Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Κατ αρχήν να συστηθούμε με λένε Χάρη, είμαι 1,85 και 90 κιλά, μελαχρινός. Ο καλύτερος μου φίλος είναι ο Πάρης. Είναι 1,90 και με γυμνασμένο κορμί.
Ήμασταν από μικρά παιδιά και αυτό που μου έκανε πάντα εντύπωση ήταν η μεγάλη του πούτσα, έτσι όπως την έβλεπα να διαγράφεται μέσα από το μαγιό του.
Για να μην τα πολυλογώ αν και γαμάω γυναίκες, πάντα σκεφτόμουν ότι θα ήθελα να με γαμήσει ο Πάρης.
Σε διακοπές που πηγαίναμε μαζί με τις, κατά καιρούς, γκόμενές του, τις άκουγα να βογκάνε από το πήδημα και να λένε πόσο μεγάλη πούτσα έχει.
Πέρσι το καλοκαίρι, μόλις τα είχε χαλάσει με την γκόμενα του και ήταν σκασμένος, γιατί όπως έλεγε ήταν καλοκαίρι και δεν είχε γκόμενα να γαμήσει.
Μου πρότεινε να πάμε διακοπές οι δυο μας στην Πάρο και να ψάξουμε να γαμήσουμε κανένα μουνί. Μου φάνηκε καλή ιδέα μιας και εγώ εκείνο τον καιρό δεν είχα κάτι να κάνω. Στην Πάρο ενοικιάσαμε ένα δίκλινο.
Τις δύο πρώτες μέρες όλα πήγαιναν νορμάλ, αν και συχνά στην παραλία έριχνα καμιά κλεφτή ματιά στο βρεγμένο μαγιό του και στην πούτσα. του. Το τρίτο βράδυ ετοιμαζόμασταν να βγούμε, όταν έπαθα την πλάκα μου.
Ο Πάρης έκανε ντους και συνήθως έβγαινε με την πετσέτα έπαιρνε τα ρούχα του και ντύνονταν στο μπάνιο. Αυτή τη φορά βγήκε γυμνός από το μπάνιο με τα νερά να τρέχουν από το σώμα του και να κυλούν πάνω στον πούτσο του. Χωρίς να είναι καυλωμένος ήταν περίπου δέκα πόντους και αρκετά χοντρός. Τα μάτια μου καρφώθηκαν πάνω του... άρχισε να μου μιλά και σε λίγο ακούω μια φωνή
-"Εεεεε εδώ είμαι, τι κοιτάς ρε; "... τα έχασα και κοκκίνισα, δεν ήξερα τι να πω.
Εκείνος χαμογέλασε και έβαλε ένα λινό άσπρο παντελόνι χωρίς εσώρουχο.
-"Φαίνεται η πούτσα μου ;» με ρώτησε
-"Λίγο", του απάντησα ενώ είχα καρφωθεί κοιτάζοντας τον πούτσο του που διαγράφονταν μέσα από το παντελόνι.
Βγήκαμε πήγαμε στη Νάουσα για ποτό. Εκεί βρήκαμε δυο ξένες πιτσιρίκες. Αφού τα ήπιαμε, αρχίσαμε να τις χαμουρεύουμε σε μια παραλία.
Αν και είχαμε καυλώσει πολύ οι μαλακισμένες δεν μας άφηναν να τις γαμήσουμε. Μετά από λίγο έφυγαν μόνες τους. Αποφασίσαμε να πάμε μια βόλτα με το αμάξι. Καταλήξαμε σε μια παραλία, τότε ο Πάρης ρίχνει την ιδέα να κάνουμε μπάνιο. Γδύθηκε και μπήκε στην θάλασσα. Αφού μπήκα και εγώ, κάποια στιγμή έκανα μακροβούτι να τον φτάσω, βγαίνοντας στην επιφάνεια το πρόσωπο μου ήρθε μπροστά στην πούτσα του. Έπαθα σοκ γιατί είχε καυλώσει και ήταν πολύ μεγάλος, πάνω από 25 εκατοστά.Εκείνος γέλασε και μου λέει :
-"Ακόμα λίγο και θα με τσιμπούκονες"
Γέλασα αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ευκαιρία. Άρχισα να νοιώθω την κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει και καύλωνα. Μετά από λίγο βγήκα έξω και ο Πάρης έρχονταν πίσω μου, πάντα καυλωμένος. Έπεσα στα γόνατα και αναζήτησα στο τσαντάκι μου τα τσιγάρα μου.
Τότε τον άκουσα να λέει:
-"Έχω μεγάλες καύλες απόψε. .. βλέπω τον κώλο σου και θέλω να σε γαμήσω"
Τα έχασα για λίγο. .. αμέσως όμως τούρλωσα τον κώλο μου και τα κωλομέρια μου άνοιξαν λίγο, ίσα-ίσα να φανεί η τρύπα μου. Στάθηκα έτσι λίγο αλλά ο Πάρης ούτε έλεγε ούτε έκανε τίποτα. Θα με κράξει σκέφτηκα. Γύρισα και τον είδα να στέκεται όρθιος και να παίζει τον πούτσο του. Πριν το καταλάβω τον είχε φέρει μπροστά στο στόμα μου.
-"Κάνε μου πίπα" με πρόσταξε.
Ήμουν σαν υπνωτισμένος από την καύλα, έβγαλα την γλώσσα μου και έγλυψα το πουτσοκέφαλο, ήταν αλμυρό και φουσκωμένο.
-"Τι κάνεις ρε; Πάρτον στο στόμα" μου λέει επιτακτικά.
Άνοιξα το στόμα μου και άρχισα λίγο – λίγο να τον ρουφάω, δεν ξανά είχα κάνει πίπα και άρχισα να κάνω ότι μου έκαναν οι γκόμενες. Τον έφτυνα, τον έπαιζα, του έγλειφα τα αρχίδια και τον στριφογύριζα στο στόμα μου.
-"Εντάξει ρε φτάνει. Στήσου στα τέσσερα, θα γαμήσω κώλο απόψε" μου λέει.
Γύρισα φοβισμένα, είχα καυλώσει αλλά η τρύπα μου δεν είχε φάει ποτέ πούτσα και δεν ήταν καθόλου υγρή.
-"Κάτσε έτσι μου λέει και πήγε στο αυτοκίνητο"
Τότε άρχισα να σαλιώνω την τρύπα μου και να προσπαθώ να την ανοίξω λίγο, μετά δάχτυλα μου. Γύρισε κρατώντας τις πετσέτες του μπάνιου.
-"Τι κάνεις εκεί ρε, δεν κατάλαβες, εγώ γαμάω άγρια" μου λέει και μου σκουπίζει από το σάλιο την κωλοτρυπίδα μου.
Βάζει τις πετσέτες κάτω και γονατίζει ενώ τα δικά μου πόδια ήταν πάνω στα βότσαλα.
-"Ετοιμάσου να φας πούτσο. Έχεις ξαναφάει ρε; "
Όχι, θέλω να μπεις χαλαρά, ψέλλισα.
-"Εγώ είμαι ο γαμιάς, εσύ είσαι η πουτάνα, σκάσε"
Μου άνοιξε τα κωλομέρια, ένοιωθα την τρύπα μου να σφίγγεται. Άρχισε να γελάει.
-"Θα βγάλω τα σπασμένα στον κώλο σου. Έχω ένα μήνα να γαμήσω"
Ένοιωσα τότε την πούτσα του να ακουμπάει την κωλοτρυπίδα μου και να πιέζει.. Άρχισα να πονάω και να προσπαθώ να φύγω. Με κράτησε σφιχτά και έσπρωξε δυνατά. Μου κόπηκε η ανάσα και βούρκωσα από τον πόνο. Εκείνος έβγαλε ένα μακρόσυρτο βογκητό.
-"Ααααααχχχχχχχ πρώτη φορά γαμάω παρθένο κώλο".
Άρχισε να με καρφώνει δυνατά και ο πόνος μεγάλωνε. Σε λίγο όμως η τρύπα μου είχε ανοίξει. Τον έχωνε όλο βαθιά και τον τράβαγε μέχρι έξω και ξανά δυνατά μέσα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα και από πόνο μαζί. Με γάμαγε και μου χτυπούσε τα κωλομέρια.
-"Θα σε γαμάω συνέχεια τώρα που ξέρω τη κώλο έχεις, θα σε σκίζω όποτε έχω καύλες".
Με γάμαγε έτσι για πολλή ώρα και ξαφνικά τράβηξε το καυλί του απότομα έξω.
-"Έλα μωρή γαμιόλα, θέλω να σε χύσω στα μούτρα" μου λέει.
Έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου...
-"Βγάλε έξω την γλώσσα"
Νόμιζα στην αρχή ότι ήθελε τσιμπούκι αλλά άρχισε να χτυπά τον πούτσο του στη γλώσσα μου και να τον παίζει δυνατά, ενώ του χάιδευα τα φουσκωμένα αρχίδια του. Ξαφνικά με έπιασε από το κεφάλι και μου έχωσε την ψωλάρα του στο στόμα. Κόντεψα να πνιγώ από τα χύσια αλλά δεν με άφηνε να τραβηχτώ. Σε λίγο τον έβγαλε έξω και τον σκούπισε στο πρόσωπο μου.
-"Άντε πάμε, καλά γάμησα απόψε".
Συνέχισα να είμαι σαν υπνωτισμένος, σηκώθηκα ντύθηκα και μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Σε όλη την διαδρομή δεν μου μίλησε καθόλου, ενώ εγώ προσπαθούσα να καθίσω. Ο κώλος μου έτσουζε πολύ. Φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο.
-"Πήγαινε να πλυθείς. Εγώ πάω για ποτό" μου είπε.
Πήγα στο δωμάτιο έκανα ένα ζεστό ντους να χαλαρώσω κα έπεσα για ύπνο. Μετά από ώρες, σχεδόν ξημέρωνε, άκουσα φωνές, γέλια και την πόρτα του δωματίου να ανοίγει. Ήταν ο Πάρης με ένα ζευγάρι. Ξύπνησα και ανασηκώθηκα στο κρεβάτι.
-"Τα παιδιά είναι Ολλανδοί. Τους βρήκα στο μπάρ, τα πίναμε και τους είπα το γαμήσι που σου έριξα".
Έγινα κατακόκκινος από ντροπή και κατέβασα το κεφάλι. Τότε η γκόμενα, ψηλή καστανή με μεγάλα βυζιά, ήρθε και κάθισε δίπλα μου. Έβαλε το χέρι της μέσα από μποξεράκι και έπιασε την πούτσα μου. Άρχισε να μου την παίζει και κάτι είπε στον φίλο της. Εκείνος στάθηκε μπροστά της και έβγαλε τον πούτσο του. Δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος αλλά ήταν ποιο χοντρός από του Πάρη. Ο Πάρης γέλαγε...
-"Είσαι πολύ τυχερός, μου λέει, θα δεις".
Ο πούτσος μου είχε καυλώσει και τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί, «ωραία, σκέφτηκα, θα πάρουμε και οι τρεις την γκόμενα».
Η γκόμενα τσιμπούκωνε τον άντρα της και συνέχιζε να μου την παίζει.
Ξαφνικά με ξαπλώνει στο κρεβάτι και ενώ συνέχιζε να μου την παίζει και να γλύφει τον άνδρα της, βγάζει τα ρούχα της και έρχεται και ξαπλώνει πάνω μου σε 69.
Άρχισα να τις γλύφω με μανία το μουνί και εκείνη την πούτσα μου. Η γλώσσα της μου έγλειφε τα αρχίδια και κατέβαινε μέχρι την τρύπα μου. Ένοιωσα μια ανακούφιση από το σάλιο της γιατί η κωλοτρυπίδα μου ακόμα έκαιγε από το γαμήσι με τον Πάρη. Σε λίγο μου είπε να αλλάξουμε θέση εγώ από πάνω και αυτή κάτω. Ήμουν τρομερά καυλωμένος και αλλάξαμε γρήγορα. Ρούφαγα το μουνί της αλλά εκείνη μου είχε ανοίξει τα κωλομέρια και μου έγλυφε την τρύπα. Γρήγορα συνειδητοποίησα γιατί. Ο Πάρης με τον ξένο είχαν γδυθεί και στεκόταν πίσω μου.
Ένοιωσα κάποιον μα με πιάνει από τη μέση, προσπάθησα να σηκωθώ αλλά όλοι μαζί με κράτησαν κάτω. Ένας πούτσος ακούμπησε την σαλιωμένη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να με σπρώχνει. Σε λίγο μπήκε όλος μέσα μου. Είχα τρελαθεί, με γαμούσαν στον κώλο ξανά και δεν ήξερα ποιος ήταν.
Η γκόμενα έφυγε από κάτω μου και τότε ήρθε ο Πάρης μπροστά μου.
-"Έλα γαμιόλα μου, γλύψε τον γαμιά σου" μου είπε.
Είχα πλημμυρίσει από καύλα, άνοιξα το στόμα μου και πήρα την μεγάλη του πούτσα όλη μέσα μου. Ο Ολλανδός με έσκιζε στα δυο και βόγκαγε ενώ ο Πάρης μου έχωνε τον πούτσο στο στόμα. Άρχισα να παίζω την πούτσα μου, τρελός από καύλα. Εκείνη τη στιγμή ο ξένος βγήκε από τον κώλο μου και έφερε το καυλί του στο στόμα μου. Έγλυφα με μανία και τις δυο πούτσες, στα τέσσερα σαν πουτάνα.
Τότε έγινε αυτό που έστειλε την καύλα μου στα ύψη. Η γκόμενα φορώντας έναν δονητή στη μέση με μια τεράστια Μαύρη Ψωλή, είχε έρθει πίσω μου. Μου έγλυψε λίγο την κωλοτρυπίδα και μου κάρφωσε τον πλαστικό πούτσο, 30 πόντους, βαθιά μέσα μου. Άφησα τις πούτσες και ούρλιαξα. Τότε ο Πάρης με τον Ολλανδό, άρχισαν να με χαστουκίζουν με τις πούτσες τους, ενώ η γκόμενα με έβριζε στα Αγγλικά και με χτύπαγε δυνατά στα κωλομέρια. Σε λίγο οι άντρες με χύνανε στα μούτρα και η γκόμενα μου έσφιγγε τα αρχίδια ενώ με γάμαγε δυνατά. Έχυσα φωνάζοντας μέσα σε έκσταση. Οι άλλοι δυο σε λίγο άρχισαν να πηδάνε την γκόμενα. Εγώ είχα μείνει ξαπλωμένος και κοίταζα μέχρι που αποκοιμήθηκα, ξεσκισμένος γεμάτος χύσια στο πρόσωπο.
Από τότε ο Πάρης με γαμάει όποτε δεν του κάθεται η γκόμενα του και ειδικά όταν θέλει όπως μου λέει άγριο γαμήσι από τον κώλο...(19/07/2004)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου