Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ …..ΕΡΑΣΤΗΣ

22/11/2004

Καταρχήν συγχαρητήρια για το πολύ καυλιάρικο σαιτ σου.
Με λένε Γιώργο είμαι 34 ετών, παντρεμένος σχεδόν 6 χρόνια και ο λόγος που αποφάσισα να σου γράψω δεν έχει σχέση με κάποια ερωτική εμπειρία με γυναίκα αλλά θέλω να μιλήσω για κάποια άλλη "πλευρά μου".  Η ιστορία ξεκίνησε πριν 4 χρόνια
Τότε είχα κάποιες εμπειρίες με άντρες (όχι πάρα πολλές) αλλά σχεδόν όλες ήταν ξεχωριστές για μένα. Σ’ όλες είχα παθητικό ρόλο και μόνο αυτός ο ρόλος με ενδιέφερε όταν βρίσκομουνα με κάποιο άντρα. Δεν μπορώ να πω πως είμαι γκέι, δεν είμαι θηλυπρεπής, και γουστάρω σαν τρελός το γυναικείο μουνάκι αλλά από την πρώτη φορά που το έκανα με άντρα (ήμουν μικρός τότε μόλις 16) κατάλαβα ότι εκτός από το να πηδάω γυναίκες μου αρέσει πολύ και να πηδιέμαι.
Βέβαια τότε που ξεκίνησε η ιστορία είχα 2, 5-3 χρόνια να πάω με άντρα και μπορώ να πω πως μου έχει λείψει. Σε αυτή την ιστορία δεν θα πω για την πρώτη μου φορά (ίσως άλλη φορά) αλλά για την τελευταία μου.
Ο λόγος είναι γιατί ήταν και η καλύτερη μου εμπειρία με άντρα, κράτησε σχεδόν 2 χρόνια, και μαζί του πέρασα πάρα πολύ όμορφα κάνοντας πράγματα καινούργια για μένα.
Τον εραστή μου τον έλεγαν και αυτόν Γιώργο ήταν 44 τότε που τον γνώρισα, μικροβιολόγος και χωρισμένος. Τον γνώρισα στο ιατρείο του για εξετάσεις και υπήρξε αμέσως μια αμοιβαία συμπάθεια η οποία κατέληξε και σε παρέα εκτός ιατρείου.
Κάναμε παρέα σχεδόν 2 μήνες και βρεθήκαμε να πίνουμε αρκετή ποσότητα αλκοόλ ενώ βλέπαμε ένα σίριαλ στο ΣΤΑΡ με γκέι. Η γραμματέας του η Βέλα, μια 30άρα σέρβα,  δούλευε στον υπολογιστή μέσα στο γραφείο της. Αρχίσαμε να λέμε διάφορα πρόστυχα πειράζοντας ο ένας τον άλλον μέχρι που με ρώτησε αν είχα κάνει πίπα σε άντρα (αυτό βλέπαμε εκείνη τη στιγμή) και εκεί του είπα ότι είχα πάει με άντρες παλιότερα.
Μου είπε να πλησιάσω και άρχισε να με αγκαλιάζει και να με χαϊδεύει. Μου πηρέ το κεφάλι και το ’βαλε πάνω στον καυλομένο πούτσο του. Τον πέταξα έξω και τον πήρα πίπα στον καναπέ. Μούγκριζε από την καύλα κι εγώ ξερογλυφόμουν που είχα ξανά ένα καυλί στο στόμα μου μετά από καιρό έτσι δεν πήρα χαμπάρι την Βέλα που είχε στηθεί στην πόρτα, είχε σηκώσει την φούστα και χάιδευε το μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα είχε πετάξει τη βυζάρα της έξω και ρουφούσε την ρώγα της. Ο Γιώργος τη φώναξε κάθισε στον καναπέ και με ’βαλε να της φάω το μουνί ενώ αυτός αφού έφερε κρέμα από το μπάνιο (δεν μπορούσε να μπει μέσα μου γιατί είχα αρκετό καιρό να το κάνω και πόναγα) μου λάδωσε με κρέμα τον κώλο και με πήδηξε. Βογκούσαμε όλοι, ο Γιώργος που με γαμούσε τον κώλο, εγώ που τον έτρωγα κι είχα σφηνωθεί από το σπρώξιμο στην απίθανη μούνα της Βέλας κι αυτή που ούρλιαζε από την καύλα.
Το πήδημα ήταν φανταστικό αλλά για μένα η βραδιά είχε συνέχεια.
Όταν γύρισα στο σπίτι η γυναίκα μου ήθελε τρελίτσες, το τρελό ήταν ότι γούσταρα κι εγώ. Μου έβαλε να φάω στην κουζίνα και μου κωλοτριβότανε. Άφησα το φαί την ανέβασα στον πάγκο και χώθηκα με την μούρη στη μούνα της και ρούφηξα τα υγράτης, μετά την άφησα να μαλακιστεί άγρια και την έκανα χάζι. Μετά την βούτηξα την πέταξα στο τραπέζι αφού πέταξα κάτω ότι είχε και της έσκισα την μούνα…χύσαμε κι οι δυο μαζί.
Από εκείνη τη μέρα και για κα να μήνα βρισκόμασταν πολύ συχνά στο γραφείο του Γιώργου κατά το βραδάκι και το καίγαμε. Τι δε κάναμε…πηδήξαμε την Βέλα ταυτόχρονα από μουνί και κώλο…τη γλύψαμε μαζί…την μαλακίσαμε μαζί…..αλληλομαλακιστήκαμε…..μας πήρε μάτι να με πηδάει…τον τσιμπουκώσαμε…την πήδηξα και με πηδούσε ταυτόχρονα κι Βέλα βέλαζε σαν γελάδα στο παχνί…το πιο τρελό όμως είναι πως τις περισσότερες φορές όταν γύριζα στο σπίτι πηδούσα και την γυναίκα μου.
Κάποια μέρα μου ζήτησε να πάω από το ιατρείο του και εκεί μου είπε να κάνουμε εξετάσεις για aids και αν είμαστε ΟΚ να κάνουμε έρωτα  κι οι τρεις χωρίς προφυλάξεις για περισσότερη απόλαυση. Αφού διασφαλίσαμε και αυτό αρχίσαμε να χαιρόμαστε τον έρωτα άνετα. Τελείωνε μέσα μου και στο πρόσωπο μου (όχι στο στόμα δεν ήθελε χωρίς τότε να ξέρω γιατί), εγώ έχυνα στο βάθος του κώλου της Βέλας, μέσα στο στόμα της και το μουνί της. Ήταν υπέροχη στο τρόπο που ρουφούσε τα υγρά μας..
Ένα βράδυ πήγα σπίτι του, η Βέλα δεν ήταν εκεί την αναζήτησα και μου είπε ότι θα ’ρθει αργότερα. Μου είπε πως θα ήθελε να κάνω κάτι γι’ αυτόν. Μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιο, είχε κάτι για μένα κι αν ήθελα να το κάνω απλώς να ετοιμαζόμουν. Εκεί βρήκα ένα ζευγάρι πολύ σέξι κόκκινα δαντελωτά εσώρουχα με κόκκινες ζαρτιέρες, ένα μαύρο φόρεμα μακρύ με σκίσιμο στο πλάι, μαύρες γόβες και ένα κόκκινο κραγιόν. Με ήθελε γυναίκα, μόλις τα είδα τρελάθηκα, καύλωσα και χωρίς δεύτερη σκέψη άρχισα να γδύνομαι και να ντύνομαι έτσι όπως με ήθελε ο γαμιάς μου. Μόλις ετοιμάσθηκα πήγα στο ιδιαίτερο γραφείο για να με δει, αλλά το μόνο που μου είπε τελείως ατάραχος ήταν να πάω και να φτιάξω καφέ. Μου άρεσε το παιχνίδι του και πήγα. Έφερα τους καφέδες κάθισα δίπλα του σταυροπόδι, με πήρε απλά αγκαλιά και συνέχισε να βλέπει τηλεόραση. Και σε λίγο με ρώτησε
-"Γωγω πως τα πέρασες σήμερα;"
Ήμουν καυλωμένος με αυτά που φόραγα και μόλις με είπε με γυναικείο όνομα κόντεψα να χύσω. Δεν ένοιωθα γυναίκα, ένοιωθα το παιχνίδι. Άρχισα να του λέω πως πέρασα και με σταμάτησε, πέρασε το χέρι του μέσα από το φόρεμα και άρχισε να με χαϊδεύει. Έπιασα το πούτσο του κι ήταν έτοιμος να εκραγεί. Σηκωθήκαμε πήγαμε στο χαμηλόφωτο κι ατμοσφαιρικό σαλόνι. Με έβαλε να ξαπλώσω, γδύθηκε τελείως και μου έφερε το πούτσο του στο στόμα μου. Όσο κραγιόν είχε μείνει στα χείλια μου το άφησα στον πούτσο του που ήταν τόσο πολύ καυλωμένος.
Εκεί στο μισοσκόταδο διέκρινα την παρουσία ενός άντρα που χαμουρευότανε με την Βέλα. Αντέδρασα αλλά με καθήλωσε ότι για να πηδήξει δυο "γκόμενες" θέλει βοήθεια κι ο Αντρέα, ουγρορώσος εμιγκρές, είναι εντάξει. Μου έπιασε το κεφάλι κι άρχισε να γαμάει το στόμα μου για πρώτη φορά. Τον έγλυφα αλλά έπαιρνα μάτι και τον νεόφερτο που είχε βάλει στην πολυθρόνα την Βέλα, της είχε σηκώσει το μακρύ μαύρο φόρεμα μέχρι τον αφαλό αποκαλύπτοντας τα υπέροχα πόδια της και της πηδούσε το μουνί με την πουτσάρα του. Ήταν καλοντυμένος με κουστούμι καφέ και ρεπούπλικα…μου έμοιαζε βγαλμένος από την "Καζαμπλάνκα". Η πίπα με παρέσυρε γιατί με έχυσε. Έχυνε για πρώτη φορά στο στόμα μου χωρίς να το περιμένω και όπως είχε τον πούτσο του μέσα ακόμα άρχισα να τα καταπίνω.
Συνέχισα να τον γλύφω, αφού τα ήπια όλα, μη μπορόντας να ηρεμήσω βλέποντας τον Αντρέα να πηδάει απίθανα την Βέλα που βογκούσε από την καύλα.
Ο Γιώργος ξάπλωσε δίπλα μου και μου μίλαγε λέγοντας με συνέχεια "Γωγώ" βάζοντας με για τα καλά στο νέο μου ρόλο. Σε λίγο άρχισε να ανασηκώνει ελαφρά το φουστάνι μου και να με χαϊδεύει πάλι. Του χάιδευα το πούτσο που άρχισε πάλι να μεγαλώνει και έκατσα στα 4 για να τον πάρω πάλι στο στόμα μου. Μου σήκωσε το φόρεμα έβαλε το κιλοτάκι στο πλάι και άρχισε να παίζει με το κώλο μου. Μου έβαζε δάκτυλο το έτριβε μετά και δεύτερο δάκτυλο, με άνοιγε, αλλά και εγώ του την είχα κάνει κάγκελο. Ήθελα κι εγώ να χύσω τόση ώρα καυλωμένος τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε. Σηκώθηκε και όπως με είχε έτσι στα 4 μπήκε μέσα μου. Σχεδόν αμέσως μπήκε όλος και άρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά ενώ συνέχεια μου έλεγε
-"Σε γαμάω Γωγώ μου σε ξεσκίζω πουτάνα μου".
Έχυνα μέσα στο κιλοτακι από την καύλα και το γαμήσι και αυτός συνέχιζε να με γαμάει δυνατά. Όπως με γάμαγε μου το έφερε στο στόμα μου και μου είπε
-"Γλείψε τα χύσια σου Γωγω μου" πράγμα που έκανα αμέσως. Τα έγλειφα από το κιλοτακι ενώ σε λίγο με μπούκωσε με αυτό και συνέχισε να γαμάει το κώλο μου……κάποια στιγμή σταμάτησε μου είπε να βγάλω το φόρεμα και έμεινα μόνο με το σουτιέν τις ζαρτιέρες και τις γόβες. Με έστησε πάλι στα 4 και συνέχισε το γαμήσι με ένταση ενώ το νέο μου όνομα ήταν συνέχεια στο στόμα του.
Μετά μου την βγάνει από τον κώλο και μου τον δίνειξανά στο στόμα. Ρουφούσα λαίμαργα όταν ένιωσα την πούτσα του Αντρέα…..τρελάθηκα στον πόνο από την ψωλάρα του κι από την καύλα που με παίρνανε παρτούζα. Η Βέλα ήρθε και χώθηκε κάτω από την κοιλιά μου και μου πήρε την ψωλή μου στο στόμα της….. η πούτσα του Αντρέα ήταν μεγάλη και χοντή και με ξέσκιζε…έχυνα μου χύνανε έγινε της τρελής…έπεσα ανάσκελα στο πάτωμα ξεπατωμένος….γύρισα να δω τον Αντρέα κι έμεινα κάγκελο….ο Αντρέα ήταν η Ρέα η γυναίκα μου που με κοιτούσε περίεργα…
-"Σου άρεσε μωρό μου" είπε
Εμένα η φωνή πνίγηκε στο λαρύγγι μου….δεν με άφησε να σύνέλθω όρμησε κι έκατσε στο καυλί μου με δύναμη….παρ’ λίγο να μου το σπάσει ευτυχώς που το μουνάκι της ήταν πλυμμήρα…άρχισε να χτυπιέται πάνω μου ενώ ό πούτσος είχε γίνει σίδερο ξανά…η Βέλα τσιμπούκωνε τον Γιώργο….όταν του τον σήκωσε ήρθε και μου ’χωσε το μουνί της στη μάπα μου…με καβαλούσε…οι γκόμενες με καβαλούσαν…..σε κάποια στιγμή η Βέλα κι εγώ βρεθήκαμε να κάνουμε 69….τότε είδα την Ρέα να ’χει ξαπλώσει τον Γιώργο στον καναπέ και να του ιππεύει τον πούτσο….αφήνιασα και καύλωσα βλέποντας την γυναίκα μου να πηδιέται τρία μέτρα από τα μάτια μου….. 
Σηκώθηκα πέταξα τα γυναικεία ρούχα από πάνω μου, όσα  είχαν μείνει δηλαδή, πλησίασα την Ρέα την έριξα λίγο προς τα ’μπρος και μπήκα από πίσω της…την γαμούσα ταυτόχρονα με το Γιώργο και τις είχαμε πετάξει τα πέταλα έξω…την ένοιωθα να χύνει ασταμάτητα…
Εκείνο το βράδυ τα κάναμε όλα….πηδιόμαστε κι οι τέσσερεις  μέχρι το πρωί….ευτυχώς που την επομένη δεν είχαμε δουλειά ήταν αργία…
Συνεχίσαμε σαν ερωτικό τετράγωνο για ενάμιση χρόνο δοκιμάζοντας απίθανες εμπειρίες....γυναικεία ρούχα δεν ξανάβαλα. Ούτε ο Γιώργος με ξαναπήδηξε δεν είχα την παραμικρή επιθυμία…..σταματήσαμε μόλις η Ρέα έμεινε έγκυος…από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε…
Η κόρη μου είναι 2,5 χρονών με την Ρέα έχουμε μια απίθανη ερωτική ζωή….ομαδικό έρωτα δεν ξανακάναμε….με άντρα δεν έχω επιθυμία να πάω….με την Ρέα φτίαζουμε ερωτικές βραδυές με φαντασία και θεατρικότητα..υποδιόμαστε ρόλους τους παίζουμε τέλεια και τους νιώθουμε  έντονα…..

Υ.Γ. Για τους πονηρούς το παιδί είναι δικό μου και με την βούλα του DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου