Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΕΝΩ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΩΤΑ !!!

18/10 /2004

Γεια σου ixrayman!

Θα σου διηγηθώ κι εγώ την δική μου ιστορία που συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο. Η ιστορία είναι πραγματική αλλά για ευνόητους λόγους τα ονόματα θα είναι διαφορετικά.
Με λένε Ελένη, πέρυσι λοιπόν τον Αύγουστο ήμασταν με τον Αντώνη τον άντρα μου στο σπίτι, ότι είχε σχολάσει ήταν περίπου 9 το βράδυ. Έκανε ένα μπανακι, κι αφού έφαγε κάτι πήγαμε και κάτσαμε στο σαλόνι να δούμε κανένα έργο. Έβαλα δυο ποτάκια και κάτσαμε απέναντι στους καναπέδες του σαλονιού.
Ο Αντώνης φορούσε ένα τζιν με ένα απλό μπλουζάκι κι εγώ μια πολύ κοντή μαύρη φουστιτσα κι ένα μαύρο ελαφρώς διχτυωτό πουκαμισάκι, χωρίς εσώρουχα που ξέρω ότι καυλώνει ο Αντώνης όταν με αντιληφθεί! Αρχίσαμε να παίζουμε χαρτιά μέχρι που κάποια στιγμή χτύπησε το κουδούνι και ήρθε ένας φίλος του ο Μιχάλης, είχαμε γνωριστεί παλιότερα.
Κάτσαμε του είπαμε να παίξει κι αυτός μαζί μας και είπε ναι. Του έβαλα ένα ποτάκι και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ο Μιχάλης έκατσε απέναντι μου στον άλλο καναπέ κι Αντώνης σε ένα σκαμπό δίπλα μου. ξεκινήσαμε γελούσαμε και περνούσε η ώρα πίνοντας τα ποτάκια μας. μετά από λίγο πρότεινε ο Μιχάλης να παίξουμε αλλά όποιος χάνει να πίνει ένα σφηνακι. Δεχτήκαμε τον όρο και ξεκινήσαμε. μετά από αρκετή ώρα κι αφού ήμασταν αρκετά ζαλισμένοι, πρότεινε ο Αντώνης να παίξουμε αλλά τώρα όποιος χάνει θα πίνει ένα σφηνακι και θα βγάζει κι ένα ρούχο! Δεχτήκαμε την πρόκληση αυτή και ομολογώ ότι με καύλωσε πιο πολύ επειδή κάποια στιγμή θα ήμουν γυμνή μπροστά σε δυο άντρες αλλά και το αντίθετο! Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε την "αγωνία strip"!
Για να μην πολυλογώ μετά από καμιά ώρα περίπου βρεθήκαμε να είμαστε όλοι γυμνοί, οι άντρες ήταν καυλωμένοι κι εμένα οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει και φαινόταν η καύλα μου! Συνεχίζαμε να πίνουμε τα ποτάκια μας και να συζητάμε διάφορα! κάποια στιγμή έκατσε ο Αντώνης στο καναπέ κι εγώ ξάπλωσα στα πόδια του. Άρχισα λοιπόν να του χαϊδεύω τ αρχίδια και τον πούτσο κι αυτός με τη σειρά του μου χάιδευε τα βυζιά και το μουνάκι μου, ενώ ο Μιχάλης από απέναντι μας κοίταζε και έπαιζε απαλά τον καυλωμένο πούτσο του! μετά από λίγο κι αφού είχα καυλώσει για τα καλά. Και η παρουσία του Μιχάλη μου ήταν πλέον αδιάφορη (σε αυτό βοήθησε και το ποτό) άρχισα να γλύφω τον πούτσο του Αντώνη για πολλή ώρα μέχρι που μου ζήτησε να χαϊδευτώ μπροστά τους για να καυλώσω τον Μιχάλη κι αυτόν!
Χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξα τα πόδια μου κι άρχισα να χαϊδεύω το μουνί μου που ήταν μούσκεμα και τα βυζιά μου! Καθώς έβλεπα τους άντρες να με κοιτάνε και να παίζουν τα καυλιά τους η καύλα μου μεγάλωσε! άρχισα να χώνω τα δάχτυλα στο μουνί μου και να το ξεσκίζω σαν τρελή από καύλα! αυτό κράτησε κανα μισάωρο ώσπου μου είπε ο άντρας μου να πάω στο δωμάτιο και να κάτσω στα 4 για να έρθει να με ξεσκίσει! Όντως, ήπια ένα σφηνακι χαιρέτησα τον Μιχάλη, προχώρησα στο δωμάτιο κι αφού έκλεισα όλα τα φωτα έκατσα στα 4 και περίμενα να έρθει ο Αντώνης να με ξεσκίσει!
Δεν άργησε καθόλου! Ανέβηκε στο κρεβάτι κι άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει! μετά από λίγο μου έκανε ένα τέλειο γαμήσι με την γλώσσα του κι έπειτα έκατσε με τα γόνατα στο κρεβάτι μου έπιασε την μέση και μου κάρφωσε την ψωλή του με όση δύναμη είχε στο πάτο του μουνιού μου!
Τρελάθηκα από την καύλα! Πάνω στο ξέσκισμα νιώθω 2 χέρια να μου χαϊδεύουν τα βυζιά! Ήταν ο Μιχάλης! Πήγα να τραβηχτώ αλλά δε τα κατάφερα,  με έπιασε με δύναμη από τα μαλλιά και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα! Ο Αντώνης δε κατάλαβε τίποτα αφού στο σκοτάδι και με την σούρα του δεν έβλέπε την μύτη του! Όσο τραβιόμουν εγώ τόσο πίεζε ο Μιχάλης το κεφάλι μου στο πούτσο του! Ο Αντώνης τώρα μου ξέσκιζε το κώλο! Είχα καυλώσει πολύ! Άρχισα να ρουφάω το καυλί του Μιχάλη σαν τρελή! Έχυνα ασταμάτητα! είχα 2 ψωλές να με γαμάνε! Όνειρο!
Ξαφνικά νιώθω τα υγρά του Μιχάλη στο στόμα μου! Ευκαιρία να κάνω κάτι που δεν είχα δοκιμάσει αλλά και για να μη το καταλάβει κι ο Μιχάλης! Να τα καταπιώ! Ήταν τέλειο!
Του ρούφηξα το καυλί κι έφυγε τόσο σιγά όπως ήρθε! Ο Αντώνης δε κατάλαβε τίποτα και συνέχισε να με γαμάει μέχρι που έχυσε στον ξεσκισμένο κώλο μου! Έπειτα με φίλησε και με ρώτησε αν μου άρεσε! Ήταν τέλεια του είπα! Αλλά που να ξερε!
Ακόμα μέχρι σήμερα δεν το έχει μάθει! Πολλές φορές μου πετάει σπόντες για παρτουζες, μου αφήνει φωτογραφίες σε μέρη που ξέρει πως θα τις δω και αλλά τέτοια αλλά ποτέ δε μου λέει στα ίσια ότι θέλει να με πάρει παρτουζα γιατί νομίζει πως θα του πω όχι! Νομίζει όμως! Είναι το ονειρο κάθε γυναίκας! Να νιώσει 2 καυλιά μέσα της να την ξεσκίζουν!
Κάθε μέρα ανυπομονώ να με ρωτήσει αν θα ήθελα κάτι τέτοιο! Θα του πω αρχικά όχι για να μην κάνω την εύκολη, αλλά στη συνέχεια και στην επιμονή του θα του πω ότι αν είμαστε πολύ καυλωμένοι, αν έχουμε πιει, δε θα με πείραζε να δοκιμάσουμε κάτι τέτοιο!
Ελπίζω να γίνει γρήγορα γιατί με το που το σκέφτομαι ζουμιάζω. Κι όποια λέει ότι δεν ζουμιάζει να με συμπαθά αλλά λέει ψέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου