Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ

Γεια σου παιδαρά.

Διαβάζω το site σου καιρό και όπως πολλοί από εδώ είπα να στείλω μια ιστορία. Θα την ονομάσω «Οι ασκοί του Αιόλου» και θα την αφιερώσω στην Έφη.
Με λένε Γιώργο και είμαι παντρεμένος. Πριν παντρευτώ ήμουν μεγάλο αλάνι (με την καλή έννοια) και όσο και αν με θεωρούν οι αναγνώστες ψεύτη είχα φτάσει στα 25 μου χρόνια (τότε παντρεύτηκα) τριψήφιο νούμερο γυναικών με το πρώτο νούμερο να ξεκινάει από 3. Σήμερα είμαι 31.
Δουλεύω με το internet ίσως από τότε που εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ποτέ μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχα μπει στον πειρασμό να μπω σε dating sites.
Να όμως που για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους έκανα προφίλ σε ένα από αυτά. Εκεί γνώρισα την Έφη. Παντρεμένη επίσης, με παιδί και 34 ετών. Μου έστειλε φωτογραφίες τις έστειλα και εγώ και τελικά μετά από ένα χρόνο (ναι ένα χρόνο!) την συνάντησα σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου. Θεά. Δέκα φορές πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Κοκκινομάλλα, με θεϊκό στήθος και κορμί που κόλαζε άγιο. Ήπιαμε, τα είπαμε και βρεθήκαμε σε άλλο μπαρ της περιοχής να χαμουρευόμαστε στις τουαλέτες. Αν δεν με έπιαναν οι ηθικοί μου ενδοιασμοί θα την πήδαγα επί τόπου. Η Έφη ήταν όμως μόνο η αφορμή. Ήταν αυτή, όπως της έχω πει που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.
Από εκείνη την νύχτα και μετά θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με ερωτικές ιστορίες. Όμως σήμερα θα ήθελα να σας διηγηθώ μία από αυτές. Για να σας βάλω στο κλίμα... Είμαι 31 ετών, 1,71 ύψος, 63 κιλά, με σχετικά γυμνασμένο σώμα (παρότι έχω να κάνω γυμναστική 10 χρόνια), γοητευτικός, καλοντυμένος, τζέντλεμαν, ιδιαίτερα επιτυχημένος στην δουλεία μου, λάτρης του επιχειρηματικού ρίσκου (έχω κάνει περιουσία 2 φορές και την έχω χάσει 3) και παλαβός με τις ωραίες γυναίκες.
Σε μία από τις απιστίες που...λόγω χιλιομέτρων δεν πιάνονται βρέθηκα στην Ρόδο για μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Μαζί μου είχα ένα call girl από την Γαλλία για. .. δώρο στον υποψήφιο πελάτη μου.
Έφτασα στην Ρόδο την Κυριακή το πρωί με την Ελίζαμπεθ. Μείναμε σε ένα γνωστό ξενοδοχείο και πήγαμε για μπάνιο στην πισίνα. Εκεί γνώρισα την Ελένη. Δούλευε στο πισίνα - μπαρ του ξενοδοχείου. Ψηλή, 1,75, 20 χρονών, αδύνατη αλλά με θεϊκό στητό και μεγάλο στήθος, μελαχρινή με πράσινα μάτια και ένα μεγάλο αρνητικό. Δεν γούσταρε του φραγκάτους. Έτσι μου είπε όταν δοκίμασα να την πλησιάσω. (Περιττό να σας πω ότι όλα μου τα λεφτά τα είχα τοποθετήσει στην Ελίζαμπεθ - €12.000 για να κλείσω την συμφωνία άρα μόνο φραγκάτος δεν ήμουν!)
Το ίδιο βράδυ βγήκα με την Ελι (ζαμπεθ) σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου. Μετά από 30 λεπτά έρχεται και η Ελένη. Με προσπέρασε σαν να μην υπήρχα. Εκεί τα πήρα άσχημα στο κρανίο και ορκίστηκα ότι να δεν την πάρω σήμερα να μην μου ξανασηκωθεί ποτέ.
Έκανα ένα από τα κλασσικά γυναικεία κόλπα. Απλά και εγώ την αγνοούσα. Όμως έπαιξα μπάλα και σε κάτι ακόμα. Να μην φανώ φραγκάτος... Έτσι έβαλα την Έλι να πίνει ακριβές σαμπάνιες και στο τέλος όταν έφεραν το λογαριασμό είπα ότι δεν έχω τόσα χρήματα και ο σερβιτόρος ήταν έτοιμος να με δείρει! (Ε ρε τι τραβάει κανείς για τις γυναίκες!).
Πλησίασα την Ελένη και της ζήτησα δανεικά € 300 τα οποία όπως φαντάζεστε δεν είχε μαζί της!!!!!! Τις εξήγησα την όλη κατάσταση ότι η Έλι ήπιε τα πάντα και εγώ δεν είχα λεφτά κ.τ.λ. και ως εκ θαύματος με αγκάλιασε φιλικά και μου είπε να πάμε στο σπίτι να μου δανείσει χρήματα για να πληρώσω. Πριν φύγω πλήρωσα, χωρίς να το καταλάβει, αφησα την Έλι έφυγα με την Ελένη. Στο αυτοκίνητο της είπα μερικώς της αλήθεια (η Έλι είναι η σωτηρία μου κ.α.) και αυτή μου είπε ότι παρότι με γούσταρε εξ αρχής δεν ήθελε να πιστέψω ότι είναι για τα φράγκα όπως επίσης ότι οι φραγκάτοι την έχουν δει και άλλα διάφορα τρελά.
Από εδώ και πέρα αρχίζει το ζουμί....
Πάμε σπίτι της και ζητάω ένα ποτό γιατί το σοκ ήταν μεγάλο....
Ρίχνω την τεκίλα πάνω της και αρχίζω να την καθαρίζω με την γλώσσα μου. Την ερέθισε μόνο που την ακούμπησα με την γλώσσα μου και νόμιζε ότι είχα γίνει υποχείριό της...
Όμως ξέχασα να σας πω ότι είμαι λάτρης του BDSM...και χρόνια τώρα λειτουργό ως Master σε όλα τα επίπεδα της ερωτικής μου ζωής...
Με το που της έβγαλα το πουκάμισο το έσκισα στα δύο και της έδεσα πισθάγκωνα χέρια και πόδια και εκεί που φώναζε άρχισα να ψάχνω για σκοινί ή κάτι αντίστοιχο. Βρήκα και της έκανα ένα τέλειο γιαπωνέζικο δέσιμο που θα το θυμάται σε όλη της την ζωή.
Άρχισα να της γλύφω το μουνάκι (φρεσκοξυρισμένο) για πάνω από 20 λεπτά. Στην αρχή ήταν στεγνή από τον φόβο αλλά σιγά σιγά χαλάρωσε και άρχισε να υγραίνεται. Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε πήρα ένα αγγούρι από την κουζίνα και αργά και βασανιστικά το έβαλα μέχρι την μέση στο υγρό μουνάκι της.
Κάλεσα στο κινητό τη Έλι και της εξήγησα πώς να έρθει στο σπίτι της Ελένης. Σε δέκα λεπτά ήταν εκεί και άρχισε το παιχνίδι. Η Έλι θεογκόμενα από αυτές που χύνεις με το που τις δεις άρχισε με μια καταπληκτική πίπα που κράτησε επάνω από μισή ώρα. Η Ελένη είχε τρελαθεί. Φώναζε έβριζε και ταυτόχρονα τα υγρά της έτρεχαν ποτάμι. Κάθε λίγο της έδινα και μερικές ξυλιές στο κώλο (καταπληκτικός) και μερικές σφαλιάρες για να το βουλώσει. Όλα αυτά την έκαναν να τρελαίνεται και την εξίταραν φοβερά.
Όταν η Έλι τελείωσε την πίπα την έβαλα να γλύφει την Ελένη μέχρι να την κάνει να τρέμει από ηδονή και εγώ ασχολήθηκα με τον καταπληκτικό της κώλο. Η Ελένη είχε πλέον παραδοθεί και φώναζε ότι θέλει να την πηδήξω. Δεν την πίστεψα και την έβαλα να λέει πράγμα τα που δεν έχει ξαναπεί στην ζωή της όπως μου εξομολογήθηκε μετά.
Φώναζε ότι θέλει να γίνει η τσούλα μας, ότι είναι η μεγαλύτερη πουτάνα του κόσμου και θέλει το καυλί μου στο μουνί της, ότι θέλει ο κώλος της να ξεσκιστεί και να μην μπορεί ποτέ να ξανακαθίσει και άλλα τέτοια που ανέβαζαν την καύλα όλων. Η Έλι, παλιά πουτάνα άρχισε να την γαμάει με το αγγούρι ενώ εγώ της έγλυφα το κωλαράκι. ΄<όταν ένοισα ότι η καύλα μου είναι στα όρια έχωσα τον πούτσο μου στον κώλο της Έλις και φώναζα στην Ελένη ότι «εσένα καργίολα θα σε πηδήξω με το αγγούρι, πούτσο δεν θα δει το μουνί σου ούτε ο κώλο σου» και εκείνη παρακαλούσε, ικέτευε να πηδηχτεί.
Για πολύ ώρα ασχολήθηκα μόνο με την Έλι και ξαφνικά κτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω διακριτικά και μπαίνει φουριόζα μέσα μία σαραντάρα.. η πιο προστυχόφατσα γυναίκα που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Η μάνα της Ελένης. Βλέπει τι συμβαίνει και τρελάθηκε. Την πιάνω από πίσω και της γυρίζω δύο δυνατά χαστούκια που την έστειλαν στον καναπέ. Πέφτω πάνω της και της λέω ότι να μιλήσει θα την βιάσω εδώ και τώρα. Η απάντηση ήταν αποστομωτική. Εσυ;;;; χαχαχαχα γέλασε. Την γυρίζω ανάποδά και στεγνά της τον χώνω στο κώλο. Πέθανα από τον πόνο και εγώ αλλά η επιβολή θέλει θυσίες. Εκείνη γονάτισε από τον πόνο και φώναζε ήμαρτον. Ήταν έτοιμη για άλλες καταστάσεις. Την διέταξα να γλύψει την κόρη της και μετά από δυο τρία γερά χαστούκια το έκανε.
Η Ελένη σε κατάσταση υστερίας όταν την έγλυφε η μάνα της, την έβριζε πουτάνα, καργιόλα για αυτό σε παράτησε ο μπαμπάς είσαι η μεγαλύτερη πουτάνα της Ρόδου κ.α. τέτοια που μου έκαναν τον πούτσο κάγκελο. Πήγα πίσω από την μάνα και αφού της χούφτωσα τα βυζιά έχωσα βίαια και γρήγορα το καυλί μου στο μουνί της. Αυτή εκτινάχθηκε και ζητούσε να γίνω πιο βίαιος. Πήδαμε παλιοπούστη. Σκίσε μου το μουνί. Είμαι η πουτάνα σου, μην κοιτάς αυτό το μαλακισμένο την κόρη μου. Είμαι τσούλα και θα σε τρελαίνω κάθε μέρα! Εγώ συνέχιζα σε βίαιους και γρήγορους ρυθμούς και όταν μετά από ώρα ένοιωσα ότι θα τελειώσω βγήκα και το έχωσα στο στόμα της Ελένης. «Ρούχα πουτάνα τα χύσια της μάνα σου πριν σε πνίξω με τα δικά μου!» καθώς η μάνα της είχε χύσει δύο φορές η παλιοπουτάνα.
Μόλις έχυσα γύρισα στην μάνα της και την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα. Έχωσα με δύναμη το καυλί μου στον κώλο της και την πήδαγα γρήγορα με συνεχόμενα χαστούκια στα κωλομέρια. Είχε αφηνιάσει. Φώναζε ότι είναι τσούλα ότι είναι η μεγαλύτερη πουτάνα της Ελλάδας ότι θέλει μόνο τον πούτσο και για αυτόν ζει ότι δεν θα με αφήσει να βγω από μέσα της και ότι η κόρη της δεν ξέρει να πηδιέται. Εκεί σταμάτησα. Έπιασα το αγγούρι, βρήκα γρήγορα και ταυτόχρονα της το έχωσα μέχρι που είδα να ματώνει ο κώλος της. Την είχε σχίσει στα δύο. Πέθανε από τους πόνους αλλά εγώ δεν σταμάτησα να το βάζω βαθύτερα. Το έδωσα στην Ελι και ασχολήθηκα με την Ελένη. ¨Ηταν έτοιμη για το καλύτερο γαμήσι της ζωή της....
Η συνέχεια σε επόμενο mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου