Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ΒΥΖΑΡΟΥ ΜΑΜΑ ΘΗΛΑΖΕΙ!

Φίλε γειά σου,

Με λένε Θανάση, είμαι 20 χρονών και μένω στην Καβάλα με τους γονείς μου (Σ...., 38 χρονών και Σ.... 42) και την μικρή αδερφή μου. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που συνέβη πρίν απο 2 χρόνια περίπου.
Η μάνα μου είχε απο πάντα μεγάλα βυζιά (Νούμερο 5 περίπου). Απο μικρός θυμάμαι ότι έκανε τοπλες στην παραλία, αλλά τότε μου φαινόταν κάτι το φυσιολογικό. Απο την ημέρα που άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου, είχα τρελλές γκάβλες για αυτήν και τις βυζάρες τις. Πρωταγωνιστούσε σε όλες τις φαντασιώσεις μου. Ακόμη και κάτι φίλοι μου, όταν μιλούσαμε για γκόμενες και βυζιά, κάνα σχόλια για τη μάνα μου, όπως:
-"Τι βυζαρού που είναι η μάνα σου ρε", "Αν είχα τέτοια μάνα θα την γαμούσα" και τέτοια.
Η ζωη κυλούσε "φυσιολογικά", ώσπου η μάνα μου έμεινε έγκυος στην αδερφή μου.
Κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της οι βυζάρες τις φουσκώναν περισσότερο και είχα τρελλαθεί στη μαλακία, σκεπτόμενος κιόλας ότι σε λίγους μήνες, οι στηθάρες αυτές θα ήταν γεμάτες γάλα. Αφού γύρισε απο την κλινική με το μωρό, θήλαζε συχνά και ανοιχτά (στο σαλόνι, στην κουζίνα ακόμη και στη βεράντα). Αρκετές φορές έκανα δήθεν πως ήθελα να την βοηθάω με το μωρό, για να μπορώ να μπανίζω τα βυζιά της.
Τραβούσα συχνότατα μαλακία και φανταζόμουνα να θηλάζω και εγω σαν το μωρό απο τις τεράστιες βυζάρες τις, να τις ζουλάω, να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω!
Ένα μεσημέρι, λοιπόν, και ενω επέστρεφα απο το σχολείο, ανοίγω την πόρτα και την βλέπω να θηλάζει το μωρό στον καναπέ του σαλονιού. Είχε πετάξει και τις δυο βυζάρες εξω και ταϊζε το μωρό απο το δεξί! Προσπάθησα - όπως πάντα – να κρατήσω την ψυχραιμία μου... 
-"Γειά σου μαμά.Πως περάσατε σήμερα οι δυο σας;"
-"Μια χαρά αγόρι μου! Να, την ταϊζω. 3 φορές την έχω ταϊσει απο το πρωι και ακόμη πεινάει! Είναι λαίμαργη σαν και εσένα!" είπε η μαμά, ενω εγω πλησίασα περισσότερο κοντά της.
Δεν μπορούσα να πάρω το βλέμμα μου απο τα φοβερά της στήθια, όταν μου' ρθε να ρωτήσω κάτι εντελώς ασυναίσθητα. Ίσως να σκεφτόμουν με ανοιχτό το στόμα...
"Αναρωτιέμαι τι γεύση να έχει;" είπα και ξαφνιάστηκα όταν άκουσα  ην μάνα μου να με ρωτάει
-"Τι γεύση να έχει ποιό; Το γάλα μου;" είπε και κάπως πάγωσα! Κράτησα όμως την ψυχραιμία μου και με ήρεμο ύφος είπα:
-"Ναι, έτσι το'πα... Τι γεύση να έχει άραγε. Πάει καιρός απο τότε που με θήλαζες!".
Τότε η μάνα μου είπε κάτι που μου' ρθε σαν κεραμμύδα:
-"Δεν έχεις παρα να δοκιμάσεις!". Τρελλάθηκα! Ήταν τόσο απλό; Έπρεπε απλά να ρωτήσω και να κάνω πραγματικότητα την φαντασίωσή μου για την οποία είχα χύσει κουβάδες σπέρμα;
-"Τι εννοείς;" είπα.
-"Πλησίασε κοντά μου... Κάτσε δίπλα μου και θα δεις" είπε η μαμά και εγω σαν καλός γιος, την άκουσα! Κάθησα δίπλα της, όπου είχε πεταμένο έξω το αριστερό βυζί ενω απο το άλλο συνέχιζε να θηλάζει το μωρό.
-"Περίμενε λίγο να βάλω τη μικρή στο κρεββατάκι της" είπε. Έκυψε για λίγο για να βάλει την μικρή στο πορτ - μπεμπέ και κρέμασαν για λίγο τα τρελλά μαστάρια της. Είχα ήδη αρχίσει να γκαβλώνω και μου άρεσε πολύ! Όταν ξανακάθησε στον καναπέ, και τα δυο βυζιά της ήταν ελεύθερα. Απο το αριστερό μάλιστα έτρεχε και λίγο γάλα, πάνω στη ρωγάρα της. Ξαφνικά, πιάνει το δεξί βυζί της και μου λέει:
-"Συνήθως η μικρή δεν τρώει όσο γάλα έχω. Δεν θέλω να το τρομπάρω! Νοιώθω σαν αγελάδα έτσι...Έλα και θα δεις τι γεύση έχει. Θα είναι καλό και για τους δυο μας" είπε και δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα. Χαμήλωσα το κεφάλι, έπιασα και με τα 2 χέρια το δεξί της στήθος και άρχισα να ρουφάω σαν μωρό.
-"Μμμμμ...! έτσι μωρό μου. Ρούφα το γαλατάκι της μανούλας!" μουρμούριζε. Εγω ήμουν στον παράδεισο. Έγλυφα, ρούφαγα το τεράστιο βυζί της μάνας μου και γάλα γαργαλούσε τον ουρανίσκο μου. Ενώ ρουφούσα με μανία το δεξί της βυζί, άρχισα να χουφτώνω και να παίζω και με το δεξί, το οποίο λίγα λεπτά αργότερα άρχισα να γλύφω! Και ενω γινόταν όλη  αυτή η τρελλή και απίστευτη φάση, είχα καταγκαβλώσει... Οπότε και νοιώθω ένα χέρι να μου ξεκουμπώνει το τζήν. Κοίταξα κάτω και η μανούλα μου, ενω με  θήλαζε μου τραβούσε και μαλακία.
-"Μου δίνεις ανακούφιση! Θα σε ανακουφίσω και εγω για να πατσίσουμε!" ψιθύρισε πουτανίστικα. Εγω είχα γκαβλώσει τόσο που είχα καταρουφήξει τα βυζιά της τόσο που δεν είχε άλλο γάλα εκείνη την ωρα.
Σηκώθηκα όρθιος μπροστά της, με την πούτσα απ' εξω και την έχωσα ανάμεσα στις βυζάρες τις δίχως 2η σκέψη.
-"Ναι, ψωλαρά μου! Γάμα τις βυζάρες της μάνας σου!" έλεγε ενω εγω είχα πιάσει και τα 2 βυζιά της και τα πίεζα πάνω στην πούτσα μου που είχε χαθεί ανάμεσα στις τρελλές της βυζάρες!
-"Αχχχ! Ναι κουκλάρα μου! Δεν ξέρεις πόσο καιρό ήθελα να το κάνω αυτό!" είπα και μετά απο λίγα λεπτά έχυσα στα βυζιά της σαν τρελλός.
Σηκώθηκε, με φίλησε και μου είπε:
-"Αυτό που έγινε θα μείνει μεταξύ μας έτσι; Ήθελες και ήθελα να το κάνουμε..."
-"Ναι μαμά..." της είπα και κούμπωσα το παντελόνι μου ενω εκείνη πήγε στο μπάνιο.
Απο τότε, συχνά με άφηνε όταν ήμασταν μόνοι μας να παίζω με τις βυζάρες τις.
Ακόμη και σήμερα που σπουδάζω εκτός πόλης, όταν γυρνάω, και μπορούμε, μου παίρνει και καμία ισπανική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου