Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΑΚΡΙΝΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

06/11/2004
Φίλε ixrayman,

κατ αρχήν, συγχαρητήρια για την υπέροχη και καυλωτική σου ιστοσελίδα. Εδώ και πολλούς μήνες επισκέπτομαι καθημερινά την σελίδα σου. Έτσι με την σειρά μου θα ήθελα να σου στείλω κι εγώ μια ιστορία που μου συνέβη αυτό το καλοκαίρι στο χωριό μου.
Κάθε καλοκαίρι λοιπόν, το περνάω στο χωριό μου με τους γονείς μου. Δυστυχώς είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να περάσεις ευχάριστα. Όμως φέτος κάτι άλλαξε....
Υπάρχει μια κοπέλα από ένα διπλανό χωριό με την οποία έχουμε επαφές τα καλοκαίρια. όταν όμως γυρνάμε στην πόλη δεν βλεπόμαστε καθόλου. Έχουμε κάνει 2-3 φορές sex μέσω μηνυμάτων αλλά όποτε την έβλεπα στο χωριό οι σχέσεις μας ήταν οι τυπικές μεταξύ δύο ξαδέρφων (σημείωση η κοπέλα κι εγώ είμαστε 2α ή 3α ξαδέρφια- θα σε γελάσω ακριβώς).
Φέτος λοιπόν, πηγαίναμε κάθε βράδυ όλη η παρέα, 5 κοπέλες κι εγώ, για ποτάκι στο διπλανό χωριό. Μετά από 4 μέρες, ένα βραδάκι μου λέει να πάμε στην τουαλέτα του μπαρ να καπνίσει γιατί δεν ήθελε να την δουν. Λίγο η μοναξιά της τουαλέτας, λίγο το ποτό, έφερε το πρώτο γλωσσόφιλο μαζί της. Κυριολεκτικά ήταν το καλύτερο γλωσσόφιλο που μου έχουν δώσει ποτέ. Η γλωσσίτσα της έπαιζε με την δική μου σαν τρελή και η γεύση της ήταν άλλο πράγμα. Αυτό συνεχίστηκε για 2-3 μέρες ακόμα.
Εγώ κάθε βράδυ τραβούσα μαλακία για πάρτη της και την φανταζόμουν να γλύφει την πούτσα μου με αυτή την καταπληκτική γλώσσα.... το βράδυ λοιπόν 15 Αυγούστου, πήγαμε και ήπιαμε το καθιερωμένο μας ποτάκι. Εκεί πετάει την ιδέα μια κοπέλα, να πάμε σε ένα πανηγύρι που γινόταν σε ένα κοντινό χωριό. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αρπάζουμε τα αυτοκίνητα και πάμε. Η ξαδέρφη μου φορούσε ένα μίνι που και όρθια που ήταν έβλεπες λίγο το άσπρο της κιλοτάκι και μία μπλούζα που μόλις και μετά βίας συγκρατούσε τα τεράστια βυζιά της. Σκέτη καύλα.
Καθίσαμε στο τραπέζι, παραγγέλνουμε την πρώτη μπύρα, μετά την δεύτερη κ.ο.κ. Ο πούτσος μου άρχισε σιγά σιγά να σηκώνετε βλέποντας την Ελένη να κάνει διάφορες μαλακίες από το ποτό. Είχα και την τύχη να κάθετε δίπλα μου, οπότε είχα μια εξαιρετική θέα από τα μπούτια της. Δεν άντεχα άλλο... Ήθελα να την γαμήσω εκείνη τη στιγμή.
Γυρίζω λοιπόν και της λέω στο αυτί.
-"Πάμε για ένα τσιγάρο;"...
-"Ναι " μου απαντάει.
Την παίρνω λοιπόν και πάμε στο προαύλιο ενός σχολείου όπου κανένας δεν μας έβλεπε. Της δίνω ένα τσιγάρο, το ανάβει και μετά την πρώτη τζούρα, τη τραβάω και την φιλάω στο στόμα.. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, κατεβάζω το χέρι μου και της πιάνω την ήδη υγρή της τρυπούλα. Ένας αναστεναγμός βγήκε από τα χείλη της. Πιάνει το κεφάλι μου και το κατεβάζει στα βυζιά της. Τέτοια ρώγα δεν είχα ξαναδεί. Άρχισα και την πιπιλούσα ενώ ταυτόχρονα είχα βάλει και 2 δάκτυλα στο μουνάκι της. Τα υγρά της κατέβαιναν ποτάμι.
Με σπρώχνει ξαφνικά και αρχίζει να κατεβαίνει προς τον πούτσο μου. Η φαντασίωσή μου γινόταν πραγματικότητα. Το γκομενάκι μου, μου έπαιρνε πίπα. και ήταν η τελειότερη πίπα που μου έχουν κάνει. Αφού πέρασε λίγη ώρα με την πούτσα μου στο στοματάκι της, σηκώνεται και μου λέει: "θέλω να μου τον χώσεις". Πριν ολοκληρώσει καν την πρότασή της, ο πούτσος μου ήταν στο μουνάκι της. Γαμιόμασταν στα όρθια κολλημένοι στον τοίχο του σχολείου. Μετά από κανένα τεταρτάκι δεν άντεξα άλλο...Τραβήχτηκα και έχυσα στην κοιλίτσα της.
Το πουτανάκι είχε πάρει μαζί της και χαρτοπετσέτα. Έτσι σκουπίστηκε, ντυθήκαμε και πήγαμε στο τραπέζι...όλοι μας κοιτούσαν περίεργα. μετά από 5 λεπτά φύγαμε...από το ποτό και το γαμήσι, ίσα που έβλεπα τον δρόμο...Πως δεν στούκαρα πουθενά το αμάξι, ένας Θεός το ξέρει... Δυστυχώς μέχρι το τέλος των διακοπών δεν ξαναγαμηθήκαμε... Μόνο τα κλασσικά φιλάκια...
Συγνώμη αν σας κούρασα ή αν βρήκατε βαρετή την εμπειρία μου μα είναι η πρώτη φορά που στέλνω...Με τον καιρό θα είναι πιο καλά γραμμένες οι εμπειρίες μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου