Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΤΡΙΟ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ

Τα είχα τότε 9 μήνες με την κοπέλα μου ως που μια μέρα μου ζήτησε να κάνουμε τρίο. Προτιμούσε άντρα κι εγώ δέχτηκα για την εμπειρία.  ’Ήμουν τότε 27 χρονών και κοπέλα 22 (σήμερα γυναίκα μου).
Βάλαμε αγγελία μας τηλεφώνησε ένας νεαρός 23 χρόνων. Βρεθήκαμε και πήγαμε στο διαμέρισμα του φίλου γιατί και οι δύο μέναμε με τους γονείς μας.
Συζητούσαμε και αναπτύξαμε μια καλή ατμόσφαιρα. Τον έλεγαν Παύλο. Ήπιαμε και τα σχετικά σφηνάκια κυρίως τεκίλα κι αρχίσαμε.
Ξεκινήσαμε να την γλύφουμε ενώ εμείς ήμασταν ακόμα με τα ρούχα κι αυτή ήταν γυμνή μόνο με το στρινγκ και μετά βγάλαμε και εμείς τα ρούχα μας με το που είδα την πούτσα του με έπιασε ένα κόμπος στο λαιμό ήταν μεγαλύτερη και χοντρότερη από τι δική μου και καταλαβαίνετε. ........
Ξεκίνησε να μας τσιμπουκώνει πέζοντας με τα’ αρχίδια και φέρνοντας τις ψωλές μας σε επαφή μες στο στόμα της. Με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.
Μετά συνέχισε να τη γάμα από το μουνί ενώ η Τζένη μου έπαιρνε εμένα πίπα. Έγλυφε πολύ καλύτερα με το μουνάκι της γεμάτο κι εγώ άκουγα το πλατσούρισμα που έκανε με το καυλί του φίλου. Αλλάξαμε θέσεις κι ενώ έχωνε το παλαμάρι του στο στόμα της εγώ της πηδούσα το μουνί που ήταν ζεστό και υγρό, πισωκολητά και της άνοιγα την σούφρα με τα δάκτυλα. Αρχικά ένα κι ύστερα δύο και τρία. Μετά την γαμήσαμε ταυτόχρονα από το μουνί και τον κώλο. Τρελάθηκε, ξεσκίστηκε να φωνάζει θα μας άκουσε όλη η πολυκατοικία. Αλλάζαμε θέσεις και την γαμούσαμε ώρα. Μας έλιωσε στο τέλος μας πηδούσε αυτή και φώναζε να κρατηθούμε ακόμη λίγο, ακόμη λίγο ενώ αυτή έχυνε και ξανάχυνε. Σε μια φάση ο "νεαρός" δεν άντεξε και βγάζει την πούτσα του και λέει χύνννωωωωωωωωωωωωω γεμίζοντας τα βυζιά τις κοπέλας μου με τα χύσια του. Λίγο μετά έχυσα κι εγώ στον κώλο της.
Τότε κάναμε ένα διάλειμμα κι η Τζένη πήγε να κάνει ένα ντουζακι. Εμείς πέσαμε ξεροί κι αποκαμωμένοι στον καναπέ.
Πρέπει να μας πήρε ο ύπνος όταν ακούσαμε ένα αγκομαχητό ηδονής. Ξυπνήσαμε και είδαμε την Τζένη να κάθετε απέναντί μας στην πολυθρόνα με το μπουρνούζι ανοιχτό και να μαλακίζεται έντονα. Πήγαμε να σηκωθούμε αλλά ούρλιαξε να μείνουμε στην θέση μας, να μην κινηθούμε. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι γυμνοί όπως είμαστε ο Παύλος, έτσι έλεγαν τον φίλο μας βρισκόταν στην αγκαλιά μου ενώ το χέρι μου βρισκόταν πάνω στην πούτσα του.
-Μη μου χαλάτε την εικόνα αφήστε με να χύσω έλεγε λιγωμένα η Τζένη.
-Μην κουνιέστε, μην κουνιέστε, συνέχισε τον μονόλογο της ενώ το μουνί της πετούσε σπίθες από το τρίψιμο.
-Χούφτωσε το καυλί του παρακάλεσε εμένα. Ρούφα του το βυζί παρακάλεσε τον Παύλο.
Το κάναμε διστακτικά εγώ περισσότερο αλλά το θέαμα της καυλωμένης μουνάρα της απέναντί μας μας ερέθιζε. Η Τζένη συνέχισε να την τρελή πορεία της.
-Γουστάρω, γουστάρω πολύ, καυλώνω μάγκες μου, καυλώνω τρελά. Γουστάρω να βλέπω δυο άντρες να τρίβονται, γουστάρω να βλέπω δυο άντρες να γλείφονται, γουστάρω να δω δύο άνδρες να γαμιούνται. Γουστάρω, γουστάρωωωωωωωωωωωωω. Ουουουουουουουουου!!.
Ο Παύλος τη γύρισε.
-Έχω γαμήσει άνδρα και είναι καύλα, πολύ καύλα.
Εγώ άρχισα να αισθάνομαι κάπως περίεργα από αυτά και λέω αφήστε τα’ αυτά τώρα. Αλλά η Τζένη επέμενε είχε τρελαθεί. Νόμιζες ότι και τα βυζιά της χύνανε.
-Γιατί δεν γαμιέστε μεταξύ σας; Γιατί δεν πηδιέστε; Θα ήθελα πολύ, πάρα πολύ.
Και καπάκι άρχισε να με παρακαλάει ικετευτικά, να με παρακαλάει σπαρακτικά να του πάρω τσιμπούκι.
-Λίγο αγόρι μου, λίγο, να τόσο δα, τον παπά μόνο, σε παρακαλώ κάντο για μένα σε ικετεύω τρελαίνομαι. Βοήθαμε να σκίσω το μουνί μου από την καύλα.
Το σκηνικό εξελίχθηκε αστραπιαία έπεσα στα τέσσερα σαν να ήμουν καμία πουτάνα ξεσκισμένη βούτηξα την πούτσα του κι άρχισα να την παίζω και να την ρουφάω ολόκληρη.
Η Τζένη ούρλιαζε Μπράβο! Μπράβο! Εγώ είχα απασφαλίσει και προσπαθούσα να πάρω μέσα στο στόμα όλο και περισσότερο παπάρι. Η Τζένη συνέχισε να ουρλιάζει. Ήρθε κοντά για να βλέπει γκροπλαν. Αγκομαχούσε έσταζε χύσι, πάθος, ιδρώτα και καύλα απόλυτη. Ξαφνικά βούτηξε το κεφάλι μου απότομα το απόσπασε από το καυλί του Παύλου και το ‘χωσε στο μουνί της κλειδώνοντας το με τα πόδια της. Έγλυφα, έγλυφα, έγλυφα. Τα είχα χαμένα δεν ήξερα τι έκανα αλλά ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει.
Κατάλαβα ότι μου λάδωναν την κωλοτρυπίδα, έβλεπα το λάδι, ήταν από αυτό που βάζουν στα μωρά, κατάλαβα δάχτυλα ν’ ανοίγουν την τρύπα μου. Πήγα να αντιδράσω αλλά τα πόδια της έσφιξαν το κεφάλι μου περισσότερο και το μουνάκι της μου γλύκανε το στόμα. Ένιωσα ότι  άρχισε να μπαίνει το κεφαλάκι του πούτσου πονούσα κι ένιωθα άσχημα μέχρι που μου τον έχωσε όλο μέσα. Άρχισε να με γαμά και με έπιασε κάτι τρελό. Ήθελα να μου τον χώνει όλο και πιο βαθιά, ήθελα να ανοίγω όλο και πιο πολύ. Ένιωθα σαν πουτάνα σαν ξεσκισμένη γαμιόλα που γούσταρε όλο και πιο πολύ. Φώναζα γάμα με γάμα με σκίσε μου τον κώλο.
Μετά αλλάξαμε στάση ξάπλωσα μου σήκωσε τα πόδια και με γαμούσε ενώ τον κοιτούσα ήταν πολύ καύλα η τρύπα μου είχε ανοίξει πάρα πολύ το μόνο που ήθελα είναι να με χώνει. Η Τζένη είχε πάει πίσω του τον αγκάλιαζε του τσιμπούσε τις ρώγες και τον καλούσε να με γαμήσει καλύτερα.
-Σκίσε τον πουστάρα μου του έλεγε. Σκίσε τον γαμιόλη. Λίγωσε του την σούφρα. Ξεκώλωσε τον να τον πούστη.
Μ’ έβριζε αλλά δεν μ’ ένοιαζε, καύλωνα. Η τεράστια πούτσα του έμπαινε όλη μέσα και κινιόταν με απίστευτη ευκολία.
Μετά έγινε το τελειωτικό. ....... Έβγαλε την πούτσα του και άρχισα να του παίρνω πίπα...
Δεν πίστευα αυτό που έκανα μέχρι που μου λέει χύνω και απομακρύνω την πούτσα του.
Εκείνη τι στιγμή η Τζένη την πιάνει και μου την βάζει στο στόμα και μου λέει πιες τα όπως το κάνω και εγώ και με έχυσε στο στόμα η αίσθηση ήταν κάτι το καυτό ενώ την ώρα που τα κατάπινα ήταν ξινά και τα μισά τα έφτυσα.
Συνεχίσαμε ανταποδίνοντας του τη γλύκα που μας χάρισε. Τον γάμησα ενώ πηδούσε την Τζένη ανάσκελα και πισωκολλητά. Χύσαμε παρέα στα μούτρα της και πέσαμε σε ύπνο μέχρι το πρωί.
Από τότε δεν ειδωθήκαμε με τον Παύλο αλλά η εμπειρία είναι αξέχαστη. Σ’ ένα περίπου χρόνο παντρευτήκαμε με την Τζένη. Πέρασαν εννιά χρόνια με καταπληκτικά γαμήσια. Με άλλα άτομα κάναμε και κάνουμε σεξ. Με άνδρα εγώ δεν ξανάκανα ούτε παθητικά ούτε ενεργητικά, δεν με τραβάει. Η Τζένη που και που μου θυμίζει την εμπειρία μας και γελάει με ευχαρίστηση. Δόθηκα μόνο σ΄ αυτήν και της φτάνει......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου