Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μια ευχάριστη εμπειρία. Το παρακάτω δεν είναι φαντασίωση αλλά πραγματική εμπειρία.Είμαι 30 χρόνων. Είναι καιρός που βρέθηκα να μιλάω στο IRC με ένα ζευγάρι τον Κώστα και την Ελένη. Αφού ανταλλάξαμε φαντασιώσεις αποφασίσαμε να συναντηθούμε για ένα ποτό, έτσι και έγινε.....το προηγούμενο Σαββατοβραδο και μετά πήγαμε σπίτι τους. Εκεί ο Κώστας έβαλε μια τσόντα ενώ η Ελένη έφερε ένα βαλιτσάκι. Η Ελένη έφερε τα ποτά και έβαλε απαλή μουσική στο Cd.Με πλησίασε αμέσως και άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει τρυφερά στο λαιμό ψιθυρίζοντας στο αυτί μου ότι μόνο με την ιδέα είχε μουσκέψει το βρακάκι της. Μου είπε ότι της άρεσε να την βλέπουν να κάνει έρωτα και να κάνει ΠΑΡΑΞΕΝΑ πράγματα με τους εραστές της.
Όταν την ρώτησα τι εννοούσε με τα παράξενα πράγματα μου είπε με ένα μυστηριώδες χαμόγελο «θα δεις , θα σου αρέσουν.....»
Με τα λόγια της μου άναψε την περιέργεια και το ενδιαφέρον και μου έκανε τον πούτσο μου να σπρώχνει το παντελόνι μου....Ο Κώστας παρακολουθούσε όλη τη σκηνή με ενδιαφέρον αλλά σιωπηλός.
Εκείνη με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα και έπεσε απάνω μου και άρχισε να τρίβεται πάνω στο σώμα μου.
Ήμασταν ακόμη ντυμένοι με τα ρούχα μας αλλά αυτό δεν την εμπόδιζε να έχει τυλιχθεί σαν φίδι στο κορμί μου. Ένιωθα τις ρόγες από τα βυζιά της να με αγκυλώνουν σαν καρφιά ,η γλώσσα της δεν σταματούσε να μπαίνει οπουδήποτε έφτανε στο στόμα μου, στα αυτιά μου, στις μασχάλες μου. ...δεν σταμάταγε να με δαγκώνει με μικρές αλλά΄ δυνατές δαγκωνιές. Είχα αρχίσει να καυλώνω παρά την αμηχανία που ένοιωθα από την παρουσία του Κώστα στην όλη φάση. Προσπάθησα να την αγκαλιάσω να την γυρίσω από κάτω μου αλλά δεν με άφησε να το τελειώσω.....''όχι ακόμη'' μου φώναξε ''συγκεντρώσου και απόλαυσε την στιγμή'' μου είπε. Πράγματι ήταν κάτι το διαφορετικό....είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε εμείς οι άνδρες που παίρνουμε πρωτοβουλία στον έρωτα,και αυτή η ξεχωριστή κατάσταση με το να έχει πάρει η Ελένη την απόλυτη πρωτοβουλία με έκανε να μουδιάζω ,να ανατριχιάζω, να μου δίνει ένα άλλο είδος ευχαρίστηση που δεν την ήξερα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Συνέχισα το παιχνίδι της για να δω τι ήθελε από εμένα. Με ξάπλωσε ανάσκελα μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε ανάμεσα τους και κρατώντας τα χέρια μου ψηλά πάνω από το κεφάλι με τα δύο της χέρια έφερε την λεκάνη της πάνω στην δική μου κόλλησε επάνω μου και με κλειστά τα δικά της πόδια άρχισε να κινείται πάνω κάτω σαν να ήταν εκείνη που μου έκανε έρωτα και όλα αυτά με τα ρούχα μας. Προσπάθησα να ξεντυθώ, αλλά δεν με άφησε ξεκίνησε να το κάνει εκείνη. Με πολύκαυλιάρικο στυλ τα πέταξε όλα και έμεινε με το μικρό της στρινγκ να καλύπτει ελάχιστα από το υπέροχο τελικά κορμί της ,ένα μουνί ξυρισμένο πουελάχιστα καλυπτόταν από το μικρό ύφασμα του στρινγκ και ένα κώλο όνειρο ,πεταχτό όλο πρόκληση.
Σίγουρα έδειχνε πιο όμορφη έτσι. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω και τον Κώστα να πετάει τα ρούχα του και να κάθεται ξανά στον καναπέ με τον πούτσο του σε ενέργεια,σάλιωσε τα δάκτυλα του και άρχισε να τον χαϊδεύει σιγά-σιγά ,από τα αρχίδια του μέχρι το πουτσοκέφαλο του , Η Ελένη τον παρότρυνε να συνεχίσει γιατί καύλωνε να βλέπει άνδρες να χαϊδεύονται.
«Έλα μανάρι μου χάιδεψε τον σήκωσε τον κάντο σκληρό και εσύ» του φώναζε. Φαίνεται ότι για τον δικό μου ήταν σίγουρη ότι ήταν στα ουράνια..... Πράγματι είχε ένα πολύ καλό εργαλείο και σε μήκος και σε χόντρος.Κατάλαβε ότι τον κοιτούσα και με ρώτησε αν μου αρέσει η φάση γιατί αυτός πολύ τον έφτιαχνε ηόλη κατάσταση.
Είχαμε μιλήσει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τις φαντασιώσεις μας αλλά δεν περίμενα ότι μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα.
Φυσικά δεν μου είχαν πει για την ενέργεια που έκρυβε η όμορφη Ελένη.
Του απάντησα ότι και εγώ έχω ανάψει πολύ. ...αλλά δεν ήξερα που θα καταλήξουμε γιατί ήμουν ανυπόμονος να χωθώ σε κάθε τρύπα της Ελένης και να την κάνω να ουρλιάξει από την καύλα.
Μου είπε να μην είμαι ανυπόμονος ,όλη την ε βδομάδα το σχεδίαζαν και καυλώνουν και οι δύο τους πολύ με όλα τα προκαταρκτικά...ότι ήμουν φιλοξενούμενος τους και θα έπρεπε να με προσέξουν και να με ικανοποιήσουν.
Τότε και οι δυο σηκώθηκαν και άρχισαν να με γδύνουν , δεν με άφησαν να το κάνω μόνος μου. Η Ελένη ανέλαβε να μου βγάλει το σλιπάκι και ο πούτσος μου πετάχτηκε επιτέλους έξω. ....ένα ΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! Ακούστηκε και από τους δύο και ένα αινιγματικό χαμόγελο καρφώθηκε στα χείλια τους ανταλλάσσοντας μια ματιά.
Είναι καλός και σκληρός ήδη από ότι βλέπω λέει ο Κώστας.
«Με ότι του έκανε η Ελένη του λέω είναι φυσικό. ....μα και ο δικός σου έγινε τεράστιος του ανταποδίδω εγώ.
Η Ελένη εξαφανίστηκε για δυο λεπτά και επιστρέφει σε λίγο με τρία μαντίλια και μου ζήτησε μια χάρη «Επειδή είσαι ζωηρό παιδί θέλω να σου δέσω τα χέρια στο κρεβάτι και να σου δέσω λίγο τα μάτια» μου λέει. ..Δέχτηκα γιατί η ερωτική φόρτιση ήταν τόσο διάχυτη στο δωμάτιο που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Πάντως ήταν για μένα η πρώτη φορά που κατέληγα δεμένος. Μου δένει τα μάτια στα δυο άκρα από το κρεβάτι και τα μάτια. Εγώ παραπονέθηκα ότι δεν θα έβλεπα το υπέροχο σώματακι της και εκείνη μου εξήγησε ότι θα κρατούσε λίγο γιατί καιαυτή κέφαρε να βλέπει την καύλα μου στα μάτια μου.
Σε λίγο την ένοιωσα κοντά μου και με κάτι υγρό και χλιαρό άρχισε να περνά το σώμα μου ,ήταν κάποιο αρωματικό λάδι γιατί μια γλυκιά μυρωδιά πλημμύρισε το δωμάτιο.
Ξεκίνησε από τα χείλη το λαιμό το στήθος και κατέβαινε αργάαργά προς την κοιλιά μου. Κατέβηκε στα αρχίδια μου και με απαλές κινήσεις τα άλειψε το ίδιο έκανε και με το πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα. Κατέβηκε στα μπούτια μου μέχρι τις πατούσες μου Αφού τέλειωσε Ένιωσα το κορμί της να ξαπλώνει πάνω μου και να αρχίζει το ατελείωτο τρίψιμο. ..Παλάβωσα προσπάθησα να λυθώ αδύνατο.....Ήταν κάτι το φοβερό ,οι αισθήσεις μου δεν υπήρχαν. .....μόνο η αίσθηση της επαφής που την ένιωθες με τα μήλα των δακτύλων του άλλου ίσα-ίσα να ακουμπούν το δέρμα σου ,μόνο τα νύχια σαν μικρά ξυράφια να σε ερεθίζουν να σε κάνουν να ανατριχιάζεις στο έπακρο, να μη ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο τετραγωνικό εκατοστό του δέρματος σου που θα υποστεί αυτό το τόσο ερεθιστικό παιχνίδι την επόμενη στιγμή......η μυρωδιά της έντασης. ...του σάλιου...του άλλου σώματος που σε αγγίζει ,ανακατεμένου με την μυρωδιά του έρωτα ήταν για μένα κάτι το πρωτόγνωρο.
Δεν ξέρω πόση ώρα είχε περάσει εμένα μου φάνηκε αιώνας ένας αιώνας τρέλας. Μια γλώσσα ανέβαινε αργά από την ρίζα του πούτσου μου στο κεφάλι, δύο καυτά χείλια έκλεισαν γύρω από το πουτσοκέφαλο μου,μια γλώσσα προσπαθούσε να τον κάνει υγρό ,ένα λαρύγγι τουρουφούσε τον αέρα, κάποια δάκτυλα χάιδευαν τα αρχίδια μου που είχαν πρηστεί και με πονούσαν.
Για ένα πράγμα ήμουν σίγουρος ότι τα χέρια που με χάιδευαν ήταν τέσσερα και όχι δύο.....ο Κώστας και η Ελένη είχαν αφιερωθεί σε μένα μάλλον τα κορμιά τους έπαιζαν μαζί μου ανατριχιαστικά ωραία. Είχα φτάσει σε σημείο παροξυσμού τους παρακαλούσα ότι δεν μπορούσα άλλο. Με έλυσαν κάποια στιγμή και νόμιζα ότι όλα τελείωσαν αλλά λάθος με γύρισαν μπρούμυτα, δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσουν ή να σταματήσουν ,ήξερα μόνο ότι ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Η γλώσσα κάποιου κατέβαινε την ραχοκοκαλιά μου ,έφτασε στην ρίζα από τα κωλομέρια μου και προχωρούσε προς τα κάτω ψάχνοντας μάλλον την τρυπούλα μου ,όταν την βρήκε άρχιζε κυκλικά να παίζει μαζί της. Τρελάθηκα δεν το είχα ξαναπάθει....ανακάλυψα ξαφνικά ότι όλο το σώμα μου είχε γίνει μια ερωτική χορδή που παλλόταν. .....
Και οι δύο τους αμίλητοι έπαιζαν με το σώμα μου.....στα χείλη μου ακούμπησε κάτι σκληρό. ...κάτι κρύο. ....κάτι στρογγυλό. ....λείο προσπάθησα να καταλάβω τι ήταν και τότε κατάλαβα ότι ήταν ένας μεγάλος πλαστικός πούτσος με κεφάλι σαν του πούτσου μου, ήταν τόση η καύλα μου που άρχισα να τον γλύφω να τον ρουφάω όπως έκαναν λίγο πριν στο πουτσοκέφαλο μου οι άλλοι. Δεν με ενδιέφερε τίποτα ήθελα να το γλύψω και το έκανα.Αυτός που έσπρωχνε το πλαστικό πούτσο αυτό στο στόμα μου που τον τραβούσε και δοκίμαζε αν θα τον ψάξω με λυπήθηκε και μου έλυσε τα μάτια. Μπροστά μου ήταν ένας πούτσος χρώματος ροζ δεμένος στη μέση της Έλενας ήταν ένα Strap-on που φορούσε η Ελένη ένα βρακάκι με δύο πούτσους έναν εσωτερικό που είχε χώσει στο μουνί της και ένα τεράστιο που από τα σάλια μου γυάλιζε μπροστά μου......της ζήτησα να τον βάλω στο στόμα μου αλλά αρνήθηκε.Μου λέει τώρα που τον σάλιωσες καλά και τον έκανες σκληρό θέλω να τον δώσω στον Κώστα που τόση ώρα περίμενε το μερίδιο του. Τα χέρια του γυάλιζαν άλλα καλά είχα καταλάβει ότι και τα δικά του χέρια συμμετείχαν στην ανατριχίλα μου.
Ο πούτσος του ήδη έσταζε μικρές σταγονίτσες διαφανείς.......Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι τα όρια μεταξύ αρσενικού και θηλυκού δεν υπήρχαν....ο ερωτικός παροξυσμός των φίλων μου είχαν εξαφανίσει τα ταμπού που όλοι κουβαλάμε πάνω μας, μαζί μας.
Τους έβλεπα σαν δυο κορμιά που αποζητούσαν την απόλυτη ηδονή....τον έρωτα χωρίς περιορισμούς. Ζήτησα να μου λύσουν τα χέρια αλλά δεν με άκουσαν η Ελένη έχοντας στο στόμα της τον πούτσο του Κώστα τον ρουφούσε μέχρι ρίζας. Με τα δύο της δάκτυλα μέσα σε ένα κουτάκι βαζελίνης έπαιρνε και περιποιόταν την κωλοτρυπίδα του φίλου μου που βογκούσε από καύλα. Ηταν ένα φοβερό καυλωτικό θέαμα. ....ένιωσα και εγώ την ανάγκη να τον γλύψω τον πούτσο του....να νοιώσω όπως ένοιωθε η Ελένη....τι ένιωθε ο Κώστας το είχα ζήσει. ...αυτό που ένιωθε όμως η Ελένη πώς να ήταν. ..ποια η γεύση και η μυρωδιά του πούτσου του Κώστα;
Τον έβαλε στην πολυθρόνα του άνοιξε τα μπούτια του είπε να τα σηκώσει ψηλά όπως τόσες φορές είχε κάνει εκείνη και ακουμπώντας το κεφάλι του πλαστικού της πούτσου στην κωλοτρυπίδα του Κώστα άρχισε να σπρώχνει φωνάζοντας στο Κώστα να παίρνει βαθιές ανάσες.
Σιγά-Σιγά ο πούτσος εξαφανιζόταν μέσα του. Ένας μορφασμός πόνου ανάμικτης με καύλας είχε σκεπάσει το πρόσωπο του Κώστα. Ποιος ξέρει αν το είχε ξαναδοκιμάσει.....Η Ελένη έσπρωχνε μπροστά ΄-πίσω όλο και πιο γρήγορα ,σίγουρα εκείνη τη στιγμή ένιωθε ένα αρσενικό που προσπαθούσε να ικανοποιήσει το ταίρι του.....την καύλα της την έβλεπες στο πρόσωπο της. ....όταν ο Κώστας είχε πάρει μέσα του όλο εκείνο το πούτσο τότε και αυτή ένιωθε ο εσωτερικός πούτσος να φτάνει στην μήτρα της. Δεν ξέρω πόση ώρα γαμιόντουσαν και έπαιρνα μάτι. ....δεν μπορούσα ούτε και να χαϊδευτώ γιατί με είχαν αφήσει δεμένο....... Κάποια στιγμή που κατάλαβε ότι ο Κώστας έφτανε να χύσει έβγαλε τον πούτσο της και του λέει«Τώρα στον προετοίμασα εγώ μπορείς να γευτείς και αληθινό πουτσοκέφαλο...» Τον οδήγησε πάνω μου και τον έβαλε να καθίσει πάνω στον δικό μου πούτσο που κοιτούσε το ταβάνι τόση ώρα. .....Άνοιξε τα κωλομέρια του και άγγιξε την κωλοτρυπίδα του στο πουτσοκέφαλο μου......μην κουνιέσαι μου είπε άστο να το κάνω εγώ. ......Το πουτσοκέφαλο μου άρχισε σιγά-σιγά να ανοίγει την τρύπα του φίλου μου και να γλιστράει μέσα του φτάνοντας την καύλα μας στα ουράνια.....
Είχε καθίσει κοιτώντας το πρόσωπο μου και ακουμπούσε τα χέρια του στα γόνατα μου και κατέβαινε σιγά-σιγά μέχρι να τον ρουφήξει όλον. Ο πούτσος του τεράστιος μπροστά μου στους δέκα πόντους να πάλλεται πάνω κάτω,ήταν φοβερό θέαμα ειλικρινά δεν είχα πάρει άλλον άντρα μέχρι τώρα και δεν ήξερα πως ήταν, αρκετές γυναίκες είχαν γευτεί την πούτσα μου και εγώ είχα μοιραστεί μαζί τους την καύλα του να κάνεις έρωτα με την κωλοτρυπίδα τους αλλά δεν είχα εμπειρία άλλη σαν αυτή.
Τέντωσα το λαιμό μου για να αρπάξω το πουτσοκέφαλο του Κώστα που με παρακαλούσε μπροστά μου και εκείνος τέντωσε την λεκάνη του μπροστά για να φτάσω...κατάφερα και τον άρπαξα. ....έκλεισα τα χείλια μου γύρω από το μεγάλο πουτσοκέφαλο....ένιωσα παράξενα είχε γεύση λίγο ξινή, ζεματούσε,παλλόταν ήταν υγρός, δεν είχα ξαναπάρει πούτσα στο στόμα μου, ένιωθα ότι ένιωθαν όλα αυτά τα στόματα που είχαν πάρει τον πούτσο μου. ...αλήθεια που τέλειωνε το αρσενικό και που άρχιζε το θηλυκό;
«Απ !!!! μας φωνάζει η Ελένη δεν κατάλαβα θα την βρείτε μεταξύ σας ;;;;;θέλω και εγώ το μερίδιο μου»
Έρχεται καβαλάει εμένα γυρίζει πλάτη στο Κώστα ανοίγει τα κωλομέρια της βάζει τον Κώστα να της τον γλείψει λίγο και βοηθώντας με τα χέρια της η αθεόφοβη ΄χώνει το παλούκι του Κώστα στην κωλοτρυπίδα της σιγά σιγά μέχρι που το παίρνει όλο εκείνο το παλούκι μέσα της προσφέροντας σε μένα την ορθάνοικτη μουνάρα της και μου λέει «Τώρα είναι η ώρα σου γλύψε την καλά σε παρακαλώ».
Έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της άρπαξα τα μουνόχειλα βρηκα το δρόμο. ....άρπαξα την κλειτορίδα της και άρχιζα να την πιπιλάω όπως έκανα λίγο πριν με τον πούτσο του Κώστα, άλλωστε δεν διέφερε τίποτα ήθελα και εγώ να χαρίσω λίγο ηδονή στους φίλους μου. Ο Κώστας βογκούσε από την καύλα, με τον πούτσο μου να του γεμίζει τον κώλοκαι το πούτσο του να ψάχνει τον πάτο από τον κώλο της Ελένης. Εγώ να έχω παλαβώσει από την καύλα, να νοιώθω το πουτσοκέφαλο μου να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα του Κώστα, έτοιμο να εκραγεί και το στόμα μου να ρουφάει τα Χύσια της Ελένης που ουρλιάζοντας«Χύνωωωωωωωωωωωω» καθόταν με ορμή πάνω στο πούτσο του Κώστα μέχρι να νοιώσει τα αρχίδια του να χτυπούν την κωλοτρυπίδα της.
Αυτό ήταν το σήμα. ....ένα καυτό ποτάμι από το σπέρμα μου εκτινάχτηκε από τα αρχίδια μου και γέμισαν τον κώλο του Κώστα που νιώθοντας τα καυτά μου Χύσια βαθιά στον κώλο του ,με ένα ουρλιαχτό λιονταριού γεμίζει με την σειρά του τον κώλο της αγαπημένης μας Ελένης που δεν ξεκολλούσε την κωλοτρυπίδα της από το πούτσο του Κώστα. Κάποια στιγμή πέσαμε και οι τρεις αγκαλιασμένοι εξουθενωμένοι ΄μα ευχαριστημένοι όσο τίποτε άλλο. Ευχαριστώ τους φίλους μου που χάρισαν τόση ηδονή που δεν είχα ζήσει μέχρι σήμερα, ελπίζω να διαβάσουν αυτό το ερωτικό μήνυμα που τους αξίζει. Αυτό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο.......κάπου στην Επαρχία........ Αύριο Σάββατο με έχουν καλεσμένο για φαγητό σπίτι τους
Ευχαριστώ Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου