Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ

27/10/2004

Η ιστορία είναι αληθινή και συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Με την Ελένη είμαστε 6 χρόνια μαζί, τα τελευταία 2 είμαστε παντρεμένοι. Εγώ (Φοίβος) 32 και η Ελένη 30. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου από πολύ ερωτικό μέχρι σεξοπορνοδιαστροφικο.
Είχα την φαντασίωση να γαμήσω την γυναίκα μου με κάποιον άλλον άντρα μαζί. Όσες φορές και αν το προσπάθησα, για την Ελένη δεν ήταν καν θέμα προς συζήτηση. Έτσι το μόνο που έκανα είναι να την τραβάω φωτογραφίες γυμνές να τις βάζω στα διάφορα site, και να χύνω στην ιδέα ότι κάποιοι μαλακίζονται βλέποντας την γυναίκα μου.
Ευτυχώς για μενα, για χάρη μου όπως έλεγε πηγαίναμε σε παραλίες γυμνιστών όπου εκεί κάναμε μπάνιο γυμνοί. Ποτέ όμως με γνωστούς και φίλους. Στις παραλίες αυτές υπάρχουν πολλά ζευγαράκια αλλά και πολλά μπακουρια που έρχονται για μάτι.
Μια φορά δυο νεαροί γύρω στα 20 ήρθαν και κάθισαν μπροστά μας σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση. Δεν έχασα την ευκαιρία κάθε λίγο να της ανοίγω τα πόδια και να της βάζω αντηλιακό λάδι μέχρι και μέσα στα μουνοχειλα. Ντρεπόταν τόσο πολύ που είχε τα μάτια θεόκλειστα. Της έλεγα ψιθυριστά ότι δεν κοιτάνε αλλά αντιθέτως τους είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω προσπαθώντας να κρύψουν τα τεράστια καυλιά τους πριν αυτά εκραγούν. Τα χάδια που της έκανα βάζοντας το αντηλιακό ήταν σαν να της τραβούσα μαλακία. Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της και όταν είδε τους δυο νεαρούς να την κοιτάν χαϊδεύοντας διακριτικά τα καυλιά τους έκλεισε απότομα τα πόδια της, με είπε ανώμαλο και γύρισε μπρούμυτα. Αυτή τη φορά είχε ορθάνοιχτα τα μάτια της και την έβλεπα που κοίταζε προς τους νεαρούς.
Οταν γυρίσαμε στο σπίτι εκείνη μου άνοιξε την συζήτηση και με ρώτησε αν είχα καυλώσει με αυτό που έγινε στην παραλία. Εγώ της απάντησα, φυσικά και πως είναι μουναρα και δεν είναι κακό να θαυμάζουν και άλλοι εκτός από εμένα αυτό το τόσο υπέροχο καλοξυρισμένο στις άκρες μουνάκι, τον τορνευτό κωλαράκο της και τα τέλεια βυζιά της. Αυτή χαμογέλασε και προφανώς καυλωμένη και αυτή πήρε τον πούτσο μου στο χέρι της και άρχισε να μου τον παίζει. όταν τον έβαλε στο στόμα της την ρώτησα αν θα θελε να ήταν εδώ και οι δυο νεαροί να την ξεσκίσουν με τα καυλιά τους. Για απάντηση πήρα ένα μμμμμμ με αποτέλεσμα να χύσω αμέσως. Δεν τον έβγαλε από μέσα της παρά μόνο όταν ήταν σίγουρη πως ήμουν έτοιμος να την γαμήσω.
Το ίδιο βράδυ μου εξομολογήθηκε ότι και αυτή καύλωσε με τους τεράστιους πούτσους των παιδιών αλλά πως δεν θα πήγαινε ποτέ με δυο άντρες μαζί.
Μερικές μέρες μετά, ένα σαββατοκύριακο που είχαμε ξεμείνει στην Αθήνα μόνοι μας, πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου τον Νίκο που έχει σπίτι με πισίνα στο Λαγονησι να δω τι κάνει και μου είπε ότι ήταν και αυτός μόνος και μας κάλεσε για μπάνιο και μπαρμπεκιου σπίτι του.
Ετοιμαστήκαμε και πρότεινα στην Ελένη να πάρει μαζί της και το τανγκα μαγιό της που εγώ της είχα αγοράσει. αυτή έφερε αντιρρήσεις λέγοντας ότι ντρέπεται τον φίλο μου. Αφού λοιπόν άρχισα το ψιστιρι ότι όλες φοράνε ταγκα στις μέρες μας και ότι δεν είναι και τόσο τρομερό το πήρε μαζί της λέγοντας ότι δεν ξέρει και θα δει στη πορεία.
Για να μην πολυλογώ φτάσαμε εκεί κατά της 11 το πρωί. Ο Νίκος πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος μας υποδέχτηκε μας είπε να βάλουμε τα μαγιό μας και πήγε να μας φτιάξει κάτι να πιούμε. Αφού μείναμε μόνοι με την Ελένη της είπα είναι χαζό να ντρέπεται τον Νίκο και επιτέλους έβαλε το ταγκα μαγιό της φορώντας όμως το από πάνω. Ο Νίκος ήρθε με τρία ποτήρια και μια κανάτα με καμικάζι.
Η Ελένη ξάπλωσε σε μια ξαπλώστρα και άρχισε να αλείφετε με αντηλιακό. όπως ήταν φυσικό το ποτό ο ήλιος η μουσική έφτιαξαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Με τον Νίκο κάναμε βουτιές στην πισίνα και παίζαμε με την μπάλα. Τον έβλεπα που δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από το κωλαρακι της Ελένης και είχα τρελαθεί από την καύλα. Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να γεμίσει την κανάτα και εγώ πήγα να βάλω αντηλιακό στην πλάτη της Ελένης. Της έλυσα επιδέξια το πάνω μέρος του μπικίνι για να μην το λερώσω από το λάδι και της είπα ότι θα κάνει σημάδια από το μαύρισμα στην πλάτη από το μαγιό. εκείνη παρέμενε μπρούμυτα όμως. γύρισε ο Νίκος με την κανάτα γεμάτη και μας γέμιζε συνέχεια τα ποτήρια. όταν παίζαμε με την μπάλα στην πισίνα κάποια στιγμή μας έφυγε και πήγε προς την Ελένη. Ο Νίκος της την ζήτησε να μας την πετάξει πίσω. αυτή επιτέλους χρειάστηκε να σηκωθεί να μας την δώσει και τότε μόνο συνειδητοποίησε ότι είναι με τα βυζάκια της έξω σε κοινή θέα. Παραδόξως δεν έχασε το ηθικό της μας έδωσε την μπάλα και ξαναγύρισε στην ξαπλώστρα αλλά αυτή τη φορά ανάσκελα.
Ο Νίκος είχε χαζέψει και ο πούτσος του κόντευε να βγει από το μαγιό του. Βγήκαμε και εμείς να καπνίσουμε ένα τσιγάρο και άρχισε να μου λέει για την Ελένη, πόσο όμορφη είναι και το πόσο τυχερός είμαι που έχω τόσο όμορφη γυναίκα. Απόρησε με το πόσο άνετη είναι με το μικροσκοπικό μαγιό της. Του εξήγησα ότι κάνουμε γυμνισμό και κόντεψε να του φύγει το ποτήρι από τα χέρια. Μου είπε ότι και αυτός κάνει πάντα γυμνός μπάνιο στην πισίνα και ότι είναι χαζό να ντρεπόμαστε αυτόν.
Του είπα λοιπόν ότι άμα βγάλουμε εμείς τα μαγιό μας ίσως ξεκομπλαρει και αυτή. Μην χάνοντας χρόνο λοιπόν τα βγάλαμε και μείναμε με της πούτσες ελεύθερες στο αεράκι και τον ήλιο. Του Νίκου η πούτσα ήταν πιο μεγάλη και χοντρή από την δικιά μου. Όχι ότι η δικιά μου είναι μικρή. πήγα λοιπόν προς την Ελένη και όταν άνοιξε τα μάτια της και μας είδε γυμνούς τρελάθηκε. Της είπα ότι ο Νίκος ξέρει ότι κάνουμε γυμνισμό και δεν έχει νόημα να φοράει το ταγκα της αφού είμαστε και εμείς γυμνοί. Χωρίς πολλούς δισταγμούς και με την βοήθεια του ποτού άλλωστε, με άφησε να της βγάλω και το κάτω μέρος του μαγιό της.
Από εκείνη την στιγμή όλα ήταν πιο εύκολα. Περιφερόμασταν γυμνοί, πίναμε καπνίζαμε μέχρι και βόλεϊ παίξαμε στην πισίνα.
Καύλωνα όταν ο Νίκος της γέμιζε το ποτήρι και όπως αυτή ήταν καθιστή ο πούτσος του ήταν εκατοστά μακριά από το πρόσωπο της.
Αργά το μεσημέρι εξουθενωμένοι και αρκετά φτιαγμένοι από τα ποτά ξαπλώσαμε και οι τρεις σε κάτι στρώματα με την Ελένη ανάμεσα μας για ηλιοθεραπεία.
Με την γνωστή τακτική άρχισα να βάζω αντηλιακό στην Ελένη με αποτέλεσμα ο πούτσος μου και του Νίκου να γίνει σαν κατάρτι. Η Ελένη παραδομένη πλέον απολάμβανε χωρίς να φέρει αντιρρήσεις. Παίρνοντας θάρρος εγώ είπα του Νίκου να με βοηθήσει γιατί δεν έφτανα από την πλευρά του. Εκείνος άρχισε να της χαϊδεύει τα βυζιά και εγώ έσκυψα και την φίλησα στο στόμα. Η γλώσσα της αμέσως έψαξε να βρει την δικιά μου. Από την άλλη ο Νίκος όπως την χάιδευε ο πούτσος του ακουμπούσε το μπούτι της και με την άκρη του ματιού μου την είδα που απλώθηκε και την έπιασε με το χέρι της.
Εγώ απομακρύνθηκα και άνοιξα τα πόδια της. κάτω από την μαύρη λωριδιτσα που ήταν τέλεια περιποιημένη ξεπρόβαλαν τα μουνοχειλα της που γυάλιζαν από υγρασία. Έβαλα την γλώσσα μου ανάμεσα και έψαξα για την κλειτορίδα της. Αυτή δεν είχε χάσει χρόνο και είχε σκύψει και έγλειφε με μανία το χοντρό πούτσο του Νίκου. Την ένιωθα που έτρεμε από καύλα και έχυσε στο στόμα μου. Ο Νίκος δεν κρατήθηκε πολύ από το τέλειο τσιμπούκι που του έκανε η γυναίκα μου και άδειασε και αυτός τα χυσια του στο στόμα της. Η Ελένη δεν τραβήχτηκε ούτε χιλιοστό και του την έγλειφε σαν λυσσασμένη. Κατεβαίνει προς το μέρος μου με φιλάει με πάθος στο στόμα τόσο ώστε να νιώσω την αλμύρα από τα χυσια του Νίκου που ήταν ακόμα πάνω στην γλώσσα της.
-"Θέλεις να με δεις να με γαμάει άλλος;" με ρώτησε στο αυτί.
-"Ναι καύλα μου" της λέω.
Με ξάπλωσε ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου σε στάση 69 και άρχισε να με τσιμπουκώνει ενώ εγώ είχα χωθεί όλος μέσα στο μουνί της. Εντωμεταξύ ο Νίκος που είχε καυλώσει τον έπαιζε κοιτάζοντας μας.
-"Τον θέλω μέσα μου" του λέει και αυτός ήρθε από πίσω της και άρχισε να τον τρίβει στα μουνοχειλα της που ήταν τόσο υγρά από το γλυφομουνι που της έκανα που ουσιαστικά τον ρούφηξε.
Αυτός την γαμούσε σαν τρελός ενώ εγώ από κάτω είχα την κλειτορίδα της στο στόμα μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι η γυναίκα μου θα γαμιόταν με άλλον και εγώ θα κοιτάω από τόσο κοντά. Μπαινόβγαινε με μανια ενώ αυτή ρουφούσε το καυλί μου μέχρι τ’ αρχίδια. Όταν την άκουσα ότι χύνει σαν αγρίμι πετάχτηκαν τα χυσια μου στον ουρανίσκο της.
Ο Νίκος με την σειρά του έχυσε μέσα στην μουναρα της και τραβήχτηκε εξαντλημένος πάνω στο στρώμα. Η Ελένη καυλωμένη ακόμα έτριβε το μουνί της πάνω στο πηγούνι μου για να συνεχίσω να την γλύφω. Η γεύση από τα υγρά της και τα χυσια του Νίκου πλημμύρισαν την γλώσσα μου και την άκουσα για άλλη μια φορά να χύνει.
Μας πήρε ο ύπνος όλους μαζί.
Την άλλη μέρα η Ελένη ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Κάναμε βέβαια όλοι μας γυμνοί μπάνιο αλλά τίποτα άλλο. Το βράδυ της Κυριακής ευχαριστήσαμε τον Νίκο για όλα και φύγαμε.
Από τότε μέχρι και σήμερα περιμένω ποτέ θα την ξαναγαμησω παρέα με άλλον άντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου