Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ...!

Ήταν μια καυτή μέρα του Αυγούστου. Η θερμοκρασία χτύπαγε κόκκινο… Μαζευτήκαμε λοιπόν μια παρέα 7 ατόμων (Μαρία, Γιώργος, Χρήστος, εγώ (Έλλη), Πόπη, Γιάννης και Μάριος) και είπαμε να πάμε κάπου για μπανάκι. Πάνω στο χαβαλέ η Μαρία έκανε πρόταση να πάμε σε μια παραλία γυμνιστών στην Κινέττα για να σπάσουμε πλάκα! Όλοι συμφωνήσαμε και ξεκινήσαμε για Κινέττα.
Φτάσαμε εκεί κατά τις μια και με τον ήλιο να καίει, με την προοπτική ότι εμείς θα φοράμε τα ρουχαλάκια μας και όλοι οι άλλοι γύρω μας θα είναι γυμνοί! Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όμως έτσι! Μόλις πατήσαμε το πόδι μας μέσα, μας υποδέχτηκε μια γκόμενα γυμνή λέγοντας μας ότι εδώ δεν επιτρέπονται ρούχα!!! Τι να κάνουμε κι εμείς; Τόσο δρόμο είχαμε κάνει! Αποφασίσαμε να τα βγάλουμε όλα! Κατεβαίνουμε δισταχτικά προς την παραλία και με τα χέρια μας να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία!
Η αμηχανία ήταν μεγάλη και έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε κατ’ ευθείαν ντου στην θάλασσα! Μέσα στη θάλασσα χωριστήκαμε αγόρια και κορίτσια Τα αγόρια πήγαν πίσω από μια βάρκα και εμείς μπροστά από την βάρκα για να μπορούμε να κουτσομπολεύουμε άνετα όποιον μεγάλο πούτσο βλέπαμε να περνάει!! Όλα καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα πράγματα κύλούσαν ήρεμα και ευχάριστα…Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα ντου στα αγόρια για να κυλίσουνε τα πράγματα ακόμα πιο ευχάριστα!! Προχωρώντας προς το μέρος τους όμως με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο ένας απ’ αυτούς έλειπε! Κοιτάξαμε γύρω γύρω αλλά πουθενά…Ξαφνικά ο Μάριος βγαίνει λαχανιασμένος έξω από το νερό, παίρνει μια βαθιά ανάσα και ξαναμπαίνει. Αυτό έγινε τουλάχιστον τρεις φορές. Αποφασίσαμε να πάμε υποβρυχίως για να δούμε τι παιζόταν. Καθώς ήμασταν έτοιμες να βουτήξουμε ακούμε τον Γιώργο να φωνάζει δυνατά: ‘Έτσι μωρή πουτανίτσα… Γλύφτον μου όλον’!!! Τότε αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι γινόταν.
Ο Μάριος ξαναπήρε την βαθιά του ανάσα και τότε ακούσαμε τον Χρήστο να αγκομαχάει! Αποφασίσαμε να πάμε από πίσω τους και να τους τρομάξουμε για να δούμε επιτέλους τι ακριβώς παίζεται! Φαίνεται όμως ότι αυτοί μας πήραν χαμπάρι και αντί να τους αιφνιδιάσουμε εμείς μας αιφνιδίασαν αυτοί. Γραπώνοντας ο Γιώργος την Μαρία, ο Γιάννης την Πόπη, ο Χρήστος εμένα και ο Μάριος το πουλί του!!! Αφού αρχίσαμε να φτιαχνόμαστε, πετάγεται ο Μάριος και ρωτάει ποιος είναι για τρίο. Τότε η Μαρία και ο Γιώργος προθυμοποιήθηκαν να καλύψουν το κενό της μοναξιάς του καθώς όλοι οι άλλοι συνεχίζαμε να γαμιόμαστε ανελέητα!
Ο Μάριος και ο Γιώργος κάνανε τη Μαρία σάντουιτς ενώ εκείνη στέναζε από την καύλα…Στο μεταξύ ο Χρήστος και ο Γιάννης παρατήσανε εμένα και την Πόπη και πήγαν πίσω από την βάρκα να ξεσκιστούν! Τι να κάνουμε κι εμείς; Αρχίσαμε τα πλακομούνια! Το ξέσκισμα συνεχίστηκε για την επόμενη μια ώρα. Αφού είχαμε ρίξει τα χύσια της ζωής μας αποφασίσαμε να βγούμε για ηλιοθεραπεία. Αργότερα, άλλοι γυμνιστές μας ανακοίνωσαν ότι σήμερα ήταν η μέρα του τσαφ τσούφ, κοινώς έπρεπε οι άντρες να κάνουν ένα μεγάλο τρενάκι και οι γυναίκες ένα μεγάλο σιδηρόδρομο!!! Έγινε ένας τεράστιος σιδηροδρομικός σταθμός με 20 άντρες και γυναίκες! Αφού ξεκολιαστήκαμε όλοι γυρίσαμε σπίτια μας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την άλλη βδομάδα που ήταν και η ημέρα του ΗΣΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (10/10/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου