Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δεν είχαν περάσει ούτε 4 μήνες του τέλειωσα την σχολή νοσηλευτικής και δουλεια δεν έβρισκα πουθενα. Και την είχα ανάγκη, ήμουν 26 και μόλις που μας έφτανε η σύνταξη του πατέρα μου.
Τετάρτη πρωί Ιούλιο μήνα με πήρε τηλέφωνο ή Κα Αντονία, η γυναίκα ενώς φιλικού ζευγαρίου και στις 12 το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι τους (το είχε κανονίσει η μάνα μου χωρίς να ξέρει τίποτα από αυτό που θα ακολουθούσε).
Η Αντονια είναι μια σαραντά χρονη μουνάρα με πολύ σφρυγιλό και καλοφτιαγμένο σώμα (περισσότερο από το δικό μου), βαμένα ξανθά μαλλία και αυστηρό και πρόστυχο βλέμα..
Την Κα Αντονία και τον άντρα της τους ήξερα λίγο το μόνο που γνώριζα ήταν οτι η ήταν από τα πιο ενεργα στελέχη της ενορίας μας.
Καθίσαμε απέναντι και άρχισε να με ρωτάει διάφορα πράγματα για εμένα. Η συζήτηση που είχαμε έμοιαζε περισσότερο με ανάκριση αφου με βομβάρδιζε με ερωτήσεις κάποιές από αυτές πολύ προσωπικές. Τι είχα τελειώσει, που είχα δουλέψει μέχρι τώρα αλλά και πράγματα ηθικής φύσης για την θρυσκεία και την σχέση μου με την εκκλησία ακόμα και για το σεξ.
Εγώ έιχα και έχω πολύ απελευθερωμένες απόψεις πάνω σε αυτα τα ζητήματα αλλά φρόντισα να φανώ αρκετά συντυριτική.
Μετά από δυο ολόκληρες ώρες σύζήτησης ανοίχτηκε.
Μου είπε πως υπάρχει κενή θέση νοσυλέυτριας στο τοπικό κέντρο υγείας και με ρώτησε αν ήμουν διατεθειμένη να κάνω ότι χρειάζονταν για να την πάρω. Ακούγονταν πολύ σοβαρή.
Την ρώτησα τη έπρεπε να κάνω για να πάρω την δουλεία (μέχρι τότε το μυαλό μου δεν είχε πάει στο πονηρό).
Σηκώθηκε και έβαλε ένα DVD να παίζει.
Το DVD άρχισε,και έδειχνε το σαλόνι που που καθόμασταν εκείνη την στιγμή. Εμφανίστηκε η Αντονία να οδηγεί μια νεαρή κοπέλα μέσα στο σαλόνι από την μεριά της κρεβατοκάμαρα. Παραξενεύτηκα.
Η Αντονια έβαλε την κοπέλα να σκύψει στην πλάτη του καναπέ και της γύμνωσε τον κώλο. Ένας άντρας μπήκε στο πλάνο, ήταν γυμνός και η πούτσα του ήταν σηκωμένη. Πήγαίνοντας πίσω από την νεαρή κοπέλα, της τον έβαλε με μια κίνηση και την άρχισε να την γάμαει βίαια ενώ η Αντονια τον ενθάρυνε να την γαμήσει σκλήρότερα. Η σκηνή ήταν πολύ νοσηρή αλλά άκρως ερεθιστική όπως το όργιο στο Ματια ερμητικά κλειστά του Κιούμπρικ. Ζήτησα από την Αντονία να μου πει γιατί μου έδειχνε αυτή την ταινία. Εκέινη μου έριξε ένα βλέμα που με πάγωσε και μου είπε να κοιτάω χωρίς να μιλάω. Η κοπέλα φώναζε όλο και περισσότερο ενώ ο εραστής της έμπαινε μέσα της όλο και ποιό γρήγορα και ποιο δυνατά. Νομίζω σε κάποια στιγμη ή κοπέλα έχυσε αλλά αυτό δεν στάματησε τον εραστή της. Σε λίγο τέλειωσε και αυτός, έβαλε την κοπέλα να γονατίσει μπροστα στην κάμερα και στην πούτσα του και έχυσε στο πρόσωπό της. Εκείνη έγλυψε όλα τα χύσια απο το πρόσωπο και το σώμα της νεαρής και τα λίγα που είχαν πέσει στο πάτωμα.
Σέ μισό λεπτο ξεκίνησε ένα καινούργιο βίντεο. Η Αντονια με κοιταξε και το βλέμμα της είχε μαλακώσει από την προηγούμενη φορα. Αναψε τσιγάρο και φυσόντας τον καπνο φιλάρεσκα μου είπε.
«Η κοπέλα είναι αλβανίδα και είχε πρόβλημα με τα χαρτία της. Μας ζήτησε να την βοηθήσουμε με της γνωριμίες μας και εμείς το κάναμε αλλά με αντίτιμο φυσικά.»
Στο βίντεο μια άλλη κοπέλα είχε πέσει στα τέσσερα και τον έτρωγε από πίσω. Η Αντονία προχώρησε την ταινία. Είχε πάρα πολλές κοπέλες και ελληνίδες και αλλοδαπές για κάθε μιά μου έλεγε και τον λόγο που είχε γαμηθεί. Αλλες χρώσταγαν λεφτα σε πιστωτικές ή δάνεια, άλλες ήθελαν νομιμοποιήση, άλλες δουλειά και άλλες άσχετα πράγματα, μία πιτσιρίκα είχε μείνει από απουσιές και δεν ήθελε να το πεί στους γονείς της ενώ μια άλλη πιτσιρίκα ούτε 14 το έκανε γιατί το ήθελε (τρελένονταν για πούτσο μου είπε κατα λέξη) αυτές ήθελε περισσότερο η Αντονία.
Η ταινία συνέχιζε και μπροστά στα μάτια μου πέρναγαν δεκάδες γυναίκες μερικές από τις οποίες τις έβλεπα καθε μέρα στο δρόμο. Σαν φυσιολογική γυναίκα έιχα κατακαυλώσει με αυτα που έβλεπα αλλά ταυτόχρονα ένιωθα περίεργα με την όλη κατάσταση και ένιωσα ακόμη ποιό περίεργά όταν είδα την καλύτερή μου φίλη την Αντριαννα που την γνώριζα από το νυπειαγωγείο με το μουνί και το στόμα της πασαλειμένο με χύσια απο το καυλί του άντρα της Αντονίας.
Αισθάνθηκα απαίσια την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα και δεν μου είχε πει τίποτα. Η Αντονία κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμή για να προχωρήσω ποιό γρήγορα από εμένα. Σηκώθηκε όρθια και σήκωσε και εμένα μαζί της. Με αγκάλιασε από πίσω και έτριψε το μουνί της πάνω στον κώλο μου ενώ ταυτόχρονα χούφτωνε τα βυζία μου.
«Τι θέλεις να κάνεις;»
«Θα σε δω γυμνή για να αποφασίσω αν θα σε προωθήσω.»
Με έσπρωξε και έπεσα άγαρμπα στα τέσσερα χτυπόντας στα γόνατα.
«Για να δούμε» Κατέβασε το κολλάν και αποκάλυψε το μουσκεμένο κιλωτάκι μου.
«Εχουμε πιασήματα βλέπω»
Το κουδούνι χτύπησε δυο ή τρεις φορές.
«Κατσε όπως είσαι μέχρι να δώ ποιό είναι».
Εγώ υπάκουσα. Πήγε κοίταξε από το μάτι και μετά άνοιξε την πόρτα ενώ το κουδούνι συνέχιζε να χτυπά. Ακούστηκε μια αντρική φωνή.
«Ξέχασα τα κλειδία του σπιτιού στο νοσοκομείο. .. μα καλά που ήσουν τόση ώρα που πάταγα το κουδούνι.»
Όταν μπήκε στο σαλονί με είδε στα τέσσερα, και η Αντονία έσπευσε να εξηγήση.
«Είναι αυτή που θέλει δουλεια σαν νοσοκόμα. ..ξέρεις αυτή που την έστειλε η μάνα της.»
Ο άντρας της ήρθε και στάθηκε μπροστά από το προσωπό μου και αυτη από δίπλα του, όρθιοι και οι δυο.
«Τι λες θα το κάνει.»
«Αυτο κοίταζα τώρα»
Η Αντονία πέρασε τα πόδια της από πάνω μου όπως καβαλάνε ένα άλογο αλλά προς τα πίσω, έσκυψε πάνω στο κώλο μου και κατέβασε το κιλωτάκι.
Χουφτωσε το μουνί μου και τον κωλο μου και στο τέλος μου έδωσε μία ξυλία γελώντας.
«Την έχουν γαμήσει ξανα και από το μουνί και από τον κώλο. ..έλα να δείς Γιώργο»
«Την έχουν γαμήσει ξανα και από το μουνί και από τον κώλο. ..έλα να δείς Γιώργο»
«Ναι έχει και σκουλαρίκη το πουτανάκι στο μουνί της και τατουάζ...και είναι και μούσκεμα. »
Μέσα σε 3 ώρες είχαν μάθει πράγματα που δεν τα ξέρει ούτε και η μάνα μου.
Ο Γιώργος περιεργάστηκε το πίσω μέρος μου και έπαιξε με το σκουλαρίκι μου.
«Την έχουν πάρει πολύ αλλά έχει φοβερή μουνάρα γιαυτο.»
Έλυσε την ζώνη από το παντελονι του και το κατέβασε μαζί με το βρακί του ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε με το μουνί μου.
Σήμερα θα γυρίσω σπίτι μου γαμημένη σκέφτόμουν αλλά αντί για αυτο τράβηξε το κεφάλι της Αντονία πάνω στην πούτσα του.
«Πάλι κατάφερες να με καυλώσεις μουναρα μου»
Η Αντονία έιχε καθίσει πάνω στην λεκάνη μου και ενώ τσιμπούκωνε τον άντρα της έχωνε τα δαχτυλάκια της στις δύο τρύπες μου.
Δεν έμεινα για πολύ ώρα έτσι ο Γιώργος την σήκωσε και την έριξε ανάσκελα στον καναπέ. Το μισό της σώμα κρέμονταν απ’έξω και αυτός έπεσε απο πάνω. Έχωσε το το χέρι του κάτω από την φούστα της και της έσκυσε το εσώρουχο μετά γύρισε πίσω με κοίταξε και μου είπε να ντυθώ και να φύγω.
Συκώθηκα και τράβηξα τα ρόυχα πάνω. Ο Γιώργος είχε μπει ήδη μέσα της και την όργωνε ενώ η Αντονία είχε αρπάξει τα γυμνά κολωμάγουλα του που συσπώνταν καθώς κούναγε ρυθμικά την λεκάνη του και τα ζούλαγε.
Εφτασα στην εξώπορτα και δεν τους έβλεπα πλέον αλλά τους άκουγα και αυτο ήταν από μόνο του αρκετο για να κοκκινίσουν και οι τοίχοι. Μόλις έκλεισα την πόρτα πίσω μου έπαψε κάθε ήχος λόγω της βαρία θωράκισης.
Στο σπίτι η μητέρα μου με ρώτησε πως πήγε. Προσπαθώντας να μην δείξω τίποτα της είπα ότι θα με ξαναπάρουν αν έχουν νεώτερα. Στην πραγματικότητα ήμουν σε υπερένταση έφαγα κάτι στα γρήγορα και έκανα ένα μεγάλο μπάνιο και μετά πήγα στο δωμάτιο μου.
Οση ώρα έκανα μπάνιο έπιαν τον εαυτό μου να χαιδέυε και με έφτιαχνε τόσο πολύ αυτο που δεν θα τελέιωνα το μπάνιο παρα μόνο όταν άκουσα την φωνή του πατέρα μου και ντράπηκα.
Δεν είδα τηλεόραση ούτε υπολογιστή άνοιξα. Από τις έξι που ξάπλωσα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα σκεφτόμουν όσα είχαν γίνει. Χωρίς να το θέλω το μουνάκι έγινε πάλι μούσκεμα.
Τελικα στις τρείς το πρωί δεν άντεξα άλλο κλείδωσα την πόρτα του δωματίου μου και αυνανήστηκα μέχρι που έχυσα.
Οι ημέρες πέρναγαν και ούτε φωνη ούτε ακροαση από την Αντονία και τον Γιώργο σε σημείο που θεώρησα ότι το πράγμα θα έμενε εκεί.
Σε τρεις εβδομάδες οι γονεις έφυγαν για το χωριο και εγώ έμεινα πίσω. Ήταν κατα της 12:00 το μεσημέρι αφου είχα συνοδέυση τους γονεις μου στο κτελ ψώνισα και γύρισα στο σπίτι. Από την εξώπορτα άκουσα το τηλέφωνο και βίαστηκα να το σηκώσω. Νόμιζα ότι ήταν η Αντριάννα αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσα την φωνή της Αντονίας καυλωμένη και πρόστυχη.
Κατα τις τρεις το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι τους. Η Αντονια με υποδέχθηκε μόνο με τα εσώρουχα και ένα αστείο καπελάκι στο κεφάλι, με οδήγησε σε ένα υπνοδωμάτιο οπου βρίσκονταν και ο άντρας της.
Δεν περίμεναν εμένα για να ξεκινήσουν ο Γιώργος ήταν ξαπλωμένος σε ένα ντιβάνι εμφανώς καυλωμένος.
«Μας συγχωρείς που δεν σε περιμέναμε αλλά την έτρωγε ο κώλος της όλο το πρωί.»
Η Αντονία γέλασε και με βοήθησε να ξεντυθώ. Χαιδεψε το μουνάκι μου και κατάλαβε από την αντίδραση μου ότι ήμουν ήδη πολύ καυλωμένη.
«Πήγαινε να σε γλύψει γιατι θα σου χρειαστεί μετά.»
Με έβαλε να κάτσω στο πρόσωπο του αντρα της και αυτή καθισε αναπαυτηκα πάνω στον πούτσο του.
Στην αρχή η γλώσσα του μόνο με γαργάλαγε αλλά σιγα σιγά γίνονταν ποιό αδιάκριτη και άρχιζε να μου δίνει πραγματική ηδονή.
Αυτό που με έφτιαχνε έιναι ότι έβλεπα σε πρώτο πλάνο τον κώλο της Αντονίας να ξεσκίζεται από αυτό το χοντρο παλούκι. Η Αντονία πραγματικά σφάδαζε από τον πόνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ικανοποιούσε αυτό.
Οταν ο κώλος της χόρτασε πούτσο με έβαλε να καθαρίσω με την γλώσσα μου την πούτσα του Γιώργου από τις βρωμίες της κωλοτρυπίδας της.
Την πήρα στο στόμα μου και την έγλειψα αργά και απολαυστικά, είχε περάσει καιρος από την τελευταία φορά όταν ήμουν φοιτήτρια σε άλλη πόλη και έγλυφα άφοβα τις πούτσες τον συμφοιτητών μου, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω τώρα που έμενα με τους γονείς μου.
Στην αρχή η Αντονια ήταν προσεκτική στο πως έβαζα το εργαλείο του άντρα της στο στόμα μου όμως σε λίγο τα βογγητά του άντρα της την έπεισαν για την εμπειρία μου και με άφησε να την χαρώ με την ησυχία μου.
Δεν υπήρχε κανένας λόγως να κάνω την μυξοπαρθένα πλέον ήθελα και βρισκόμουν εκεί και ήθελα να γαμηθώ από αυτή την πούτσα. Σηκώθηκα και κάθισα επάνω της, καθώς την ένιωσα να μπαίνει μέσα μου έιπα στο Γιώργο ότι την θέλω μέχρι την ρίζα
«Θα την ξεσκίσω την μουνάρα σου πουτανάκι μέχρι την μήτρα σου θα φτάσω»
«Να πάρε πούτσα μωρή πουτάνα»
Η Αντονία πήρε θέση δίπλα στον γίωργο και άρχιζε να παίζει με το μουνί της παίρνωντας μάτι τον άντρα της να με γαμάει.
Η Αντωνία είχε βαλθεί να χύσει με το χέρι της. Το θεαμα που της δίναμε την έκανε να γαμάει το μουνί της με τέτοια δύναμη πού φώναζε ποιό δυνατά και από εμένα που έτρωγα και το πραγματικο παλούκι. Παιξε παίξε το μουνι της δεν άντεξε και έχυσε. Γύρισα πίσω και είδα την Αντονία να ταίζει το άντρα της με το φρέσκο μουνόχυμά της και τότε κατάλαβα ότι όλο αυτό γίνονταν περισσότερο για αυτούς παρά για εμένα.. Αυτό με θύμωσε, μάλλον γιατί ζήλεψα γιατί τον ήθελα να ασχολήται περισσότερο με εμένα. Άφησα την πολύ βολική θέση πάνω και του και τούρλωσα το κωλαράκι μου σε ένα διπλανό κρεββάτι και του το πρόσφερα.
«Έλα πουτσαρα μου να με γαμήσεις»
«Γάμαμε από όποια τρύπα θέλεις... κάνε με την πουτάνα σου»
Ο Γιώργος σηκώθηκε και με ακολούθησε αφήνοντας την Αντονία να παίζει το μουνί της. Μεχρι εκείνη την στιγμή δεν είχα δεχτεί εκείνο το άγριο γαμήσι που έβλεπα στα βίντεο αλλά αυτό μόλις θα άλλαζε. Το πισωκολητό έκανε τον Γίωργο να βγάλει έναν άλλο εαυτό.
Ένα άγριο ζώο έιχε χωθει μεσα στο μουνί μου και το ξέσκιζε.
Η Αντονία ήρθε έκατσε κοντα για βλέπει.
«Γάμησε το βρώμικο μουνί της πουτανάς κάν’την να χύσει.»
Ήρθε δίπλα από το κεφάλι μου με έπιασε από τα μαλλιά και μου είπε «πριν πάρεις τον πρώτο μεροκάματο σαν νοσοκόμα πήρες ένα άλλο σαν πουτάνα.» «Θα την κάνω να χύσει όλο το γάλα της μάνας της από το μουνί της»
Αρχισε να με σφυροκοπά και εγώ άρχισα να αισθάνομαι το μουνί μου να συσπάτε και να χύνω φωνάζοντας και πλημυρίζοντας τον τόπο.
Η Αντονία φώναζεκαι χειροκροτούσε σαν σε τερματισμό ράλλι.
Αμέσως μετά τελείωσε και ο Γίωργος, από την κίνηση που έκανε κατάλαβα ότι ήθελε να χύσει επάνω μου. Δεν θα έχανα με την τίποτα την ευκαιρία να γευτώ ξανά φρέσκο και γευστικό σπέρμα. Γύρισα προς την μερία του και άνοιξα το στόμα μου διάπλατα.
Τον κοίταγα στα μάτια καθώς έχυνε. Όταν βγήκε το πρώτο σπέρμα από την σχισμή της πούτσας του είδα όλο το πρόσωπό του να αλλάζει και να κάνει ένα μορφασμό απόλυτης ηδονής και ικανοποίησης. Σε αντίθεση με εμένα και την Αντονία ο οργασμός του Γίωργου ήταν ήσηχος αλλά εξίσου δυνατός.
Τα πρώτα χύσια του έπεσαν ζεστά πάνω στην γλώσσα μου, τα γύρισα σε όλο το στόμα μου για να τα γευτώ καλύτερα και αμέσως ξανανοιξα το στόμα μου για να δεχτώ και τα υπόλοιπα.
Ο Γιώργος τρομπάριζε την πούτσα και έστελνε πράγμα συνεχώς, ή πρώτη γεύση μου είχε ανοίξη την όρεξη και άρδαξα την ευκαιρία να ξεδιξάσω για τα καλά. Πήρα την πούτσα του στο στομα μου και την ρούφηξα.
Όση ώρα έβγαζε χύση το ρούφαγα και γέμιζα το στόμα μου και όταν τέλειωσε την γυάλισα μεχρι να βεβαιοθώ δεν είχε μεινει σταγόνα.
Εκεινη η μέρα ήταν μια πραγματική επιτυχια είχα εξασφαλίσει την δουλεία μου έιχα γαμηθει από έναν φοβερό έραστη είχα κάνει την γυναίκα του να σκάσει από την ζήλια και είχα πιει επιτέλους μετά από τόσο καιρό αυτό το περίφήμο για εμενα νεκταρ το αντρικό σπέρμα.
Ο Γιώργος βλέποντας την Αντονια παραπονεμένη της έκανε νόημα να πάρει λίγο από το δίκο μου και εγώ της το έδωσα ετσι κι αλλιώς τον άντρα της γάμησα.
Δεν έχω μετανιώση καθόλου με την επιλογή που έκανα εκείνη την μέρα.
Μάλιστα με τον Γιώργο και την Αντονία έχουμε δημηουργήση μια πολύ σταθερή σεξουαλική σχέση. Μέ ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτής της σχέσης να είναι η συλλογή με τα γαμήσια που έχουν κάνει.
Από το δικό μου σας στέλνω μερικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου