Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΡΩΤΙΚΑ

27/10/2004

Μια ιστορία για το site σου. Κέρατο και ηδονή.
Με την φίλη μου τα είχα 3 χρόνια. Μαζί στο πανεπιστήμιο είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε πολλά πράγματα και να δεθούμε πολύ. Βέβαια η φθορά του χρόνου φαινόταν κάποιες στιγμές με μικροεντάσεις και καβγαδάκια. Βέβαια ποτέ δεν φανταζόμουν αυτό που θα σας περιγράψω. Έλειπα μια εβδομάδα στην επαρχία και αφού τελείωσα τις δουλειές μου νωρίτερα από το προγραμματισμένο γύρισα στην Αθήνα χωρίς να ειδοποιήσω για να της κάνω έκπληξη.
Μπήκα αθόρυβα και μια αισθησιακή ανατολίτικη μυρωδιά μαζί με ανάλογη μουσική μου κίνησε την περιέργεια. Μπήκα προσεκτικά και τα βογκητά που άκουσα μου φάνηκαν πολύ γνώριμα. Προχώρησα προς την κρεβατοκάμαρα και από την μισάνοιχτη πόρτα κοίταξα και πάγωσα. Ήταν γυμνή ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια και κάποιος άλλος είχε το κεφάλι του χωμένο στα μπούτια της και την έγλυφε με πάθος. Αυτή το απολάμβανε και του πίεζε το κεφάλι στα σκέλια της.
Γλύψε με αγόρι μου, γάμησε με την γλώσσα σου του ψιθύρισε ανάμεσα στους αναστεναγμούς που κάποια στιγμή κορυφώθηκαν καθώς έφθασε σε οργασμό.
Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω, όμως δεν σας κρύβω ότι αυτό που έβλεπα ήταν κάτι πολύ ερεθιστικό. Η γκόμενα μου παραδομένη στην αγκαλιά ενός άλλου να απολαμβάνει με πάθος αυτό που γινόταν. Aλαξαν θέσεις και τώρα αυτή ήρθε από πάνω και πήρε στα χείλη της το σηκωμένο εργαλείο του, που ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
Το ρούφαγε η πουτάνα μέχρι τον λαιμό και τον έκανε να λιώνει. Τα χέρια του χούφτωναν το κορμί της παντού και καθώς γύρισε ήρθαν σε στάση 69 με αυτήν από πάνω. Η δικιά μου έμπειρη στο τσιμπούκι τον οδήγησε στα όρια του χωρίς να τον κάνει να χύσει και κάθισε πάνω του οδηγώντας την ψωλή του μέσα της.
Το θέαμα ήταν καταπληκτικό. Κάλπαζε πάνω του παθιασμένα και αυτός την οδηγούσε κρατώντας την από τα βυζιά. Οι γκριμάτσες του προσώπου της έδειχνα πόσο έντονα ζούσε την απιστία. Η καύλα μου πήρε το μυαλό και την έβγαλα έξω και άρχισα να την παίζω. Θα απολάμβανα το κέρατο. Το φχαριστιόταν και έδειχνε να φθάνει σε διαδοχικούς οργασμούς. Την γάμαγε έτσι για 20 λεπτά περίπου και μετά την γύρισε προς το μέρος του και συνέχισε στο ίδιο ρυθμό. Τώρα όμως έβλεπα και τα δάχτυλα του να πάνω στο κώλο της να χώνονται στην πίσω τρύπα της και να την γεμίζουν από παντού.
Μόλις έχυσε αυτός η δικιά μου τραβήχτηκε και πήρε την ψωλή του στο στόμα ρουφώντας τα χύσια του. Της άρεσε πάντα να τα καταπίνει. Το υπέροχο γλείψιμο της τον φούντωσε σύντομα και ήταν πάλι έτοιμος για τον επόμενο γύρο. Το είδα να την γυρίζει μπρούμυτα και να παίρνει θέση πίσω της. Αρχισε να της γλύφει τον κώλο και να χώνει την γλώσσα του στην πίσω τρύπα της. Αυτό που πήγαινε να της κάνει ξεπερνούσε κάθε λογική.
Τρία χρόνια τώρα δεν με άφηνε να την πάρω από πίσω και τώρα ο τύπος την ετοίμασε για ξεπαρθένιασμα. Πήρε κάποια κρέμα και άλειψε την ψωλή του και με το δάκτυλο του έβαλε στην στενή τρυπούλα της. Δέχθηκε το δάκτυλο του μέσα με ευχαρίστηση. Θα σου σκίσω το κωλαράκι γλυκιά μου της είπε.
Όχι δεν θέλω να το κάνεις είπε με τρόπο που έδειχνε ότι μάλλον δεν το εννοούσε. Αυτός έβγαλε το δάκτυλο και με μια αποφασιστική κίνηση χώθηκε μέσα της πετώντας της τα μάτια έξω και κάνοντας την να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή. Την έβλεπα να τρέμει ολόκληρη παραδομένη στα έμπειρα χέρια του να βγάζει κραυγές πάθους, να τα δίνει όλα σ' αυτόν τον άνδρα. Την γάμησε σκληρά και η πουτανίτσα το φχαριστήθηκε φθάνοντας σε απανωτούς οργασμούς. Είχε αφήσει να της ξεπαρθενέψει τον κώλο ο εραστής της.
Εγώ δεν κρατήθηκα και έχυσα βλέποντας την γκόμενα μου να γαμιέται από τον κώλο και να φθάνει σε διαδοχικούς οργασμούς. Μετά την ηδονή παραλυμένοι ξάπλωσαν αγκαλιά. Βρήκα την ευκαιρία να βγω έξω χωρίς να με αντιληφθούν. Τώρα που ήξερα θα έπαιζα το δικό μου παιχνίδι. Τηλεφώνησα και της είπα ότι επιστρέφω σε μισή ώρα. Ταράχθηκε και φαντάζομαι ότι τον έδιωξε άρον - άρον για να προλάβει.
Τον είδα να φεύγει ταραγμένος και τον αναγνώρισα. Ήταν ο Πέρσης σερβιτόρος της γειτονικής ταβέρνας. Μελαψός καλοφτιαγμένος και γνωστός μπήχτης. Μας σέρβιρε τακτικά αλλά δεν είχα αντιληφθεί κάτι ύποπτο μέχρι τώρα.
Μου άνοιξε την πόρτα φορώντας μια διάφανη ρόμπα. Φαινόταν ότι μόλις είχε βγει από το μπάνιο. Χωρίς πολλά λόγια την έγδυσα και την πήγα στο κρεβάτι, την έγλυψα με πάθος και την έκανα να αναστενάζει με τρόπο που δεν περίμενες από μια γυναίκα που μόλις πριν είχε ξεσκισθεί από παντού. Την έβαλα να σκύψει μπροστά μου και να μου πάρει ένα υπέροχο τσιμπούκι. Τραβήχτηκα πριν χύσω και την γύρισα στα γόνατα ήρθα πίσω της χούφτωσα τα κωλομέρια της και τα άνοιξα. Η γλώσσα μου άρχισε να γλύφει την πίσω τρύπα της και να χώνεται μέσα, ταυτόχρονα έτριβα τις θηλές της και τα υπέροχα στήθια της.
-"Θα σου σκίσω το κωλαράκι πουτανίτσα της" είπα.
Προσπάθησε να αντιδράσει και να τραβηχτεί όμως δεν της άφησα περιθώρια. Αυτό που είχε δώσει στον Πέρση θα το έπαιρνα και εγώ οπωσδήποτε. Την ακινητοποίησα κρατώντας την από την μέση με το ένα χέρι και με το άλλο άρχισα να την βαράω στα καπούλια. Πουτανίτσα μου παίζεις την παρθένα και φυλάς το κωλαράκι σου για άλλους. Θα σε ξεσκίσω αφού σου κοκκινίσω τα καπούλια. Πάγωσε από αυτά που είπα όμως ταυτόχρονα ένιωσα την καύλα να κυριεύει το κορμί της, οι αναστεναγμοί της φούντωσαν και αφού πήρα θέση πίσω της άνοιξα τα καπούλια και με μια αποφασιστική κίνηση χώθηκα μέσα της κάνοντας την να βγάλει κραυγή πόνου αλλά και πάθους.
Ο κώλος της ήταν υπέροχος, στενός, απαλός και ζεστός. Έχωνα την ψωλή μου μέχρι το τέρμα και μετά τραβιόμουνα σχεδόν μέχρι έξω. Σταμάταγα για λίγο στη θέση αυτή στριφογύριζα την ψωλή μου και ξαναχωνόμουν μέσα της με δύναμη. Σε κάθε μου κίνηση την ένιωθα να διαλύεται από την ηδονή και την άκουγα να βγάζει κραυγές πάθους. Την γάμαγα έτσι χουφτωμένη από τα βυζιά ή τραβώντας την από τα μαλλιά.
-"Με νιώθεις μέσα σου πουτανίτσα; Νιώθεις πως σε ξεσκίζω; Ποιος γαμάει καλύτερα εγώ ή ο γκόμενος σου που σε πήδαγε πριν πουτανίτσα. Με έφτιαξες πριν που τον έβλεπα να σε γαμάει, ειδικά όταν σου ξέσκιζε το κωλαράκι".
Τα λόγια μου την συγκλόνιζαν και την ερέθιζαν γιατί την ένιωθα να φθάνει σε διαδοχικούς οργασμούς που γινόντουσαν πιο έντονοι όσο πιο βίαια την πήδαγα. Έχυσα μέσα της και ένιωσα την απόλυτη ηδονή. Ξάπλωσα πάνω της χωρίς να τραβηχτώ από μέσα της.
-"Πως νιώθεις μωρό μου σε ξέσκισα αρκετά ή να φωνάξουμε τον άλλο;"
Είχε κυριολεκτικά καταρρεύσει από του οργασμούς αλλά κατάφερε να ψελλίσει συγκλονισμένη.
-"Ναι, ναι το θέλω….το θέλω η πουτάνα………………"
Τον πήρε τηλέφωνο. Σε λίγο ήρθε και του την έπεσε κατευθείαν. Δεν του άφησε επιλογή. Του έκανε τσιμπούκι στα όρθια ενώ έγω έβλεπα και καύλωνα. Μετά την πήραμε μαζί σ΄ολες τις στάσεις. Ταυτόχρονα και ξεχωριστά από μουνί, κώλο και στόμα. Για λίγο μας πήρε και τος δύο από το μουνί. Προσπάθησε κι από κώλο αλλά δεν τα κατάφερε. Για πρώτη φορά έβλεπα γυναίκα μαστουρωμένη από την καύλα. Ήταν εκστασιασμένη. Μετά από ώρες γαμησιού γίναμε λιώμα. Τελικά το κέρατο μας είχε ανεβάσει ερωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου