Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ……

22/11/2004

Γεια σου ixrayman.

Διαβάζω καιρό τις ιστορίες στο site σου και αποφάσισα να γράψω και μια δική μου εμπειρία που μου συνέβη τον Ιούνιο.
Με λένε Γιάννη είμαι 23 ετών και μένω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη. Η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό της περιοχής το οποίο επισκέπτομαι κάθε ΣαββατοΚύριακο και στο οποίο χωριό έχω δυο καλούς φίλους, τον Άκη (22) και τον Στέλιο (24).
Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν μου είπε ο Άκης πριν βγούμε να περάσω από το σπίτι του να φάμε μιας και θα έψηνε μπριζόλες στα κάρβουνα. Στο σπίτι ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του κι ο φίλος μου ο Στέλιος με τη μητέρα του την κυρία Έφη η οποία είναι γύρω στα 50. Ποτέ μου δεν την είχα δει ερωτικά αλλά εκείνη την ημέρα δε ξέρω τι μ’ έπιασε, λίγο το ούζο, λίγο το φόρεμα που φορούσε, λίγο το ότι έπιασα πάνω στη συζήτηση πως ο πατέρας του Στέλιου έλειπε εκείνη την ημέρα (είναι οδηγός και λείπει συχνά), είχα να γαμήσω κι αρκετό καιρό, ε δεν ήθελε και πολύ.
Όσο τρώγαμε εγώ είχα κολλήσει και σκεφτόμουν μόνο πως θα τη ρίξω στο κρεβάτι. Η κυρία Έφη όπως είπα είναι γύρω στα 50 άλλα δεν είναι κάνα μπάζο ούτε βέβαια και μοντέλο,  μουνάρα όμως παρά την ηλικία της είναι. Η γυναίκα έχει ακόμα πολύ ωραίο και φωτεινό πρόσωπο, κοντά καστανά μαλλιά, περίπου 1.60 ύψος και σχεδόν 65 κιλά, έχει λεπτό όχι κοκαλιάρικο κορμί με πιασιματάκια που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική και ποθητή. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα ως το γόνατο με ραντάκι λεπτό κι είχε την πλάτη ανοιχτή. Η πλάτη της ήταν τέλεια και ο λαιμός της υπέροχος. Φορούσε μικρά αλλά διακριτικά σκουλαρίκια και κοντό κολλιέ με πέρλες στο λαιμό. Τα βυζιά της τέντωναν το φόρεμα προκαλώντας υπόγεια. Γενικά πάντως είναι ήσυχη και συντηρητική γυναίκα και ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα γι’ αυτήν στο χωριό. Πως εμένα τώρα μου ήρθε να την γαμήσω κι ο πούτσος μου με πονούσε από την καύλα δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Θυμήθηκα τον Πολύδωρο ένα ηλικιωμένο τύπο που συναντούσαμε στο καφενείο της πόλης. Φιλοσοφημένος άνθρωπος  ο Πολύδωρος μας μάζευε και μας έλεγε τα αποφθέγματα της ζωής. Είχε πει λοιπόν και μου ’χε κάνει εντύπωση ότι όλες οι γυναίκες έστω και μια φορά στη ζωή τους θέλουν να γευτούν τον απαγορευμένο έρωτα…όλες είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες να το κάνουν αρκεί να βρουν το κατάλληλο άτομο….εδώ όμως είναι και η δυσκολία γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική κι έχει το δικό της τρόπο που θέλει να βιώσει αυτή τη στιγμή, να ενδώσει και να ξεκλειδωθεί….δεν υπάρχουν γενικοί κανόνες εδώ…….κι αυτό είναι η μεγάλη δυσκολία των ανδρών που δε μπορούν η δεν νοιάζονται να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν την μοναδικότητα της γυναίκας….τη μοναδικότητα της στιγμής…..το μοναδικό κι αποκλειστικό μονοπάτι που οδηγεί στο κάστρο…. το μοναδικό κλειδί να το ξεκλειδώσει….κι αποτυγχάνουν….
Σε κάποια φάση γύρω στις 23:30 ο Άκης είπε να φύγουμε γιατί θα βγαίναμε έξω. Εγώ αμέσως του είπα πως δε θα πήγαινα τελικά μαζί τους γιατί ήμουν κουρασμένος, είχα πιει και λιγάκι κι ήμουν για ύπνο. Τους είπα πως θα καθόμουν κα να μισάωρο ακόμα με τον αδελφό του και θα πήγαινα να κοιμηθώ. Η κυρία Έφη είπε στο γιό της τον Στέλιο να την πάει σπίτι πριν βγει. Ο Στέλιος γκρίνιαξε  κι εγώ τότε χώθηκα και  της πρότεινα να κάτσει αν ήθελε και να την πάω εγώ αργότερα σπίτι μιας και το σπίτι της είναι στη γειτονιά που είναι και το σπίτι της γιαγιάς μου. Δέχτηκε κι ο Στέλιος με ανακούφιση συμφώνησε αφού θα ’φευγέ  με τον Άκη για  την νυχτερινή έξοδο.
Πέρασε μισή ώρα περίπου (και ενώ οι φίλοι μου είχαν φύγει) της είπα να φύγουμε. Αμέσως σηκώθηκε πήρε την τσάντα της κι ετοιμάστηκε. Χαιρετήσαμε και φύγαμε. Στο δρόμο λέγαμε διάφορες τυπικές μαλακίες  από αμηχανία και καύλα που την είχα δίπλα μου και το άρωμα της μ’ είχε αναστατώσει. Φτάσαμε έξω απ’ το σπίτι της και έκανε να κατέβει, διέκρινα τον δισταγμό και πήρα θάρος κι αμηχανία ταυτόχρονα.
Της είπα πως θα ήταν καλύτερα να έμπαινα εγώ πρώτος στο σπίτι αφού έλειπε πολλές ώρες και μήπως είχε μπει κανείς μέσα. Συμφώνησε. Με δυσκολία έκρυβα τον πούτσο μου που ήταν σημαία. Μπήκα στο σπίτι έριξα μια ματιά, φυσικά δεν είχε μπει κανείς και την φώναξα να έρθει. Ήρθε με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε, τότε εγώ έκανα το πρώτο βήμα, έκλεισα την πόρτα και άρχισα το μπλα-μπλα εκμεταλλευόμενος ότι ήταν ελαφρώς ζαλισμένη απ’ το ούζο άρχισα να λέω διάφορα, ξέρετε τα συνηθισμένα , πόσο πολύ την θαύμαζα, ότι ήταν πολύ ωραία γυναίκα, ότι κρυφά ήμουν χρόνια ερωτευμένος μαζί της και πως δεν πήγα μαζί με τα παιδιά για να βρω την ευκαιρία να μείνω μόνος μαζί της.
Φυσικά η πρώτη της αντίδραση ήταν αρνητική, είπε πως τι είναι αυτά που λέω και πως θα ’πρεπε να ντρέπομαι που ρίχνομαι στη μητέρα του φίλου του….πράγματι ντρεπόμουν για την μητέρα του φίλου μου αλλά η καύλα μου για την γυναίκα ήταν μεγαλύτερη. Οι ρόλοι οι ηλίθιοι ρόλοι εμπόδιζαν ξανά μια γυναίκα κι ένα άντρα να γευτούν αυτό που ένοιωθαν.
Αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα, απότομα την φίλησα στο στόμα, αυτή αρχικά αιφνιδιάστηκε άλλα δεν τραβήχτηκε.Σε λίγο ένοια την γλώσσα της να αναζητά την δική μου…τα γλωσσόφιλα φούντωσαν το πάθος μας…είχε κολλήσει πάνω μου και με ρουφούσε….την πήρα στα μπράτσα μου της σήκωσα της το φόρεμα, κατέβασα το ραντάκι της, έβγαλα γρήγορα την κυλόττα της, την κόλλησα στον τοίχο και της τον έχωσα εκεί στα όρθια στο χολ. Κρεμότανε από τον λαιμό μου κι είχε καρφωθεί στον πούτσο μου….την τρυπούσα με δύναμη και την πίεζα στον τοίχο…βογκούσε…από ατελείωτη καύλα..ήταν μούσκεμα… δεν άργησα να χύσω και έχυσα μέσα στο μουνί της…
Πέσαμε κάτω λαχανιασμένοι…αλλά δεν σταματήσαμε….χώθηκα στα σκέλια της. Ένα απίθανο αξύριστο μουνάκι με σαρκώδη χείλη άστραψε στα μάτια μου…της το τάπωσα με το στόμα μου κι έχωσα την γλώσσα μέσα της…..την έπαιζα και της ρουφούσα την κλειτορίδα ταυτόχρονα….τρελάθηκε κι μ’ ένα σπασμό έχυσε…..
Κάναμε τσιγάρο εκεί….μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε…μου είπε ότι ο άντρας δεν την πηδάει…μου είπε ότι πηδάει τις πουτάνες στα  μοτέλ και τους αυτοκινητόδρομους…..πριν τελειώσει το δεύτερο τσιγάρο ξανακαυλώσαμε…μου τον πήρε στο στόμα και με τρέλανε στην πίπα….
Με πήρε και με πήγε στην κρεββατοκάμαρα…..μισόγυμνη στο μισοσκόταδο ήταν θαυμάσια…στήθηκε στα τέσσερα και μου ’κανε νόημα να την πάρω πισωκολλήτα…..μπήκα στο πλημμυρισμένο μουνάκι κι άρχισα να την γαμάω….μούγκριζε και βογκούσε….κάτι ψιθύριζε αλλά δεν άκουα…σε λίγο ό ψίθυρος έγινε φωνή…
-"Βρίσε με…βρίσε με…"
Την αγνόησα κι η φωνή έγινε κραυγή και παρακάλιο μαζί….
-"Βρίσε με…βρίσε με την άτιμή…δεν αντέχω"
-"Ναι….ναι….ναι άτιμη, ξεδιάντροπή σε βρίζω…." δεν ήξερα πώς να φερθώ κι ήμουν αμήχανος.
-"Βρίσε με…ναι….ναι ….βρίσε με…όχι έτσι βρίσε άγρια, χυδαία, πρόστυχα….βρίσε με την καργιόλα να ξεκαυλώσω….βρίσε με….κάνε με να νοιώσω σαν τις πουτάνες που γαμά ο άντρας μου στους δρόμους"
Ξεθάρρεψα κι άνοιξα το στόμα μου…..και τι δεν της είπα, πουτάνα, μαλακισμένη, καργιόλα, ψωλού, πουτσογλύφτρα, αρχιδορουφίχτρα που γουστάρει να πάρει νουμεράδα ένα λόχο…ξεσκισμένη, γαμιόλα, ξεκωλιάρα….σπαρταρούσε κι έχυνε….της τον φόρεσα και στον κώλο χωρίς δυσκολία, ένα "αααχ" έκανε και μετά γαλούριζε από την καύλα…..συνέχισα να την βρίζω….κι αυτή μ’ επιδοκήμαζε και ζητούσε κι άλλο…..της είπα ότι γαμιέται σαν πορνοστάρ…ναι....της είπα ότι θα ανοίξω τα παράθυρά να δει η γειτονία τι πουτάνα είναι…ναι..…της είπα ότι την άλλη φορά που θα την γαμήσω θα την πάρω βίντεο και θα την βάλω στο δίκτυο να μαλάκιζεται όλος ο κόσμος μαζί της….ναι…της είπα ότι θα φέρω πελάτες να την ξεσκίσουνε και θα μου τα ακουμπάει…μέχρι μία…ναι….της είπα ότι θα την πάρω παρτούζα με τον πελάτη…ναι….
Μια στιγμή σηκώθηκε άνοιξε την ντουλάπα κι έβγαλε μια πλαστική πούτσα πάνω από είκοσι πόντους και μου ’πε
-"Θα με πάρεις μαζί του"
Δεν ρωτούσε, απαιτούσε…
-"Τι είναι αυτό" ρώτησα
-"Για  την μοναξιά και την αγαμία" είπε χαμογελαστά….ήταν όμορφη η καύλα την έκανε πανέμορφη καθώς το φόρεμα είχε γίνει ζώνη στην μέση της αφήνοντας γυμνό το υπόλοιπο κορμί της….
Μου είπε πως το αγόρασε από την Αθήνα για να σβήνει τη φωτιά τις μακριές νύχτες της μοναξιάς…μου είπε ότι αυτό μόνο της είχε μείνει για ικανοποίηση…μου είπε ότι είναι ακριβές αντίγραφο διάσημου πορνοστάρ…..μπορεί να είπε και όνομα αλλά δεν θυμάμε….
Ξαναστήθηκε στα τέσσερα έβαλε την πλαστική στο μουνί της και με κάλεσε να μπω στον κώλο της….δεν το είχα ξανακάνει και ζορίστηκα αλλά η απόλαυση με αποζημίωσε….αυτή είχε τουρλώσει τον κώλο της….είχε βάλει από κάτω ένα μαξιλάρι για να κρατάει μέσα στο μουνί της την πουτσα  κι έπαιζε με το χέρι της την κλειτορίδα ενώ εγώ της ξεπάτωνα τον κώλο…ούρλιαζε πνιχτά από την ένταση και την ηδονή καθώς έχυνε σαν ποτάμι…..έχυνα κι εγώ αλλά ο πούτσος δεν μου ’πεφτε από την γλύκα που ένοιωθε ο πούτσος μου στριμογμένος από την σούφρα και τον "μπαρί" που γαμούσε το μουνί της…..
Ξαφνικά πετάχτηκε πάνω…ο μπουτσος βγήκε βίαια από τον κώλο της παραλίγο να σπάσει….
-"Ο άντρας μου...ο άντρας μου" φώναξε αλαφιασμένη.
Τα ’χασα αλλά δεν μου έδωσε χρόνο να συνέλθω…..μ’ έβαλε να μισοντυθώ….πράγματι ο θόρυβος ενός φορτηγού που σταματούσε τώρα ήταν αντιληπτός….μ’ έβαλε να πάρω τα υπόλοιπα ρούχα μου και να βγω από το παράθυρο.
Ευτυχώς που από πίσω η μονοκατοικία είναι ισόγεια λόγω κλήσης αλλά η κρεβατοκάμαρα βγάζει σε αυλή που πρέπει να περάσεις όλη την πίσω και πλαϊνή πλευρά του σπιτιού για να βγεις στο δρόμο….μου είπε να περιμένω εκεί μέχρι να ξαπλώσει πριν φύγω γιατί μπορούσε να με αντιληφθεί και θα γινότανε έγκλημα….φοβήθηκα τα είχα και χαμένα κι έκατσα πλάι στο ανοιχτό παράθυρο κολλώντας την πλάτη μου στον τοίχο….τον άκουσα να μπαίνει κι άκουσα καθαρά την κυρία Έφη να τον φωνάζει από το δωμάτιο….κάτι απάντησε αλλά δεν άκουσα καθαρά….την ξανάκουσα να τον καλεί λάγνα και παθιάρικα…..έσκυψα λίγο και την είδα στο κρεβάτι στημένη στα γόνατα με το σώμα γερμένο ελαφρά προς τα πίσω να ακουμπά στο τεντωμένο αριστερό της χέρι ενώ το δεξί ήταν στα σκέλια της μαζί με το φουστάνι που ήταν ακόμα ζώνη στη μέση της…πρέπει να πλησίασε ή να μπήκε στο δωμάτιο γιατί την είδα να σηκώνει το φουστάνι και να του δείχνει το μουνί της που ήταν γεμάτο από την πλαστική πούτσα…Τρελάθηκα…..
-"Έλα…έλα στη μουνίτσα σου.. " του είπε με σκέτη πρόκληση
-"Καν’ το μόνη σου" της είπε βαριά ο κυρ Κώστας
-"Θέλω παρέα" του είπε
-"Γαμήσου με τον ρόκκο σου είμαι κουρασμένος" απάντησε
-"Γιατί στα πήρανε πάλι όλα οι πουτάνες και δεν σ’ αφήσανε τίποτα οι σκύλες…."
-"Αι γαμήσου…" τον άκουσα να απομακρύνεται
-"Εγώ γαμήθηκα πριν λίγο μ’ ένα τεκνό…..και με το ρόκκο με πήρανε παρτούζα μαλάκα" του φώναξε κι άρχισε να του διηγείται τι κάναμε….
Τα ’χασα…χέστηκα πάνω μου…η κυρία Έφη ήταν έξαλλη σε θυμό και καύλα….ο πούτσος έπαινε κι έβγαινε μέσα της ολόκληρος….τον έβριζε αλλά πιο πολύ τον προκαλούσε και του ’λεγε λεπτομέριες…
Ξαφνικά μαλάκωσε …συνέχισε την περιγραφή αλλά τώρα ήταν λάγνα και χαδιάρικα….έσκυψα περισσότερο…ο κυρ Κώστας  στεκόταν στην πόρτα με μια μπύρα στο χέρι και τ’ άλλο χάιδευε τ’ αχαμνά του…..συνέχισε να τον προκαλεί με την διήγηση της….τον πέταξε έξω, την πλησίασε και της μπούκωσε το στόμα με την ψωλή του…..προσπαθούσε να μιλήσει και μπουκωμένα και τον τρέλανε….ήπιε το υπόλοιπο της μπύρας και τα μισά πέσανε πάνω της…έγειρε προς τα πίσω αφού έκανε μια κίνηση πάνω-κάτω και πήρε την πλαστική στον κώλο της…..ο κυρ Κώστας ήταν τώρα αφηνιασμένος…..έπεσε στο μουνί της και το ’φαγε με λύσσα….
Η κυρία Έφη παραληρούσε….
-"Ναι…..ναι…ναι πασά…ναι αφέντη μου…ναι γαμιά….όπως γαμας εσύ πουτσαρά μου δεν γαμάει κανένας…ναι….ναι…ξεμούνιασε με…φα’ το μουνάκι μου…..φα’ το…ναι…ναι…."
Σηκώθηκε μουγκρίζοντας από την καύλα της πήρε τα πόδια στον ώμο κι η πλαστική πούτσα χώθηκε μέχρι τον πάτο στον κώλο της…..βόγκηξε…..σαν ταύρος της τον έμπηξε στο μουνί κι άρχισε να την πηδάει με λύσσα….
Δεν άντεξα κι έχυσα τραβώντας την καλύτερη μαλακία της ζωής μου….σιγά-σιγά την έκανα δεν άντεχα άλλο η γυναίκα από σιγανή φωτιά έγινε πυρκαγιά που έκαιγε τα πάντα. Ελπίζω να έχω συνέχεια αν το κατορθώσω θα σας ενημερώσω….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου