Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΘΕΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΣ

13/11/2004
Σου στέλνω την ιστορία στο εμαιλ που μου είπες αν και χρονικά γράφτηκε πριν ένα μήνα περίπου. Θα γράψω και θα σου στείλω κι άλλη γιατί σε αυτό το διάστημα έχουμε κάνει διάφορα πράγματα. Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά.
Εξομολόγηση
Γεια σου Ευταξία Με λένε Γεωργία είμαι κάπως μεγάλη,  46 ετών,  και ανακάλυψα το site σου μέσω "κάποιου" πριν 1-1,  5 μήνα.
Περιττό να σου πω πως έχω διαβάσει όλες σχεδόν τις ιστορίες μιας και είναι η κύρια ερωτική μου συντροφιά μετά από αρκετό καιρό.
Βέβαια μόνη μου προσπαθώ να δώσω ικανοποίηση στον εαυτό μου καθώς τους τελευταίους μήνες η ζωή μου γενικά είχε πάρει την κάτω βόλτα,  μέχρι.. . . . . 
Για αρχή να σου πω ότι είμαι εδώ και 1 μήνα χωρισμένη και επίσημα (επιτέλους) δεν είμαι καμία θεά,  με λίγη περιφέρεια,  μάλλον μεγάλο στήθος και γενικά μια γυναίκα τις ηλικίας μου χωρίς πολλές εξαλλοσύνες.
Ο λόγος που σου γράφω είναι γιατί θέλω να εξομολογηθώ κάτι που έκανα πριν λίγο καιρό. Θα το αποκαλύψω με ερωτικές λεπτομέρειες για να είμαι μέσα στο κλίμα τον ιστοριών.
Από την αρχή η ιστορία είναι ότι παντρεύτηκα πριν 14 χρόνια κάποιον που ήταν χήρος και είχε ένα γιο από το γάμο του. Μαζί κάναμε αλλά 2 παιδιά (1 αγόρι και 1 κορίτσι). Περνάγαμε όπως όλες οι οικογένειες με τα πάνω και τα κάτω μας αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η ζωή μας είχε γίνει άσχημη. Τσακωμοί συνέχεια αντιδράσεις άσχημες,  και το αποκορύφωμα που αρχές του χρόνου τον έπιασα στο σπίτι μας να κάνει έρωτα με κάποια κοπέλα αρκετά μικρή.
Αυτό ξεχείλισε το ποτήρι και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Όμως είχα πληγωθεί πολύ και ήθελα να κάνω κάτι για να τον πληγώσω και αυτόν. Και η σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου,  αν και χυδαία ήξερα πόσο θα τον πόναγε. Να κάνω έρωτα με το γιο του. Όχι ότι δεν τον ένιωθα και δικό μου γιο,  από τα 8 τον μεγαλώνω,  αλλά εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν μόνο εγωιστικά και να πω την αλήθεια σαν άντρας ήταν και αρκετά ενδιαφέρων.
Ο Μάκης είναι 22 και σπουδάζει στη Πάτρα,  μένει σε γκαρσονιέρα μόνος. Και πήγα εκεί. Την πρώτη μέρα το μόνο που κάναμε ήταν να συζητάμε για το επικείμενο διαζύγιο. Είχε ένα ημιδιπλο κρεβάτι όπου κοιμηθήκαμε μαζί,  με εμένα να σκέφτομαι όλο το βράδυ αν έπρεπε η όχι να το κάνω. Την άλλη μέρα όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι που πήγε για μπάνιο. Όπως ήταν μικρό το σπίτι άκουγα το νερό να πέφτει πάνω στο κορμί του,  σκεφτόμουν αυτό που ήθελα να κάνω,  είχα φοβερή ένταση και έσκυψα να δω από την κλειδαρότρυπα αν μπορούσα κάτι. Εκείνη τη στιγμή σαπουνιζόταν χαμηλά σχεδόν αυνανιζόταν και για πρώτη φορά τον είδα σαν άντρα. Είχε όμορφο σώμα(το ήξερα αυτό) αλλά και το πέος του ήταν πάρα πολύ καλό,  μεγαλύτερο αρκετά του πρώην άντρα μου αν και όχι σε πλήρη στύση,  και εκεί πια αποφάσισα να κάνω πράξη ότι σκεφτόμουν.
Βγήκε,  φάγαμε,  πίναμε κρασί,  άρχισα να τον ρωτάω αν είχε καμία κοπέλα αν την έφερνε στο κρεβάτι που κοιμόμασταν και γενικά τον πείραζα. Συνεχίσαμε να πίνουμε κρασί (αρκετό θα έλεγα γιατί το χρειαζόμουν) αυτός στην καρεκλα και εγώ στο κρεβάτι.
Φορούσα μια απλή νυχτικιά χωρίς σουτιέν όμως και όπως καθόμουν την είχα σηκώσει αρκετά ψηλά ενώ χάιδευα και τα πόδια μου συνέχεια δήθεν αδιάφορα. Τελικά φτιάξαμε κεφάλι από το κρασί και ξαπλώσαμε για ύπνο. Μου είχε γυρίσει την πλάτη και εγώ τον πήρα αγκαλιά φροντίζοντας να πιέζω το στήθος μου στη πλάτη του. Έκανα πως κοιμάμαι και τον ένιωθα πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί,  ήταν αναστατωμένος. Άρχισα να του φυσάω το σβέρκο και γύρισε αλλά πριν προλάβει να πει κάτι τον φίλησα. Έβαλα τη γλώσσα μου στο στόμα του για δευτερόλεπτα ανταποκρίθηκε αλλά αμέσως τραβήχτηκε. Είπε "μαμά τη κάνεις" και τον ξαναφίλησα ενώ έβαλα το χέρι μου στο πέος του.
Ηταν φοβερά ερεθισμένος και εκεί κατάλαβα πόσο μεγάλο ήταν και κυρίως πόσο χοντρό. Σε θέλω του είπα με έχεις καυλώσει από χτες και άρχισα να του μιλάω πιο πρόστυχα για να τον ανάψω περισσότερο. Ήθελε να αντιδράσει αλλά και φοβόταν. Έλεγε "όχι μαμά,  δεν είναι σωστό" αλλά δεν τραβιόταν. Του έπιασα το χέρι και το έφερα στο στήθος μου και αμέσως άρχισε να το χαϊδεύει. Άρχισε να με φιλάει και αυτός. Είχα βάλει το χέρι μου από μέσα και χάιδευα το πέος του.
Σκληρό και όμορφο σκεφτόμουν να το βάλω στο στόμα μου και δεν άργησα καθόλου. Αρχίσαμε να ξεφεύγουμε. Ανασηκώθηκα και κατέβηκα,  άρχισα να τον γλύφω απαλά στην αρχή εξωτερικά από πάνω μέχρι κάτω με τη γλώσσα μου. Του άρεσε και άρχισε να μου μιλάει πιο ερωτικά. Του άρεσε και ήθελε να συνεχίσω. Είχαμε ξεχάσει και οι δύο την σχέση μας και απλά ήμασταν δυο εραστές. Άρχισα να του κάνω πίπα πιο έντονα πιο δυνατά. Μου χάιδευε το κεφάλι την πλάτη και τους γοφούς όσο έφτανε.
Αφού κατάλαβα ότι είχε καυλώσει πάρα πολύ,  σταμάτησα σηκώθηκα έβγαλα την κιλότα μου και κάθισα επάνω του. Μπήκε αμέσως μέσα μου αφού και εγώ ήμουν πολύ αναμμένη και υγρή,  αν και είχα πολύ καιρό να κάνω έρωτα. Μεγάλος και χοντρός. Με άνοιξε. Άρχισα να κουνιέμαι αργά για να τον νιώθω όλο μέσα μου. Πέρασε τα χέρια του μέσα από τη νυχτικιά μου και χάιδευε τις ρόγες μου,  τις τσίμπαγε,  ενώ με μια κίνηση την έβγαλε ελευθερώνοντας τα στήθια μου μπροστά του.
Αρχισα να κουνιέμαι έντονα και τον ένιωθα μέσα μου. Πέρναγε συνέχεια από το μυαλό μου ο πατέρας του και αυτό με έφτιαχνε και αντί να σκέφτομαι την εκδίκηση σκεφτόμουν την ένταση που ένιωθα. Μου άρεσε. Με καύλωνε. Και άρχισα να πηδιέμαι πάνω του ολοένα και πιο γρήγορα πιο δυνατά. Έβλεπα ότι δεν άντεχε άλλο. Οι αναστολές του είχαν γίνει καύλα. Μου έλεγε πόσο του άρεσε ότι δεν θα άντεχε πολύ,  ήθελε να με χύσει και έβλεπα ότι ήθελε να μου πει κι άλλα αλλά φοβόταν.
Και εκεί τον ελευθέρωσα. Άρχισα να του λέω πόσο μου άρεσε η πούτσα του πως με έκανε να νιώθω πουτάνα πως με γάμαγε τέλεια πως ήταν ο γαμιάς μου και πως ήθελα να με γαμάει συνέχεια,  πως ήμουν η πουτάνα του. Εκεί πια δεν άντεξε και άρχισε να με χύνει. Έκατσα πάνω του για να τον νιώθω όλο μέσα μου να με γεμίζει με τα υγρά του και τον άκουγα να μου λέει "χύνω πουτάνα"Με έβριζε. Έχυνε και με έβριζε και αυτό με ερέθιζε περισσότερο.
Σε λίγο άρχισε να χαλαρώνει. Χωρίς να το βγάλω από μέσα μου ξάπλωσα πάνω του και άρχισα να τον φιλάω. Με φίλαγε δυνατά και με ένταση. Έμεινα λίγο εκεί και ξάπλωσα δίπλα του. Ένιωθα πολύ παράξενα. Άρχισα να σκέφτομαι τις συνέπειες,  τη είχα κάνει,  αν έπρεπε,  ήμουν όμως και πολύ καυλωμένη. Μπερδεμένη. Σε πολύ λίγο,  άρχισε να με χαϊδεύει στο στήθος. Και στο μουνί μου έβαζε δάκτυλο. Δεν είχα χύσει,  είχα και καιρό να κάνω έρωτα,  ένιωθα πολύ καυλωμένη,  οι ρόγες μου πόναγαν από καύλα,  αλλά είχα και πολλές αναστολές και ενοχές. Ήμουν αναστατωμένη.
Έτριβε το μουνί μου και έβαλε και δεύτερο δάκτυλο. Με τόσα υγρά μέσα μου γλίστραγαν πολύ εύκολα. Τον ήθελα. Θέλω να σε γαμήσω πάλι μου είπε και ήρθε ανάμεσα στα πόδια μου. Τα σήκωσα λίγο,  ακούμπησε το πούτσο του και το έτριψε λίγο στο μουνί μου. Εκεί τρελάθηκα και του ζήτησα να με γαμήσει γρήγορα. Μπήκε γρήγορα και δυνατά μέσα μου. Μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και άρχισε να με πηδάει με δύναμη. Έμπαινε όλος μέσα τον κάρφωνε άγρια και κάθε φορά που έμπαινε χτύπαγε τη μήτρα μου. Είχε ξεπεράσει τις αναστολές του και με ξέσκιζε πια πολύ έντονα. Όπως είχα τόσο καιρό να πηδηχτώ το μουνί μου είχε ερεθιστεί πολύ σχεδόν πόναγε και αυτός με πήδαγε άγρια και με έβριζε σαν να ήμουν πραγματική πουτάνα. Άρχισα να χύνω και μόλις του το είπα άρχισε να μπαίνει μέσα μου πολύ πολύ δυνατά.
Καρφωνόταν και έχυνα. Έχυνα συνέχεια,  σχεδόν 2 φορές απανωτές έχυσα. Σταμάτησε μου είπε να κάτσω στα 4,  μου χαμήλωσε τους ωμούς σήκωσε ψηλά τη λεκάνη μου και μπήκε μέσα μου απότομα. Και εκεί άρχισε να με ξεσκίζει. Μόλις είχα χύσει,  ήμουν ερεθισμένη,  πόναγα και με πήδαγε. Είχε ανοίξει πολύ το μουνί μου,  ήταν πλημμυρισμένο από πολλά υγρά και τη πούτσα του που με γάμαγε δυνατά,  άγρια. Χτύπαγε ελαφρά τους γοφούς μου,  με έβριζε πολύ χυδαία πια και μου έβαζε τον αντίχειρα στο κώλο μου. Δεν άντεχα τέτοια καύλα και τον έχυσα πάλι. Ήθελε να με χύσει και αυτός,  ήθελε να χύσει στα βυζιά μου και με γύρισε. Τον έβαλε ανάμεσα τους και τα γάμησε για λίγο. Μέχρι που με έχυσε. Γέμισε τα βυζιά μου το λαιμό μου ενώ πολλά πετάχτηκαν στα χείλια μου και στο πρόσωπο. Τον πήρα στο στόμα και τον καθάρισα. Έγλειφα ότι είχε απομείνει από τα υγρά του. Ήταν κάτι που σιχαινόμουν και το έκανα πολύ σπάνια αλλά εκείνη τη στιγμή μου φάνηκε τόσο φυσικό και τα υγρά του τόσο γλυκά τόσο όμορφα. Ξάπλωσε δίπλα μου με φίλησε γλυκά και χωρίς να πούμε τίποτα άλλο κοιμηθήκαμε αγκαλιά.
Το άλλο πρωί με ξύπνησε με τα δάκτυλα του να τρίβουν το μουνί μου και τις ρόγες μου. Κάναμε έρωτα όπως το προηγούμενο βράδυ. Με πήδηξε πάλι με πολύ ένταση,  πολύ δύναμη,  έχυσα πάλι και με γέμισε με τα δικά του υγρά στη κοιλιά και το στήθος. Σηκωθήκαμε,  ήπιαμε καφέ,  χωρίς να λέμε πολλά αλλά με φιλιά και χάδια. Μπήκε στο ιντερνετ και με "γνώρισε" με το site σου. Με πήγε στις αιμομικτικές ιστορίες και μου είπε ότι όταν τις διάβαζε σκεφτόταν πως θα ήταν να το κάναμε μαζί. Δεν είχε τέτοιες τάσεις αλλά με τις ιστορίες σου τον έβαλες να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Με πήρε εκεί,  εγώ όρθια και σκυμμένη να διαβάζω τις ιστορίες σου και αυτός από πίσω να με πηδάει. Έμεινα 2 μέρες ακόμα κάνοντας συνέχεια έρωτα. Τα κάναμε όλα. Με έπαιρνε από παντού,  συνέχεια. Πήραμε και είδαμε τσόντες,  με έβαζε σε σαιτς εδώ με chat και μιλάγαμε με άλλους ενώ με πήδαγε και φυσικά διαβάζαμε τις ιστορίες σου.
"Ήπια" και 2 φορές τα υγρά του όλα,  κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ μου(τις ελάχιστες φορές που είχε τελειώσει ο πατέρας του στο στόμα μου τα έφτυνα)ενώ με άλλους που είχα κάνει παλιότερα έρωτα ούτε που είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Γύρισα και κάθε μέρα μιλάγαμε στο τηλέφωνο κάνοντας σεξ,  ήρθε και 2 φορές όπου κάναμε έρωτα όχι όμως όπως θα θέλαμε γιατί ήταν και τα αλλά παιδιά στο σπίτι. Και τώρα στέλνω την ιστορία σε σένα,  όπως του είχα υποσχεθεί,  ξέροντας ότι θα την διαβάσει.
Το εμαιλ που μου έφτιαξε, μου είπε να το δώσω γιατί θέλει να δει τις απαντήσεις την επόμενη φορά που θα έρθει. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό.
Ξεκίνησε σαν εκδίκηση αλλά τώρα είναι πάθος. Το ξέρουμε και οι δύο. Όμως ανεξάρτητα από το ηθικό μέρος,  αυτό που ζω ερωτικά είναι κάτι φανταστικό και υπέροχο.
Θέλω να δοκιμάσουμε κι αλλά μαζί και θα τα κάνουμε σίγουρα. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό αλλά σε ευχαριστώ και δημόσια.

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολύ καύλα γυναίκα στο σεξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στείλε μου μήνυμα να μιλάμε όταν δεις το μύνημα η παρέμε στο έξι εννιά εφτά ενια τέσσερα οχτώ έξι εννιά δέκα να μιλήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή