Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ 5 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ

Με λένε Καίτη και ειλικρινά ντρέπομαι γι αυτό που έγινε αλλά παράλληλα ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε να γίνω ποιο σκληρή στο θέμα των σχέσεων αλλά και πιο έμπειρη στο θέμα του σεξ και της ηδονής.
Είμαι 20 χρόνων και όλα εξελίχτηκαν πέρσι το καλοκαίρι στο πάρτι που έκανε το αγόρι μου. Με το αλκοόλ ποτέ δεν είχα καλές σχέσεις ούτε και καπνίζω, σε αντίθεση με το (πρώην) αγόρι μου που έπινε πάρα πολύ. Την ημέρα τον γενεθλίων του πήγα σπίτι του όπως ήταν λογικό. Η ώρα ήταν 10 και το πάρτι είχε αρχίσει από τις 9.
Ο Κώστας (το αγόρι μου) είχε ήδη αρχίσει τις τεκιλες και γω να τσαντίζομε γιατί δεν μου άρεσε η κατάσταση. Όλοι και όλοι 7 άτομα μαζί με μένα που ήμουνα η μοναδική κοπέλα και δεν είχα θέση στης αχρείες συζητήσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι τον αγαπούσα πολύ (η έτσι νόμιζα επειδή ήταν ο πρώτος μου). Καθώς λοιπόν πέρναγε η ώρα παρατηρούσα ότι οι 2 φίλοι του που καθόντουσαν δίπλα μου είχαν κολλήσει στο στήθος μου λες και δεν είχαν ξαναδεί. Φόραγα ένα ραντακι και δεν μπορούσα να κάνω κάτι να ξεκολλήσουν άσε που ήταν και πιομένοι όλοι τους. Είχα αρχίσει να νιώθω υπερβολικά άβολα και ο Κώστας όσο έπινε αδιαφορούσε τελείως που είχα γίνει δημόσιο θέαμα. Το μόνο που μου είπε στο αυτί είναι "τους έχεις τρελάνει όλους κουκλί μου" άσε που οι άλλοι 3 που καθόντουσαν απέναντι είχαν καρφωθεί στα πόδια μου (φόραγα ένα φουστανάκι)και περίμεναν την ώρα που θα κουνηθώ να δουν ποιο μέσα!
Ο Κώστας έκανε τον dj.  Κατά τις 12 έρχεται κάθετε μαζί μας με βάζει να κάτσω στα πόδια του και λέει στους άλλους να φέρουν τα μπουκάλια να παίξουμε ρωσική ρουλέτα. Τι είναι αυτό θα καταλάβετε ποιο κάτω. Από το πρώτο ποτό είχα αρχίσει να ζαλίζομε. Οι υπόλοιποι δεν το συζητάω. Είχαν ξεφύγει από τον έλεγχο. Μέσα στη φασαρία γυρνάει ο Κώστας στο αυτί και μου λέει να πάω στο άλλο δωμάτιο να βγάλω το κιλοτάκι και το σουτιέν και να γυρίσω.
-"Είσαι τρελός του λέω; Τι θέλεις; Δεν τους βλέπεις αυτοί είναι έτοιμοι να μου ορμηξουν:".
-"Το ξέρω" μου λέει "κάνε ότι σου λέω". Σαν ρομποτάκι πήγα στο δωμάτιο του και έκανα ότι μου είπε. Όταν γύρισα στο σαλόνι με περίμεναν όλοι γυμνή και με αναμμένα κεριά.
-"Κώστα τι είναι αυτό τώρα του λέω";
-"Θα δεις μωρό μου".
Δεν πίστευα στα μάτια μου. Με πιάνουν οι 2 φίλοι του με ξαπλώνουν στο πάτωμα ο ένας με έγλυφε ανάμεσα στα πόδια και ο άλλος μου είχε ανοίξει το στόμα και μου έδινε τεκιλα με το ζόρι. Ενώ όσο μπορούσα να διακρίνω οι υπόλοιποι έπαιζαν με τα πουλιά τους. Είχαν κλείσει και τα παράθυρα να μην ακούγονται έξω και είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα. Ο Κώστας σε μια στιγμή πλησίασε τ’ αυτί μου και μου είπε χαμηλόφωνα.
-"Αν δεν σ’ αρέσει να τους πω να σταματήσουνε;" Είχα αρχίσει να ερεθίζομε άγρια με το όλο σκηνικό. Έγνεψα "όχι". Με έβριζαν και οι 6 και αυτό ήταν που με τρέλαινε (αν δεν ήμουν μεθυσμένη θα τα είχα σπάσει όλα εκεί μέσα). Αυτός που με πότιζε τεκιλα μου ‘πε.
-"Σε έχουν γαμήσει ποτέ 6 άτομα πιπινακι μου"; Και γω ασυναίσθητα κοιτώντας τον Κώστα έλεγα.
-"Δεν μπορείτε. Αν μπορείτε κάντε το".
Βογκάγανε σαν ζώα καθώς παίζανε τα πουλιά τους. Όταν τελείωσε η τεκίλα. Παίρνει ο ένας το Baileys και ρίχνει στα πόδια μου και στο στήθος μου και φωνάζει τους υπόλοιπους να το γλείψουν. Με γλύφανε 6 άτομα σε όλο το σώμα. Τότε γυρνάει ένας από τα παιδιά και μου λέει.
-"Πάρτη ψωλή μου χειλάρες μου" και μου βάζει όλο το πουλί μέσα στο στόμα.
Με μια απότομη κίνηση με βάζουν να κάτσω πάνω στο καυλί του Κώστα και ο άλλος συνέχιζε να με βάζει να του κάνω πίπα ενώ κάποιος μου έγλυφε την άλλη τρύπα. Ενώ έλεγε του Κώστα.
-"Ρε μαλάκα τέτοιο μουνί που το έκρυβες"; Εγώ είχα κλείσει τα μάτια και είχα αφεθεί στις τρελές διαθέσεις τους.
Αφού μου είχε γεμίσει με σάλια την άλλη τρύπα μου λέει
-"Είσαι έτοιμη να σε γαμήσω και ‘γω μωρό μου";
-"Μην της μιλάς είναι μπουκωμένη" απαντάει αυτός που ήταν όρθιος και τον έγλυφα. Και γελάνε όλοι μαζί.
-"Οκ" απαντάει και με μια απότομη κίνηση βάζει ένα τεράστιο πράγμα στη τρύπα μου. Δάκρυσα από τον πόνο τόσο που σπρώχνω αυτόν που του έπαιρνα πίπα να βγει από το στόμα μου. Ο Κώστας που ήταν από κάτω μου μου ρίχνει ένα σιγανό σκαμπίλι και μου λέει.
-"Τι κάνεις ρε πουτανακι";
-"Σιγά το χάδι" του λέω
-"Τώρα θα δεις". Λέει θυμωμένα.
Μου σκίζει το μπουστάκι και διατάζει τους υπόλοιπους να με χτυπάνε μεχρι να πω φτάνει.  Αυτός που με έπαιρνε από πίσω με χτύπαγε στον κώλο ο άλλος με τραβάει με δύναμη από τα μαλλιά και μου ξαναβάζει το χοντρό πράμα του στο στόμα ενώ ο Κώστας έπαιζε με το στήθος μου και με έπαιρνα με δύναμη και γρήγορα. Γουσταρά αφάνταστα.
Από κάτω. Οι υπόλοιποι 4 παίζανε με τα πράματα τους ενώ κάθε τόσο με χτυπάγανε από πίσω. Αυτό κράτησε 6 ώρες!!!!!!!!!!!
Με είχανε κάνει μπαλάκι. Στο τέλος με ξαπλώνουν ανάσκελα ο Κώστας με βάζει να του κάνω πίπα και τελειώνει στο στόμα μου. Και καθώς βγαίνει έρχεται και δεύτερος και τελειώνει στο στόμα μου ενώ δεν είχανε σταματήσει να με βρίζουνε ήρθε και τρίτος και τελειώνει ο τέταρτος τελείωσε πίσω που χτυπώντας με τόσο δυνατά οι άλλοι 2 μου είχανε δώσει τα παλούκια τους να τα παίζω.
Ένιωθα τόσο χαμηλά που από τι μια ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί αλλά από την άλλη είχα ερεθιστεί τρελά. Τελειώνοντας όλοι μέσα μου και πάνω μου. Είχε πάει η ώρα 7 το πρωί και μέχρι τις 2 το μεσημέρι το κάναμε με το αγόρι μου μπροστά στους υπόλοιπους που ήταν πλέον εξαντλημένοι.
Αυτή ήταν η τελευταία φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου