Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Καλημερα
Μα λενε Γιώργο και ειμαι 34 ετων και παντρεμενος. Εδω και 10 χρονια που ειμαι με τη γυναικα μου δεν εχω γυρισει να κοιταξω άλλη γυναικα. Δεν με ενδιεφερε κιολας. Εργαζομαι ως στελεχος σε μια εταιρεια και ειμαι λιγο συγκεντρωμενος και σπαστικος στη δουλεια μου.
Οσα χρονια δουλευω δεν είχα δώσει ποτέ δικαίωμα με συναδελφους γυναικες. Ειναι επικινδυνο κατι τετοιο και κυριως ειναι προβλημα να εχεις μια σχεση μέσα στο χώρο που εργαζεσαι. Η ζωή μου κυλούσε ηρεμα με δουλειά-σπίτι-δουλειά. Το sex ήταν και είναι κανονικό με τη γυναίκα μου αν και θα ήθελα πιο πολλά απο εκείνη.
Στο γραφείο τώρα οι γυναίκες που υπάρχουν δεν είναι και οι καλονές. Είναι κανονικές. Ειδικά με μία απο αυτές τη Δώρα (το πραγματικό της είναι άλλο) είχαμε κανονικές σχέσεις. Μιλάγαμε στο γραφείο αλλά τίποτα περισσότερα.
Η Δώρα είναι 42 ετών ελεύθερη καστανόξανθη με εντονο στηθος, λεπτά πόδια, στρογγυλό κολαράκι. Τίποτα το έντονο εμφανησιακά αλλά και μία γυναίκα που της έκανες καμάκι έξω.
Σιγά σιγά οι συζητήσεις μας γίνανε πιο προσωπικές και κυρίως από τη μεριά της που μου έλεγε πως βγήκε από ένα πρόσφατο χωρισμό. Σιγά σιγά ανοιγόμουν και εγώ και μιλάγαμε για πιο προσωπικά πράγματα. Περνούσαν οι μέρες και έβλεπα ένα δέσιμο με τη Δώρα περίεργο. Κάποια στιγμή με προσκάλεσε να πάω στο σπίτι της να φάμε.  Κατάφερα και βρήκα δικαιολογία και πήγα. Στο φαγητό λέγαμε διάφορα αλλά και πιο κρυφά δικά μας για τη ζωή μας.
Ετσι το ένα έφερε το άλλο και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Είχε απαλά χείλη και όπως την είχα αγκαλιά μου την ένιωθα να σφίγκεται και το στήθος της να πιέζει το δικό μου.
Μένοντας γυμνοί είδα 2 υπέροχεσ ρόγες και το καλύτερο ένα ξυρισμένο μουνάκι υπέροχα γυαλιστερό.
Ο πούτσος μου ήταν σε πλήρη στύση. Οπως φιλιόμαστε γυμνοί πλέον γυρνάει και μου λέει¨
-Ξάπλωσε, θέλω να σε γλέιψω.
-Και εγώ θελω μωρό μου (μου αρέσει τρελά το γλειφομούνι)
-Οχι εσύ μωρό μου.
Λεγοντας αυτά με γύρισε ανάσκελα και άρχεισε να με γλείφει παντού. Εφτασε στον πούτσο μου και άρχισε να τον παιρνάει με τιη γλώσσα της από την κορυφή μέχρι τη βάση. Το μόνο που έκανα ήταν να βογκάω και να της χαιδεύω το μουνί που γλίστραγε απο τα υγρά της.
-Με λιώνεις μωρό μου...της έλεγα με φωνή που δεν έβγαινε.
Εκείνη συνέχιζε. Τότε κατέβηκε πιο κάτο και ρουφούσε τις μπάλες μου με πάθος. Ημουν σε έκσταση. Συνέχισε όμως και πιο κάτω. Αρχισε να με γλείφει στην αρχή της σχισμής του κώλου μου.
Και συνέχιζε....έλιωνα...ένιωθα να σβήνω...καμμιά δεν μου το είχε κάνει ποτέ.
..Ωσπου ένιωσα..την υγρή της γλώσσα στην τρύπα μου. Ηταν τρελλό...αλλά η κάβλα μου ήταν απίστευτη.
Μια γυναίκα για πρώτη φορά έπαιζε με την κολοτρυπίδα μου.
-Γυρνα μωρό μου...μου λέει με μία βραχνή φωνή που μόλις έβγαινε από το στόμα της.
Γυρισα...μπρουμητα...και με ανασήκωσε στα τέσσερα. Εσκυψε τότε από πίσω μου και συνέχισε να με γλέιφει και να εισβάλλει στη τρύπα μου.
Αχχχχχ....βογκούσα δυνατά. Ενιωθα την υγρή της γλώσσα μέσα μου και λιποθυμούσα απο κάβλα...
Ενιωθα τα αρχίδια μου τόσο πρησμένα που νόμιζα ότι θα σκάσουν από την κάβλα. Νόμιζα ότι δεν υπήρχε χρόνος, οι αισθήσεις στο maximum.
Κάποια στιγμή σταμάτησε και ένιωσα να με χαιδεύει με το χέρι. Τότε όμως ένιωσα και το δάχτυλό της που έμπαινε από πίσω μου. Ηταν τόσο απαλό και ηδονικό το άγγιγμα που δεν άντεχα.
-Θα χύσω κάβλα μου.....
-Οχι ακόμη μωρό μου...όχι έτσι.... μέσα μου θα χύσεις.
Τότε βγήκε απαλά απο μέσα μου και γύρισε στα τέσσερα.
-Γάμα με μωρό μου...πάρε με και χύσε με...
Δεν άργησα πήγα από πίσω της και μπήκα μέσα στο μουνί της που ήταν τελείως υγρό από πρίν.
-Καβλα μου...είμαι μέσα σου....
-Ναι μωρό μου...ναι...πάρε με έτσι...στα τεσσερα...
Τα βογγητά ήταν πιο δυνατά πλέον, ο ρυθμός μας ένας. Εγω την πηδούσα και εκείνη το απολάμβανε.Δεν άργησα......
....Ενιωθα να σφίγκομαι....ο πούτσος μου....ετοιμαζόταν....
-Ερχομαι κάβλα μου....χυνω.....χυνωωωωωωωωωω....ααααα....ννναααιιιιιι
-Και εγώ μωρό μου....ναιιιι....αααααααΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΧΧΧΥΥΝΩΩΩΩΩΩ..........
Ουτε που θυμάμαι πόση ώρα τελείωνα και πόσο έχυνα σε ποσότητα. Ξαπλώσαμε στο κρεββάτι αποκαμωμένοι με βαριές ανάσες να συνέλθουμε. Ηταν η αρχή μίας απαγορευμένης σχέσης. Οχι μόνο απλά ερωτική απλά και ιδιαίτερη γιατί ένιωσα ηδονές που δεν είχα γνωρίσει....και εμπειρίες "ιδιαίτερες".
Αυτά για αρχή...περιμένω τις απόψεις σας για όλα που είναι όλα ΑΛΗΘΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου