Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ

Τότε ήμουν στα πρώτα βήματα μου, στην εταιρεία που εργάζομαι και ήμουν αναγκασμένος να ταξιδεύω συνέχεια σε ένα τρίγωνο Αθήνα -Πάτρα - Θεσσαλονίκη.
Ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα μια σταθερή σχέση με μία κοπέλα που είχε παρόμοια εργασία με εμένα και την ανάγκάζε να ταξιδεύει επίσης. Παράλληλα όμως είχα δημιουργήσει άλλη μία σχέση στην Πάτρα.
Το όνομα της παράλληλης σχέσης ήταν Τασία και η ηλικία της 33 δηλαδή 4 χρόνια μεγαλύτερη μου.
Όταν ήμουν στην Πάτρα είχα πάντα δωμάτιο σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο κλεισμένο από την εταιρεία αλλά τις περισσότερες φορές με την Τασία βρισκόμασταν στο σπίτι της και κάναμε σεξ αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας. Όταν ήμασταν χώρια, η σκέψη και τον δύο, όπως εκμυστηρευόταν ο ένας στον άλλο, ήταν που αλλού από το σεξ.
Μία μέρα, πήγα στο σπίτι της μετά από την δουλειά που είχα, έκανα ένα ντουζάκι και ενώ ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω στο κρεβάτι της , η Τασία μου έκανε μια πολύ άμεση ερώτηση. Είπε απλά:
- Θέλω να σε δω να παίζεις τον πούτσο σου. Θα το κάνεις για μένα;
Ξαφνιάστηκα με την ερώτηση της και κοντοστάθηκα λίγο, αλλά ο μικρός φίλος μου είχε διαφορετική άποψη, σε αυτή την πρόταση και με πρόδωσε. Της χαμογέλασα, γονάτισα πάνω στο κρεβάτι μπροστά της και άρχισα αργά να χαϊδεύω τον πούτσο μου, χωρίς να πω λέξη.
Κάθισε μπροστά μου και χαμογέλασε.
Έσπασα τη σιωπή μου και την ρώτησα αν θα βγάλει τα ρούχα της.
Εκείνη χαμογέλασε και μου απάντησε ότι θα έπρεπε να την φανταστώ γυμνή.
Αυτό το παιχνίδι είχε άρχισε να μου αρέσει.
Έκλεισα τα μάτια μου και την έφερα στην φαντασία μου γυμνή, αυτό με ερέθισε περισσότερο.
Με το δεξί χέρι μου έπαιζα γρήγορα τον πούτσο μου και με το αριστερό μου χέρι χάιδευα τα αρχίδια μου. Δεν ήταν μακριά η στιγμή που άρχισα να χύνω πάνω στο κρεβάτι.
Άνοιξα τα μάτια μου, την είδα να έχει βάλει το χέρι της μέσα από το σορτς της και να χαϊδεύει το μουνί της. Σύντομα άρχισε να χύνει σε έντονο ρυθμό.
Σηκώθηκε με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο σαλόνι και έτσι γυμνός όπως ήμουν κάθισα στον καναπέ. Εκείνη έβαλε δύο ποτάκια για να χαλαρώσουμε. Από τα λόγια της και της κουβέντα που αναπτυσσόταν κατάλαβα ότι αυτό που έγινε ήταν η αρχή για κάτι νέο, που θα άλλαζε την σεξουαλική ζωή και των δύο μας.
Με ρώτησε αν μου άρεσε και της απάντησα καταφατικά.
Εκείνη με την σειρά της μου είπε πως ήταν από τα πιο καυτά πράγματα που είχε δει και συμπλήρωσε ότι το έκανα σαν να ήμουν μόνος στο δωμάτιο.
Γέλασα και της απάντησα ότι είχα να το κάνω αυτό πολλά χρόνια, από μικρός.
Στη συνέχεια με ρώτησε, αν το είχα ξανακάνει μπροστά σε άλλη σχέση μου και της απάντησα πως όχι, αλλά από μικρός πάντα είχα την φαντασίωση να το κάνω μπροστά σε μια γυναίκα. Τότε της εξομολογήθηκα πως όταν ήμουν στο γυμνάσιο, στις καλοκαιρινές διακοπές μου στο εξοχικό μίας θείας μου, παραλίγο να με πιάσουν οι μεγαλύτερες εξαδέλφες μου, την ώρα που έπαιζα τον πούτσο μου, ενώ παρακολουθούσα μια ταινία soft πορνό στην τηλεόραση και εκείνες γύρισαν από την βόλτα τους πιο νωρίς από ότι συνήθιζαν. Ήμουν τυχερός γιατί δεν είδαν τίποτα, αλλά έχω αναρωτηθεί πολλές φορές πάντα τι θα είχε συμβεί εάν με είχαν πιάσει στα πράσα. Η Τασία είπε ότι θα της άρεσε πάρα πολύ κάποια μέρα να με πιάσει να τον παίζω.
Μερικές ημέρες αργότερα ενώ έφευγα για Θεσσαλονίκη ετοίμαζα την βαλίτσα μου στο ξενοδοχείο και χτύπησε η πόρτα του δωματίου. Είχε έρθει η Τασία για να με αποχαιρετίσει πριν φύγω. Τότε η Τασία μου έδωσε ένα μικρό κουτί. Δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη μέρα και έτσι ήμουν έκπληκτος για το δώρο. Το άνοιξα και βρήκα μία web camera. Ρώτησα για πιο λόγο η κάμερα – δήθεν ανήξερος - και είπε ότι ήταν για τις νύχτες που θα ήμουν στην Θεσσαλονίκη μόνος. Συμπλήρωσε ότι θα μπορούσαμε να συναντιόμαστε on-line στο net-meeting για να παίζουμε ο ένας με τον άλλον. Αφού κανονίσαμε και το room που θα μπαίναμε και τα nickname που θα βάζαμε για να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, της έδωσα ένα φιλί και της είπα ότι θα την καλούσα την επόμενη βραδιά από την Θεσσαλονίκη.
Την επόμενη μέρα το βράδυ γύρισα στο δωμάτιο μου στο ξενοδοχείο μου στην Θεσσαλονίκη και έστειλα με e-mail τις διάφορες δουλειές στην εταιρεία. Εφόσον τελείωσα άνοιξα το net-meeting δήλωσα nickname και μπήκα στο room. Η Τασία δεν είχε συνδεθεί ακόμα. Άνοιξα παράλληλα τον explorer και άρχισα να κάνω serf, όπως την περίμενα. Όπως πάντα, το serf οδηγεί στο πορνό. Άρχισα να βλέπω μερικές ιστοσελίδες και είχα αρχίσει να καυλώνω. Άρχιζα να βγάζω τα ρούχα μου. Σε λίγο ήμουν ήδη γυμνός και είχα αρχίσει να τον παίζω. Απορροφημένος με ότι έβλεπα δεν είχα προσέξει ότι η Τασία είχε συνδεθεί και με έβλεπε – είχα ενεργοποιήσει την αυτόματη αποδοχή κλήσης.
Ενώ έπαιζα τον πούτσο μου, έγερνα την καρέκλα πίσω στα δύο πόδια του. Σε λίγο αρχίζω να χύνω και να παίζω τον πούτσο μου σαν τρελός. Και ξαφνικά ακούω από τα ηχεία του laptop μου χειροκροτήματα. Κλείνω τον explorer και βλέπω ότι η κάμερα της Τασίας ήταν ανοιχτή. Δευτερόλεπτα μετά πήρα την έκπληξη της ζωής μου. Η Τασία ήταν εκεί αλλά δεν ήταν μόνη! Τόση ώρα με παρατηρούσε μαζί με τις 3 καλύτερες φίλες της. Όλες μαζί χειροκροτούσαν και φώναζαν να συνεχίσω. Πήρα μια από τις πετσέτες που ήταν δίπλα στο κρεβάτι και την έβαλα γύρω από την μέση μου. Πιάστηκα στα πράσα από 4 γυναίκες. Η Τασία με κάλεσε στο κινητό μου. Μου είπε ότι αυτές παρακολούθησαν όλο το show που τους πρόσφερα, από την στιγμή που έβγαλα το πουκάμισό μου. Οι φίλες της από μέσα συμφωνούσαν και αυτές. Είχα καθίσει στην καρέκλα με την πετσέτα και το πρόσωπο μου κόκκινο από την αμηχανία.
Τελειώνοντας το τηλέφωνο με ρώτησε αν θα είχα το θάρρος να το κάνω κάποια στιγμή live και μπροστά στις φίλες της. Της απάντησα πως ίσως κάποια στιγμή να γινόταν και αυτό.
Την καληνύχτισα και έπεσα στο κρεβάτι μου. Στην σκέψη μου είχα μόνο το τι έγινε και με τι μούτρα θα πήγαινα πάλι στην Πάτρα.
Ίσως να ήταν ή αρχή για μια διαφορετική σε σεξουαλική ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου