Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΑΛΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Φίλε μου
ου στέλνω την αληθινή ιστορία που μου έτυχε πέρσι το Οκτώβριο που κατέβηκα διακοπές στην Ελλάδα!  Είχα να κατεβώ Ελλάδα 3 χρόνια και αποφάσισα να κατεβώ για δυο εβδομάδες στην Αθηνά στην παντρεμένη ξαδέρφη μου. Η ξαδέρφη μου η Eιρήνη είναι 38 χρόνων γκομεναρα ψηλή, καστανή, και με φοβερό κλαράκι και βυζί. Με περνάει 8 χρόνια στην ηλικία και εγώ από πιτσιρίκι τράβηξα αμέτρητες φορές μαλακία για χάρη της. Μου έχει φοβερή αδυναμία και τα λέμε όλα αναμεταξύ μας χωρίς ντροπή και παρεξηγήσεις: εκείνο τον καιρό ο γάμος της περνούσε κρίση; τα παιδία τις είχαν μεγαλώσει, ο άντρας της δούλευε διπλή δουλεία και κάπως δεν τα έβρισκαν πια αναμεταξύ τους.  Μια αιτία ήταν ότι αυτός έπινε, και οπός μου είπε σεξουαλικά πια δεν την ικανοποιούσε.
Το πρώτο βραδάκι το πέρασα στο σπίτι μιλώντας με την ξαδέρφη μου και την ανιψιά μου που ; ειδικά η ανιψιά μου η Ελένη ήτανε μόλις 18 ετών και χωρίς υπερβολές μούνταρα με τα όλα της. Αλλά αυτό που με έκανε να τα χάσω ήταν τα φοβερά μεγάλα και καλοστημένα βυζιά της. Μιλάγαμε για διάφορες βλακείες και παρατηρούσα την ανηψουλα μου να έχει καρφωθεί με το βλέμμα στο σορτσάκι μου που πήγαινε να σπάσει λόγο τις καύλας που είχα χαζεύοντας αυτήν και την μανά της.
Κάποια στιγμή είχε πάει δυο η ώρα την νύχτα με ρώτησε η ξαδέρφη μου αν θέλω να κανό ένα μπάνιο και να ξεκουραστώ?
Την ακολούθησα για να μου δώσει πετσέτα και να ανάψει το θερμοσίφωνα.
Πιάσαμε πάλι κουβέντα μέχρι να ζεσταθεί το νερό και την παρατηρούσα να κοιτάζει ολοένα το πρήξιμο της πούτσας μου που φαίνονται υπερβολικά από το σορτσάκι, ενώ ολοένα μου έλεγε πόσο χαίρετε που είμαι κοντά της και έχει ένα αγαπημένο άτομο να του πει τα προβλήματα της.
Με άφησε να κανό μπάνιο και αυτή πήγε για να ποτίσει τα λουλούδια που τα είχε ξεχάσει εξαιτίας μου στο μπαλκόνι. Εγώ στεκόμουνα στην μπανιέρα και έκανα ντους όταν κατάλαβα πως η ξαδερφούλα μου με χάζευε από το ανοιχτό παράθυρο του μπάνιου;
Η στύση μου ήταν φοβερή και αυτήν δεν άφηνε τα μάτια τις από την φουσκωμένη πούτσα μου. Ξαφνικά πλησιάζει στο παράθυρο και με ρωτάει αν είναι όλα εντάξει και αν θέλω να ανεβάσει τον θερμοσίφωνα?
Τότε ενώ κανονικά είμαι ντροπαλός γυρνάω έτσι να μπορεί να δει το φοβερά σηκωμένο από καύλα πούλι μου και τις λέω εντάξει για δες?
Γούρλωσε τα μάτια και μου λέει: στεγνώσουν και έλα έξω στο μπαλκόνι.  Έριξα την πετσέτα πανό μου και έτρεξα σιγά στο μπαλκόνι για να μη ξυπνήσω τα ανιψιά μου που είχαν ξαπλώσει στον πάνω όροφο του σπιτιού. Μόλις έφτασα έξω μου τραβάει την πετσέτα με πιάνει από τον πισινό μου γονατίζει και αρχινάει ένα λαίμαργο και φοβερό τσιμπούκι χωρίς να ανταλλάξουμε μια κουβέντα.
Εγώ δεν ήξερα τι μου γίνεται από την καύλα μου πετούσα και άρχισα να τις πασπατεύω τις χοντρές βυζαρες της ενώ αυτή γαμούσε το καυλί μου με το στόμα τις αλύπητα.  
Όταν άρχισε να μου γλύφει τα αρχίδια και να μου τον τρομπερνει δεν άντεξα και μια τεραστία ποσότητα σπέρματος πετάχτηκε στο πρόσωπο τις και στο στόμα της: σηκώνεται και μου λέει : πάω να κανό ένα πανάκι και εγώ και έρχομαι! Με άφησε έτσι γυμνό στο μπαλκόνι να τα έχω χαμένα για το ότι έγινε και αυτά που προφανώς θα γινότανε.
Πήγα στην κουζίνα να Πάρο ένα τσιγάρο ( γυμνός ακόμα) και βλέπω την ανιψιά μου στο σκοτάδι σε μια πολυθρόνα καθισμένη να μου λέει : σήμερα φαίνεται να βρήκες απασχόληση αλλά αύριο σειρά μου , κλίνει φοβερά το μάτι , μου σκάει ένα φιλί στο στόμα και φεύγει πάλι για πάνω.
Εγώ τα έπαιξα μάλλον το πονηρό μας είχε πάρει μάτι;
δεν πρόφτασα να το καλοσκεφτώ μπαίνει η ξαδέρφη μου γυμνή ; με πιάνει από το χέρι και με οδηγεί πάλι στο μπαλκόνι. Μου λέει άναψε μου ένα τσιγάρο και θα σου μαρτυρήσω κάτι : από πολύ καιρό σε γούσταρα και ήθελα να γαμηθώ μαζί σου Δημήτρη; αλλά δεν ήξερα πως νιώθεις εσύ για μένα.
Τότε της σβήνω το τσιγάρο την πιάνο από την μέση και φιληθήκαμε τρελά για πολύ ώρα μέχρι που είχα καυλώσει για τα καλά. Άμεσος γονάτισε και άρχισε πάλι να το τσιμπουκωνει; να τον παιρνει ολοκληρο μεχρι το λαρυγγι και να μουγκριζει από καυλα τρελαθηκα εδω ολα τα ονειρα μου γινονταν αληθεια. Τον εβγαλα από το στοματακι της και της ειπα. Σειρα σου;
ξαπλωσε σε μια καρεκλα ηλιοθεραπειας που ειχε στο μπαλκονι και αρχισα εγω το τρελο παιχνιδι; τις εγλυφα της τεραστιες ρογες της ενω ταυτοχρονος ειχα χωσει δυο δαχτυλα στο μουσκεμενο μουνι της. Ουρλιαζε από καυλα και υποχρεωθηκα να της κλεισω με το χερι μου το στομα;
μη μας παρουν χαμπαρι και γινομαι ρεζιλι σε ολον τον πλανητη γυναικα ειχε τρελαθει από καυλα οταν την αρχισα στο γλυφομουνι. Ομορφο μουνι ξυρισμενο τελειως με μια πολυ φουσκωμενη κλειτοριδα που ηθελε αγριο γαμησι: οση ορα την εγλυφα αυτη επαιζε με τα βαρια βιζομπαλα της; αυτη η φαση και η σκεψη οτι κάνω ερωτά με την ξαδερφη μου με ειχαν φτιαξει φοβερα.
Την έπιασα την γονάτισα και της τον κάρφωσα απευθείας στο μουσκεμένο μουνάκι της;
Αυτή μούγκριζε και έχυνε σαν τρελή την ώρα που έμπαινα στο γλυκό μουνάκι της;
Αχ αγόρι μου χυυυυυνωωωω ; ναι σκίσε με την πουτάνα που έχω μήνες να γαμηθώ, μμμμηηη ναι σκίσε με από παντού, εσύ είσαι ο γαμιάς μου σε θέλω εδώ και χρόνια αλλά δεν τολμούσα; τώρα όλα θα μου τα κανείς νεεεεε γαμα γάμα. Με είχε τρελάνει έχασα τον έλεγχο και τώρα την κάρφωνα αγρία έτσι πισωκολητα;
Τα αρχίδια μου πονούσαν αλλά δεν ήθελα να χύσω; ήθελα αυτό το αίσθημα να το κρατήσω για πολύ και έτσι συνέχιζα να της σκίζω το μουνάκι και εκείνη να χτυπιέται έτσι στα τέσσερα και να χύνει πάνω στο καυλί μου φωνάζοντας το όνομα μου συνεχώς. Εκεί δεν άντεξα και τα χρυσία μου πετάχτηκαν μέσα στο μουνί της;
Νέες χύσε με, αυτό θέλω, σβήσε την καύλα μου με το σπέρμα, σου αγόρι μου χυυυυσεεεεεεεε! Γονατιζει πάλι και μαζεύει ότι σπέρμα ήταν πανό στη πούτσα μου και το ήπιε λαίμαργα. Κάτσαμε αγκαλιασμένοι στο μπαλκόνι για ένα τσιγάρο και μετά πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα για συνεχεία, καλά που ο άντρας της θα έλειπε για μέρες στη Λαμία στους γονείς του.
Μόλις φτάσαμε στη κρεβατοκάμαρα πλακωθήκαμε στα φίλια και στα πασπατέματα για πολύ ώρα; φαίνονταν ότι η ξαδέρφη μου είχε έλλειψη από χάδια και σκληρά γαμήσια:
Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει σε όλα τα σημεία του κορμιού μου λέγοντας ότι τρελαίνετε για μένα χρόνια τώρα; και όλα της φαίνονται Όνειρο;
Έπιασε τα αρχίδια μου και άρχισε να τα ρουφάει με τέτοια τρυφερότητα; τα έπαιρνε στο στόμα της τα σάλιωνε καλά μετά τα άφηνε να πέφτουν έξω; έπιασε την πούτσα μου και την τρομπερνε σιγα σιγα σε ολο το μηκος της συνεχιζοντας να ρουφαει τα αρχιδια μου και λεγοντας:
Τι πουτσα ειναι αυτη γαμια μου εχει γαμησει ποτέ κλαράκι?
Δεν γαμήθηκα ποτέ στο κώλο μόνο εσένα θα αφήσω.
Αυτό ήταν της έπιασα τα βυζιά και τα ρούφαγα σαν τρελός καταλάβαινα ότι ξύπνησε το κτήνος μέσα μου, άρχισα να σαλιώνω ένα δάχτυλο και να της κανό μάζας την κωλοτρυπίδα που φαίνονταν εντελώς παρθένα: νεεεεε αγοοορι μου εκεί τον θέλω ναι; μόνο εσύ θα τον γαμήσεις: την ρώτησα αν έχει βαζελίνη και μου απάντησε όχι: την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω τον σφικτήρα και να μαζεύω υγρά από το μουνί της ;
Ούρλιαζε από καύλα και έτριβε την κλειτορίδα της:
Τούρλωσε τον κώλο της για τα καλά και περίμενε τι θα κάνω: Το θέαμα του κώλου της με ζάλισε έπιασα την πουτσα μου και την έβαλα σιγά μέχρι που χάθηκε στον κώλο της όλος. Αναγκάστηκα να της πατήσω το κεφάλι στα μαξιλάρια λόγω ένταση της καύλας της.
Αααααχχχχ νεεεεε πονάω αααχχχχ ναι ναι νεεεεεεε γάμα με γάμα Δημήτρη. Τι έχανα τόσα χρόνια Δημήτρη μουυυυυυυ:
Δεν άργησε πολύ και ένοιωσα το κλαράκι της να Γύρισε και άρχισε να το γλύφει σαν μανιασμένη μέχρι που ρούφηξε και την τελευταία σταγόνα. Λαχανιασμένοι πέσαμε στο κρεβάτι και είδα την ξαδερφούλα μου να κλαίει δάκρια ευτυχίας. Μετά από ώρα πήγα στο μπάνιο και βλέπω πάλι την ανιψιά μου στο Χολ να μου λέει:
Αύριο το βράδυ σειρά μου, μαλακίστηκα εξαιτίας σου 2 φορές σήμερα; και τώρα πάω για τρίτη με αυτά που είδα από το παράθυρο!
Τα έπαιξα το πουτανακι έπαιρνε καπνίζοντας στο μπαλκόνι μάτι!
Εκεί που σκεφτόμουνα απέναντι της τι να πω μου πιάνει τον πούτσο και μου λέει. Αύριο όλος δικός μου και άρχισε να μου τον παίζει έξω από το σορτσάκι.
Απότομα άκουσε την ξαδέρφη μου και έτρεξε γρήγορα πάνω.
Το τι έγινε τελικά με την ανιψιά μια άλλη φορά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου