Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (συνέχεια)

Βγήκαμε λοιπόν στην εθνική και συνεχίσαμε στο δρόμο προς τη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν και οι δυο ικανοποιημένοι και ήρεμοι. Βέβαια περιοριστήκαμε στο να τελειώσουμε χωρίς γαμήσι αλλά ήταν υπέροχη εμπειρία.
Το ταξίδι ήταν ήσυχο με καλό καιρό και χωρίς κίνηση στο δρόμο. Περάσαμε έξω από τη Λάρισα και συνεχίσαμε για Κατερίνη. Μετά τα διόδια στα Τέμπη και περνώντας από την εκκλησία με την κρεμαστή γέφυρα μου ήρθε η ιδέα και της το πρότεινα απλά και με φυσικότητα: «Τι λες να κατέβουμε δίπλα στο ποτάμι;» «Γίνεται;» «Νομίζω ότι ξέρω πώς να πάμε». Συνεχίσαμε και αμέσως πριν την τελευταία γέφυρα πριν το σιδηροδρομικό σταθμό μπήκα δεξιά και σε πολύ λίγη απόσταση έκοψα αριστερά και βρεθήκαμε κάτω από την εθνική σε χωματόδρομο που πάει παραποτάμια δεν ξέρω μέχρι πού επειδή μετά από κάτι ζιγκ ζαγκ άρχισε να γίνεται κακός ο δρόμος -ακόμη και για τζιπάκι- και επιπλέον πέσαμε σε ένα ζευγάρι κατασκηνωτών -μάλλον τσέχοι αν κατάλαβα σωστά από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.
Γυρίσαμε λοιπόν προς τα πίσω, περάσαμε δυο ή τρία ζιζκ ζαγκ του δρόμου και όταν πια δε φαινόμασταν από τους τουρίστες σταμάτησα το αυτοκίνητο και κατεβήκαμε και οι δυο κάτω.
Το βουητό από νερό σε έκανε να αισθάνεσαι δέος! Ήταν και τα δένδρα και γενικά όλος ο χώρος έτσι που σε υπέβαλλε. Άγριο μέρος και με κίνδυνο να εμφανιστεί κανένα αυτοκίνητο από στιγμή σε στιγμή. Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι σε τέτοια περίπτωση, λόγω του θορύβου από το νερό δεν θα ακούγαμε παρά μόνο όταν θα ήταν μπροστά μας.
Πήγαμε σε ένα μεγάλο πλάτανο ακριβώς δίπλα στο ποτάμι και ζήτησα από την … να ακουμπήσει τα χέρια της στον κορμό του δέντρου. Την έπιασα από τη μέση και την τράβηξα απαλά προς τα πίσω με αποτέλεσμα να κάνει μια καμάρα το σώμα της και να τεντώσει τον κώλο της προς τα μένα. Έπιασα το φουστάνι και το σήκωσα πάνω στη μέση της και αποκαλύφθηκε ο γυμνός της κώλος ολοστρόγγυλος μπροστά μου. Έσκυψα και άρχισα να περιεργάζομαι με τη γλώσσα μου τα μπούτια της και να ανεβοκατεβαίνω στη χαράδρα ανάμεσα στα μπούτια της πότε στην κωλοτρυπίδα και πότε στο μουνάκι της. Η μυρωδιά από το χύσιμο που είχε κάνει πριν υπήρχε έντονη στο μουνί της, κάτι που με κάβλωνε ακόμη περισσότερο.
Έσκυψα ακόμη περισσότερο και έφτασα στην κλειτορίδα της. Τώρα άρχισα να βάζω ένα δάχτυλό μου μέσα στις τρύπες της πότε στο μουνάκι της και πότε στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισε να βαριανασαίνει και να κουνάει το σώμα της αναζητώντας μεγαλύτερη επαφή με τη γλώσσα μου και τινάζοντας τη μέση της για να μπαίνει πιο βαθιά και απότομα το δάχτυλο κάθε φορά μέσα της. Τα υγρά της ήταν χείμαρρος - πάντα ήταν πολύ παραγωγική, πολύ σπάνια και μετά από πολλές ώρες με γαμήσι μπορεί να στέγνωνε κάπως το μουνί της-.
Κατέβηκα με τη γλώσσα μου προς το μουνάκι της και τώρα η μύτη μου ήταν πάνω στην κλειτορίδα της και όσο έπαιζα με τη γλώσσα μου τόσο και η μύτη μου έπαιζε με την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο να γεμίσει η μύτη μου από τα υγρά της. Ανασηκώθηκα, την πλησίασα στο πρόσωπο και της ζήτησα να τη γλύψει για να την καθαρίσει κάτι που έκανε με πάθος. Σκυμμένη όπως ακουμπούσε στον κορμό του δέντρου άπλωσε τη γλώσσα της πάνω στο πρόσωπό μου και με έγλυψε όχι μόνο στη μύτη αλλά σε όλο το πρόσωπο. Σηκώθηκα και έλυσα τη ζώνη από το τζιν και ανοίγοντας το φερμουάρ το κατέβασα τόσο που ελευθερώθηκε ο πούτσος μου που στεκόταν ήδη καυλωμένος και έτοιμος μπροστά της. Στεκόταν σκυμμένη και μισόγυμνη με τον κώλο να προβάλλει περήφανος ακουμπώντας στο δέντρο με τον πούτσο μου ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό της.
Άνοιξε το στόμα και τον πήρε όσο μπορούσε μέσα της. Έκανε προσπάθειες να βάλει όσο περισσότερο γινόταν – όλο δε μπορούσε να τον καταπιεί γιατί τώρα ήταν πρησμένος και έτοιμος να την ξεσκίσει όχι όπως πριν στη διαδρομή. Το τσιμπούκι της όπως πάντα ήταν απολαυστικό αλλά το μυαλό μου ήταν να μπω μέσα της και γρήγορα τραβήχτηκα και βρέθηκα πίσω της έτοιμος να την ξεσκίσω. Έπαιξα λίγο τα μουνόχειλά της με τον πούτσο μου πάνω κάτω, την έπιασα από τη μέση και της τον κάρφωσα βίαια μέσα στο μουνάκι της. Και άρχισε ένα τρελό γαμήσι κι από τους δυο μας. Οι στεναγμοί και οι καύλες μας ακούγονταν πάνω στο βουητό του νερού. Με τα χέρια μου πότε της έσφιγγα τη μέση και κάρφωνα τον πούτσο μου πιο γρήγορα και δυνατά και πότε έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της χώνοντας ένα δάχτυλο μέσα και γαμώντας την και από κει. Άλλοτε άπλωνα το ένα χέρι από κάτω και χάιδευα τα τεράστια βυζιά της.
Απ' την άλλη αυτή άπλωνε το χέρι της και χάιδευε τον πούτσο μου μέχρι κάτω στα αρχίδια. Ήμουν τόσο ερεθισμένος που όταν ελαττώναμε κάπως την ένταση αισθανόμουν ότι με πίεζε σε όλο το μήκος του πούτσου μου με τα τοιχώματα του μουνιού της και με τα μουνόχειλα να σφίγγουν ερμητικά στην είσοδο της και να με κρατάνε μέσα της. Κάποιες στιγμές σταματούσαμε εντελώς κάθε κίνηση και αισθανόμουν το σφυγμό της! Και μετά πάλι ένταση και ξέφρενο γαμήσι!
Δυο φορές τραβήχτηκε και έκατσε στα πόδια της παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της και κάθε φορά μετά από λίγο τη σήκωνα, την έστηνα στο δέντρο και της έχωνα τον πούτσο στο μουνάκι. Πρέπει να ήμασταν αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση –πάνω από μισή ώρα- όταν βγήκε και έκατσε στα πόδια της λέγοντάς μου «δε μπορώ άλλο με ξέσκισες».
Την έπιασα από τα μπράτσα και τη σήκωσα φιλώντας την στο στόμα. Είχε τη μυρωδιά από τα υγρά και των δυο μας στο υπέροχο αυτό στόμα! Την τράβηξα απαλά δίπλα στο αυτοκίνητο παίζοντας με το χέρι μου τον πούτσο μου. Σε λίγο κατάλαβε ότι ετοιμάζομαι να χύσω και έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Τον έπιασε με το χέρι της αναγκάζοντάς με να αποτραβήξω το χέρι μου και άρχισε να τον παίζει γρήγορα. Έχυσα όπως πάντα μέσα στο στόμα της. Πάντα το απολάμβανε να καταπίνει τα χύσια μου!
Όταν μετά σηκώθηκε και με φίλησε στο στόμα τον κρατούσε στο χέρι της και συνέχισε να τον χαϊδεύει πιο απαλά τώρα. Φαινόταν η ευχαρίστηση στο πρόσωπό της. «Είχαν την καλύτερη γεύση από ποτέ σήμερα!» μου είπε και προσπαθήσαμε να θυμηθούμε τι είχα φάει από το πρωί. Αυτό μας απασχόλησε και άλλες φορές και στις επόμενες μέρες αλλά δεν καταλήξαμε αν υπήρξε κάτι ξεχωριστό στη διατροφή μας εκείνη τη μέρα ή ήταν αποτέλεσμα του όλου σκηνικού.
Μετά από αρκετή ώρα βγήκαμε στην εθνική και συνεχίσαμε το ταξίδι της επιστροφής για Θεσσαλονίκη όπου και φτάσαμε όταν πια είχε βραδιάσει για τα καλά.
Ενδιάμεσα κάναμε μια στάση έξω από την Κατερίνη για καφέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου