Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ 60ΧΡΟΝΗ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ

Κοίταζα το κώλο της πεθεράς μου και χάιδευα την πούτσα μου πάνω από το παντελόνι. Είχα να γαμήσω κοντά δύο μήνες και οι καύλες μου ήταν ατελείωτες.
Κάτω από το νυχτικό που φορούσε φαινόταν ξεκάθαρα η κολάρα της. Όταν έσκυβε τα μαστάρια της κρέμονταν χοντρά και συχνά έβλεπα τις μικρές της σκουρόχρωμες ρώγες. Είχε έρθει να βοηθήσει την γυναίκα μου μια και ήταν λεχώνα. Γι αυτό ήμουν αγάμητος τόσο καιρό. Αν και 60 περίπου χρόνων ήταν αρκετά ψηλή και πάντα μύριζε σαπούνια και καθαριότητα.
Τόσες μέρες μες τα πόδια μας μου είχε κάνει τα αρχίδια βουλγάρικα παγούρια. Ήταν πολλά χρόνια χήρα και σίγουρα μαζεμένη.
Ήταν καλοκαίρι και με την ζέστη τα ρούχα ήταν λιγοστά. Με έβλεπε που την χάζευα ποτέ-ποτέ αλλά που να καταλάβει η χαζή. Σηκώθηκα και την αγκάλιασα σφιχτά από πίσω, έσπρωξα την ψωλή μου πάνω στην πλάτη της. Είμαι κοντά 1.95 και την κουμαντάριζα καλά, της χούφτωσα τα μαστάρια πάνω από τη νυχτικιά. Αυτή τρόμαξε και έκανε να τραβηχτεί.
Μη Κώστα μου ,τι κάνεις εκεί, ντροπή ,είμαι μεγάλη γυναίκα, σταμάτα. Εγώ είχα πιει και 3-4 μπύρες άρχισα να την χουφτώνω πιο πολύ. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτι της και έσκισα το βρακί της και μετά αμέσως της έβγαλα την νυχτικιά.
Μηηηη αγόρι μου τι μου κάνεις, μη ντροπή και έκανε να κρύψει τα βυζιά της, αλλά αυτά ξεχύλαγαν πάνω από τα χέρια της.
Για τα χρόνια της το μουνί της ήταν δασύτριχο και το σώμα της απίθανο, άσπρο και στητό. Η εικόνα με ερέθισε ακόμα περισσότερο η ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Κατέβασα το παντελόνι μου και η ψωλή μου πετάχτηκε σα κοντάρι όρθια. Η κουφάλα τρόμαξε μάλλον αλλά κοίταζε με περιέργεια την ψωλάρα μου. Προσπάθησε να φύγει αλλά της άστραψα μια σφαλιάρα μες τα μούτρα, μετά τη γύρισα μπρούμυτα πάνω στο καναπέ. Ο κώλος της άνοιξε σα χαράδρα και τα μουνόχειλα φαίνονταν κάτω από την κωλοτρυπίδα.
Μη Κώστα μου τι κάνεις εκεί αγόρι μου, πεθερα σου είμαι ντροπή. Μη αγόρι μου, φώναζε αλλά ήταν αργά. Έφτυσα μια ροχάλα στη χούφτα μου και μετά την έσπρωξα μέσα στο μουνί της. Τέτοιο μουνί αγάμητο ήθελε μαλακομα.
Πιάνοντας την ψωλή μου την έσπρωξα μέσα της. ωωωωωωωωωχχχχχχχχχ ,αααααιιιι οοιιιιοοοοιιιι, βόγκαγε η γριά κάθε φορά που έσπρωχνα. Η γαμιόλα ήταν αγάμητη και στεγνή αλλά όπως ήμουν εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. γάμαγα κάθε φορά και πιο βαθιά φτάνοντάς στο πάτο. Η καύλα μου μεγάλωνε συνέχεια όσο έσπρωχνα πιο βαθιά. Τώρα την είχα καβαλήσει τελείως την κακομοίρα και την πήδαγα σαν σκυλί.
Σκάσε καριόλα σκάσε και θα σε κάνω βούκινο στη γειτονιά ότι ξελόγιασες το γαμπρό σου ρουφιάνα.
Ωωωωω χχχχχχ μηηηηη πονααααωωωω μμηηη αγόρι μοοουυυ με πονααααςς μμηηηη βρεεε αααχχχχχχχχ βόγκαγε η ξεσκίστρα που της έχωνα την ψωλή μου στα σωθικά της.
Την έβαζα κόντρα στο καναπέ και την πήδαγα αλύπητα ένα τέταρτο. Της είχε ανοίξει ο πάτος από το γαμήσι. Αυτή άρχισε να βαριανασαίνει πόναγε, η ρουφιάνα αλλά καλοπέρναγε. Το μουνί της είχε μουσκέψει και είχε μαλακώσει από το γαμήσι.
Τι γίνεται μωρή θα μας χύσεις κιόλας ωωωχχχ αγόοορι μοουυυ με εσκιιισσες.
Τι μου κάνεις της κακομοίρας ωωωωχχχ αγόρι μου την πεθερούλα σου πηδάς.
Τι μαρκούτσι είναι αυτό αγόρι μου με έσκισες γαμπρούλη μου, το πάτο μου γαμάς γαμπρούλη μου αααααιιι με σκίζεις. Ήρθε το μουνί της και έγινε μούσκεμα από τη καύλα ήρθα και εγώ στο απροχώρητο να χύνω στο πάτο της μέσα. Άδειαζα στη πουτάνα.
Πάρτα γαμιόλα από το γαμπρό σου στο κλαρί θα σε βγάλω παλιοπουτάνα σε χύυυνωωω μωρή. Έτσι όπως ήταν κουβάρι στο καναπέ έβγαλα την ψωλή μου και έριξα τα υπόλοιπα στα κωλομέρια της.
Εκείνη βόγκαγε ξεπατωμένη και κοίταζε τη ψωλή που την έσκισε ,σαν να μην είχε ξαναδεί ποτέ.
Έχει και συνέχεια……………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου