Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η ΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ

Γεια σου και πάλι φίλε μου. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες μέρες και έχω ακόμα μια περιπετειουλα μου να σου διηγηθώ. Είμαι η θεια με τον ανιψιό και τους φίλους του που σου έγραψα το στόρι. Κάπου εδώ πρέπει να σου πω και το όνομα μου.... με λένε Ανθουλα και είμαι από θεσ/νικη. Θέλω να σου πω ότι από τότε που έγινε αυτό το σκηνικό με τον ανιψιό μου και τους φίλους του έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μου. Έπειτα από αυτό το σκηνικό ο ανιψιός μου μου βάζει χέρι με το παραμικρό και δεν μ αφήνει γενικά σε ησυχία.
Λοιπόν να μπω στο θέμα μας τώρα την Παρασκευή ο άντρας μου μου είπε ότι θα φύγει για κάτι δουλειές στην Κοζάνη το Σάββατο το πρωί και θα γυρίσει την Κυριακή, αυτό βέβαια εμένα δεν με χάλασε καθόλου. Ώσπου το Σάββατο το πρωί αναχωρεί έτσι εγώ στέλνω τα παιδιά στην μάνα μου λέγοντας της ότι θα βγω με κάτι φίλες. Και... φυσικά παίρνω τηλ. τον ανιψιό μου και του λέω ότι είμαι μόνη και τους περιμένω. βέβαια η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν περίμενα να πάρω τηλ και να πω κάτι τέτοιο αλλά σας είπα ότι από εκείνη την ημέρα στο χωριό άλλαξαν πολλά. Κλείσαμε το τηλ και άρχισα να ετοιμάζομε έβαλα της κόκκινες ζαρτιέρες ένα πρόστυχο σουτιέν διάφανο που έχω και ένα άσπρο σχεδόν διάφανο φόρεμα. Δεν άργησε το θυροτηλέφωνο να χτυπήσει και έτρεξα σαν κανονική πουτάνα να ανοίξω.
Ανοίγω την πόρτα και μπαίνει ο Πέτρος ο Κώστας ο Γρήγορης και στο τέλος ο ανιψιός μου. Με το που μπήκαν έπεσαν στο ψητό ο Γρήγορης λέει << καλά μωρή πουτάνα τόσος πούτσος δεν σου έφτασε στο χωριό;>> και ο Κώστας συμπληρώνει <<πολύ στερημένη η θεια>> η αλήθεια είναι ότι εμένα όλα αυτά δεν μου άρεσαν αλλά ήμουν υποχρεωμένη εδώ που έφτασα να τα ακούω.
Με πήγαν στην κρεβατοκάμαρα, ο Αντρέας έκατσε μπροστά μου και είπε << θεια αυτή την μέρα θα την θυμάσαι σ όλη σου την ζωή>> και με μια αστραπιαία κίνηση μου σκίζει το φόρεμα εγώ από κάτω δεν φορούσα τίποτα. τότε έρχεται ο Κώστας και μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στον κώλο ειλικρινά δεν έχω πονέσει περισσότερο, ορμάνε όλοι κατά πάνω μου και κάνανε λες και με βίαζαν και με βάζουν στα τέσσερα στο κρεβάτι ο Πέτρος έρχεται από πίσω μου , μου φτύνει τον κώλο και μου βάζει τον πούτσο του μέσα στην κολάρα μου εγώ έβγαλα μια κραυγή που εκείνη την στιγμή έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, πρέπει να με άκουσε όλοι η πολυκατοικία. Ο Αντρέας είχε κατεβάσει το παντελόνι του και με μια δυνατή κίνηση με τσακώνει από τα μαλλιά και μου τον χώνει μέσα στο στόμα , ο Γρήγορης κατέβασε το παντελόνι και χώθηκε κάτω μου και πιάνοντας με από την μέση μου τον έχωσε μέσα στο υγρό μουνάκι μου για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ήταν βουλωμένες όλες μου οι τρύπες αλλά πιστέψτε με αυτό μου άρεσε. Για μια στιγμή απόρησα που είναι ο τέταρτος της παρέας όταν γύρισα το κεφάλι είδα ότι κρατούσε μια κάμερα στα χέρια τότε είπε << βρομιάρα εμένα ψάχνεις;>> άφησε την κάμερα πάνω σε ένα τραπεζάκι να γράφει και ήρθε. Τον πέταξε έξω και τον κόλλησε στα μούτρα μου.
Ο Πέτρος από πίσω μου έκανε σαν τρελός με γαμούσε με δύναμη και μου είχε κοκκινίσει τον κώλο από τα χαστούκια. Με έβριζαν με χτυπούσαν και με γαμούσαν τέσσερις ψωλαραδες επιτέλους είχα αυτό που μου άξιζε...
Ξαφνικά μετά από πολλές εναλλαγές φεύγει ο Αντρέας και επιστρέφει μετά από 2 λεπτά και λέει << επειδή ξέρω ότι σου αρέσουν τα μπουκάλια κοίτα τι σου έφερα >> κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί που είχε πάρει πρόσφατα ο άντρας μου, εγώ είπα πως δεν πρόκειται να καθόμουν τότε έκανα να φύγω ο Κώστας με τον Πέτρο με κράτησαν τότε ο Γρήγορης έβγαλε από την τσέπη του κάτι χειροπέδες εγώ τρόμαξα βέβαια στην θέση που ήμουν δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μου πίεσαν τα χέρια πίσω από την μέση και κούμπωσαν τις χειροπέδες σφιχτά.
Το παιχνίδι είχε αρχίσει να παίρνει άγρια τροπή και η αλήθεια ήταν πως εκείνη την στιγμή φοβήθηκα. Με γύρισαν λοιπόν και ο Αντρέας άνοιξε το μπουκάλι και μου το έβαλε μέσα στον κώλο μου και άρχισε να το πατάει με όλη του την δύναμη προς τα μέσα ο κώλος μου πρέπει να είχε ματώσει εγώ τσίριξα για δεύτερη φορά και ο Πέτρος πήρε το φόρεμα μου και μου έδεσε το στόμα. εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως ο ανιψιός μου και η φίλη του έβγαζαν τα απωθημένα τους επάνω μου. μετά από κανα δεκάλεπτο σταμάτησε το κόλπο με το μπουκάλι και ο Αντρέας είπε << έτσι όπως σε κάναμε σιχαίνομαι να σε γαμήσω>>. τότε καναν μια σειρά και πρώτος ήρθε ο Κώστας μου λέει <<άνοιξε το στόμα>> εγώ υπάκουσα γιατί παρακαλούσα να τελειώσει αυτό και να δω τη γίνετε με τον κώλο μου, με έχυσε τα κατάπια όλα. μετά ήρθε ο Πέτρος κάνοντας το ίδιο, ακολούθησε ο Γρήγορης και τελευταίος ήρθε ο Αντρέας που έβγαλε τα περισσότερα κόντεψα να πνιγώ και τα έφτυσα τότε γυρίζει και μου δίνει ένα δυνατό χαστούκι στο πρόσωπο <<πουτάνα τα ρούφηξες όλα και έφτυσες τα δικά μου>> μου είπε, τα πήρε με το χέρι του από το στήθος μου και μου τα ξανάβαλε στο στόμα.
Μετά από αυτό μου έβγαλαν τις χειροπέδες και έφυγαν σαν κύριοι.
εγώ ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Ο κώλος μου ήταν σε τραγική κατάσταση καθάρισα το κρεβάτι που ήταν γεμάτο κρασί και σπέρμα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να δώσω ένα τέλος σ αυτά.
Βέβαια να δούμε πως θα κρύψω τέτοιο ξέσκισμα από τον άντρα μου, πάντως την πρώτη μέρα ,σήμερα ,τα κατάφερα καλά.
Φιλάκια και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. (04/10/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου