Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ

Η κρεβατοκάμαρα μου είναι στο πiσω μέρος της πολυκατοικίας και βλέπει στον ακάλυπτο ακριβώς απέναντι βρίσκεται το δωμάτιο της. Λίγα μόλις μέτρα μας χωρίζουν αλλά μέχρι πριν λίγες μέρες δεν ήξερα ούτε το όνομα της ούτε αν έχει δεσμό.
Κάθε βράδυ ειδικά τα καλοκαίρια την περίμενα με ανοιχτό το παράθυρο. Σβήνοντας τα φώτα για να παραμένω αθέατος στο σκοτάδι πότε θα εμφανιστεί. Γύριζε πάντα αργά αλλά εγώ πάντα περίμενα, μια φορά που την είδα γυμνή ενώ άλλαζε αρκούσε να με κάνει τρελό για κείνη. Την παρακολουθούσα να ετοιμάζεται για να βγει, έκανε μπάνιο και πάντα έμπαινε στο δωμάτιο της με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω της που την άφηνε να πέσει στο πάτωμα μόλις πήγαινε μπροστά στον καθρέπτη, κοιταζόταν γυμνή και έβαζε πάντα κρέμες μία αρώματα σέρνοντας τα χέρια της απ τα δάχτυλα των ποδιών ως τον κατάλευκο λαιμό της με τα μακριά μαλλιά της πάντα να στάζουν και να την κάνουν ακόμα πιο σέξι.  Ποιον δεν θα ‘καναν όλα αυτά να κάθετε κολλημένος στο τζάμι;
Με είχε δει το ένιωθα κι ας μην είχε κοιτάξει πότε προς το μέρος μου.. . 
Ήταν Κυριακή βράδυ όταν μου πρόσφερε ένα ανεπανάληπτο σώου που δεν θα ξεχάσω πότε , έσκασε μύτη μενα δίσκο μενα σάντουιτς ένα ποτήρι γάλα κι ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό. Φορούσε ένα ημιδιαφανο νεγκλιζέ από μαύρη δαντέλα. Έκλεινε μπροστά χαμηλά μενα κορδονάκι..  ακούμπησε προσεκτικά το δίσκο στην άκρη του κρεβατιού και κάθισε κι ίδια μισοξαπλωμένη στο ένα της πλευρό.
Το νεγκλιζέ είχε ανοίξει πολύ πριν καθίσει και φάνηκαν τα εσώρουχα της, ήταν κι αυτά από μαύρη δαντέλα
το μικροσκοπικό της κιλοτακι ίσα που κάλυπτε το τρυγονάκι του μουνιού της ενώ το πίσω μέρος ήταν τόσο λεπτό ώστε χωνόταν ολόκληρο στην χαράδρα του πληθωρικού της κώλου. 
Το διάφανο σουτιέν την αγκάλιαζε σφιχτά το μεγάλο της στήθος και εφάρμοζε τέλεια. Είχε όλα τα φώτα αναμμένα κι έδειχνε να παρακολουθεί αδιάφορα τηλεόραση.
Πήρε το σάντουιτς απ’ το δίσκο δάγκωσε μια μπουκιά και το ξανά άφησε στη θέση του γλείφοντας μοναδικά
τα δάχτυλα της..  τα έφερνε ένα ένα στο κατακόκκινο αισθησιακό της στοματάκι της τα έβαζε ένα ένα στα φουσκωτά χείλια της και τα τραβούσε αργά σχεδόν ηδονικά προς τα έξω. Ο πούτσος μου σκλήρυνε μέσα στο εσώρουχο μου και πίεσε τον καβαλο μου, , έχωσα το χέρι μου μέσα απ το παντελόνι και τον τράβηξα προς τα έξω για να ανακουφίσω τον πόνο που μου προκαλούσε η στύση.
Άνοιξα την μπαλκονόπορτα όσο πιο αθόρυβα μπορούσα για να μην τραβήξω την προσοχή της και στάθηκα στην γωνία ακίνητος σχεδόν δεν ανέπνεα, , ίσα ίσα που πρόλαβα να πάρω θέση για να την πετύχω στη φάση που σήκωνε το ποτήρι για να πιει απ το γάλα της. Μερικές λευκές σταγόνες έσταξαν απ την άκρη των χειλιών της και το γάλα κύλησε αργά στο σαγόνι και τον λαιμό της..  αυτό ήταν η χαριστική βολή για το καυλί μου που τινάχτηκε δυνατά μέσα απ το μποξερακι μου και άρχιζε τους σπασμούς και τότε πήρα τη μεγάλη απόφαση, , , γδύθηκα και απέμεινα ολόγυμνος να παρακολουθώ το μωρό.
Μάζεψε όσες σταγόνες μπορούσε με την άκρη της μακριάς της γλώσσας και σκούπισε το άσπρο ρυάκι στο λαιμουδακι της.
Ξαναέπιασε το σάντουιτς και αφοσιώθηκε στην οθόνη της τηλεόρασης άπλωσε τα υπέροχα πόδια της και τα κατάλευκα μπουτάκια της τράβηξαν σαν μαγνήτης την προσοχή μου
Έπιασα τον πούτσο μου και τον τράβηξα προς τα κάτω..  το ροδαλό πουτσοκεφαλο μου ξεπρόβαλε πρησμένο σαν μανιτάρι, , τύλιξα σφιχτά τα δάχτυλα μου γύρω του κι άρχισα να κινώ ρυθμικά το χέρι μου.
Τελείωσε το φαγητό της κι άρχισε να παίζει ξανά με τα δάχτυλα της. Έχωνα ένα ένα αργά μέσα στα χείλη και τα τραβούσε βασανιστικά σαν να ταν ένα σκληρός και καυλωμένος πούτσος η σαν να σάλιωνε τα δάχτυλα της για να μπουν σε μια στενή κωλοτρυπίδα..
Βαρούσα πια μαλακία σαν τρελός. Ήπιε το υπόλοιπο γάλα. Αυτή τη φορά ήμουν σίγουρος πως επίτηδες άφησε να της ξανακυλήσουν σταγόνες απ’ το στόμα όπως πριν αυτή τη φορά δεν πρόβαλε η γλώσσα της να μαζέψει το γάλα παρά με τα δάχτυλα της άπλωσε τις λευκές σαν σπέρμα σταγόνες στο λαιμό και το στήθος της, ύστερα άνοιξε το νερό και ήπιε κράτησε το κεφάλι της πίσω κι άφησε μια γερή ποσότητα νερού να ξεχυθεί αργά απ’ τα χείλη της, Έτρεξε στο σαγόνι το λαιμό και το στήθος της πέταξε το μπουκάλι στο πάτωμα κι έφερα τα χέρια στο πρόσωπο της ακούμπησε τα κοκκινισμένα μάγουλα της κι έπειτα άρχισε να σκούπιζε το γάλα και το νερό από πάνω της, είχε κλείσει τα μάτια κι είχε πάρει μια πολύ καυλιαρικη έκφραση, τα νερά είχαν μουσκέψει το νεγκλιζέ της και έλυσε το κορδονάκι στην κορυφή του στήθους της,
το έβγαλε εντελώς και το άφησε στην άκρη, τότε είδα καθαρά ότι το σουτιέν της ήταν βρεγμένο κάτω απ το λεπτό διάφανο ύφασμα οι ρώγες της διαγράφονταν πεντακάθαρα. Τις έτριψε με τα ακροδάχτυλα της κι άρχισαν να φουσκώνουν και να σκληραίνουν με το πρώτο κιόλας άγγιγμα. Μισάνοιξε τα χείλη της και βγήκε μια κοφτή ανάσα παρόλη την απόσταση ήταν σαν να καίει το πρόσωπο μου η αναπνοή της, έπιασε το κούμπωμα του σουτιέν μπροστά στο στήθος και το πίεσε ελαφρά. Εκείνο άνοιξε αφήνοντας ελεύθερα τα βαριά βυζάκια της, οι ρώγες της πετάχτηκαν όρθιες και μυτερές, ο πούτσος μου τινάχτηκε κι αυτός στην παλάμη μου κι εγώ τον έσφιξα ακόμη πιο γέρα, ζούληξε τις βυζαρες της με τις παλάμες στης. Χάιδεψε τις θηλές της και τις τσίμπησε δυνατά, ανασήκωσε με τα χέρια της το ένα βυζάκι της και ακούμπησε με την άκρη της γλώσσας της την καυλωμένη ρώγα της, κατέβασε το άλλο χέρι της στην λεία κοιλιά της με τα δάχτυλα της ίσα να αγγίζουν την επιδερμίδα της, έφτασε έτσι μέχρι την αρχή της ηβικής της χώρας, έχωσε το χέρι της μέσα απ το εφαρμοστό κιλοτακι της κι άρχισε να μαλακιζει το μουνάκι της. Το πρόσωπο της πήρε μια έκφραση έκστασης καθώς το έτριβε με αργές και απολαυστικές κινήσεις. Ξαφνικά σταμάτησε κι έβγαλε το εσώρουχο της. Το έπιασε απ τις πλαϊνές δαντέλες και και το κατέβασε ως κάτω. Τράβηξε το ένα της πόδι κι έμεινε να κρέμεται από τον άλλο της αστράγαλο. Απέμεινα να την κοιτάζω σαν χαμένος ξεχνώντας ακόμα και να μαλακιστώ. Άνοιξε διάπλατα τα μπούτια της και χάιδεψε ξανά και ξανά τη σχισμή του μουνιού της, άνοιξε τα παχιά της μουνοχειλα και πίεσε την κλειτορίδα της, ευτυχώς η θέση μου επέτρεπε να βλέπω καθαρά αλλιώς θα χα πέσει απ το μπαλκόνι, γλίστρησε το δάχτυλο της μέσα στην καυτή της τρύπα ενώ με το άλλο χέρι της χάιδευε τα βυζάκια της, , , τίναξε το κεφάλι της πίσω και τα μακριά της μαλλιά έπεσαν σαν καταρράχτης στην λευκή της πλάτη, ξανάρχισα να κουνάω το καυλί μου που πονούσε αφόρητα και είχε πρηστεί απ την καύλα. Έγειρε το σώμα της προς τα πίσω χάιδεψε με το ελεύθερο χέρι της το εσωτερικό των ποδιών της και μετά το πέρασε κάτω απ τον κωλαρακο της, ανασήκωσε τη λεκάνη της κι άρχισε να σπρώχνει δυο δάχτυλα στον κόλπο της ενώ ο αντίχειρα στης έτριβε πάντα την κλειτορίδα της, έσφιξε τα κωλομαγουλα της έχωσε ένα δάχτυλο στο χώρισμα ανάμεσα τους κι έτριψε τον σφυχτιρα της, κάρφωσε το μεσαίο δάχτυλο δυνατά στην στενή της κωλοτρυπίδα και βόγκηξε δυνατά. Έβαζε κι έβγαζε δυνατά μία γρήγορα πια τα δάχτυλα της και εγώ ακολουθούσα τον ίδιο ρυθμό.
Ξαφνικά κοίταξε προς το μέρος μου και γέλασε πλατιά. Στάθηκε μπρος στο ανοιχτό μου παράθυρο κι άρχισε να τρίβει με μεγαλύτερη δύναμη τη μουναρα της, το πουτανακι με είχε πάρει χαμπάρι απ’ την αρχή κι ίσως είχε σχεδιάσει κι όλο αυτό με κάθε λεπτομέρεια κι έτσι την στιγμή που φτανα με στο τελείωμα αποφάσισε να μου το φανερώσει με τον πλέον αποκαλυπτικό και προκλητικό τρόπο. Κάρφωσε το βλέμμα της στο δικό μου. Ευτυχώς δεν κώλωσα, εξάλλου ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν θα μπορούσαν να με πιάσουν οι ντροπές, εκείνη άφησε ένα μακρόσυρτο σιγανό βογκητό μπαινοβγαζε τα δάχτυλα της πιο βαθιά στην τρυπούλα της και η τρεμούλα που είχε πιάσει την κορμάρα της ήταν η καλύτερη απόδειξη πως έχυνε, την ίδια στιγμή ένα καυτό σιντριβάνι σπέρματος ξεπετάχτηκε απ το καυλί μου και πιτσίλισε την μπαλκονόπορτα και το πάτωμα. Την επόμενη μέρα χαιρετηθήκαμε στην είσοδο, , , , έμαθα όνομα, , , μα και αλλά που δεν θα κάνουν πότε πραγματικότητα το να την αγγίξω.
Παρόλα αυτά αν και σπάνια πια…… κάνω 2-3 τσιγάρα, στο μπαλκόνι (23/04/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου