Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

03/11/2004

Αγαπητέ ixrayman γειά σου,
Θα λέγαμε ότι από τις ιστορίες σου, εγώ και η γυναίκα μου, έχομε πηδηχτεί αμέτρητες φορές. Είναι πάρα πολύ καβλωτικές.
Η πανσέληνος του Αυγούστου φέτος, μας βρήκε με τη γυναίκα μου (Σοφία & Νίκος) σε ένα σπίτι στη Λούτσα και παραθερίζαμε για ενάμιση μήνα. Εκείνο το βράδυ μας πήρε τηλ. ένα φιλικό ζευγάρι για να μας επισκεφθεί. Ο Δημήτρης και η Δήμητρα, ένα ζευγάρι με πολύ καλά σώματα και καλά μυαλά.
Η βραδυά ξεκίνησε με καλό φαγητό και καλό κρασί. Η ώρα είχε πάει περίπου 11, όταν πιάσαμε την καβλωσυζήτηση. Μετά από λίγη ώρα, ο Δημήτρης άρχισε και έβαζε χέρι στη Δήμητρα κάτω από το τραπέζι- φαινόντουσαν μόνο τα χέρια τους που κουνιόντουσαν. Αμέσως σηκώθηκα όρθιος όπου πήγα μέσα στο σπίτι και έφερα κρυφά ένα δονητή μεγάλο που έχομε και τον χρησιμοποιούμε τακτικότατα.
Περίπου 20 πόντους με ραβδώσεις και πολύ εύκαμπτος. Αρχισα σιγά σιγά να χαιδεύω τα μπούτια της γυναίκας μου με τον δονητή. Στην αρχή δεν κατάλαβε τι είναι- γιατί δεν έβλεπε- μα μόλις τον ακούμπησα στο μουνάκι της, πετάχθηκε όρθια.
Η Σοφία 1.70 ύψος και 65 κιλά είναι μια σκέτη κάβλα και πανέμορφη. Ξυρίζει το μουνάκι της και αφήνει μια γραμμούλα, που μόλις τo δείτε θα σας στείλει στα ουράνια. Αρχισα σιγά- σιγά να της τον βάζω μέσα στο μουνί της και ταυτόχρονα συζητάγαμε με το άλλο ζευγάρι. Φυσικά αυτοί δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτε, αλλά η Σοφία άρχισε και έβγαζε ψιλοκραυγούλες ηδονής. Εγω καταλάβαινα ότι ότι το μουνί της είχε μουσκέψει και τον έχωνα όλο και πιο βαθιά. Ο πούτσος μου ξυρισμένος και αρκετά μεγάλος, είχε πεταχτεί έξω- με τη βοήθεια του χεριού μου- και είχε σηκωθεί αρκετά. Η Σοφία έβαλε με τρόπο το χέρι της επάνω στο πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει.
Θα ήθελα να τονίσω ότι παρ όλες τις πολλές συζητήσεις και φαντασιώσεις που έχομε κάνει με την Σοφία, δεν το έχομε κάνει με άλλο ζευγάρι. Δεν έτυχε ; Δεν το επιδιώξαμε ; Τέλος πάντων ! Η Σοφία λοιπόν άρχισε να κουνιέται πάνω στο δονητή και ταυτόχρονα να συζητάει, μα σε λίγο προδώθηκε γιατί έχυσε και όχι μόνο δεν φρόντισε να το κρύψει αλλά σηκώθηκε όρθια- τραβώντας μου το χέρι- και άρχισε να βάζει και να βγάζει με μεγάλη ταχύτητα το δονητή στο μουνάκι της, αδιαφορώντας αν ο Δημήτρης και η Δήμητρα έμειναν εμβρόντητοι.
Μαζί και εγώ, γιατί μετά από τόσες συζητήσεις για να κάνομε τετραολέ με κάποιο άλλο ζευγάρι, μου έλεγε πάντα όχι. Το άλλο ζευγάρι άρχισε και χαιδευόταν μπροστά μας, χωρίς να αισθάνεται καμμιά ντροπή. Η Σοφία όμως είχε αντίθετη γνώμη. Τους είπε ότι έγινε, έγινε και να ξεχάσουν τα υπόλοιπα. Τότε εγώ τσαντίστηκα πάρα πολύ άσχημα και τραβώντας τη μπλούζα της, έβγαλα τις μεγάλες βυζόμπαλες της έξω. Αμ δε !!!! Η Σοφία μάζεψε τα ρούχα της και πήγε μέσα στο σπίτι. Εγώ σκέφτηκα ότι τώρα θα γίνει της πουτάνας και πήρα το ζευγάρι , ανοίξαμε τη πόρτα του κτήματος και κατεβήκαμε στην ιδιωτική μας παραλία.
Επειδή ήμουν πολύ καβλωμένος, έβγαλα τελείως τα ρούχα μου και έπεσα στη θάλασσα. Το ίδιο έπραξε και το άλλο ζευγάρι και έτσι απολαμβάναμε το νυχτερινό μας μπάνιο, γυμνοί. Σε λίγο ο Δημήτρης έπιασε τη Δήμητρα, την έβαλε πάνω στο πούτσο του και άρχισαν να γαμιούνται δίπλα μου και εγώ να χαιδεύω το πούτσο μου, που ήταν ήδη τεράστιος και ζήταγε τη λύτρωση του. Τότε εμφανίστηκε η Σοφία, έβγαλε και αυτή όλα τα ρούχα της και έμεινε με ένα μικροσκοπικότατο string. Επεσε στη θάλασσα και άρχισε να με τρίβει και να μου πιάνει τον πούτσο ρωτώντας με αν με καβλώνει το θέαμα και αν έχω ανάγκη να βλέπω άλλα ζευγάρια για να τη πηδήξω. Της απάντησα ότι απλά έτυχε και εάν δεν της αρέσει, να πάμε πίσω στο σπίτι.
Τότε ανέβηκε πάνω στο καβλωμένο μου πούτσο και άρχισε να γαμιέται ασύστολα. Το άλλο ζευγάρι έμεινε για δεύτερη φορά εμβρόντητο. Τότε ήταν που μας άκουσε όλη η Λούτσα. Τι φωνές ήταν αυτές ! Πρώτη φορά άκουγα τη Σοφία να ουρλιάζει τόσο πολύ στο γαμήσι μας. «Γάμησε με ρε πούστη, γάμησε με ρε κάβλα μου, ξέσκισε με τη πουτάνα σου» Εγώ προσπαθούσα να ανταποκριθώ στη κάβλα της και της έχωνα βαθιά τη πουτσάρα μου. Ο Δημήτρης με τη Δήμητρα βγήκαν στην παραλία και άρχισαν να γαμιούνται με πολύ κάβλα. Την είχε στήσει στα τέσσερα και της γαμούσε το μουνί αλύπητα.
Η Δήμητρα άρχισε να φωνάζει για να τη ξεσκίσει και η γυναικα μου παρακολουθούσε το γαμήσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου