνέχισε
-"Παίξτε τα" είπε λιγωμένα βλέποντας τα στειλιάρια μας όρθια και φουσκωμένα.
Μαλακιζόμαστε κι οι τρεις απέναντι ο ένας στον άλλο  ενώ οι κρυφές ματιές του Αντώνη στο πούτσο μου κι οι δικές μου σ’ αυτόν δεν γινόταν αντιληπτές από την Πέγκυ αλλά εμείς είχαμε καρακαυλώσει. Ξαφνικά έπιασε τον πούτσο μου στο χέρι του κι άρχισε να με μαλακίζει. Μόλις το αντιλήφθηκε η Πέγκυ πήγε να τρελαθεί από την καύλα…τρία δάχτυλα στο μουνί και τρία στον κώλο έχωσε και η καύλα μεγάλωνε…οι ρώγες τις έβγαζαν φωτιές…..
-"Κι εσύ..κι εσύ" είπε πνιχτά και λαχανιασμένα….
Μόλις ακούμπησα την θερμή σάρκα του πούτσου του ανατρίχιασα κι η ψωλή μου άρχισε να στάζει…αλληλομαλακιζόμαστε κρατούσα ένα ζεστό και υγρό καυλί στα χέρια και τρελαινόμουν….
Η Πέγκυ με κίνηση γαζέλας ήρθε δίπλα μας έπεσε στα γόνατα κι άρχισε να μας τσιμπουκώνει εναλλάξ ενώ εμείς συνεχίσαμε να κρατούμε ο ένας την πούτσα του άλλου…..η γκόμενα σε μια στιγμή βούτηξε και τα δυο καυλιά και τα ’χωσε στο στόμα της. Η επαφή με την ψωλή του Αντώνη με έκανε να ριγήσω στη πρόκληση της νέας ηδονής….
Η Πέγκυ σηκώθηκε, στρίμωξε με τον Αντώνη στον τοίχο με το σώμα της, τράβηξε εμένα πάνω της, σήκωσε ψηλά το δεξί της κι αποκάλυψε τις σουρωμένες από τα υγρά τρύπες της. Πήρε τον πούτσο μου στο μουνί της και του Τόνυ στον κώλο της. Πίεζε τον Αντώνη στον τοίχο και έσερνε εμένα με πίεση πάνω της. Είχε γίνει σάντουιτς στα κορμιά μας κι ήθελε μεγαλύτερη πίεση ενώ τα παπάρια μας χοροπηδούσαν τις τρύπες της.
Μετά σήκωσε και το άλλο της πόδι και κρεμάστηκε απόλυτα στις ψωλές μας κι έγινε έρμαιο των πούτσων μας…εκεί δεν κρατήθηκε έχυσε με σπασμούς…..Σαν άδειο σακί ξεκαρφώθηκε από πάνω μας και σωριάστηκε στην λέκάνη….εμείς μείναμε με τους πούτσους ζαχαρωμένους αλλά χωρίς να χύσουμε τουλάχιστον εγώ….τον έπιασα κι άρχισα να χαιδεύω το πουτσοκέφαλό μου….. ο Αντώνης ήρθε δίπλα μου έκυψε, έβγαλε την γλώσσα του κι άρχισε να σκουπίζει την πούτσα μου που τρελάθηκε από ηδονή. Την έπαιζα με δύναμη, τραβώντας την δυνατά για να βγάλει όλα τα ζουμιά της……Η Πέγκυ τσιτώθηκε, ανακάθησε κι άρχισε να μαλακίζει, τι να μαλάκίζει, να ξεσκίζει τις τρύπες της…ο πούτσος μου από την πρωτόγνωρη κάυλα άρχισε να στάζει και μετά με ορμή το ψωλόχυμα πετάχτηκε στο λαρύγγι του Τόνυ… Η Πέγκυ είχε γλαρώσει….
-"Ρούφα τα όλα Αντώνη μου" μουρμούριζε για να μη κραυγάσει…"Ρούφα τα όλα Τόνυ μου…ρούφα τα όλα Danna Internasional…ρούφα τα όλα αγορίνα μου…ψωλαρά μου…"
Έχυνα χωρίς σταμάτημα ενώ με πιπιλούσε…. Όταν τελείωσε, ήθελα ένα καβλί στο στόμα μου....ήθελα να κάνω το καίριο βήμα…
Η πόρτα χτύπησε…Ο Αντώνης κι Πέγκυ κλείστηκαν στις τουαλέτες ενώ εγώ αφού ταχτοποιήθηκα βγήκα ζητώντας συγνώμη από ένα γεράκο που ο προστάτης του δεν τον άφηνε να δει ολόκληρο το έργο…
Κάθισα στη θέση και τους περίμενα…άργησαν κι απόρησα…..λες να συνεχίζουν σκέφτηκα….
Το διάλλειμα πέρασε κι η ταινία ξεκίνησε. Η Πέγκυ κι ο Αντώνης ήρθαν και με πήραν να φύγουμε…..τι νόημα είχε πια η ταινία;  Η Πέγκυ μας κρατούσε αγκαζέ και σφιχτά…θα πηγαίναμε πρώτα την Πέγκυ στο σπίτι….φτάσαμε και μας ζήτησε ν’ ανέβουμε μέχρι το διαμέρισμα για δώσει κάποια περιοδικά στον Τόνυ….Δεν είχε τα κλειδιά της και χτύπησε να της ανοίξει η αδελφή της…Μπήκαμε στο ασανσέρ κι οι τρεις….Ξαφνικά μεταξύ τρίτου και τετάρτου σταμάτησε….Η Πέγκυ χούφτωσε τ’ αρχίδια του Αντώνη και πέταξε έξω το καυλί του..
-"Με συγχωρείς" μου λέει "πρέπει να χύσει και το παλληκάρι, δεν νομίζεις πως θα κοιμηθεί το βράδυ;"
Αυτά είπε και του πήρε το καυλί στο στόμα……καύλωσα…είδα το παπάρι του να ζαχαρώνεται στο στόμα της και καύλωσα….Τον έβγαλε και μου τον πρότεινε...
-"Θα βοηθήσεις;" Μου είπε λάγνα
Δεν κρατήθηκα κι άρχισα να τον τσιμπουκώνω σαν τρελός ενώ η Πέγκυ μου χάιδευε το κεφάλι και τα’ αυτιά…..Τα ρούφηξα όλα
-"Μπράβο" μου είπε η Πέγκυ και μου τράβηξε ένα ρουφηχτό φιλί……
Ανεβήκαμε ήπιαμε καφέ με την αδελφή της…..ο Αντώνης κάθισε λίγο κι έφυγε..δεν άχτεχε το φλερτ της μικρής….εμείς χαζολογήσαμε μέχρι αργά της έφτιαξα και τον υπολογιστή κι έφυγα……

1 σχόλιο: