Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ Η "ΚΡΑΙΠΑΛΗ"

Φίλη μου (χωρισμένη και αυτή), που έχει ήδη γράψει τις εμπειρίες της στην ιστοσελίδα σας, με έπεισε να γράψω και εγώ. Παρ' όλο που την γνωρίζω αρκετά χρόνια και είμαστε "κολλητές φίλες", ξαφνιάστηκα από όσα έγραψε γιατί δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Αυτή όμως περιμένει τώρα να διαβάσει και την δική μου ιστορία (πιστεύω να την δημοσιεύσετε), και σίγουρα θα ξαφνιαστεί πολυυυυύ περισσότερο.
Είμαι 39 χρονών (αληθινά), χωρισμένη, με παιδί στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Προσέχω πολύ την εμφάνισή μου και χωρίς να ντύνομαι προκλητικά "μαζεύω" τα βλέμματα των αρσενικών στον δρόμο.
Αυτό που θα σας περιγράψω συνέβη πριν πέντε περίπου χρόνια, λίγο πριν πάρω την οριστική απόφαση να χωρίσω (βρισκόμουν ήδη σε διάσταση). Αυτό που μου συνέβη ήταν εντελώς αναπάντεχο. Επειδή είχα παντρευτεί σε μικρή ηλικία, δεν είχα σχεδόν καθόλου εμπειρίες από σχέσεις, πολύ δε περισσότερο σεξουαλική εμπειρία.
Τότε είχα πιάσει δουλειά σε κάποιο εργαστήριο μόδας. Ήταν ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα με διοικητικές υπηρεσίες, εργαστήρια, ακόμα και studio φωτογραφίας είχε. Λόγω πολλής εργασίας, είχα μείνει για να ολοκληρώσω κάτι, ένα βράδυ αργά. Μου έλειπε όμως μία υπογραφή του προϊσταμένου και πήγα στο studio για να την πάρω. Αντί όμως να πάω από την κανονική πόρτα, χρησιμοποίησα για ευκολία μία άλλη μικρότερη από το πλάι, που από καιρό ήταν μονίμως κλειστή και οδηγούσε πίσω από τα καμαρίνια.
Παρατήρησα ότι τα φώτα στο studio ήσαν σβηστά, ενώ τα φώτα του μεγαλύτερου δωματίου ήταν αναμμένα και αυτά που άκουγα με έκαναν να παραμείνω σιωπηλή και πατώντας σε ένα διπλωμένο χαλί να μπορέσω να κρυφοκοιτάξω μέσα από χαραμάδα των χωρισμάτων.
Μέσα στο δωμάτιο βρισκόταν ένας από τους φωτογράφους μας (ο πιο ωραίος που κατά καιρούς μου έκανε διάφορα "μπασίματα") καθώς και ο προϊστάμενός μου με ένα μανεκέν. Είχε αρχίσει μία δοκιμαστική φωτογράφηση μόνο και μόνο για να καθορίσουν το πλαίσιο που θα ακολουθούσαν. Οι παρεμβάσεις όμως του διευθυντή ενώ στην αρχή ήταν απλά τολμηρές, ακολούθως αγρίεψαν.
Η μικρή στην αρχή άρχισε με γελάκια αλλά μετά ανταποκρίθηκε απόλυτα. Ο φωτογράφος μετά από λίγο αποχώρησε κλείνοντας την πόρτα πίσω του. Το τι ακολούθησε είναι αντικείμενο πορνοταινίας. Την κοπέλα την ήξερα από παλαιότερες φωτογραφίσεις και δεν ήταν μεγαλύτερη από είκοσι, αλλά φαινόταν ότι είχε εμπειρία μεγαλύτερη από την δικιά μου. Αρχικά έγδυσε ο ένας τον άλλο. Εντύπωση μου έκανε το πόσο καλά "διατηρημένος" ήταν ο διευθυντής μου που με το «στεγνό» στομάχι και τους φουσκωμένους μυς έδειχνε για σαραντάρης και όχι για εξηντάρης που ήταν. Το δε όργανό του, απ' όσο μπορούσα να διακρίνω, ήταν υπεράνω κριτικής (μόνο σε ταινίες βλέπει κανείς τέτοιο).
Για δέκα λεπτά με ένα τέταρτο ακολούθησε πολύ παιχνίδι μεταξύ τους με την μικρή να παίρνει σχεδόν πάντα την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να κάνουν έρωτα ακόμα. Από την πρώτη στιγμή είχα αρχίσει απλά να ερεθίζομαι αλλά στην συνέχεια ένοιωσα να φουντώνω ολόκληρη. Είχα μήνες να κάνω έρωτα με τον άντρα μου (και αυτό προβληματικό ήταν), και μόνον μόνη μου την «έβρισκα» σπάνια. Χωρίς να το συνειδητοποιήσω άρχιζα να παίζω με τις ήδη πρησμένες θηλές μου και με το χέρι μου χαμηλά διαπιστώνοντας πόσο υγρή ήδη ήμουν.
Γνώριζα ότι κανείς δεν χρησιμοποιούσε αυτόν τον διάδρομο γιατί ήταν μονίμως κλειστός και έτσι ένιωθα ότι θα ήμουν σίγουρα μόνη μου. Το θέαμα που είχα ήταν εξόχως ερεθιστικό.
Δεν θυμάμαι να είχα ερεθιστεί ποτέ τόσο πολύ. Το κεφάλι μου είχε φουντώσει και που και που κρατιόμουν γιατί τα πόδια μου δεν με κρατούσαν καλά. Εκεί πρέπει να βρισκόμουν τουλάχιστον είκοσι λεπτά όταν ξαφνικά αισθάνθηκα μία ζεστή ανάσα πίσω μου και δύο χέρια απαλά να με αγκαλιάζουν. Γύρισα τρομαγμένη και βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον φωτογράφο που προηγουμένως είχε φύγει.
Πριν προλάβω να πω τίποτα μoυ έδωσε ένα παθητικό φιλί στο στόμα και με αγκάλιασε με πάθος. Ήξερα ότι έπρεπε να φύγω αλλά δεν είχα την δύναμη να  προβάλω κάποια αντίδραση και μετά από έναν πολύ μικρό δισταγμό ανταποκρίθηκα και εγώ με περισσή θέρμη. Άρχισε να με φιλά στο στήθος να παίζει πολύ έμπειρα με τα χέρια του όλο μου το σώμα και κυρίως να παίζει ανάμεσα στα πόδια μου σηκώνοντας την φούστα μου. Τα πόδια μου είχαν αρχίσει να λυγίζουν οπότε με πήρε σχεδόν στην αγκαλιά του, άνοιξε την πόρτα που οδηγούσε στο δωμάτιο και μπήκαμε μέσα.
Ο διευθυντής ήταν ξαπλωμένος στον βελούδινο καναπέ και η κοπελιά τον είχε όλο μέσα στο στόμα της. Ξαφνιάστηκαν που μας είδαν αλλά ο διευθυντής προέτρεψε στην φίλη του να συνεχίσει. Εμείς βρεθήκαμε σε αντικριστό ίδιο καναπέ και σε λίγο τα έμπειρα χέρια του φωτογράφου με είχαν γδύσει τελείως και αμέσως έχωσε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια μου. Ήταν τόσο μαέστρος που με την βία κρατήθηκα να μην έρθω. Οι όποιες αναστολές υπήρχαν είχαν εντελώς εξαφανιστεί και αντιδρούσα σαν μανιασμένη, αφήνοντας ελεύθερο όλο το καταπιεσμένο λίμπιντο, που αγνοούσα ότι υπήρχε. Στην ζωή μου μέχρι τότε δεν είχα γνωρίσει άλλον άνδρα εκτός από τον σύζυγό μου. Τον τράβηξα λοιπόν με βία επάνω και σχεδόν τον παρακάλεσα να κάνω και εγώ το ίδιο με την φίλη από απέναντι.
Ήταν πράγματι ένα πολύ ωραίο παιδί και έδωσα σχεδόν όλο μου τον εαυτό σε αυτό που έκανα. Το έκανα δε με τόση μανία που προς στιγμή μεσταμάτησε. Άρχισα μετά να φιλάω όλο του το σώμα και να ξαναγυρίζω πάλι κάτω. Συνέχεια όμως γύρναγα να δω τι έκανε και το άλλο ζευγάρι στον απέναντι καναπέ. Κάποια νοήματα αντάλλαξαν οι δύο άντρες μεταξύ τους, σηκώθηκαν ταυτόχρονα, και πριν προλάβω να το καταλάβω άλλαξαν μεταξύ τους θέσεις. Ξαφνιασμένη όπως βρισκόμουν γονατισμένη, ο διευθυντής έσπρωξε και με τα δύο χέρια του το κεφάλι μου πάνω στο πρησμένο του όργανο. Δίστασα λίγο στην αρχή, αλλά με λίγο μεγαλύτερη πίεση από μέρους του, βρέθηκα τελικά να τον έχω βαθιά μέσα στο στόμα μου.
Η αλήθεια είναι ότι παρ' όλο που ήταν πολύ μεγαλύτερος από τον φωτογράφο, ήταν καλύτερα εξοπλισμένος τόσο σε μήκος (τουλάχιστον τρία δάκτυλα), όσο και σε διάμετρο. Μετά από λίγο με γύρισε στα τέσσερα και παίζοντας λίγο το όργανό του στην υγρή σχισμή μπήκε με δόσεις όλος μέσα. Άρχισε να με πηδάει με ένα ρυθμό που με ξετρέλαινε.
Είχα χώσει τα νύχια μου στον καναπέ και άρχιζα να βογκάω από ηδονή και πόνο μαζί που μου έφερνε δάκρυα. Όταν προς στιγμή νόμισα ότι ήθελε να βγει, ούρλιαξα σχεδόν να μην σταματήσει. Ποτέ μέχρι τότε δεν είχα αισθανθεί έτσι και παλιότερα θα χαρακτήριζα μια τέτοια συμπεριφορά αντάξιας "τσούλας". Ο διευθυντής αποφάσισε να αλλάξει στάση, ξάπλωσε στο χαλί και με τράβηξε επάνω του. Έβαλα το τεράστιο όργανο μέσα μου και άρχισα ξέφρενα να ανεβοκατεβαίνω πάνω του, ενώ αυτός έπαιζε με τα στήθη μου ζουλώντας τις θηλές μου τόσο που πόναγα. Ήρθα με τόση ένταση που νόμιζα ότι  θα χανόμουν και προς στιγμή σταμάτησα. Αυτός όμως δεν είχε προλάβει να τελειώσει και με πρόσταξε να τον πάρω στο στόμα μου. Μούσκεμα όπως ήταν, το έβαλα στο στόμα μου και προσπάθησα να βάλω όλη την τεχνική μου για να το ανταποδώσω.
Ενώ τον έπαιζα για δύο τρία λεπτά και αισθανόμουν ότι κόντευε να έρθει, ένοιωσα μία γλώσσα να με φιλάει από πίσω. Το άλλο ζευγάρι μας  είχε πλησιάσει και η κοπέλα άρχιζε να ασχολείται μαζί μου ενώ ο φωτογράφος απλώς κοίταζε. Ενώ το είχα βαθιά όλο στο στόμα μου και έπαιζα με τα μεγάλα του αρχίδια ένοιωσα τον άλλο να μπαίνει μέσα μου. Η αντίδρασή μου ήταν τέτοια που φαίνεται ότι βοήθησε τον άλλο να έρθει και βαστώντας το κεφάλι μου ήρθε με μία απίστευτη μεγάλη ποσότητα μέσα στο στόμα μου. Μετά από λίγο σταματήσαμε αποκαμωμένοι χωρίς τον φωτογράφο να τελειώσει μέσα μου.
Ντυθήκαμε και χωρίς να πούμε πολλά λόγια, φύγαμε μετά από λίγο. Κατάλαβα ότι η ζωή μου είχε πλέον αλλάξει και εκείνη ακριβώς τη στιγμή πήρα και την οριστική απόφαση για το διαζύγιο.
Με τον διευθυντή αναπτύξαμε μία σχέση βασισμένη μόνο στο καλό sex, για μερικά χρόνια. Αρκετές φορές μάλιστα είχε έρθει μαζί μας και ο φωτογράφος, τις μισές φορές μόνος του και τις άλλες με ωραία παρέα. Όταν ήμασταν μόνο οι τρεις μας πηγαίναμε στο εργαστήριο του φωτογράφου στο σπίτι του, ασχολούμασταν αρχικά με την δουλειά μας (διαλέγαμε φωτογραφίες και θέματα π.χ.) και μετά από την κούραση εργασίας αρκετών ωρών το ρίχναμε στην παρτούζα. Δεν χόρταινα να κάνω άγριο έρωτα και με τους δύο χωρίς αναστολές.
Πολλές φορές, όταν ήξερα τι θα ακολουθούσε ήμουν ξαναμμένη από την αρχή και ανυπομονούσα πότε επιτέλους θα άρχιζε η διασκέδαση. Από την μία άκρη είχα βρεθεί στην αντίπερη όχθη. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζούσα τόσο έντονα. Όταν ο φωτογράφος είχε παρέα (συνήθως ήσαν μικρές και πολύ όμορφες κοπέλες του κυκλώματος), τότε βρισκόμασταν πάντα στο σπίτι του διευθυντή και ενώ ξεκινάγαμε σαν ζευγάρια καταλήγαμε σε άγριο όργιο.
Θα σας περιγράψω μόνο μία. Εκείνο το απόγευμα ο φωτογράφος έφερε μία νέα φίλη του στο σπίτι του διευθυντή. Αυτός σαν καλός οικοδεσπότης είχε μαγειρέψει κάποιο φαγητό (το είχε σαν χόμπι) και εγώ είχα φέρει σαν συμπλήρωμα κάτι μαζί μου. Αφού φάγαμε και ήπιαμε αρκετό κρασί καθίσαμε στον τεράστιο καναπέ όλοι και μπήκε μία ταινία στο video.
Από την αρχή η νέα μας φίλη μου φαινόταν περίεργη. Ήταν πολύ έξυπνη, πνευματώδης με σχεδόν τέλειο σώμα αλλά φερόταν κάπως απότομα. Με αναίδια θα μπορούσα να πω και υπεροψία. Βλέποντας την ταινία δεν κρατιόμουν άλλο, έβαλα χέρι στο προικισμένο όργανο του φίλου μας και άρχισα με το στόμα μου να το "ενεργοποιώ". Ήμουν από ώρα ερεθισμένη και ανυπόμονη.
Η κοπέλα αντίστοιχα ασχολιόταν με τον φίλο της. Σε λίγο ήμασταν ξαπλωμένοι στο παχύ χαλί που κάλυπτε το πάτωμα με την τηλεόραση να δείχνει την πορνοταινία. Η Μάρα, έτσι την έλεγαν, έδειχνε να είναι πολύ καλά εξασκημένη και κόντευε να τρελάνει τον φωτογράφο με την γλώσσα της. Ήξερα ότι μετά από κάποια στιγμή τα ζευγάρια μπερδευόμαστε σε ένα σύνολο σχεδόν  και μου άρεσε πάντα να είμαι το κέντρο της περιποίησης. Ενώ όλοι είχαμε γυμνωθεί, μόνο η Μάρα είχε μείνει ημίγυμνη. Σε κάποια στιγμή όπως βρισκόμουν γονατισμένη στα τέσσερα και απολάμβανα με κλειστά μάτια τον έρωτα που μου έκανε ο προικισμένος διευθυντής μου, αισθάνθηκα στο πρόσωπό μου έναν άλλο να προσπαθεί να βρει το στόμα μου.
Κρατιόμουν με το ζόρι να μην έρθω σε οργασμό προσπαθώντας να παρατείνω την ευχαρίστηση που απολαύανα και συνηθισμένη σε αυτή την διαδικασία από άλλες φορές με βουλιμία το άρπαξα και το έβαλα στο στόμα μου. Μου φάνηκε όμως ότι κάτι παράξενο συνέβαινε και όταν άνοιξα τα μάτια μου έπαθα σοκ.
Το εργαλείο που έπαιρνα στο στόμα ήταν της άλλης κοπέλας. Προσπάθησα προς στιγμή να τραβηχτώ, αλλά αφενός αυτή με τα δύο της χέρια έσπρωξε το κεφάλι μου επάνω της, χώνοντας τον πούτσο σχεδόν όλο μέσα στο στόμα μου. Αφετέρου ο σύντροφός μου ήταν τόσο καλός που πλέον τίποτε δεν μπορούσε να κρατήσω τον οργασμό μου. Σχεδόν ταυτόχρονα τελείωνε και ο φίλος μου βαθιά μέσα μου.
Μόλις μπόρεσα να απότραβηχτώ είδα ότι είχαμε να κάνουμε με μία transsexual. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Οι άλλοι δύο το γνώριζαν από πριν αλλά δεν μου είχαν πει τίποτα. Στην συνέχεια ο φωτογράφος άρχισε την γλύφει και να παίρνει στο στόμα του το εργαλείο της. Μετά συνέχισε να την πηδάει κανονικά ενώ αυτή ήταν στα τέσσερα με το ένα χέρι της έπαιζε το πρησμένο πούτσο της.
Το ξάφνιασμα ήρθε όταν αυτή έχυσε πριν τον άλλο και είδα το υγρό να μουσκεύει την παλάμη της. Ο φίλος μου πλησίασε και έγλυψε τα υγρά ενώ καθάρισε με την γλώσσα του το όργανό της. Στην συνέχεια της βραδιάς και οι δύο φίλοι μου ασχολήθηκαν μαζί μου και για επιστέγασμα έβαλαν τον τραβεστί να με πηδήξει. Στην αρχή αρνήθηκα έντονα αλλά η αφόρητη επιμονή τους έκαμψε την αντίδρασή μου και δέχτηκα με τον όρο να φορέσει προφυλακτικό και μόνο strait sex. Τους καύλωνε η εικόνα του τραβεστί να πηδάει γυναίκα. Πάντως καμία δεν ερχόταν σε οργασμό. Έτσι τελικά οι άντρες μας πλησιάσανε, ο φωτογράφος ξάπλωσε στον καναπέ κι εγώ τον καβάλησα παίρνοντας την ψωλή του όλη μέσα μου. Η Μάρα έβαλέ το παλούκι της στο στόμα μου κι ο διευθυντής μπήκε από πίσω μου. Με πηδούσαν και οι τρεις κι είχα απανωτούς οργασμούς. Αυτοί όμως δεν τελείωναν. Όταν η Μάρα είχε τέλειο πρίξιμο βγήκε από το στόμα μου. Βγήκε και διευθυντής από πίσω μου ενώ ο φωτογράφος συνέχιζε να γεμίζει τον κόλπο μου. Νόμισα ότι θα χύσουν. Αυτό κράτησε λίγο γιατί ξανααισθάνθηκα την διείσδυση από πίσω. Ο φίλος μου έχει κέφια σκέφτηκα. Πολύ γρήγορα αισθάνθηκα τα στήθη της Μάρας στην πλάτη μου και την πίεση πίσω μου να γίνεται υπερβολική. Με πηδούσε ο φωτογράφος από τον κόλπο, ο τραβεστί από πίσω ενώ ο φίλος μου πηδούσε ταυτόχρονα την Μάρα δίνοντας μου πολαπλή ηδονή. Οι οργασμοί ήταν πολλαπλποί και ασταμάτητοι. Τελείωσαν όλοι. Η Μάρα με πήδηξε τελικά με την βοήθεια του διευθυντή μου.
Από εκείνο το βράδυ απέρριψα από την παρέα μας τον φωτογράφο. Δύο φορές (πριν χωρίσω τελικά οριστικά με τον διευθυντή) καλέσαμε και κάποιον άλλον στην παρέα μας. Την πρώτη φορά θυμάμαι ότι αποπλανήσαμε έναν νεαρό μπάρμαν ξενοδοχείου (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία) και την άλλη έναν οδηγό taxi. Ειδικά ο τελευταίος διέθετε το πιο χοντρό όργανο που έχω δει ποτέ σε άνδρα. Ήταν λίγο πιο κοντό από του διευθυντή αλλά ήταν απερίγραπτο το πόσο χοντρό ήταν,  (η παλάμη μου δεν έκλεινε γύρω του), γεμάτο με χοντρές φλέβες.
Με πήραν ταυτόχρονα δύο άνδρες, με τον φίλο μου να παραχωρεί στον ταξιτσή την πίσω πόρτα. Πόνος και ηδονή αφάνταστη. Παρ' όλο που δεν ήμουνα πάντα θετική στο πήδημα από πίσω και μάλιστα εκτός του φίλου μου (ο φωτογράφος ποτε δεν με πήρε από πίσω) αυτή την φορά του το ζήτησα από μόνη μου. Όχι απλά το ζητούσα τους παρακαλούσα κι όλας. Με ξεσκισαν.
Ο καινούργιος φίλος (ταξιτζής), μου άρεσε τόσο πολύ που τον κάλεσα μερικές φορές μόνο του στο σπίτι για άγριες καταστάσεις. Εκείνο τον καιρό είχα χωρίσει με τον διευθυντή πλέον, και είχα αποκτήσει ένα φετίχ. Τρελαινόμουν να τον παίρνω στο στόμα και πολλές φορές ανάλογα σε ποία κατάσταση ερεθισμού ήμουν, να τον κάνω να τελειώνει στο στόμα μου. Μερικές φορές δε με τον ταξιτζή, κατέβαινα εγώ στο taxi του και χαιρόμουν πολύ να τον κάνω να χύνει στο στόμα μου στα γρήγορα. Όταν μόνη μου ανέβαινα στο σπίτι έπαιζα άγρια μέχρι να τελειώσω.
Φαίνεται ότι ο έλεγχος που είχα πάνω στον άλλο με την μέθοδο αυτή, με ερέθιζε πολύ, ιδίως μάλιστα όταν αυτός ήταν έτσι εξοπλισμένος. Εκείνη την εποχή ήμουν πλέον εκτός ελέγχου. Το αίμα μου έβραζε και έκανα πράγματα που σήμερα θα ντρεπόμουν να τα κάνω. Πολλές φορές μιλάγαμε από το τηλέφωνο και σχεδόν πάντοτε με ερέθιζε σε τέτοιο βαθμό που είτε με έφτανε στο σημείο να τον παρακαλώ να βρεθούμε (κάτι που λίγες φορές γινόταν), είτε με υποχρέωνε να κάνουμε τηλεφωνικό sex.
Ένα από αυτά τα βράδια τον έπεισα να έρθει αργά στο σπίτι. Ετοιμάστηκα κατάλληλα φορώντας sexy εσώρουχα και τον περίμενα με ανυπομονησία, αφού φρόντισα να μείνω μόνη μου. Όταν άνοιξα όμως την πόρτα δεν ήταν μόνος του.
Με έφερε σε τρομερή αμηχανία με τον προκλητικό τρόπο που είχα ντυθεί περιμένοντας μόνον αυτόν. Μου σύστησε τον φίλο σαν κουμπάρο του. Κάποια στιγμή με απομόνωσε και μου είπε ότι επειδή αυτός δεν μπορούσε να μείνει, έφερε έναν αντικαταστάτη και με φορτικότητα με υποχρέωσε να του υποσχεθώ ότι θα έκανα μαζί του έρωτα. Όταν αυτός έφυγε, δειλά δειλά με τον άλλο αρχίσαμε την κουβεντούλα και αργότερα καταλήξαμε στο κρεβάτι. Ήταν ένα ηφαίστειο που σε λίγο έκαμψε τις όποιες αναστολές. Κάναμε έρωτα και στις πιο απίθανες στάσεις και με πήρε από παντού, άλλοτε πολύ γλυκά και ήρεμα και άλλοτε με ορμή.
Όταν τελικά έφυγε, μετά από λίγες μόνον ώρες ήρθε ο φίλος μου και αφού με έβαλε να του περιγράψω με όλες τις λεπτομέρειες τι έκανα τις προηγούμενες δύο ώρες με τον άλλο, κάναμε και μαζί sex.
Το περίεργο είναι ότι ενώ νόμιζα ότι είχα πλέον χορτάσει και ολοκληρωθεί μετά από τόση ένταση ενωρίτερα, αυτός κατόρθωσε να με ερεθίσει πάλι και σε λίγο βρεθήκαμε να κάνουμε άγρια έρωτα. Το σχεδόν υπερφυσικό σε πάχος όργανό του και μάλιστα τόσο βαθιά σμιλεμένο από χοντρές φλέβες, μου έφερνε αναστάτωση και πολλές φορές ενώ είχα τελειώσει ενωρίτερα, έχυνα πάλι ενώ έπαιζα με τον εαυτό μου και αυτός έχυνε στο στόμα μου, στο πρόσωπό μου. Τρεις φορές ακόμα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό.
Δεν ερχόταν πλέον μόνος του αλλά μαζί με τον υποτιθέμενο κουμπάρο του. Τους ήθελα και τους δύο, είχα χάσει τα λογικά μου. Με πηδούσαν με τις ώρες κάνοντας απίστευτα πράγματα. Μια φορά οι δύο άντρες αφου με ικανοποίησαν μαζί από μπρός και πίσω προσπάθησαν να με πηδήξουν ταυτόχρονα από μπροστά. Στην αρχή ήταν δύσκολα αλλά όταν το κατώρθοσαν η κατάσταση ήταν εκπληκτική. Ο οργασμός μου ήταν μοναδικός και πρωτόγνορα παραταιταμένος. Μέχρι σήμερα τόσο μακρύ οργασμό δεν ξαξαένοιωσα.
Οι επισκέψεις συνεχίστικαν πότε με τον κουμπάρο του πότε με άλλους ένα ή δύο φίλους του. Κατάλαβα πλέον ότι εκμεταλλευόμενος την όποια αδυναμία μου, αυτός με είχε βγάλει «στο κλαρί». Την τελευταία φορά ήρθε σχεδόν μεθυσμένος με άλλους δύο. Δεν βρήκα την δύναμη να τους διώξω, αλλά εκείνη την στιγμή αποφάσισα (όπως και έκανα), ότι ήταν η τελευταία φορά. Έκανα έρωτα και με τους τρεις εκείνο το βράδυ και συμπεριφέρθηκα χειρότερα από «μία του δρόμου». Είχαν φέρει μάλιστα μαζί τους και μία video camera και αποθανάτισαν πολλές καυτές στιγμές.
Είχα προνοήσει, και σε όλες τις σκηνές φόραγα μάσκα για να μην αναγνωρίζομαι. Η νύκτα ήταν η πιο τρελή που είχα ζήσει. Κάναμε τρελό sex. Αρχικά με έγλυψαν και τρεις μεχρις οργασμού ενώ μου έχυσαν πάνω μου. Αφού ξεκουραστήκαμε κάμποσο και κάναμε μπανάκι, βάλαμε να δούμε την ταινία που τραβήξαμε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ερεθιστούμε πάλι και να αρχίσει νέος γύρος. Αυτή την φορά μου ζήτησαν να χορέψω strip-tease. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και μάλιστα χρησιμοποίησα και τα αγαπημένα μου σύνεργα για αυτή την επίδειξη. Είχα δοθεί με όλη μου την θέρμη και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο της καλύτερης επαγγελματίας.
Άφησαν κάτω την video camera, όρμησαν επάνω μου και να στην κυριολεξία με ξέσκισαν για άλλη μία φορά. Είχα διπλή διείσδυση από τον κόλπο αλλά διπλή διείσδυση και από πίσω. Τρελάθηκα. Όσο σκεφτόμουν ότι είναι η τελευταία φορά τρελενομουνα και παραδινόμουνα σε μια παραζάλη χωρίς όρια.Ήμουν σα μαστουρωμένη χωρίς στάλα αλκοολ, χωρίς ίχνος ναρκωτικου.Έχω κρατήσει εκείνη την κασέτα και ακόμη δεν πιστεύω τις φάσεις που τραβήχτηκαν. Κατόρθωσα να έχω ταυτόχρονα και τους τρεις στις τρύπες μου.
Από τότε έχω ηρεμήσει και όλα όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο με ξαφνιάζουν, και μάλιστα με κάνουν και ντρέπομαι. Φαίνεται ότι ήταν μια μεταβατική περίοδος που πάει πέρασε και ξαναγύρισα στα φυσιολογικά μου.
Τουλάχιστον έτσι νομίζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου