Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Την ημέρα των εκλογών της 7ης Μαρτίου 2004 βρέθηκα στο Δήμο Αγ. Δημητρίου που είμαι εγγεγραμμένος για να ψηφίσω Καθώς έφθασα στο εκλογικό τμήμα και έψαχνα να βρω που ακριβώς θα ψήφιζα. Μία κυρία γύρω στα 45 ετών περίπου με ρώτησε αν το αρχικό γράμμα του ονόματος της ήταν σε αυτό το εκλογικό τμήμα για να περίμενε στην ουρά. Για καλή μου τύχη ήταν στο ίδιο εκλογικό τμήμα με μένα. Περιμένοντας την παρατηρούσα καλύτερα. Διαπίστωσα ότι δεν μου ήταν τελείως άγνωστη. Πιάσαμε κουβέντα σχετικά με τις εκλογές και για το πως ψηφίζουνε τώρα μαζί άνδρες και γυναίκες στα ίδια εκλογικά τμήματα σε σχέση με παλαιότερα. Κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα κατάλαβα τελικά ότι ήταν η Ματίνα που μέναμε προ 25αετίας περίπου στην ίδια γειτονιά.
-''Μήπως σε λένε Ματίνα και μένεις στην οδό...............κλπ''
-''Ναι έμενα πριν από χρόνια που το ξέρεις;''
-''Ξέρεις ποιος είμαι; Ο Κώστας ο παλαιός γείτονας σου με θυμάσαι; ''
-''Δεν το πιστεύω Κώστα. Που είσαι τώρα; Εγώ τώρα δεν μένω πια στο πατρικό μου αλλά στο σπίτι του άνδρα μου, 2 τετράγωνα πιο κάτω, αλήθεια έχουμε να ιδωθούμε πάνω από 25 χρόνια, σε θυμάμαι με την μηχανή την kawasaki που είχες και με έπαιρνες από πίσω όταν σχόλαγα στην τελευταία τάξη του Γυμνασίου που πήγαινα.''
-''Ναι το θυμάμαι Ματίνα, εγώ τώρα μένω στους Αμπελοκήπους εδώ και 20 χρόνια που είμαι παντρεμένος, εσύ τι οικογένεια έχεις;''
 -''Τον άνδρα μου και 2 αγόρια 18 και 17 ετών''
-''Αφού ψηφίσουμε δεν πάμε Ματίνα να πιούμε κανένα καφέ να θυμηθούμε τα παλιά;'' Είπα. Μετά από λίγη σκέψη μου απάντησε.
-''Και δεν πάμε;
Ο Αρτέμης, ο άνδρας της, έχει πάει στο χωριό του να ψηφίσει μαζί με τα παιδιά και δεν θα γυρίσει πριν τις 9 το βράδυ όπως μου είπε. Μόλις τελειώσαμε με την ψηφοφορία και γύρω στις 1 το μεσημέρι καταλήξαμε σε ένα παραλιακό εστιατόριο. Κατά την διάρκεια του φαγητού θυμηθήκαμε τα παλιά, τις παρέες μας, την σχέση μας που ήταν μόνο φιλική παρ' ότι άρεσε ο ένας στον άλλον δεν έτυχε να βρεθούμε ποτέ σαν γκόμενοι. Παρά τα 25 χρόνια που είχαν περάσει η Ματίνα παρέμενε ένα δυνατό μουνί,1.65 ύψος καλογυμνασμένο κορμί, (κολυμβήτρια από τα μαθητικά της χρόνια), δυνατά πόδια, μεγάλο και στητό βυζί, φυσική ξανθιά με ωραίο και προκλητικό πρόσωπο, το σούπερ μίνι που φορούσε ήταν αδύνατο να κρύψει τις μπουτάρες της και θα κόλαζαν ακόμα και καλόγερο.
-''Πάντα σε θαύμαζα Ματίνα για το καλογυμνασμένο σώμα σου, που με έκανε να μην κοιμάμαι τις νύχτες και δεν συγχωρώ τον εαυτόν μου που δεν μπόρεσα να βγω μαζί σου έστω και μία φορά.''
-''Δεν βαριέσαι Κώστα τι να κάνουμε; Μπλεγμένος εσύ τότε, μπλεγμένη και εγώ δεν έτυχε να γίνουμε εραστές.''
Με την συζήτηση μου εξομολογήθηκε ότι παρόλο που ήταν ευχαριστημένη από τον άνδρα της που της παρείχε τα πάντα (αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, κοσμήματα κλπ) μέσα στη φαντασίωση της θα επιθυμούσε να κάνει έρωτα με ένα άλλον άνδρα αφού θα εξασφάλιζε από αυτόν που θα την πήδαγε εχεμύθεια, να ήταν υγιής, αλλά και να είχε την κυριαρχία της σχέσης γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την οικογενειακή της ευτυχία. Τα 2 παιδιά της πολύ καλοί μαθητές στο σχολείο και ο άνδρας της πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του αυτοκινήτου με μεγάλη έκθεση στην παραλιακή λεωφόρο.
-''Και εγώ το ίδιο σκέπτομαι Ματίνα, δεν θα διακινδύνευα ούτε την οικογενειακή μου κατάσταση, ούτε την επαγγελματική μου καριέρα, παρά μόνο για σένα.''
-''Το λες αλήθεια Κώστα; Ναι Ματίνα εδώ και ώρα σε θέλω σαν κολασμένος, δεν μπορώ να ησυχάσω αν δεν βρεθούμε μαζί. Φεύγουμε; Όλα θα μείνουν μεταξύ μας δεν θα μάθει κανένας τίποτε.''
-''Εεε...ντάξυ Κώστα πα.....με, σε παρακαλώ μόνο να λάβουμε τα μέτρα μας για να μην μας δει κανένα μάτι καταλαβαίνεις και την δική μου θέση αλλά και την δική σου. ''
-''Μη φοβάσαι μωρό μου σε λίγη ώρα θα είμαστε εντελώς μόνοι.''
Πράγματι σε λίγη ώρα φτάσαμε στο ξενοδοχείο SALEM (Βουλιαγμένης και Αλίμου), μπήκαμε στο δωμάτιο και πέσαμε στο κρεβάτι αφού πετάξαμε τα ρούχα από πάνω μας. Ξάπλωσα ανάσκελα και η Ματίνα ήρθε από πάνω μου φέροντας το καλοξυρισμένο μουνάκι της πάνω στο πρόσωπό μου, παραμερίζοντάς το μαύρο στριγκάκι που φορούσε. Άρχισα να της το γλύφω με λαιμαργία ενώ αυτή μούγκριζε και βόγκαγε σαν πληγωμένο ζώο.
-''Αχ! αχ! αχ! Τι μου κάνεις Κώστα μου, τι μου κάνεις. Τι ωραία Κώστα που μου γλύφεις τη μουνάρα μου, έλα, έλα έλα.''
-''Μου αρέσει'' ούρλιαζε. ''Τι κάνω η κουφάλα, τι κάνω στον αντρούλη μου η λιμάρα; ''
-''Τον κερατώνεις μουνάρα μου, τον  κερατώνεις και το γουστάρεις'', της φώναξα.
-''Ναι ναι ναι ναι η πουτάνα. Ναι, ναι, χύ! χυ! χύνω χύνωωωω! χύνωωωωω! χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!''
Το πρόσωπό μου γέμισε με τα μουνοχύματα της, πρέπει να έχυσε απανωτά 2-3 φορές, γύρισε μετά σε στάση 69 και άρχισε να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο σιγά-σιγά στην αρχή και μετά να χώνει όλο τον πούτσο στο στόμα της,
-''Γλύφ’ τον παλιοπουτάνα'' της έλεγα, ''έτσι ρούφα τον και γλύφ’ τον'' ενώ η γλώσσα μου δούλευε πλέον την κλειτορίδα της, κάποια στιγμή άρχισε να ουρλιάζει έντονα.
-''Ξαναχύνω! Ναι, ναι, ναι χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά και εγώ που δεν κρατιόμουν άλλο από τον πούτσο μου ξεπήδησε ένας πίδακας σπέρματος καταλήγοντας στο πρόσωπό της.
Σηκωθήκαμε κάναμε ένα ντους και ξαπλώσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο. Όπως ήμασταν ξαπλωμένοι άρχισε να μου κάνει μαλάξεις στα αρχίδια, ο πούτσος μου δεν άργησε να ξανασηκωθεί, ήρθε πάλι από πάνω γιατί όπως μου είπε ήταν η αγαπημένη της στάση στο γαμήσι, έχωσε τον πούτσο μου στη μουνάρα της και άρχισε να κουνιέται σαν λυσσασμένη.
-''Αχ! αχ! αχ! αχ!'' φώναζε και κτυπιότανε πάνω στον πούτσο μου, εγώ δεν ήθελα να χύσω αμέσως πάλι, την γύρισα ανάσκελα, της τον έχωσα μέσα στη μουνάρα αφού της σήκωσα τα πόδια στους ώμους και την γαμούσα αργά-αργά.
-''Ναι, έλα , έτσι πουτσαρά μου σκίσε μου το μουνάκι θέλω γαμήσι πολύ γαμήσι η πουτανίτσα, ο άνδρας μου δεν μπορεί να με φχαριστήσει. Εγώ θέλω πολύ γαμήσι η καριόλα, πολύ πούτσο η γαμιόλα''. Γκάζωνε κι έτρεμε.
-''Αχ! αχ! ναι! ναι! ναιιιιιιιιιιι! ναιιιιιιιιιιιιιιιι! αχ ! αχ! ουαου! αχ! Χύνω! Χύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύύ…νωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!
Σπαρταρούσε σαν ψάρι στη στεριά κι ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Αφού ηρέμησε τον πήρε πάλι στο στόμα για να ξαναχύσω κι εγώ. Εμένα ο σκοπός μου όμως ήταν άλλος, ήθελα να την πάρω από τον κώλο και να χύσω μέσα στην τρυπάρα της. Αυτή όμως ούτε να το ακούσει δεν ήθελε.
-''Όχι δεν το έχω ξανακάνει θα πονέσω και έπειτα δεν γουστάρω να γαμηθώ από πίσω. Μη σε παρακαλώ ήταν τόσο ωραία μέχρι εδώ''.
Χωρίς να δώσω σημασία σε αυτά που έλεγε πήγα στην τουαλέτα και με το σαπούνι έκανα μπόλικο αφρό, άρχισα να της πασαλείβω την κωλοτρυπίδα αφού έβαλα και μπόλικο στον πούτσο μου, συνέχιζε να διαμαρτύρεται αλλά δεν έκανε κίνηση να φύγει. Εγώ χωρίς να δίνω την παραμικρή σημασία της έλεγα.
-''Σου ετοιμάζω την κολάρα και δεν θα σε πονέσω'', αφού έβαλα αρκετή σαπουνάδα σιγά-σιγά και παρά τις αντιρρήσεις της τον έβαλα λίγο στην αρχή και μετά με μία κίνηση όλον μέσα.
-''ΑΧ! αχ! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!! Κώστα μου τι μου κάνεις;''
-''Σε πόναω μωρό μου. Σε πονάω; ''
-''Ναι, ναι, ναι. ''
-''Να τον βγάλω λίγο;''
-''Όχι, όχι, όχι δεν με πονάς πολύ.Γάμα με. Δυνατά, πιο δυνατά. Σκίσε με.''
-''Είδες τι θα έχανες καύλα μου;''
-''Ναι ναι ναι ναι τον θέλω η πουτάνα, τον θέλω η ξεκωλιάρα. Πω, πω, πω τι γαμήσι είναι αυτό, τι καύλα αχ! αχ! αχ! αχχχχχχ! Στημένη στα τέσσερα κι ένα μαξιλάρι μπροστά στο πρόσωπο για να μην ακούγονται οι φωνές, βόγκαγε, έκλαιγε και με παρακαλούσε να την πηδήξω περισσότερο. Είχε τρελαθεί από καύλα. Πράγματι ήταν η πρώτη φορά που γαμιότανε η Ματίνα από τον κώλο και χάρις την εμπειρία μου σε τέτοιες καταστάσεις αλλά και το φυσιολογικό μέγεθος του πούτσου μου το απολάμβανε πλέον χωρίς τον παραμικρό πόνο. Τα χύσια που έτρεχαν από την μουνάρα της και το κλάμα από την καύλα είχαν μουσκέψει το σεντόνι αλλά και το μαξιλάρι, την έπαιρνα σιγά - σιγά, αλλά άλλοτε και πιο γρήγορα, ώσπου όταν ήρθε η ώρα να χύσω τέντωσε πιο πολύ τον κώλο της κι εγώ φωνάξα
-''Σου χύνω! κωλάρα μου σου χύνωωωωωω! σου χύνωωωωωωωω! άδειασα όλο το σπέρμα μου μέσα στο βάθος του καφτού κώλου της που ήταν και επιθυμία δική της.........
Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο και καθώς πηγαίναμε στο αυτοκίνητο η ώρα έχε πάει περίπου 7 το βράδυ, το κτύπημα του κινητού της διέκοψε την συνεννόηση που κάναμε για να βρεθούμε κι άλλη μία φορά, μόνο και μόνο για πήδημα από τον κώλλο όπως μου είπε.
-''Ω! ναι αγάπη μου, ναι Αρτέμη μου πότε έρχεσαι; εντάξει σε 2 περίπου ώρες θα σε περιμένω σπίτι, είμαι με μία φίλη μου και μόλις τώρα τελειώσαμε τον καφέ μας, σ' αγαπώ φιλιά'!''
Με την Ματίνα βγήκαμε την άλλη μέρα και πήγαμε στο ίδιο ξενοδοχείο και κάναμε έρωτα από τον κώλο. Το κάναμε άλλες 2 φορές, τις επόμενες μέρες, μόνο από τον κώλο. Της άρεσε αφάνταστα, δεν μπορούσε να το κάνει με τον άντρα της, ένοιωθε ότι άρχισε να δένεται από τη γλύκα του πρωτόγνωρου όμως ήταν δυνατή γυναίκα. Σεβόμενος την επιθυμία της ότι δεν έπρεπε να συνεχίσουμε τελειώσαμε εκεί.
Kωνσταντίνος Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου