Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ

25/10 /2004

Φίλε, γειά σου.. . . 
Να είσαι πάντα καλά και να κρατάς ζωντανό το ερωτικό πνεύμα στην όμορφη σελίδα σου.
Με λένε Μαρία και αποφάσισα κι εγώ να σου γράψω μια ιστορία που είναι πραγματική και άλλαξε για πάντα την ερωτική μου ζωή.
Είμαι 40 ετών παντρεμένη από τα 20 με δύο παιδιά. Με τον άντρα μου τα πηγαίναμε πολύ καλά στην προσωπική μας ζωή αλλά υπήρχε πρόβλημα στην ερωτική.
Τον αγαπούσα και ήταν ο μόνος άντρας με τον οποίο είχα σεξουαλική επαφή μέχρι τα 35 μου χρόνια. Ήταν στοργικός τρυφερός , ιδανικός πατέρας και σύντροφος αλλά όχι καλός εραστής όπως πίστευα, και αργότερα επιβεβαίωσα. Ήταν πολύ συντηρητικός στο κρεβάτι και τέλειωνε πάντα πριν έρθω εγω σε οργασμό. Ηταν τρυφερός σαν εραστής αλλά είχα φτάσει στο σημείο να μην καταλαβαίνω απολύτως τίποτα από κάθε μας επαφή. Σκεφτόμουν ότι ίσως έφταιγα εγώ ίσως ο το άγχος μου και η κούραση ίσως τον είχα βαρεθεί.
Στα 35 μου είχα μόνο έναν οργασμό να θυμηθώ στην ζωή μου και αυτόν πριν από τόσα παλλά χρόνια που δεν μπορούσα καν να θυμηθώ πως ήταν. Τότε ήταν που συνέβη αυτό το περιστατικό και μου άλλαξε για πάντα την ζωή. Με έκανε να ξεχωρίσω την γυναίκα μάνα - σύζυγο από την γυναίκα που διψάει για ικανοποίηση και ηδονή, με ελάχιστες τύψεις και ενοχές και έτσι πορεύομαι μέχρι σήμερα. Ακροβατώντας στην οικογενειακή και την παράνομη ζωή με κίνδυνο να τα καταστρέψω όλα αλλά και με την χαρά της σεξουαλικής ικανοποίησης που σχεδόν μια ζωή είχα στερηθεί.
Ήταν καλοκαίρι και ήμασταν διακοπές στο "χωριό" του άντρα μου. Επισκεφτήκαμε τον οδοντογιατρό στην κοντινή πόλη έχοντας αφήσει τα παιδιά στα πεθερικά μου και έχοντας τον σύζυγο με φρικτούς πόνους.
Ήμουν ανάλαφρα ντυμένη στο πνεύμα του καλοκαιριού με μια απλή φουστίτσα με σκίσιμο και ένα βαθύ ντεκολτέ στην καινούργια μου μπλούζα και καμάρωνα σαν "γύφτικο σκεπάρνι" όπως λένε. όση ώρα περιμέναμε στο σαλόνι ένας πολύ γοητευτικός άντρας με είχε φάει με τα μάτια και είχε ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μου στο έπακρο. Τον έβλεπα να με γδύνει με τα μάτια και σε σημείο που με είχε πιάσει αμηχανία.
Ο δικός μου δεν είχε πάρει είδηση.. . . . . . . 
Προσπάθησα να μην δώσω θάρρος και να είμαι αρνητική απέναντι σε αυτό το παιχνίδι.
Αυτός με μεγάλη επιμονή συνέχιζε. Όσο κι αν προσπαθούσα να μην τον κοιτάω όταν τα μάτια μας συναντιόντουσαν με μαγνήτιζε με ένα συνταρακτικό χαμόγελο "παίζοντας" έντονα με τα μάτια μου και κατόπιν με όλο μου το κορμί. Ένιωσα τότε κάτι πρωτόγνωρο. Ερεθίστηκα με κάποιον άλλον άντρα!.. . . .  Ντράπηκα αλλά ο ερεθισμός μου όλο και μεγάλωνε.. . .  συζητούσα μετά βίας με τον άντρα μου και τα είχα χαμένα.
Τότε έκανα κάτι για το οποίο κι εγώ δεν ξέρω που βρήκα το θάρρος. Όταν ο άντρας μου βγήκε στο μπαλκόνι του ιατρίου εκνευρισμένος από τους πόνους και την αναμονή, βρήκα ευκαιρία για λίγα δευτερόλεπτα να σηκώσω λίγο την φούστα μου αφήνοντας το σκίσιμο αρκετά πίσω και να αλλάζω πόδι με τέτοιο τρόπο ώστε να φανούν όσο περισσότερο γίνεται τα μπούτια μου και ίσως και το κιλοτάκι μου. Ταυτόχρονα τον κοιτούσα στα μάτια με ρίγη ηδονής.
Τον είδα να δαγκώνει τα χείλια του και να μου κλείνει το μάτι. Κοκκίνισα και το μετάνιωσα αμέσως. Κάπου ηρέμησα από την ντροπή και ο ερεθισμός μου έφυγε. Μέχρι που ο σύζυγος επέστρεψε και ο κ. Πάρις του πιασε κουβέντα. Ακούγοντας την λάγνα του φωνή και νιώθοντας το βλέμμα του να με γδύνει ενώ με θράσος μιλούσε και στον άντρα μου ξαναφούντωσα. Πλημμύρα είχα ανάμεσα στα πόδια και αισθανόμουν ότι είχα κοκκινήσει!
Τότε ήρθε η ώρα να μπει ο άντρας μου στον γιατρό. Προφασίστηκα τον όντως υπαρκτό φόβο μου για τον οδοντίατρο και κάθισα έξω "να τον περιμένω".
Αμέσως ήρθε ο κ. Πάρις και κάθισε δίπλα μου. Σηκώθηκα να φύγω και με παρακάλεσε να κάτσω χωρίς να με αγγίξει.. . .  μόνο κοιτώντας με στα μάτια.. . . . .  υπακουσα. Μου ζήτησε την άδεια να μου ψιθυρίσει κάτι κοντά στο αυτί και αρνήθηκα. Δεν τον ένοιαξε καθόλου ήρθε κοντά και μου ψιθύρισε ότι τον έχω καυλώσει αφάνταστα και ότι θα πέθαινε να αγγίξει το μουνί μου. Σηκώθηκα να φύγω και με άρπαξε δυνατά.
-"Κάτσε κάτω μωρή πουτάνα!" είπε και με τράβηξε πάλι κάτω με βίαιο τρόπο.
Αυτό ήταν.. . . .  τρελάθηκα.. . .  δεν μου είχε μιλήσει ποτέ έτσι ο άντρας μου και αυτός ο βίαιος τρόπος με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Έμεινα ακίνητη και χαλάρωσε την πίεση κρατώντας με όμως ακόμα.
-"Ξέρω ότι σε έχω καυλώσει και θέλω να σε γαμήσω όσο τίποτα στον κόσμο.. . . .  θέλω να σε δω να ξεσκίζεσαι σαν πουτάνα πάνω στον πούτσο μου και να χύνεις όπως σου αξίζει μανάρι μου, θέλω να νιώσω την καυλιάρα σου την μουνάρα εδώ και τώρα με τον άντρα σου μέσα στο γιατρό κι εσένα την ξεκολιάρα να γαμιέσαι και να χύνεις με το δικό μου καυλί παλιοκαριόλα!".
Τρελάθηκα από την καύλα και μόνο από τα λόγια αυτά και το θράσος του έσκυψα και τον φίλησα ενώ αυτός άρχισε να βάζει το χέρι του κάτω από την φούστα μου. Ρίγη ηδονής με κυρίευσαν, δεν είχα νιώσει ποτε έτσι, τόσο ξεδιάντροπα, αλλά και τόσο καυλωμένη.
Σηκώθηκε και κλείδωσε την εξώπορτα. Με σήκωσε όρθια και σηκώνοντας την φούστα μου έβγαλε το κιλοτάκι μου.
Με τράβηξε στην εξώπορτα μπροστά που δεν είχε άμεση θέα από την πόρτα του γιατρού. Ήμουν σε άλλο κόσμο. Ήθελα να κρατήσει αιώνια και ταυτόχρονα σταματήσει την επόμενη στιγμή. Ο φόβος ότι η πόρτα θ’ ανοίξει και θα με πιάσουν να γαμιέμαι σαν πουτάνα και η καύλα που μου ‘λεγε να γαμηθώ σαν τσούλα και να το φχαριστηθώ.
Με έβριζε με λόγια αισχρά και καυλοτικά. Με χούφτωνε και με έβριζε τόσο αισχρά όσο δεν μπορούσα να φανταστώ. Με πήρε εκεί στα όρθια χωρίς να σταματήσει ούτε ένα λεπτό να μου μιλάει πρόστυχα. Έβαλε το τεράστιο καυλί του στο πυρωμένο μου μουνί και πλημμύρισα. Με σούβλιζε ενώ εγώ ήμουν στον αέρα με την πλάτη στον τοίχο. Έδεσα τα πόδια μου γύρο από το κορμί του, τον αγκάλιασα  τον και παραδόθηκα.
ΜΕ ΓΆΜΗΣΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙ!
Τα λόγια του συνεχώς με κάυλωναν θυμίζοντάς μου πόσο πουτάνα έγινα και πόσο αισχρό και παράνομο ήταν αυτό που κάναμε.. . . . . 
Μέσα σε 10 λεπτά έχυνα με σπασμούς.. . . .  έχασα τον κόσμο τον δάγκωσα για να μην φωνάξω.
Έχυσε κι αυτός λίγο πιο μετά. Φτιάξαμε τα ρούχα μας γρήγορα και καθίσαμε στον καναπέ.
Αλλάξαμε τηλέφωνα και ευτυχώς μέχρι να έρθει ο άντρας μου είχαμε ηρεμήσει. Από τότε η ζωή μου άλλαξε ριζικά.

1 σχόλιο: