Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

Έχω καιρό να γράψω καμία ιστορία και αποφάσισα ότι με τον λίγο χρόνο που μπορώ να είμαι όρθιος τώρα, ας συνεχίσω μια ιστορία που είχα υποσχεθεί...
Enjoy!
Αυτή είναι η συνέχεια μιας ιστορίας που είχα αρχίσει να διηγούμαι με ένα φιλικό μου ζευγάρι.
Όσο περνούσε ο καιρός με την Μαίρη και τον Χρήστο και γνωριζόμαστε πιο πολύ, κάθε φορά που βρισκόμασταν έκανα προεργασία για να κάνω την εισβολή μου στην αδυναμία μου! Πόσο λαχταρούσα να γαμήσω το λαχταριστό κωλαράκι της Μαιρης! Γι’ αυτό και σε κάθε ευκαιρία, της χάιδευα την κωλοτρυπίδα με αισθησιακό τρόπο για να συνηθίσει την ιδέα ότι θα τον φάει! Εν τω μετάξι, ο Χρήστος δεν είχε καταφέρει να ξεπαρθενιάσει το απόρθητο τούνελ της γιατί φοβόταν τον πόνο. Έλα όμως που έπεσε σε μάστορα!
Ένα βραδάκι λοιπόν που βρεθήκαμε για ποτάκι, πήγαμε στο σπίτι μου να συνεχίσουμε το γλέντι και είπα μέσα μου ότι σήμερα, δεν μου την γλιτώνει! Αφού φτάσαμε στο σπίτι μου, βάζω τα ποτάκια (Chivas Regal) και πάω να κάνω ένα ντουζάκι στα γρήγορα. Όταν γύρισα, είχαν ήδη αρχίσει τα προκαταρκτικά τα πουλάκια μου! Δεν περίμενα και κάτι το διαφορετικό εδώ που τα λέμε...
Η Μαίρη, μουνάρα όπως πάντα, είχε μισογδυθεί και ο Χρήστος της πιπίλαγε τα στητά βυζάκια της με μαεστρία και συγχρόνως έπαιζε με το μουνάκι της. Η Μαίρη είχε ήδη αρχίσει να βαριανασάνει και το θέαμα με καύλωσε αφάνταστα! Στάθηκα για 2-3 λεπτάκια να τους θαυμάσω και μετά έκανα την κίνηση μου. Τους πλησιάζω καθώς γδύνομαι και ‘γώ και πέφτω με τα μούτρα στο μυρωδάτο μουνάκι της Μαιρης να ξεκινήσω το δικό μου μέρος του έργου. Της είχαν αρχίσει ήδη να τρέχουν τα προερωτικά υγρά της και ήταν σκέτο μέλι! Τα μαζεύω με προσοχή να μην χάσω σταγόνα από το πολύτιμο αυτό υγρό πιπιλώντας τα μουνόχειλα της και μετά την πρησμένη κλειτορίδα της. Τι απόλαυση, Θεέ μου! Ο κυρίως στόχος μου ήταν άλλος...
Ο Χρήστος συνέχιζε το έργο του με τα βυζάκια της Μαιρης και προχώρησε να της τον δώσει να του κάνει ένα θεϊκό τσιμπούκι όπως η Μαίρη ξέρει. Εγώ εν τω μετάξι ανασηκώνω την λεκάνη της για να γευτώ το λαχταριστό κωλαράκι της και έρχομαι αντιμέτωπος με την ροδαλή τρυπούλα της πίσω εισόδου της. Αχ Πόσο σφικτό φαινόταν!
Μεγάλωσε η επιθυμία μου ακόμα πιο πολύ να χώσω το καυλί μου εκεί που δεν είχε ξανάπαει άλλη ψωλή! Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση λοιπόν, άρχισα να γλύφω γύρο-γύρο την τρυπούλα της και να νοιώθω να ανοιγοκλείνει με προσμονή. Αφού πήρα το πράσινο φως από κει, έσπρωξα την γλώσσα μου μεσ’την τρύπα της και άρχισα να γαμάω την κωλοτρυπίδα της με την γλώσσα μου σα να ‘ταν μια μικρή ψωλή. Τα βογκητά της Μαιρης φανέρωναν το Πόσο το απολάμβανε και δεν της χαλούσα χατίρι! Η πούτσα μου ζητούσε ικανοποίηση τώρα όμως, οπότε, άφησα με δισταγμό την λαχταριστή τρυπούλα της και κάρφωσα με δύναμη την ψωλάρα μου μεσ’ το σφικτό μουνάκι της. Την ώρα που την σφυροκοπούσα με τέχνη το φιλήδονο μουνάκι της, ο Χρήστος απολάμβανε ακόμα το περίτεχνο τσιμπούκι της και ήταν απίστευτα καυλωτικό! Εγώ να γαμάω την μουνάρα της και αυτή να ικανοποιεί συγχρόνως με το στοματάκι της τον Χρήστο.
Άντεξα κάνα εικοσάλεπτο έτσι αλλά δεν γινόταν άλλο, ταπαπάρια μου είχαν φουσκώσει επικίνδυνα και έπρεπε ν’ αδειάσουν! Ο ρυθμός μου επιταχύνεται και η Μαίρη και ο Χρήστος φτάνουν επίσης σε κορύφωση και το βλέπω. Βγαίνω από την Μαίρη και αρχίζει να μας παίρνει συγχρόνως τσιμπούκι για να τελειώσουμε και οι δυο στο στόμα της. Ο Χρήστος και ‘γώ βλέποντας την φρενίτιδα της Μαιρης την χύνουμε και οι δυο στην μάπα με την Μαίρη να προσπαθεί να τα μαζεύει όλα αλλά μάταια! Τα σκάγια την είχαν πάρει στα μαλλιά, στα μάγουλα, στο πιγούνι αλλά κυρίως στο στόμα!
Η καύλα όμως ήταν ατελείωτη και δεν σταματήσαμε καθόλου! Ξαπλώνει ο Χρήστος να ανέβει η Μαίρη καβάλα επάνω του και δεν απογοητεύει η Μαιρούλα ποτέ! Έχω μείνει και ‘γώ τώρα να απολαμβάνω ένα καλό τσιμπουκάκι (και ένα καθαρισμα!) ; και να χαϊδεύω την Μαίρη. Άλλο ήθελα όμως και πάω από πίσω από την Μαίρη για να της γλύψω και λίγο το κωλαράκι. Σκέτη καύλα ήταν σου λέω! Να βλέπω του Χρήστου την ψωλή να μπαινοβγαίνει στην μουνάρα της και ‘γώ ν’ απολανβάνω την λαχταριστή της τρυπούλα με την γλώσσα μου! Το ΚΥ όμως, δεν ήταν ποτέ μακριά και ευτυχώς γιατί μετά από λίγο μου κάνει ο Χρήστος το νόημα με το χέρι, «Έμπα!»
Ε, δεν ήθελα και δεύτερη πρόσκληση! Άλειψα την κωλοτρυπίδα της Μαιρης με το ΚΥ όπως και την ψωλή μου και της τον ακουμπάω. Δεν βλέπω αντίδραση οπότε σπρώχνω σιγά-σιγά την ψωλή μου μέσα της μέχρι την μέση. Τσίνησε όμως η πουτάνα! Άρχισε να προσπαθεί να με σπρώχνει αλλά επέμενα Χωρίς να κουνηθώ μέσα της μέχρι να συνηθίσει στον εισβολέα της. Όταν κατάλαβα ότι είχε συνηθίσει λιγάκι, άρχισα με αργές και τρυφερές κινήσεις μέσα έξω, προχωρώντας πιο πολύ κάθε φορά που έμπαινα.
Όταν είχε ανοίξει καλά-καλά Άρχισε να μουγκρίζει από την ηδονή και να μου λέει να μην σταματάω. ήταν και ο Χρήστος από κάτω που της γαμούσε το μουνί και ένοιωθα τις παλινδρομικές κινήσεις του που ανεβάζανε την αίσθηση στα ουράνια! Ξεσκίστε με γαμιάδες μου, να φωνάζει η Μαίρη σ’ ένα ερωτικό παραλήρημα. Ξεσκίστε με την πουτάνα! Μ’ έχετε γεμίσει με τις ψωλάρες σας! Νόμιζα ότι τέτοια καύλα ήταν αδύνατον να νοιώσω! Και Όσο φώναζε, τόσο καυλώναμε με Εγώ με τον Χρήστο, μέχρι την στιγμή που δεν άντεχα άλλο και φώναξα, πάρτα μωρή καργιόλα τα ψωλόχυμα μου στην κωλάρα σου! Παρτα όλα! Όλα για πάρτι σου! Και άδειασα και πάλι μια απίστευτη ποσότητα σπέρμα μεσ’ το κωλάντερο της!
Αποκαμωμένος πλέον, παρακολούθησα τον Χρήστο να αλλάζει θέσεις και να την παίρνει αυτός από τον κώλο τώρα με ορμή! Να φωνάζει, τώρα θα πάρεις και τα δικά μου ψωλόχυμα επιτέλους στην κωλάρα σου μικρή μου πουτανίτσα και αδειάζει και αυτός την σπέρμα του μέσα της να αναμειγνύεται με το δικό μου.
Καθώς βγήκε από μέσα της ο Χρήστος, είδα ένα μικρό ποταμάκι χύσια να βγαίνει από την ορθάνοιχτη πλέον κωλοτρυπίδα της και να κυλάει στο μουνάκι της και στην συνέχεια στα μπούτια της. Αποθέωση ήταν!
Σηκωθήκαμε να κάνουμε ένα γρήγορο ντουζάκι όλοι μας μετά και όταν επιστρέψαμε στο κρεββατι και ξαπλώσαμε, η Μαίρη είχε την πλάτη της σε μένα. Δεν μου είχε πέσει ακόμα (!) και όταν άπλωσε το χέρι της να το πιάσει, το διαπίστωσε με ευχαρίστηση! Χωρίς να πει λέξη και ξαπλωμένοι όπως ήμασταν στο πλάι, με τράβηξε από τον πούτσο μου πίσω της και οδήγησε την ψωλή μου και πάλι στην κωλάρα της! Αυτή τη φορά, μπήκε Χωρίς πολλά-πολλά και αρχίσαμε πάλι.
Ο Χρήστος που πήρε γραμμή την φάση, ήθελε να μπει στο παιχνίδι και αυτός, οπότε, δώστου πάλι αμερικαν κλαρινετ η Μαίρη! Αυτή τη φορά όμως, δεν βιαζόμουν και της έκανα της Μαιρης ένα απίστευτο γαμήσι στο οποίο έχυνε ΚΑΙ από τον κώλο! Πρέπει να την γαμούσα έτσι για τρία τέταρτα τουλάχιστον και όταν έχυσα τελικά, θα πρέπει να την είχα καυλώσει αφάνταστα γιατί μου καθάρισε και τον πούτσο με το στοματάκι της με λαχτάρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου