Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ

-“Αγάπη μου σήμερα το βράδυ θα ’ρθει στο σπίτι μας ο φίλος μου ο Κώστας. . Είναι φίλος χρόνων, τον ξέρω από το σχολείο μου είπε στο τηλέφωνο ο άντρας μου. Θέλω να τον περιποιηθούμε και ξέρω πως θα βάλεις τα δυνατά σου.... ”
Πνιγόμουν στο γραφείο όμως είπα:
-“Εντάξει, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου.. ”
Έτσι γύρισα τρεχάλα στο σπίτι το συγύρισα και ετοίμασα ένα ορεκτικό, μια σαλάτα κι ένα ελαφρύ δείπνο για τρεις.. Μου είχε πει πως κατά τις 8 θα ερχόντουσαν μαζί κι έτσι ήμουν ήδη έτοιμη γελαστή να περιμένω τον άντρα μου και τον φίλο του..
Έτσι κι έγινε, στις 8 άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα και ορθέ ο άντρας φέρνοντας και τον φίλο του.. Τους καλωσόρισα και τους έβαλα να καθίσουν στο σαλόνι... Τους έφερα ποτά να χαλαρώσουν μέχρι να κάνω τις τελευταίες προετοιμασίες του γεύματος και μετά τους κάλεσα να καθίσουμε στο τραπέζι... Μίλαγαν συνεχεία, έλεγαν τα δικά τους και εγώ τους άκουγα και χαμογελούσα.. είναι ωραίο όταν σμιγούν ξανά 2 φίλοι...
Όταν τελείωσε το δείπνο που ομολογουμένως ήταν απλό αλλά περιποιημένο και είχαμε καταναλώσει και 2 μπουκάλια κόκκινο κρασί, ο άντρας μου πηρέ το φίλο του και κάθισαν αναπαυτικά στο σαλόνι ενώ εγώ πήγα να φτιάξω καφέ...
Μόλις γύρισα με τους καφέδες μας, ο άντρας μου είπε..
-“Ήταν υπέροχο το δείπνο.. Τώρα θέλω να πάρεις τη θέση που σου αρμόζει να δει ο φίλος μου τι γυναίκα πήρα...”
Πάγωσα.. ένα καμπανάκι χτύπησε μέσα μου και γύρισα και τον κοίταξα ερωτηματικά στα μάτια... Βουβά.. χωρίς να μιλήσω..
-“Δεν θα το ξαναπώ. Κατάλαβες πολύ καλά τι θέλω”  ηταν η απαντηση του...
Είχα καταλάβει.. όμως αυτό που σκεφτόταν δεν είχε ποτέ ξανασυμβεί.  Ήταν βέβαια μια κορυφαία μας φαντασίωση αλλά ένοιωθα φοβερά άβολα να εκτίθεμαι έτσι σ’ έναν ξένο. Κάτι στο μάτι του όμως μ’ έκανε να υπακούσω.. Όταν θέλει ο άντρας μου γίνεται απόλυτος και σκληρός.
Έκανα στροφή και πήγα στην κρεβατοκάμαρα μας.. Εκεί είναι και τα διάφορα *παιχνίδια μας*.. Ήξερα πως ήθελε να με δει ντυμένη κι άρχισα να ντύνομαι..
Γδύθηκα εντελώς , έμεινα χωρίς σουτιέν, φόρεσα ένα μαύρο στρινγκ, ζαρτιέρες και κάλτσες μαύρες μεταξωτές.. Από πάνω έβαλα τη στολή της καμαριέρας που είχαμε αγοράσει, έστρωσα καλά τη κοντή φουστίτσα της, φόρεσα τις κόκκινες γόβες μου με το ψηλό τακούνι και στο τέλος έβαλα το κολάρο μου στο λαιμό.. Κοιτάχτηκα στον καθρεφτη ….
Η Κυρία είχε μεταμορφωθεί σε τελεία υπάκουη σκλάβα... Βρήκα από την κρεβατοκάμαρα και κατευθύνθηκα με αβέβαια βήματα προς το σαλόνι.. τους  άκουγα να συζητούν για ποδόσφαιρο και να γελάνε.. μόλις εμφανίστηκα σταμάτησαν και με κοίταγαν σιωπηλοί. ..
Άπλωσα την άκρη της αλυσίδας και την έδωσα στον άντρα μου...χωρίς να τον κοιτάζω στα ματιά ούτε αυτόν ούτε τον φίλο του.
-“Ορίστε.. ψιθύρισα...να η αλυσίδα μου... ”
-“Ειδές Κώστα που σου το ’λεγα και δεν με πίστευες; ” είπε ο άντρας μου στον φίλο του...
-“Είδα απάντησε αυτός και σου βγάζω το καπέλο.. Την έχεις ντρεσάρει μια χαρά τη γυναίκα σου.. ”
-“Ναι την έχω ντρεσάρει μια χαρά και με χαρά, στο όνομα της φιλίας μας, θα στην παραχωρήσω σήμερα” ήταν η απάντηση του άντρα μου..
“Τσούλα στα 4!!!” ήταν η διαταγή που έδωσε σε ’μενα κι εγώ, χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς καν να προλάβω να επεξεργαστώ τα όσα μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα ακούσει, έπεσα στα 4 μπροστά του όπως πάντα συνηθίζω να κάνω. Είχα το κεφάλι χαμηλωμένο και δεν είχα καθόλου οπτική με τον φίλο του..
-“Κώστα μισό λεπτό είπε ο άντρας μου.. Επανέρχομαι.. εσύ τελείωσε με τον καφέ σου. .με την ησυχία σου... ”
Έτσι μείναμε μονοί στο σαλόνι.. Εγώ, στα 4, με το κοντό μουστάκι ανασηκωμένο, κι εκείνος στον απέναντι καναπέ να πίνει τον καφέ του... Κάποια στιγμή που μου φάνηκε αιώνας, άκουσα την αναπνοή του να βαραίνει και κατάλαβα πως είχε ναυλώσει.... άκουγα ρούχα να βγαίνουν κι έλεγα μέσα μου δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό... Μέχρι να τα σκεφτώ όλα αυτά ο άντρας μου γύρισε.. Κρατούσε όλα τα σύνεργα του βασανισμού μου τα οποία και ακούμπησε στον καναπέ διπλά του..
-“Α βλέπω δεν έχασες καιρό” είπε γελώντας στον φίλο του και κατάλαβα πως εκείνος θα είχε ήδη γδυθεί..
-“Κάνε λίγο υπομονή ακόμα φίλε να στην ετοιμάσω και μετά θα τη χαρείς όπως εσύ γουστάρεις.. ”
-“Γδύσε με σκλάβα..” ήταν η επόμενη διαταγή που πήρα από τον αφέντη μου..
Υπάκουσα και άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο.. τα χεριά μου έτρεμαν από ντροπή και παύλα και αργούσα.. το πρώτο χαστούκι προσγειώθηκε στο μάγουλο μου και ήταν ομολογουμένως πολύ δυνατό..
-“Άκουσε με καλά σκύλα: Θα κανείς ότι σου λέω αλλιώς η τιμωρία θα είναι τόσο μεγάλη που ούτε θα μπορέσεις ποτέ σου να τη διανοηθείς. Τελείωνε γρήγορα και μόλις μου βγάλεις τις κάλτσες και τα παπούτσια, καθάρισε μου καλά τα ποδια μου.. ”
Εκτέλεσα ότι μου είπε με πιο γρήγορους ρυθμούς και όταν τον έγδυσα εντελώς πήρα τα δάχτυλα των ποδιών του στο στόμα μου και άρχισα να τα βυζαίνω ένα-ένα...
-“Φτάνει. . Τώρα πήγαινε και στον Κώστα και κάνε του ακριβώς το ίδιο. Τρέχα στα 4 σαν σκυλίτσα! ” Έκανα στροφή και κατευθύνθηκα στον φίλο του.. όμως δεν είχα και μεγάλη προθυμία.. μέχρι να φτάσω ήδη είχα δεχτεί 2 καμτσικιές στην πλάτη μου.
-“Αργείς σκύλα! ” Μούγκρισε ο άντρας μου.. Έφτασα μπροστά στο φίλο του και τον κοίταξα στα ματιά.. Αυτό που είδα μέσα στα δικά του ήταν μια αφάνταστη καύλα και κανέναν ενδοιασμό για μένα.. Μου άπλωσε τα ποδιά του και μου τα ’χωσε στην κυριολεξία στο στόμα ενώ με το ένα χέρι του μ’ άρπαξε από τα μαλλιά για να με φέρει πιο κοντά του και με το άλλο χάιδευε τον πούτσο του.
-“Μμμμμ ωραία σκηνή, είπε ο άντρας μου κι ένα φλας αστράψε.. κατάλαβα πως μας φωτογράφιζε. . Όταν τελείωσα με τα ποδιά του με έπιασε από την αλυσίδα που μέχρι τώρα ήταν στα χεριά του άντρα μου και μου τράβηξε το κεφάλι τόσο κοντά του που το στόμα μου βρέθηκε να ακουμπάει τον καυλωμένο πουτσο του.
-“Γλυφτον καριολα! ” με διέταξε. Άρχισα να τον γλύφω ενώ τα φλας έπεφταν βροχή..
Πολύ γρήγορα έχυσε πάνω στο πρόσωπο μου, τόση ήταν η καύλα του που δεν άντεχε και πολύ. Όση ώρα εγώ ήμουν σ’ αυτή τη θέση ο άντρας μου είχε καθαρίσει το τραπέζι του σαλονιού κι είχε βάλει μια κουβέρτα πάνω του..
-“Σήκω όρθια και γδύσου. Μείνε μονό με το στρινγκ και τις κάλτσες με διέταξε.. Σιγά-σιγά να γδύνεσαι, σαν να μας κανείς στριπτίζ”.
Άρχισα να γδύνομαι σιγά και μόλις έμεινα μονό με το στριγκακι μου είπε να ξαπλώσω ανάσκελα στο τραπέζι με τα ποδιά μου ορθάνοιχτα. Υπάκουσα.. Έδεσε τα χεριά μου γερά από τα δυο ποδιά του τραπεζιού και τα ποδιά μου σφιχτά στις άλλες. Το κεφάλι μου δεν χωρούσε πάνω και σχεδόν κρεμόταν στο κενό. Τότε με πλησίασε ο Κώστας και μου έβαλε τον πεσμένο πουτσο του στο στόμα διατάζοντας με να του τον ξανασηκώσω.. Με ’πνιγε γιατί το κεφάλι μου δεν είχα κάπου να ακουμπάει και με βοηθούσε εκείνος τραβώντας μου τα μαλλιά προς τα πάνω..
Ο άντρας μου άρχισε να μου μαστιγώνει στην αρχή απαλά και μετά πιο αγρία τις ρόγες μου, την κοιλιά μου, τα μπούτια μου που ήταν ορθάνοιχτα.. Όταν ο Κώστας ένιωσε το όργανο του πάλι να σκληραίνει βρήκε από το στόμα μου απότομα τόσο που το κεφάλι μου έπεσε αβοήθητο προς τα πίσω.
-“Σειρά μου τώρα φίλε” είπε στον άντρα μου κι άρπαξε το μαστίγιο από τα χεριά του.
Άρχισε ένας νέος γύρος μαστιγώματος μονό που δεν ήταν τόσο απαλός όσο ο προηγούμενος. . Μου ξέφυγαν μερικές κραυγές όταν μερικές βιτσιές χτυπήσαν το μούσι μου..
-“Να και το πουλάκι που θα μαδήσω εγώ”, είπε και άρχισε να χτυπάει μεθοδικά μονό το μούσι μου. Άρχισα να ουρλιάζω από τον πόνο και παρακάλεσα τον άντρα μου να με λυπηθεί.. Εκείνος τότε ορθέ και μου χώσε τον πουτσο του στο στόμα μου για να του τον γλύφω και να μην ακούγονται οι κραυγές μου.
Τον Κώστα τον ενοχλούσε όμως κατά πως φάνηκε το στριγκάκι και παίρνοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα το έκοψε με μια κίνηση στα δυο.. Ένοιωσα την κρύα λεπίδα να μ’ αγγίζει και πάγωσα Συνέχισε τότε το μαστίγωμα και όπως τίποτα πια δεν προφύλασσε το μουνί μου σε λίγη ώρα είχε αλλάξει χρώμα και από κάτασπρο και μαλακό που ήταν έγινε κατακόκκινο κι έκαιγε..
-“Αρκεί. .είπε καπόνια στιγμή.. Μου ’λυσε τα ποδιά και τα σήκωσε ψηλά και με μιας μπήκε μέσα στο ορθάνοιχτο μουνί  μου.. Το γάμησε κάμποση ώρα ενώ εγώ εξακολουθούσα να τσιμπουκώνω τον άντρα μου.. Λίγες στιγμές πριν χύσει βρήκε και με μια μονό κίνηση μεταπήδησε από το μουνί μου στον κώλο μου. Ούρλιαξα από τον πόνο. Είχε ένα τεράστιο εργαλείο κι ένιωθα να με ξεσκίζει..
Σε λίγες στιγμές και με 2-3 σπρωξίματα έχυσε φωνάζοντας δυνατά μέσα στον κωλο μου ευγνωμονωντας τον άντρα μου για τη χαρά που του έδωσε να με γαμησει.. Όταν ηρεμίσανε και οι 2 γιατί και ο άντρας μου έχυσε ουρλιάζοντας στο στόμα μου, με λύσανε με πήρανε στην αγκαλιά τους κάθισε ο άντρας μου στον καναπέ κι εγώ ανέβηκα και κάθισα πάνω στον πουτσο του ενώ ο φίλος του μου ξαναγέμισε τον κώλο μου.
Με χαϊδεύανε όμως τώρα τρυφερά και μου λέγανε στ’ αυτί ποσό καταπληκτικά ξερώ να γαμιέμαι.. Το γαμήσι είχε ένα αργόσυρτο γλυκό ρυθμό που με τρέλαινε. Χύσαμε και οι 3 μαζί και όταν το σύμπλεγμα διαλύθηκε, ο Κώστας ντύθηκε, ευχαρίστησε και τους 2 μας για το υπέροχο δείπνο κι έφυγε..
Εγώ δεν μίλαγα..δεν μπορούσα να μιλήσω.. Ο άντρας μου με κοίταξε τρυφερά στα μάτια, με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο κρεβάτι μας.. Μου ’γλυψε όλο μου το κουρασμένο σώμα λέγοντας μου πόσο υπεροχή γυναίκα είμαι.. Στο τέλος μου άνοιξε τα ποδιά μου και μου ’γλυφε απαλά το πονεμένο μου μουνάκι μέχρι που του ζήτησα έλεος, δεν άντεχα πια να χύνω τόσο πολύ. Έπεσε κι εκείνος δίπλα μου εξουθενωμένος με πήρε αγκαλιά του και βυθιστήκαμε κι οι δυο μας σε έναν βαθύ ύπνο δίχως όνειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου